Perussuomalaisten kuihtuminen ja sen seuraukset

En minä tätä nyt erityisen hövelinä pidä, viimeiset 12kk:
(tämä ei tietenkään ota kantaa kuinka palautus onnistuu, katoaako palautettava tai kuinka kauan karkotukseen menee)
Katso liite: 45699

Niin tämä on se juttu. Maasta poistaminen on viranomaisten toimintaa. Jos homma ei pelitä, poliisihallituksen on vastattava jokaisen yksittäisen kansalaisen kysymykseen asiasta, kun se lähetetään kirjaamoon. Jos maasta poistoja ei ole tapahtunut voi kysyä hallintopäätöstä mihin se perustuu. Virkamies ei voi jättää vastaamatta.

Edelleenkin on outoa, miksi yksittäiset kansanedustajat eivät ole tästä tehneet enemmän kysymyksiä. Ei puolesta eikä vastaan. On ymmärrettävää, että joidenkin poliittisten tahojen etu on pitää yllä väärää kuvaa siitä, mikä on hallituksen rooli ja mikä on virkamiehen rooli. Sama juttu, mikä tapahtui koronakriisin alkamisen aikoihin kun ininä oli suurempi mitä hyttysparvi, että kun hallitus ei toimi.

Palautusprosessi on niin monimutkainen ja pitkä, että mökinmummo ei sitä tajua. Ei tajua myöskään kunnan, aluehallintoviraston ja hallituksen roolia koronakriisin hoidossa.

Simpauttaja
 
En ole ihan varma kannattaako kokoomukselaisten ja demareiden naureskella persujen leikkauslistoille. Mikäs se kokoomuksen intentio säästämisen suhteen on? Entäs demareiden?
Niin,

Kaikki puolueet ajautuvat poliittiseen keskustaan siinä kohtaa kun aletaan miettimään, kuka voisi olla hallituskumppani. Hallitusohjelma ja puolueohjelma ovat kaksi eri asiaa.

Simpauttaja
 
Palautusprosessi on niin monimutkainen ja pitkä, että mökinmummo ei sitä tajua. Ei tajua myöskään kunnan, aluehallintoviraston ja hallituksen roolia koronakriisin hoidossa.
Juu ei näitä tarvitse tyhmän kansalaisen tajuta, simpauttaja tietää paremmin.

Palautuksia ei tapahdu, perheenyhdistämisiä helpotetaan, raiskaukset ja väkivaltarikokset jatkavat kasvuaan, ja veronmaksajat hoitavat laskun. Ei teidän tarvitse muuta tietää, jatkatte vaan maksamista niin Marinin hallitus hoitaa loput.
 
Joulukuussa 2019 SDP:n kannatus oli 13,2%, kesäkuussa 2020 se oli 23,2%, tämä kertoo miten dramaattinen vaikutus koronalla ja Sanna-uutuudella oli. Tämä myötä SDP:llä on selkeä suunta alaspäin kun koronatilanne rauhoittuu rokotteiden myötä ja PS jää ainakin joksikin aikaa vahvaan kärkiasemaan.
 
Orpo ei saa joukkojaan innostettua.
Kyllä nyppii, että tämän flekmaattisen Orvon takia Kokoomukselta jää otollinen etsikkoaika käyttämättä. Niin oikeassa kun ovatkin niin talousasiat eivät nyt pure kun korona ja lainanotto sekoittaa pakkaa.

siellä olisi nuorempaa koulutettua persoona useampi tarjolla ja hieman epäpoliittisempi voisikin olla paikallaan joilla kuitenkin on kulmahampaat tallella. Mutta ei - Orpo taisi sittenkin nousta Rinteen bussiin ja suunta on ties minne.
 
Kyllä nyppii, että tämän flekmaattisen Orvon takia Kokoomukselta jää otollinen etsikkoaika käyttämättä. Niin oikeassa kun ovatkin niin talousasiat eivät nyt pure kun korona ja lainanotto sekoittaa pakkaa.
Lisäksi Tämä Ylen uutisista lainattu kommentti: Oppositiopolitiikassaan syksyn mittaan ärhäköityneelle kokoomukselle päänvaivaa tuottaa kahden rintaman sota, jossa kannatusta katoaa Taloustutkimuksen tausta-aineiston mukaan sekä perussuomalaisille että vihreille. Arvoliberaalien ja arvokonservatiivien samanaikainen miellyttäminen vaikuttaa yhä vaikeammalta.
 
Ei tässä mitään yllättävää ole. Persut nousivat lyhyen notkahduksen jälkeen omalle paikalleen. Sannan vetovoima alkaa hiipumaan ja hiipuu koronan myötä vielä lisää.

Se on todella typerää ja viestii harvinaisen huonosta pelisilmästä että Orpo ruoskii edelleenkin Halla-ahoa. Persut ovat Kokoomukselle varmin ja melko varmasti myös ainoa tie hallitukseen.

Tämän pelin mielenkiintoisin nappula on kuitenkin Kepu josta on tullut uusi RKP. Se istuu ihan jokaisessa hallituksessa kuin märkä tatti kokoonpanosta riippumatta ja mitä alemmaksi kannatus laskee sitä suuremmaksi painoarvo hallituksessa nousee :ROFLMAO:
 
Back
Top