Palaute

hansai

Supreme Leader
Tarkennetaan sen verta että, "kyseiset apinat tuhoavat tämän maan", tarkoitaa päättäjiä/politiikkoja, ei tämän ketjun palautteen antajia. Mutta jos edelleen haluat poistua Arwo Pohjan arvostelun takia, käy minulle.
Tästä samasta asiasta käydään säännöllisin väliajoin samat keskustelut.

Ymmärrän hyvin kaikkien(myös @TomTom) näkemykset.

Minuakin turhauttaa @TomTom :n ei niin "loppuun asti harkitut" ulostulot, koska ne eivät käytännössä saa kuin "pahaa verta" aikaiseksi ja hyvien kirjoittajien poistumisia takavasempaan, yleensä ikuisesti.

Kyse on vain yksinkertaisesti kieliasun siistimisestä ja ihan oikeasti toivoisin että @TomTom kukkulan kuninkaana hieman löysäisi turbaania ja kuuntelisi muurahaisten piipitystä...

@Woodsman , älä häivy.
 

kimmo.j

Respected Leader
Itse näen tämän asian esimerkillä johtamisena.
@TomTom on herra talossa ja näyttää näin esimerkillään mikä palstan linja. Jos on sallittua käyttää termejä kyrpä, tai mulkku, ok olkoon näin, mutta miten se rajataan? Vai onko sitten ok käyttää kaikista, tai kaikesta josta ei pidä kyseisiä termejä?
Olen pitänyt palstan asiallista linjaa parempana.

En siis pidä minkään, tai kenenkään arvostelua ongelmana, vain tapaa.
 

YliKoo

Respected Leader
Kyrpä ja mulkku ovat monessa mielessä miehekkäitäkin juttuja, joten kyseessä olevien herrojen kohdalla kannattaisi paneutua ilmaisuun huolellisemmin. Risumiehen käyttämässä "kyrvänsyylässä" jo jotakin sinnepäin :cool:

Oikeammin, tuon tyylinen kommentointi johtaa aina suoraan ja välittömään ajatukselliseen ignoreen, olipa asia, kohde tai esittäjä kuka hyvänsä. Vahvaksi tarkoitetusta kommentista katoaa terä justiinsa.
 

Rauhantekijä

Respected Leader
Linnunaivot ei ole vieläkään tajunnut että kuka tää niin paljon puhuttu Arwo Pohja oikein on? Sori...selittäkää....mun mielestäni kolmen viimeisen sivun keskeisin ihmetys on nimenomaan tuo.

.
 

Loyd

Majuri
Pitää kai lukea keskustelupalstan kaikki viestit ennen kuin käsite Arwo Pohja aukeaa. Kaksi sanaa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ... vai miten se menikään!?
 

miheikki

Respected Leader
Todellisuudessa arvopohja pakottaa kohderyhmää huomioimaan yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia. Ei sovi unohtaa, että arvopohja noudattaa epäilemättä ideatasolla tahojen yhteistyön kariutumisesta aiheutuvia hyökyaaltoja rahoitus- ja sijoitussektorilla. Yksilötasolla luulisi olevan selvää, että arvopohja avaa itse kullekin tiedon ja ymmärryksen portin kohti yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita. Me emme tiedä mitä tapahtuu todella, jos arvopohja ennakoi osaltaan viimeaikaisia absurdeja väittämiä. Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että arvopohja todistaa oikeaksi ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.
 

ctg

Greatest Leader
Kuinkas perustelet tämmöisen väitteen?
On ruvennut tuntumaan viime aikoina kun on lukenut kommentteja ympäri foorumi, että täällä on joillakin helvetin suuri halu suorittaa puhdistuksia ja aiheuttaa ääriolosuhteita, koska he eivät ajattele maanpuolustus asiaa neutraalista näkökulmasta. Joillakin keittää muslimit niin paljon että arkkivihollinen ei ole enään mitään niiden rinnalla. Tuntuu välillä että ajatukset on kuin aatun saksasta ja juutalaisten tilalla on nyt joku muu.
 

Herman30

Greatest Leader
En kyllä ihmettele että ihmisten mitta tulee täyteen kun lukee mitä muslimit aikaansaavat täällä Euroopassa. Yrittävät tehdä Euroopasta samanlaisen paskaläävän kuin mistä lähtivät.
 

MeriTJ

Eversti
Mielestäni sellainen "äärioikeisto" (lue kommarinahkapääideologian kannattajat) on hyvin marginaalinen ilmiö täällä ja rajoittuu vain muutamaan kirjoittelijaan. Konservatiivejä todellakin täällä piisaa, itsenikin sellaiseksi luen ja hyvinkin kapitalistisesti oikealta maailmaa katson. Tuo kuitenkin aivan toista kuin joku geenialtaan matalasta päästä ponnistava sosialistinen SVL tai elämämkolulaisten öyhäävä ryssänkaveri "Suomi Ensin"-yhteiskuntapudokkaiden joukko.

Se että näkee siinä ongelman että otetaan integroitumaan kyvyttömiä elintasopakolaisia tai luvataan kaikille kivaa yhteiskunnan kassasta ei kyllä vielä tee ihmisestä oikeastaan edes oikeistolaista.

Täällä mielestäni hyvinkin rationaalinen ja "down to earth"-sävy ja jopa yleisen konsensuksen ulkopuolisetkin ehdotukset yleensä kuunnellaan ja ennen kaikkea pyritään perustelemaan väitteensä joka ei ollenkaan itsestään selvyys 2018 internet-keskusteluissa.

Tuossa oma näkemykseni tähän asiaan ja perustellusti varmasti muitakin on. Siksihän täällä ajatuksia ihmiset keskenään vaihtaakin toivottavasti.
 

Ottoville

Ylipäällikkö
Mielestäni sellainen "äärioikeisto" (lue kommarinahkapääideologian kannattajat) on hyvin marginaalinen ilmiö täällä ja rajoittuu vain muutamaan kirjoittelijaan.
Totta jo venäläiseltä sivustolta tuodut kuvat nostavat tämän konservatiivien ”rintaman karvat” pystyy.
Jotta keskustelu saadaan heti lopetettua.(y)

Tai vaikka juttu siitä, kuinka joillakin paikkakunnilla sovittiin vihollisuuksien lopettamisetta sisällissodan aikana.
( No meillä olisi ollut mahdollista tarkastella noitakin tapahtumia laajalti yhdessä, suomen 100 vuoden taipalen muistoksi.)
Mutta tämä oli liikaa ”Melkein joka media toistaa samaa. Punaset pelkäs, halusivat aseita, jottei tarvitsisi pelätä. Mutta valkosen perkeleet yritti viedä aseet. Sit hypätäänkin kuinka punaset ei halunnut tapella tietyillä paikkakunnilla ja yhteiselo oli ihanaa, kunnes valkoset tuli. ”, foorumin konservatiiveille.

Tämähän on tietenkin ”yksittäistapaus” eikä liity mihinkään.
(Tämä selitys on kyllä kuultu jossain toisessa yhteydessä ennekin:unsure:)

Toisaalta näin vain käy yleensä aina.

Tässä on sekin vielä että, tarkoitus on vain sotkea keskustelu ja luoda eripuraa.
Ei mitään itse aiheeseen joka on tarkastella 1918 tapahtumia sata vuotta tapahtumien jälkeen.Täällä mielestäni hyvinkin rationaalinen ja "down to earth"-sävy ja jopa yleisen konsensuksen ulkopuolisetkin ehdotukset yleensä kuunnellaan ja ennen kaikkea pyritään perustelemaan väitteensä joka ei ollenkaan itsestään selvyys 2018 internet-keskusteluissa.
Yleensä vedetään heti ”herne nenään” ja alkaa ”röllikämerkin” tilaaminen.
Sinä ei paljon perustelut paina tai edes mitkään luonnon lait (matematiikka,fysiikka, luonnontiede jne), eli se siitä perusteluista,

Ps. Mitään uuttaa ei itse saa tuoda esille vaan ”pitää odottaa” että ”konservatiivisiipi” itse huomaa asian, ennen kuin siitä voi puhua.:facepalm:
 
Viimeksi muokattu:

MeriTJ

Eversti
@Ottoville , tässähän juuri tuli hienosti edellinen kirjoitukseni todistettua loppunsa osalta oikeaksi:

"Tuossa oma näkemykseni tähän asiaan ja perustellusti varmasti muitakin on. Siksihän täällä ajatuksia ihmiset keskenään vaihtaakin toivottavasti."

Hyvin mielenkiintoinen ilmiö että luemme samaa keskustelua noin eri tavoin ja oikeastaan todella hyväkin. Varmaan meidän näkemysten välissä lienee se "absoluuttinen totuus" :D. Varmaankin kokemukseen vaikuttaa se vahvasti millainen on kirjoittajana, tykkääkö pyöritellä ajatusta ennen kuin pistää sen tekstiksi vai onko enemmän impulsiivinen. Voisin kuvitella että impulsiivisella otteella saa paljon voimakkaammat vaikutteet niin hyvässä kuin pahassakin.
 
Top