Pakolaisuus

Marjaana lähtee.

Tämä on kyllä hiano uutinen.

5b1dfb641cd66cc076be4df5b18fb6a1_thumb-up-emoji-memes-on-surf-thumbs-up-emoji_225-225.jpeg


.
 
Teuvvooo!

Teuvo Hakkarainen ehdotti eduskunnassa pakolaismiehille seksileluja
JUHA-PEKKA TIKKA
eilen klo 23:53 (päivitetty eilen klo 23:53)
Kansanedustaja sai kiukkuisen välihuudon Rkp:n Eva Biaudetilta.

Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen käytti eduskunnassa torstai-iltana puheenvuoron, kun kansanedustajat puhuivat sisäisestä turvallisuudesta annetusta valtioneuvoston selonteosta.

Teuvo Hakkarainen aloitti viittaamalla siihen, että Suomessa oli vuonna 2014 tilastokeskuksen mukaan 155 kuntaa, joissa "nuorten aikuisten sukupuolijakautuma oli vähintään yhtä epätasapainossa kuin Kiinassa, siellä muuten on ruvettu toimimaan asian suhteen".

Eduskunnan pöytäkirjan mukaan Hakkarainen jatkoi puhettaan näin:

– Nyt kun vastakkainasettelua varmasti tulee, kun maahanmuuttajia tulee paljon ja suuri osa on miehiä, koska pakolaiset yleensä näissä maissa ovat miehiä, mitenkä ministeri taikka hallitus on tähän tilanteeseen reagoinut? Heitetäänkö sinne esimerkiksi pumpattavia barbaroita niille, että ne miehet saavat ottaa, tai jotain muuta, ettei tule raiskauksia ja tämmöisiä?

Pöytäkirjan mukaan Rkp:n Eva Biaudet esitti tällöin välihuudon "joku raja!".
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/hakkarainen sisainen-64456
 
Hei,



Lähestyn mieltäni askarruttavilla asioilla paikallista seurakuntaani kun en parempaakaan osoitetta keksi.

Olen maltillinen kristitty ja arvostan suuresti seurakunnan tekemään diakoniatyötä ja erityisesti työtä nuorten parissa.

Olen kuitenkin huolissani seurannut kirkon toimintaa nykyisen "turvapaikanhakijakriisin" suhteen. Olen saanut semmoisen kuvan että kirkko ei hyväksy suomen linjaa/päätöksiä turvapaikanhakijoita koskevissa päätöksissä ja päätynyt suojelemaan ja puhumaan kielteisen päätösten saaneiden puolesta. En ymmärrä tätä, onko kirkko tässä olevinaan auktoriteettiasemassa valtioon nähden ja oikeutettu suojelemaan laittomasti maassa olevia olevia ja täten kritisoimaan virkamiesten päätöksiä suojelun tarpeesta?

Toisekseen pidän islamisaatiota suurena ongelmana länsimaisen elämäntavan ja arvojen haastajana ja suorastaan ristiriitaisena että kirkko mielestäni tällä hetkellä edistää islamisaatiota ja täten islamilaisten arvojen kehittymistä suomessa.

Viimeisimpänä esimerkkinä pappi Marjaana Toiviainen joka viimeiseen asti häiritsi viranomaisten toimintaa kielteisten päätösten saaneiden turvapaikanhakijoiden palauttamisen yhteydessä.

Olen vastustanut kaveriporukassa tätä kirkosta eroamisen muoti-ilmiötä juurikin kirkon tekemän hyvän tähden, mutta nyt alkaa tuntua että olen itse ollut väärässä ja kirkko osallistuu aivan liikaa valtiolliseen politiikkaan ja pyrkii vaikuttamaan siihen.

Pyydän vastausta/kommenttia ja päätän sitten omasta mahdollisesta eroamisestani.



Ystävällisin terveisin
XXX


Saapa nähdä mitä jos mitään paikallinen seurakunta vastaa, on tässä tavallinen kahden lapsen perheenisä ihmeissään nykysuomen kehityksestä.
Vielä viisi vuotta sitten ajattelin olevani enemmän vasemmalle kallellaan, nykyhullutusta kun katsoo niin hävettää että aikoinaan tuli Halosta äänestäneeksi... Jotenkin surulliseksi vetää
 
Yläpuolisesta tulee mieleen, että olisi mielenkiintoista kuulla kirkon kanta, miten kirkon myönteinen suhtautuminen islamiin sopii yhteen lähetyskäskyn kanssa. Hädänalaisia voi auttaa ja muiden uskontojen edustajien kanssa voi käydä dialogia, mutta käännytystyön suoranainen välttäminen ja muiden uskontojen asettaminen korokkeelle tuntuu erikoiselta, suorastaan vastenmieliseltä.
 
Turvapaikkavalituksia oikeudessa lähes 9 000 – yhä useampi takaisin uuteen harkintaan

Maahanmuuttoviraston päätöksiä on muutettu ja palautettu aiempaa enemmän ratkaistavaksi uudelleen esimerkiksi uskonnon vaihtamisen vuoksi.
....
Myös Maahanmuuttoviraston oman tilastoinnin mukaan päätös palautuu useimmiten uuden selvityksen tarpeen vuoksi.

Yleisin selitys on, että hakija on kääntynyt kristinuskoon. Näitä on kaikista uusista selvityksistä yli 70 prosenttia, kertoo Maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön tulosalueen johtaja Tirsa Forssell.

– Henkilö ei ole puhuttelussa maininnut tätä, tai mainitsee sen vasta myöhemmin. Hänellä voi olla uutta näyttöä esimerkiksi kastetilaisuudesta tai siitä, että on aktiivisesti osallistunut seurakunnan toimintaan.
http://yle.fi/uutiset/3-9564396?origin=rss
 
Stubb ei uskalla suoraan sanoa että haluaa vaihtaa puoluetta. Ilmeisesti jotenkin kiehtovampi ajatus on kun entiset kaverit heittää pihalle.
Weird.....
 
Todellakin Stubb noin? Mitä se oikein trollaa?? Oli sitten oikein että sai limonadit päälleen? Kevyttä kapinointiahan sekin??

Tuo tapaus se tekee kaikkensa että kokoomusta ei äänestetä. Pitääkö tuo muistaa presidentinvaaleissakin?
Kyllä, tsekattu on. Ja elä nyt hyvä mies äänestä istuvaa Ylipäällikköämme vastaan, hyvä mies hänkin!
En todellakaan ymmärrä miksi tämä spede twiittailee yleensäkään enää, virka pedattu EKP:ssä apulais-vara-puhetorvena tai jonain vaikkei ole päivääkään ollut pankkiirina elämässään. Mutta eipä hätää, ei voida vaatia mitä ei osata koska ihmisoikeudet... ja vähemmistön edustaja vielä rassistisesta Suomesta, hirvittävää.
Toivottavasti jää Mandarin Oriental -hotellin hissiin jumiin sentään tai jotain työhaastattelumatkallaan. Olispa hauska mennä kerran elämässä haastatteluun tietäen että taskussa sykkivä puoluekirja kirjaimellisesti takaa työn saannin!

Jos olisin samassa tilanteessa, missä joku idiootti lupaa 22,000 EUR kuussa plus bonus plus autonkuljettaja ja auto plus vitusti jotain muuta free-shittiä, pukeutuisin ensinnäkin näin (vaikkei ole mustaa vyötä mutta se on badass!), ja kunnon känni päälle ennen.
Olen aina halunnut mennä haastatteluun sininen Gi päällä. Paljasjalkaiselle Gi-miehelle ei saatana vittuilla yhtään :).

 
Back
Top