Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Jakolinjat missä? Olen tänään tavannut väkisin ainakin neljäkymmentä eri ihmistä, eikä meillä ollut kränää mistään. Tavalliset ihmiset tekevät töitään ja ovat tekemättä ihan sulassa sovussa. Missä helvetissä se jakolinja oikein luuhaa? Alkaa tuntua, että enemmän se jakolinja on poliitikkojen ja metioiten luoma mukatodellisuus, jota voidaan rummuttaa paremman puutteessa......

Kohut ja psykoosit seuraavat toistaan, eivätkä ne vaikuta ainakaan minun unenlaatuuni tai ruoansulatukseen yhtään. Kun alkaa kyrsiä poliitikkonaamat, niin panee ämyrin kiinni tai sulkee telkkarin, metioita voi käyttää täysin vapaaehtoisesti myöskin.

Miettikäähän, millä intensiteetillä eteemme vyörytetään kohupsykooseja:

kukaan ei kohta enää edes muista, että Antti oli pääministeri!

Voimme tavata vaikka 1000 ihmistä päivässä ilman kränää. Ja olla vaikka ystäviä. Ja ne samat ihmiset voivat olla aivan jotain muuta kun selkä kääntyy tai some aukeaa.

Eräs suurimpia virheitä mitä ihmiset tekevät on kuvitella että toiset ihmiset ajattelevat niin kuin puhuvat. Ns. normaaleina aikoina tämä näkyy pienissä asioissa. Naapuruusriitoina jne.

Me elämme murroksen aikoja. Rikkaat rikastuvat, köyhät köyhtyvät. Maailma on yhtä perhettä ja rajaton virallisessa puheessa. Tietenkään näin ei ole, mutta koska hyödyt ja haitat jakautuvat täysin epätasaisesti tarina elää "kuplassa" eli "kaveripiirissä".

Muutos ei koskaan tapahdu hetkessä ja siksi sitä on vaikea huomata jos katsoo vain lähipiiriään ja unohtaa sen, miten asiat ovat aina menneet.
 
Talvisodassa nähtiin, että poliittisesta kannasta riippumatta osattiin puhaltaa yhteen hiileen ja olla isänmaallisia.

Ja erityisen tärkeää on tajuta että yhteistoimintakyky ei syntynyt yhteisestä narratiivista, samanmielisyydestä, yhteiseen muottiin ajetusta yksimielisestä kansasta vaan siitä että kaikilla oli tilaa olla ihan helvetin eri mieltä kuin naapuri - ja sanoa se ääneen.

Konsensus tappaa. Se lamauttaa luovuuden, mielen, sydämen, adaptiivisuuden...
 
Pitääkö isänmaallisuus riippua siitä mitä puoluetta kannattaa. Mikään puolue ei ole tietääkseni epäisänmaallinen.
 
Ovatko jääkärit ääriajattelijoita?
 
Ovatko jääkärit ääriajattelijoita?

Pieni joukko miehiä joka haluaa kaataa olemassa olevan hallinnon ja on valmis tekemään melkein mitä vain saadakseen sen aikaan.

Miten kuvittelisit? Olisivatko ääriajattelijoita aikanaan?

Ääriajattelijaa ei määritä se, mitä kukin on mieltä hänen ajatuksestaan vaan se, miten hänen ajattelunsa poikkeaa valtavirrasta.
 
Puolueiden kannattajista ei voi tietysti sanoa juuta tai jaata, mutta puolueista voi. Esim: Liittovaltion kannattaminen ei ole isänmaallisuutta.



Esimerkiksi.


"Liittovaltiokehitys on suotavaa ja se tuottaa hyvinvointia koko Euroopalle"
https://www.kokoomusnuoret.fi/blogit/2019/05/liittovaltio-sosiaalinen-pilari/

Kas. Historiaa ja valtio-oppia lukemattomat broilerit puhuvat itselleen kovapalkkaisia EU-virkoja kannattamalla ylikansallisia instituutioita. Joiden valtaan he toki itse toivovat pääsevänsä.

Näitä on nähty.
 
Kas. Historiaa ja valtio-oppia lukemattomat broilerit puhuvat itselleen kovapalkkaisia EU-virkoja kannattamalla ylikansallisia instituutioita. Joiden valtaan he toki itse toivovat pääsevänsä.

Näitä on nähty.
Tavallaan se on hyvä asia kun kaikki broilerit ja hörhöt keräytyy brysseliin, ovatpahan kaikki yhdessä paikassa, joku muuri tarvittaisiin kyllä ympärille.....
 
Alunperin ihan hieno maanpuolustushenkinen keskustelupalsta on muuttunu persujen perseennuolentapalstaksi. Saatana.
Pitäskö nuolla eu, putinin, vihreiden, sdp, kokoomuksen, isis, pakolaisten, vasemmiston, rkp, lmgtpfg, anarkistien, monikulttuuri, ruotsi, merkel, terroristit, totuusmedia, valehtelu, ym ym ym ym ym ym ym ym ym ym.... persettä tai lisätä sekopäisyyttä, että kelpaisi?

On se kyllä ihme kun ihmisillä alkaa menemään hermo tähän paskaan ja kehtaavat äänestää persuja.
 
Muutos ei koskaan tapahdu hetkessä ja siksi sitä on vaikea huomata jos katsoo vain lähipiiriään ja unohtaa sen, miten asiat ovat aina menneet.

Muutos tapahtuu subjektiivisesti yhdessä hetkessä (tai pikemminkin sarjassa yksittäisiä tapahtumia), mutta valtakunnallisesti/objektiivisesti muutos tapahtuu hitaasti. Mitä enemmän on muutoksen tsunamia edellä, leimautuu hulluksi. Taasen mitä enemmän on muutoksen tsunamista jäljessä, joutuu kärvistelemään kognitiivisen dissonanssin kanssa.

Suurin ongelma ei ole että firman väki jakaantuu entistä suuremman kuilun kautta rikkaisiin ja köyhiin vaan että mikä on seuraava uskonto Suomessa Suomi Oy:n mentyä konkurssiin. Valuuttakin on uskonjärjestelmä siinä missä muutkin eli koko homma kiteytyy siihen että proletariaatti edelleen himoitsee monopolifyrkkaa taskut täyteen eikä vaan käännä selkää uskonnolle/järjestelmälle. Mitä pidemmälle fyrkka keskittyy entistä harvempien taskuun niin tällöin väistämättä ns. rahattomuudesta tulee "uuden" uskonnon tukipilari.
 
Back
Top