Poliisit

Ottoville

Ylipäällikkö


Hyvä esimerkki siitä mitä seurauksia siitä saattaa olla että ampuma-asetta käytetään.
Eikä mietitä muita vaihtoehtoja.


Tietenkin olisi hyvä myös miettiä mikä lainen vaara aiheutetaan sivulisille :unsure:
 
Viimeksi muokattu:

Stagideus

Majuri
On tullut mielenkiinnosta seurattua tuota LivePD:tä viime aikoina aika paljon ja olen erikseen pannut merkille, että voimankäytön koulutusta ja ohjeistusta on aivan varmasti laajemminkin jenkkilässä kehitetty viime vuosina. Toki alueellisia eroja on, mikä on aivan luonnollista, kun puhutaan tuon kokoisesta maasta, jossa asiat on useimmiten organisoitu osavaltio- ja kaupunkitasolla.
 

pioneeri84

Alikersantti
Itse olen välillä miettinyt poliisia ihan oikeana ihmisenä. Kun jotain tapahtuu,missä on poliisi osallisena,tavalla tai toisella,niin herkästi sitä luo poliisista ihmisenä sellaisen mielikuvan,että paikalla on ollut joka alan osaaja,nuori poliisimies,jolla on voimaa ja kuntoa ihan mihin vaan. Totuus kun nykyisin ja entistä enemmän tulevaisuudessa,on se,että on selkävikainen,mahdollisesti sokeritauti tms. mies tai naispuolinen,ikää 50v-60v. saattaa olla jo isoisä tai isoäiti omien sairauksiensa kanssa.... ja tuolla osaamisellaan ja kyvyillään tekee niitä temppuja,mihin enää kykenee.... Sitten ihmetellään , että menikö jokin pieleen...
Kun tuo eläkeikä nyt on noussut ja edelleen nousee, ja nuoret poliisihenkilötkin mielellään siirtyvät sisätöihin,niin minne nuo kaikki sairaat isoisät ja isoäidit oikein laitetaan??:oops:
 

Myrskyhiiri

Kenraali
Murican poliisit asutusalueella.
Viime viikolla kuoli taas sivullinen poliisien luoteihin.
Tämän kun katsoo niin ei tarvi ihmetellä miksi.
Suattaapa olla että kohde kuului johonkin etniseen vähemmistöön... niin oli kova ammuskulutus
 

Hilan lukko

Eversti
Murican poliisit asutusalueella.
Viime viikolla kuoli taas sivullinen poliisien luoteihin.
Tämän kun katsoo niin ei tarvi ihmetellä miksi.
Nuoriso ja wannabi-nuoriso käyttää sanaa "mieletön" joka paikassa, sopimattomassakin. Tästä videosta ei voi sanoa, kuin mieletön. Poliisin toiminta on Amerikassa mieletöntä. On kuin postivaunujen ryöstökohtaus, seriffi ampuu ja apulaisseriffi lataa, lasikaan ei haittaa. Kuulo meni varmasti molemmilta.
Autosta noustessa meinasi debuty päästä hengestää, kun oli sivuliikkeessä. Mieletöntä.
 

Teräsmies

Respected Leader
Small Town Cops, a NET News documentary, considers the changing role of police work in Nebraska’s small towns and rural areas. Even in the safest communities where everyone knows everyone else, police are trained to prepare for school shootings, encountering drug traffickers, and facing an increasing number of calls involving mental illness. In Small Town Cops, experienced and newly-trained officers explain what’s changed and why the still believe in serving their communities and keep them safe.
 

skärdis

Respected Leader
Joku sananvapauden puolustajaksi ilmoittautuva on ladannut youtubiin vanhan Lainvalvojat-sarjan kokonaisen tuotantokauden. Aikalailla erilaista kamaa kuin nykyiset sensuroidut vastaavat tekeleet ja mukavasti avataan Karhun toimintaa.

Löytyy £ainvalvojat nimellä, niin ei verkkopoliisin haaviin jää niin helposti. Poistunee taas aika pian näytiltä.

 

Ottoville

Ylipäällikkö
Aikalailla erilaista kamaa kuin nykyiset sensuroidut vastaavat tekeleet

Totta tuossa on jotenkin ”suomalainen jämäkkä ote” asioihin.
Sen huomaa siitäkin ettei ajanhammas ole pahemmin purrut tarinoihin.

On vahva epäily että poliisit sarja on joko ”amerikkalainen formaatti” tai ainakin kopio siitä.

”£ainvalvojat ” hakkaa poliisit 6-1 :)
 
Top