Panssarivaunut

Hetken katselin tätä jonkun piirtelemää ideaansa NG tankista. Ihmettelin mitä hiton tekemistä on kameralla putken kärjessä, mutta itseasiassa sehän onkin kätevä idea. Asutuskeskuksessa, putki tulee nurkan taakse ennen runkoa. Jos siellä on vaunu tai PST odottamassa että saa ladata kylkeesi, niin näet sen ajoissa. Olisiko sellainen ajatus?
Leo3Diag.jpg
 
Asutuskeskuksessa, putki tulee nurkan taakse ennen runkoa. Jos siellä on vaunu tai PST odottamassa että saa ladata kylkeesi, niin näet sen ajoissa. Olisiko sellainen ajatus?

Ehkä, mutta jos tankki menee asutuskeskukseen ilman jalkaväen tukea niin se kerjää pst tulta puoleensa. Ei kameralla putken päässä siinä kohtaa mitään tee.
 
Eikös sen jalkaväen tarkoitus ole seurata ja tiedustella mitä edessä on ennenkuin vaunu ajaa paikalle?
 
No korjataan sitten :geek: Jos ÄHLÄMI tankki ajelee ylhäisessä yksinäisyydessään jossain arabian helmessä ja meinaa pökätä suoraan naapurin linjalle. Niille panssarijääkärit ovat yhä vieras käsite. Ja kaikenlainen jointtaaminen ja yhteistoiminta muutenkin. Eli hyvä varuste allahu akbar panssarivirtuooseille.
 
Shtora hoitelee kaikki uhat mitä ei NG -tankin optisissa järjestelmissä näy. :)
 
Enpä ole paljon panssarisodankäyntiin perehtynyt, mutta eikös tuo nyt ole aika itsemurhahommaa? Ajeliko jenkit Bagdadiin jalkaväen perässä?
Ei koko matkaa, mutta Fallujan läpi nyt ainakin. Tuossa puhuttiin käytöstä nimenomaan asutuskeskuksista, aavikolla ei hirveästi ole nurkkia minkä taakse kurkkia putkensuukameralla.
 
Enpä ole paljon panssarisodankäyntiin perehtynyt, mutta eikös tuo nyt ole aika itsemurhahommaa? Ajeliko jenkit Bagdadiin jalkaväen perässä?

Kaupungissa ja peitteisessä maastossa jalkautunut JV on ainoa tapa suojata tankkeja lähi-PST aseilta. Jalkaväki paikantaa vihollisen väijytykset ja tankit tuhoaa väijyttäjät aseistuksellaan. Jos tankit tuhotaan, niin yleensä ne panssarijääkäritkin tuhoutuvat siinä pian sen jälkeen, jos nyt pääsivät omista ajoneuvoistaan ulos alunalkaenkaan.
 
Challenger_2_TES_MBT_Megatron_main_battle_tank_United_Kingdom_British_Army_defense_industry_925_001.jpg


Challenger_2_TES_MBT_Megatron_main_battle_tank_United_Kingdom_British_Army_defense_industry_details_004.jpg


Challenger_2_TES_MBT_Megatron_main_battle_tank_United_Kingdom_British_Army_defense_industry_details_005.jpg

Challenger 2 TES Megatron

The Challenger 2 TES (Theatre Entry Standard) also nicknamed Megatron is the latest generation of British Main Battle Tank (MBT) in the Challenger 2 family. The design of the Challenger 2 was fully completed by August 1989. The British government selected the Challenger 2 and placed an order worth around £520 million for 127 Challenger 2 MBTs in 1991.
Production commenced in 1993 with first production vehicles completed at the Alvis Vickers Leeds facility in 1994.

The Challenger 2 MBT was accepted in service with the British Army in 1994. The same year, Alvis Vickers was awarded a second contract by the British MoD for the supply of an additional 259 Challenger 2 MBTs. The Megatron is very similar to the M1 Abrams TUSK (Tank Urban Survival Kit) in terms of protection. The TES system was developed to increase protection of the tank against tandem warheads and IED (Improvised Explosive Device) threats.

The Challenger 2 Megatron was presented for the first time to the public in June 2013 at the DVD defense event in Millbrook, United Kingdom. A new version of the Challenger 2 Megatron was unveiled in July 2016 at the Tank Fest in Bovington fitted with a new armour design. This latest version is fitted with a combination of reactive, passive and bar armour providing unique protection against new threats of modern battlefield. The Challenger 2 TES Megatron can be fitted with variable armour depending on the nature of the threats and the type of battlefield where the tank must be deployed.
Linkin alla lisää tietoja http://www.armyrecognition.com/unit...atre_entry_standard_main_battle_tank_mbt.html
 
Alabino6April2018-040-X3.jpg

Miten tuo torni näyttää modatulta minun silmään. Vitaly on napannut tämän kuvan Armatasta tämän vuoden voitonjuhla paraatitreeneistä. http://www.vitalykuzmin.net/Military/Rehearsal-in-Alabino-06April2018/

Ikään kuin tuohon putken viereen on ilmestynyt uusi luukku ja aktiivijärjestelmän antenneja on rukattu. Eikö tuossa runkossa pitänyt olla ainakin yksi kiinteä antenni ja harhamaalin heitin per puoli? Huomaa, että tornissa on nyt kaksi niitä yhden ison sijasta.
 
Hienoja kuvia.
Eikös näissä BMTP2-vaunuissa ole konekivääriä missään? Vai enkö vain näe sitä?
Aika ohkaisesti mielestäni suojattu noi PST-ohjukset. Saattas mennä sirpaleesta tai luodista rikki ja epäkuntoon.
 
Back
Top