Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

Kansallismielisten syyttäminen fasisteiksi/rasisteiksi ei ole toiminut riittävän hyvin. Tarvitaan uusia ammuksia.

Putinismi/venäjämielisyys on nyt se uusi ammus jolla yritetään nyt torjua kansallismielisyyttä/nationalismia.

Taustalla on tietenkin pelko kansallismielisten osuuden kasvusta europarlamentissa.
Ihan kuin tuolla Atlantin toisella puolella olisi yritetty samaa, kunnes siitä pallosta lähti ilmat pihalle.

Samoja pelikirjoja noudattavat niin vanhalla, kuin uudella mantereella.
 
Jep. Sen verran täytyy sanoa, että en tosiaan puhu näistä Suoli Ensin ja mitä näitä Bäckmanin ja kumppanien virityksiä olikaan. En niitä tunne eikä ole haluakaan tuntea.

Joskin täytyy myöntää että joskus viime vuonna katsoin SinäPutkesta jotain heilumista Rautatieaseman mielenosoitusten yhteydessä.

Kyllä siitä 5 minuuttia hupia sai irti. Molemmat osapuolet sohivat toisiaan kameroilla ja kirkuvat vuoron perään toisilleen "Ei Saa Koskea!!!" ja sitten edelleen vuoron perään huudetaan poliisia paikalle.

Oli konstaapelien ilmeet välillä näkemisen arvoisia.

Olisit voinut laittaa tuohon videoon linkin...ikinä ei voi nauraa liikaa :ROFLMAO:

Bäckman ja kumppanit ovat sellaisia idiootteja, että ovat suhteellisen vaarattomia. Ei niitä kukaan ota vakavasti ja kriisitilanteissa ne laitetaan säilöön alta aikayksikön...jos eivät ehdi Moskovaan karkaamaan.
 
Bäckman ja kumppanit ovat sellaisia idiootteja, että ovat suhteellisen vaarattomia. Ei niitä kukaan ota vakavasti ja kriisitilanteissa ne laitetaan säilöön alta aikayksikön...jos eivät ehdi Moskovaan karkaamaan.

Ikinä ei voi olla liikaa huumoria, kun Koe-eläinpuistoa tai Alivaltiosihteeriä ei enää ole, niin laitetaan Bätmäni puhumaan radioon "Moskovan Tiltun" tapaan. Jos taas ehtii Moskovaan karkaamaan, niin sittenhän hän vasta puhuukin. :D
 
Olisit voinut laittaa tuohon videoon linkin...ikinä ei voi nauraa liikaa :ROFLMAO:

Bäckman ja kumppanit ovat sellaisia idiootteja, että ovat suhteellisen vaarattomia. Ei niitä kukaan ota vakavasti ja kriisitilanteissa ne laitetaan säilöön alta aikayksikön...jos eivät ehdi Moskovaan karkaamaan.

Onhan noita videoita putkessa vaikka kuinka. Pari oikein hupaisaa löytyi heti kun vilkaisin, mutta en suoraan sanottuna viitsi levittää noiden huruiluja.

Ja samaa mieltä. Eivät nuo ole vaarallisia yhteiskunnallisesti.
 
Jussi ojentaa nuorisojärjestön pölhöjä:
Perussuomalaisilla on selkeänä tavoitteena lopettaa Suomen kannalta haitallinen maahanmuutto kokonaan. Meillä on myös selkeät, konkreettiset keinot tämän tavoitteen toteuttamiseksi. Monikulttuurinen yhteiskunta ei mielestämme ole tavoittelemisen arvoinen asia sen enempää kansantaloudellisesti kuin muutenkaan.

Haitallista maahanmuuttoa tulee lähinnä Afrikasta ja Lähi-Idästä, pääasiassa humanitaarisia kanavia ja perheenyhdistämismenettelyä pitkin. Tällaisen maahanmuuton haitallisuus on helposti todennettavissa esimerkiksi työllisyys- ja rikostilastoja katselemalla, eikä asian toteamista pidä ujostella.

Sen sijaan perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein. Suomeen on vuosisatojen ja -tuhansien aikana tullut kaikenlaista ainesta idästä, lännestä ja etelästä. Oleellista on se, kuka muuttoliikettä kontrolloi. Meidän mielestämme tulija sopeutuu talon tapoihin eikä talo tulijan tapoihin. Maahantulo ei ole ihmisoikeus vaan etuoikeus. Toisten nurkkiin ei tulla uhoamaan, hyppimään silmille ja esittämään vaatimuksia.

Perussuomalaisten nuorisojärjestössä on pääasiassa erittäin hienoa väkeä, joka tekee työtä puolueen ja aatteen eteen. Moni nykyinen kansanedustajamme on tullut politiikkaan PS-nuorten kautta, ja moni nykyinen PS-nuorten toimija löytänee itsensä tulevaisuudessa valtakunnanpolitiikasta.

Valitettavasti nuorisojärjestössä on pieni joukko ihmisiä, jotka eivät tunnu ymmärtävän ja hyväksyvän puolueen linjaa ja joiden toiminta keskittyy puolueen ja nuorisojärjestön itsensä vahingoittamiseen esimerkiksi hyökkäilemällä puolueen omia ehdokkaita vastaan. Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa. Toivon, että nuorisojärjestön jäsenistön enemmistö ymmärtää tilanteen vakavuuden.
 
– Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa. Toivon, että nuorisojärjestön jäsenistön enemmistö ymmärtää tilanteen vakavuuden, Halla-aho kirjoittaa.

Perussuomalaisten nuorten joukossa on etnonationalisteja, joiden ajatusmaailmaan kuuluu suomalaisen geeniperimän ”puhtaus”. Halla-aho jyrisee tekstissään tällaiselle ajattelutavalle.

– Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein, Halla-aho toteaa.


Yllättävän voimakas irtiotto Halla-aholta :ROFLMAO: Olkoonkin että hölmöilyihin ei ole varaa kun on noustu maan suurimmaksi puolueeksi.
 
Järjestö pitää kuvan julkaisemista kömmähdyksenä, joka johtui huonosta ideasta ja yhdistyksen hallituksen sisäisestä kommunikaatiokatkoksesta.

– Myöhemmin ymmärsin, että nyt meni metsään, mutta vahinko oli ehtinyt jo tapahtua, kertoo järjestön varapuheenjohtaja Toni Jalonen tiedotteessa.

c7fb7cfef2fc467c96301bcfa048d395.jpg


 
Kyllä Siperia opettaa, eikun rasisteilta rahat pois, tai leikataan ainakin. Jotain rotia poliittisen puolueen nuorisojärjestölläkin opitää olla.
Höpsistä pyllyyn. Tässähän toimitaan juuri tolkun meiningin hengessä. Kirjotellaan nuoruuden vimmassa ajattelemattomasti mutta, kun propelli kuraantuu, kadutaan niin maan perusteellisesti ja pyydetään anteeksi. Tämä jos mikä on niin tätä päivää. Hyvää päivää. Ihminen oppii virheistään ja jakamaton ihmisarvo voimistuu.

Kyllä Syyria opettaa.
 
Voit olla huoleti. PS-nuoret saavat jo nyt huomattavasti vähemmän tukea kuin muiden eduskuntapuolueiden nuoret.

Voi olla että eivät saa jatkossa sitäkään vähää...

”Harkitsemme parhaillaan, mihin toimiin ryhdytään”, Cortés Téllez sanoo.

Lisäksi ministeriöstä on oltu yhteydessä PS-Nuorten pääsihteeriin jo maaliskuussa koskien nuorisojärjestön kannanottoja aiemmin tänä vuonna.



PS-Nuorissa jyllää pimeys, kaiken takana on Suomen Sisu – ”Emme ymmärtäneet, millaisesta voimasta on kyse”

darth-vader-display.jpg


 
Lähtikö Ruiskaunokki lapsilta tuet aikanaan tai mietittiinkö edes?

Kokoomusnuorten vpj: Lapsilisät poistettava - "järjenvastaista tukea heikomman aineksen lisääntymistä"
Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubakin kirjoitus on herättänyt kritikkiä internetissä. Hän esitti avoimessa Facebook-keskustelussa lapsilisien poistamista jyrkin sanankääntein.
Kotimaa

2.11.2012 klo 19:21päivitetty 2.11.2012 klo 22:58
Kuva Facebook-sivulta.

Yle Uutisgrafiikka
17-6372357f4a79a13ed3.png

Yle Uutiset

Jaa artikkeli Facebookissa14486
Jaa artikkeli Twitterissä

Kuuntele Schubakin haastattelu
Schubak perustelee kantojaan A-studion Streamin haastattelussa.

Kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak haluaa, että lapsilisät poistettaisiin. Schubakin mukaan lapsilisät ovat tulonsiirtoa hyväosaisilta vanhemmilta heille, jotka hankkivat lapsia saadakseen rahaa.
Schubak kirjoittaa Facebookissa, että on "järjenvastaista tukea heikomman aineksen lisääntymistä". Hän esitti näkemyksensä Facebook-keskustelussa, toisen eduskunta-avustajan kaikkien luettavissa olevalla sivulla.

A-Studion Streamin haastattelussa Schubak pysyy kannassaan. Hän esittää, että jos vakavaraisilta vanhemmilta viedään pois rahaa, he tekevät vähemmän lapsia.

- Näen, että lapsilisä on tulonsiirto sellaisilta vanhemmilta, joilla on hyvät edellytykset kasvattaa lapsia, sellaisille vanhemmille, joilla ei ole.

Schubakin mukaan pahimmassa tapauksessa jotkut hankkivat lapsia siksi, että he saisivat rahaa. Hän mainitsee, että toiset lapset syntyvät valmiiksi huume- tai alkoholiriippuvaisina. Hänen mielestään on moraalitonta, että yhteiskunnan taholta lisätään syrjäytymistä ja ongelmatapauksia.
- Lähtökohta on se, että jos hankkii lapsia, heitä pitää pystyä elättämään, Schubak perustelee kantaansa.

Schubak selitti myöhemmin "vähän harkitsemattomaksi" kutsumaansa kommenttia omalla Facebook-päivityksessä, joka on myös julkaistu kokoomusnuorten Facebook-profilissa(siirryt toiseen palveluun).

 
– Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein, Halla-aho toteaa.

Oikeassahan halla-aho tuossa on. Ei ole poliitikkojen tehtävä määritellä suomalaisia. Taitaa olla tiede maailman hommia tehdä määrittely.

Etnisille ryhmille esim:suomalaiset on nytkin olemassa kriteerinsä.





Etninen ryhmä on tullut rodun ja heimon tilalle
Etnisten ryhmien kriteereinä pidetään mm. alkuperää, kulttuuria, tapoja, uskontoa, rotua, kieltä tai fyysisiä erityispiirteitä. Etninen ryhmä tuo usein mieleen vieraan ja enemmistöstä poikkeavan vähemmistöryhmän, mutta myös enemmistö muodostaa etnisen ryhmän. Etnisyys on eri asia ryhmän sisältä ja ulkopuolelta tarkasteltuna.
Etnisyyden tutkijat luonnehtivat etnisyyttä etnisen ryhmän ja etnisen identiteetin avulla. Etnistä ryhmää luonnehtivat yhteinen alkuperä ja kulttuuri, etninen ryhmäidentiteetti ja ryhmäinteraktio sekä muista etnisistä ryhmistä poikkeava elämäntapa. Yksinkertaisesti ilmaisten samaan etniseen ryhmään kuuluvat ihmiset ajattelevat ja käyttäytyvät samalla tavalla. Etnisyys on korvannut heimo- ja rotukäsitteet; heimoista ja roduista tulee mieleen niin siirtomaa-aika kuin rotuajattelukin. Nykyisin näiden käsitteiden käyttöä vältetään tutkimuksessa

https://www.stat.fi/artikkelit/2013/art_2013-09-23_003.html?s=0
 
Oikeassahan halla-aho tuossa on. Ei ole poliitikkojen tehtävä määritellä suomalaisia. Taitaa olla tiede maailman hommia tehdä määrittely

Toki Halla-aho on ihan oikeassa.

Toivottavaa olisi että persujen tenavaosasto erottaa jatkossa maahanmuuttokritiikin ja etnonationalismin toisistaan...ne ovat kaksi ihan eri asiaa.

Tiedemiehet saavat toki tutkia etnisiä ryhmiä ja niiden erityispiirteitä ihan vapaasti, kunhan eivät ala kalloja mittailemaan ja rotuhygieniaa vaalimaan :ROFLMAO:

Pihkalan rotuhygieenisen ohjelman sydämessä oli suvun jatkamisen kieltäminen ”siltä ihmislajilta, jolta puuttuu kaikki edellytykset jättää kunnon jälkeläisiä”.

Saastan ja turmeluksen levittäjät piti hänen mukaansa ”upottaa myllynkivi kaulassa meren syvyyteen”. Suvun jatkaminen tuli tyrehdyttää esimerkiksi seuraavalta ihmistyypiltä: ”pitkätukkainen, leveälahkeinen jätkä, törkeäsanainen ja tavoiltaan vielä törkeämpi”.



Suomalainen rotukiihkoilu asettuu tragikoomiseen valoon, kun huomioidaan suomalaisiin kohdistunut halveksunta kansainvälisissä ”roturankingeissa”.

Ranskalainen rasismitutkija Francois de Fontette tiivisti Gobineaun ajatukset näin: jos ”Ranskassa nähtiin pienikokoisia ihmisiä, joilla oli suuri pää ja neliskulmaiset vakavat kasvot sekä vinot silmät, niin syynä oli varma suomalaisveri”.

Myös ruotsalaiset rotuteoreetikot ryöpyttivät surutta suomalaisia. Esimerkiksi merkittävä ruotsalainen rotubiologi Gustaf Retzius kirjasi vuonna 1873 suomalaisista: ”saamattoman hidas, raskastekoinen ja kömpelö ruumiinliikkeissään ja kaikin tavoin hyvin vanhoillinen".

65186_v754031e48_0.jpg


Ruotsalaisten rotuopit kehottivat pidättäytymään seka-avioliitoista suomalaisten kuin myös saamelaisten ja slaavien kanssa.
 
Vuonna 1945 julkaistiin Sotilaslääketieteellisessä aikakauslehdessä psykiatrian ylilääkäri Yrjö K. Suomisen rotuhygieniaa käsitellyt artikkeli, joka pohjautui hänen sodan aikana 1943 lääkintähenkilökunnalle pitämäänsä esitelmään. Suominen kirjoitti:

”Tervettä kansanruumista jäytävät loiset ja lurjukset, jotka käyttävät hyväkseen kulttuuriyhteiskunnan humanitäärisiä oloja, lisääntyvät nopeammin kuin parempi kansanaines eivätkä edes kaadu rintamalla. Sellaisia oli Suomessa arviolta puoli miljoonaa. Sterilisoimistoimet olivat riittämättömiä – ’tiettyjä tuhansia’ olisi tapettava, jotta vapautuisi poliiseja, vanginvartijoita ja mielisairaanhoitajia.”

Kehtaavatkin olla kuolematta...
 
Kansallisuusaate eli nationalismi on halu tai toivomus kansan itsemääräämisoikeudesta, siis omasta kansallisvaltiosta.

Kansallisuusmielisyys on uskollisuutta omalle kansalle; sen edun ajamista kaikissa tilanteissa välittämättä mitä se tarkoittaa muille kansoille. Tähän ei liity välttämättä ehdoton perimän suojelu, vaan kansallismielinen voi hyväksyä vieraiden ainesten SULAUTUMISEN oman kansan joukkoon, mutta ei missään nimessä sitä, että vieraat aineet eriytyvät kansallisvaltion sisällä omaksi ryhmäkseen.

Isänmaallisuus eli patriotismi on uskollisuutta valtiolle, asettumista aina ja poikkeuksetta laillisen yhteiskuntajärjestelmän puolelle.

Näitä termejä tietysti on sekoitettu ihan miten sattuu, koska arvoisat tiedotteluvälineistön ja mukaälymystön edustajat ammentavat suuren maailman yliopistojen termistöstä.
 
. Suvun jatkaminen tuli tyrehdyttää esimerkiksi seuraavalta ihmistyypiltä: ”pitkätukkainen(CHECK V), leveälahkeinen jätkä (CHECK V), törkeäsanainen (CHECK V) ja tavoiltaan vielä törkeämpi (CHECK V)”.

Tuli täysosuma.
:giggle:
 
Onhan se ikävä asia, että ainoaksi vaihtoehdoksi vaikuttaa Euroopassa jää littoutuminen näiden ryssää myötäilevien paskapesetoiden kanssa.

Vielä huonompi asia on kehitys Euroopan neuvostossa. Tää näyttää olevan taputeltu ja Venäjä saa anteeksi ja kaiken haluamansa, keski-Euroopan siunauksella. Ja vielä jotkin suomalaiset tahot yhtyvät isoihin poikiin, vaikka vallan hyvin tietävät kuka on seuraava Venäjän rajanaapuri lännessä ilman puolustusliiton jäsenyyttä tai edes toistaiseksi tarpeeksi hyvää kahdenkeskistä sotilaallista yhteistyötä Yhdysvaltain tai Iso-Britannian kanssa.

Turvallisuuspoliittisen toiminnan luulisi näinä päivinä olevan vallan helvetin eteenpäin pyrkivää ja suhteita edistävää lännen sotilasmahtien suuntaan Suomen taholta, mutta pelkään pahoin asioiden olevan juuri päinvastoin ja varsinkin tulevan olemaan, kun punamulta pistää haisemaan.
 
Back
Top