Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Tetra

Respected Leader
Itse näkisin suurimpana uhkana itsenäisyydelle maanpuolustukseen ja Natoon vihamielisesti suhtautuvat puolueet. Pahin esimerkki tälläisestä on vasemmistoliitto. EU:n kritiikki ei ole itsenäisyyden vastaista, vaan itsenäisyyden mukaista toimintaa. Itä-Euroopassa uskalletaan ottaa kantaa EU:n metkuihin, miksi me emme uskaltaisi? Persujen kyllä olisi oltava Nato-myönteisempiä, mutta ei tilanne ole mitenkään erityisen huono senkään osalta. Maanpuolustuksen arvostaminen kompensoi.
 

aj77

Respected Leader
Yhden nopean hetken Persujen putinistit olivat ajankohtaisia myös tällä palstalla. Ainakin parin tunnin ajan joskus muinoin. Hämärä muistikuva. Ennen vaaleja. Sitten se asia siirrettiin sivuun liian epämieluisana ajatella. Eikä nyt ole ollut mitään suurempaa syytä persuedustajat antanut epäillä heidän isänmaallisuuttaan.
Toki täytyy muistaa että moni Putinisti mieltää itsensä erittäin isänmaalliseksi. Kun taas järkevämmin asiaan suhtautuvat näkevät, että Putini ei edusta mitään muuta kuin uhkaa meidän itsenäisyydelle.

Olisikohan Persuissa oma Putinsiipi?
 

Tetra

Respected Leader
Koko kansan arvostama Presidentti Niinistö piti hyvän puheen, jossa ei hyssytelty vaan nostettiin maahanmuuttoon liittyvät ongelmat esille.

Kaikki ei kuitenkaan puhetta arvostaneet, vaan demarit älähtivät. Heinäluoma, Razmyar ja Rinne koki puheen ongelmallisena... Jokainen voi itse miettiä onko maahanmuuton suhteen parempi että on olemassa persut, vai ajaisiko demarit parempaa maahanmuuttopolitiikkaa.
 

Benelli

Respected Leader
Katsotaan nyt. Kuntavaalit eivät välttämättä hirveästi innosta persujen kannattajia kun Migri kävelee kunnanvaltuuston yli ja vielä kettuilee mennessään.
 

Mustaruuti

Ylipäällikkö
BAN
RÖLLIKKÄ
Persut ja kokoomus tällä hetkellä menettäneet, kaikki muut voittaneet. Hallitusvastuu painaa. Mutta, katsotaan tulos ensin loppuun.
 

Merten sheriffi

Greatest Leader
Persut kokee nyt uuden syntymisen. Vaalitulos takaa sen, että Terhosta ei tule uutta puheenjohtajaa. Halla-Ahon johdolla nousu tulee olemaan takuuvarmaa.
 

jak

Eversti
Kirkonkylän persujen puheenjohtaja mukana mamu bisneksessä. Uskottavaa kun siten sanoo ettei kuntaan pidä ottaa pakolaisia. Vasemmistoliitonkin kanta oli että vain alaikäisiä jos otetaan.
 

Kaira

Kenraali
Helsinkiin tulossa suoranainen tsunami vihervasemmistoa valtuustoon.
Silti nuo muutokset ovat Helsingissä ja täällä päin vain parin kolmen prosenttiyksikön luokkaa. Mietin vain, että onko noilla käytännössä merkitystä? Osa valtuutetuista vaihtuu, jollakin puolueella on ehdokas vähemmän tai enemmän valtuustossa ja asiat jatkuvat kuten ennenkin.

Täytyy tapahtua isoja muutoksia kannatusluvuissa, että tämä olisi jotenkin jännittävää ja mielenkiintoista.
 

hansai

Supreme Leader
Hieman ehkä turhaa tuijottaa koko valtakunnan prosentteja. Paikalliset muutokset mielenkiintoisempi, esim. Vihervyöry Jyväskylässä..

Eikös vihreiden pitänyt nostaa osuuttaan äänestyspäivän äänissä? Nyt näyttää menevän lujaa alas vihr 9.3/vas 8.9/ps 8.5 /lask. 56.3%
 
Top