Pikku-uutisia Suomesta

Hyvää veronmaksajien rahojen käyttöä. Eikös noita voitaisi käyttää vaikka #hoitajamitoitukseen tai #vappusatanen toteutukseen. Kaiken maailman poliittisen korrektiuden liirumlaarumiin sitä vihervasemmistolla kyllä varaa on hukata täysinä hukkainvestointeina. Ja omiin avustajalegiooniinsa.

Tuossa artikkelissa mainittiin islamilaisten maiden paheksuneen merkkejä. WTF, nythän sitten pitäisi vaatia heille vastavuoroisesti kristittyjä symboleja omiin merkkeihinsä.
 
Isolla-Runkkuulla keskisuuri vesiliikenneonnettomuus.

Veneilijä joutui pulaan Isolla-Runkkuulla
Iso-Runkkuu – joskus virheellisesti kirjoitettuna Iso-Runkku – on Pohjois-Konnevedellä, Pohjois-Savon länsirajalla, Vesannon kunnan alueella sijaitseva saari. Sen vieressä sijaitsee pinta-alaltaan huomattavasti pienempi sisarsaari Pieni-Runkkuu.

Ison-Runkkuun nimen alkuperästä ei ole saatavilla tietoa, ainakaan kovin helposti. Täysin uniikki se ei kuitenkaan ole, sillä vastaavanlaisia paikannimiä on Suomessa useita. Yleensä niiden nimet ovat peräisin kaukaa historiasta.

Hätäkeskuksesta tehtävä lähti pelastuslaitokselle nimikkeellä keskisuuri vesiliikenneonnettomuus. Alkutietojen perusteella paikalle oltiin lähettämässä seitsemää pelastuslaitoksen yksikköä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006255311.html?utm_campaign=tf-IS&utm_term=12&utm_source=tf-other

Näinkin voi käydä kesken ona... Noniin, älä saastuta luontoa tai itseäsi.
 
Ruotsiksi; jos ihminen kävelee vaappuen kuin ankkaa niin hän runkkaa, näin ainakin Luodon murteessa. Tämän muistan isoäidin puheesta.
 
  • Haha
Reactions: PSS
No niin olikin! Oli vaan päivätty tälle päivälle :D

Herätyskello. Tuohan on nimineen kaikkineen ihan puhdasta pahkasikaa:

"Nyt taajamamerkkiin on lisätty kaksi muutakin uskonnollista rakennusta eli moskeija ja ortodoksikirkko. Tämäkin ratkaisu on herättänyt keskustelua.
– Ei yhden uskonnon korvaaminen kolmella muuta asiaa miksikään, paheksuu kampanjavastaava Olavi Ilmén Tampereen Vapaa-ajattelijat ry:stä.
– Tulos on kompromissi, josta on sovittu eri maiden kesken yhteisesti, painottaa hallitusneuvos Einar Lönnbohm liikenne- ja viestintäministeriöstä.
Yhdysvallat lobbasi merkkiin myös synagogaa, mutta sen tulo olisi graafisten suunnittelijoiden mukaan täyttänyt uskonnollisilla rakennuksilla lähes koko kyltin.
Lopputulos johti Israelin ulosmarssiin hanketta valmistelleesta komiteasta.
– Aika sotku. Buddha tästä vielä puuttuu, naurahtaa Turun Sanomien Pariisista tavoittama Unescon symboli- ja semiotiikkayksikön päällikkö Camille Javal."
 
Tuhansien järvien maa (187 888).

CNN on listannut sivuilleen Euroopan kauneimmat matkakohteet. Listan kärkeen on kiilannut 7 000 asukkaan Inarin Inarijärvi Suomen Lapissa.

https://www.verkkouutiset.fi/euroopan-kauneimmat-paikat-listattiin-tama-suomen-pikkukunnan-kohde-karkeen/

https://edition.cnn.com/travel/article/europe-beautiful-places/index.html

Mutta vain yksi on kolmanneksi suurin. https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Suomen_sadasta_suurimmasta_j%C3%A4rvest%C3%A4
 
Kruunusillat
1 t ·
Ennakkovaroitus
Päivän Hesari kertoi, että sisarhankkeemme eli pikaratikka Raide-Jokerin työmaan aiheuttamat haitat arkiliikkumiseen tulivat ennakkoviestinnästä huolimatta monille yllätyksenä.
Siksi kerromme jo nyt, että haittaamme arkiliikkumista v. 2021 syksystä noin viisi vuotta eteenpäin. Aluksi Hakaniemessä, Laajasalossa ja Korkeasaaressa. Myöhemmin Kaivokadulla.
Sen jälkeen helpotamme arkiliikkumista noin 200 vuotta.
Pohdimme myös pitäisikö tuleville työmaille viedä puhallettavat aidonkokoiset kaivinkoneet puolta vuotta ennen oikeiden saapumista, niin asukkaat huomaisivat, että jotain on tapahtumassa.
Kaikki kun eivät ole somessa. Ja hyvä niin, on terveellisempää olla ulkona.

 
Laaja it-ongelma aiheuttaa viivästyksiä Nesteen tuotteiden jakelussa – Yhtiön osake halpeni pörssissä

Syytä ei tiedetä, itse veikkaan SAP toiminnanohjausjärjestelmää, jonka käyttöönotto on usein yllättävän raskas prosessi.

It ongelma, sap, sergein ammuspula
 
  • Haha
Reactions: PSS

Kuvan pitäisi olla jotenkin realistisempi, että ei mene hommat rasismin puolelle.

Miten olisi esimerkiksi sotaherra joukkoineen :ROFLMAO:

highres_0006404221.jpg


Sotaherran Suukot.
 
Suomen sovinistiseura haluaa kieltää naisilta ajo-oikeuden.

 
Back
Top