Presidentinvaalit 2018

Katsokaa taulukko tämän artikkelin päältä. Siinä on nykyinen eduskuntamme.

Eihän se vastaa mitään omien äänestäjien kannatustuloksia! Se on ihan sama vaikka koko pitäjän keskusta kannattaisi miten, jos heidän valitsemansa edustajat ovat 96%:sti vastaan.

Tämä on se asia, joka pitää oivaltaa. Vasta sitten voi rakentaa peliä.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/...kin-vastustajia-yli-puolet/5016508#gs.72e3Oec


Jos joku osaa laittaa taulukon suoraan näkyviin, se havainnollistaa aika hyvin.
 
Minun pitää lopettaa nettisurffailu. Vaimo siivoaa oikein mielenosoituksellisen kovaäänisesti. Mietin juuri, etten ole muuten koskaan antanut hänelle oikein kunnolla selkään (tunne) mutta taidan ruveta auttamaan (järki).
 
Kerro sinä, miten tämä homma tehdään. Miten saat keskustan, vasemmistoliiton ja demarit (eli vanhan kansanrintaman) yhtäkkiä keksimään että aha, nyt Natoon.

Varmaankin tullaan käyttämään samaa kikkaa kuin euro-valuutan käyttöön otossa. Kansa kannatti EU-jäsenyyttä, mutta ei kannattanut euroa. Kun liityttiin EU:n, niin sanottiin, että tämä ei sido meitä rahaliittoon. Kolme vuotta myöhemmin sanottiin, että euro tulee, kun siihen jo sitouduttiin EU:n liittymisessä.

Toisin sanoen pyritään tilanteeseen, jossa EU:sta käsin päätetään, että EU:n turvallisuudesta ja yhteisestä puolustuksesta vastaa NATO. Tämän jälkeen meillä ei tarvita kansanäänestyksiä eikä edes eduskunnan päätöksiä, kun todetaan vain, että EU:n jäseninä olemme automaattisesti myös NATOn jäsen ja siihen on sitouduttu jo kauan sitten osana EU:n keskinäistä avunantolupausta.

Britit ovat vastustaneet tällaista kehitystä, jossa EU ja NATO sotketaan keskenään, mutta kohta änkyrät ovat poissa EU:sta ja kunhan Markel saa hallituksensa kasaan ja Macronin kanssa yhteisen sävelen, niin eiköhän tämä tästä lähde kehittymään.
 
Kerro sinä, miten tämä homma tehdään. Miten saat keskustan, vasemmistoliiton ja demarit (eli vanhan kansanrintaman) yhtäkkiä keksimään että aha, nyt Natoon.
Heititpä helpon... veikkaisin kuitenkin, että nykyinen malli ei johda toivottuun lopputulokseen(mikäli kukaan sinne oikeasti edes haluaa)

Suomen malli on kuin tuoreen aviomiehen tapa kysyä äidiltään mielipidettä omiin avioliitto asioihinsa...
 
Toi vasemmistoliiton ehdokashan painaa monesta oikealta ohi. o_O Määritteleppä tässä sitten suomalainen oikeisto ja vasemmisto. :poop:
 
Vaan ohjataan tahdonvastaiseenhoitoon foorumin lääkäreille?:cool:

Tuo on vähän kuin yhden tutun poliisimiehen lausunto: "Ikinä ei ole tarvinnut peiliä, asiakkaat aina kertoo minkä näköinen on..." :D
 
Tämmöistä uutisointia olisi mukava nähdä lisää.

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3806669/Paavo+Vayrynen+jakaa+Kremlin+propagandakoneen+skuuppia


Presidenttiehdokas moittii suomalaismedian uutisointia Ukrainan kriisistä yksipuoliseksi. Niinpä hän levittää itse hakkeroinnin jälkeen Venäjän median käsiin päätynyttä tallennetta.



Eli Paavo ilmeisesti jakaa ja levittää tämän uutisen venäläisversiota (Russia Today & Sputnik), joka väittää Maidania CIA:n sun muiden organisoimaksi.

http://www.bbc.com/news/world-europe-26079957
 
Katsokaa taulukko tämän artikkelin päältä. Siinä on nykyinen eduskuntamme.

Eihän se vastaa mitään omien äänestäjien kannatustuloksia! Se on ihan sama vaikka koko pitäjän keskusta kannattaisi miten, jos heidän valitsemansa edustajat ovat 96%:sti vastaan.

Tämä on se asia, joka pitää oivaltaa. Vasta sitten voi rakentaa peliä.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/...kin-vastustajia-yli-puolet/5016508#gs.72e3Oec

Jos joku osaa laittaa taulukon suoraan näkyviin, se havainnollistaa aika hyvin.

Oikeassa olet. Eihän tuo vastaa ollenkaa puolueiden kannattajien näkemystä.

Kokoomuksella on nato myönteisillä aivan liikaa paikkoja

Vuodelta 2016
"Kokoomuksen kannattajat suhtautuvat Suomen Nato-jäsenyyteen edelleen myönteisimmin. Heistä 53 prosenttia tukee jäsenyyttä, kun viime vuonna luku oli 56 prosenttia"
https://www.verkkouutiset.fi/mtsn-t...nato-nakemyksissa-yllattavia-siirtymia-58343/




Tässä se taulukko vuodelta 2015
nato.png
 
Taas on ihmiset vastanneet väärin..:unsure: lisää ohjeistusta, että oppivat vastaamaan oikein..

Teemme kyselyä: Joko tiedät, ketä aiot äänestää?
  • Karjalainen

16.1.2018 11.59

Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 17.1. Ennakkoäänestää voi tiistaihin 23.1. saakka.
Varsinainen vaalipäivä on 28.1.
Joko sinä tiedät, ketä äänestät? Millä perusteella valitset ehdokkaasi? Vastaa alla olevaan kyselyyn!
Apua ehdokkaan löytymiseen saat Uutissuomalaisen vaalikoneesta.
Uutista päivitetty 16.1. kello 17.20: Kysely on päättynyt, kiitoksia vastauksista!
https://karjalainen.fi/uutiset/uuti...eemme-kyselya-joko-tiedat,-keta-aiot-aanestaa

Persut ottivat somen ilmaherruuden - missä muut luuraavat?
  • Jyrki Utriainen

Populistisilla liikkeillä on aikaan ja paikkaan katsomatta yhteisiä piirteitä. Populistit edustavat kansan syviä rivejä, josta vallassa ja vastassa oleva moraaliton eliitti on erkaantunut.
Populisteilla on vallankumouksellinen sanoma: me muutamme kaiken! Liikkeen menestyksen edellytys on karismaattinen johtaja. Kun tällainen liike pääsee valtaan, se pyrkii valtaamaan koko valtiokoneiston ja tukahduttamaan kritiikin.
Miten onkaan käynyt USA:ssa, Puolassa, Unkarissa - saatikka Turkissa, missä on nyt yhden miehen, presidentti Recep Tayyip Erdoganin totuus: koneisto on puhdistettu, sananvapaus tukahdutettu, ihmisoikeudet poljettu.
Presidentinvaalikampanja käy kuumilla kierroksilla myös sosiaalisessa mediassa ja verkossa ylipäänsä. Siellä ilmaherruuden näyttävät ottaneen perussuomalaiset.
Puolueen kenttäväki on valjastettu tarttumaan johdonmukaisesti kaikkeen, mikä liikkuu. Tämä väki on valmiina hyökkäämään ja kommentoimaan pienintäkin risahdusta, ja jos joku muu tulee keskusteluun mukaan, häneltä viedään happi.
Erilaisiin verkkokyselyihin ja vaalikoneisiin tämä väki rynnistää kuin verkon robotit.
Tätä kaikkea tukee tässä halla-aholaisen valtakunnan koneistossa Suomen uutiset -verkkojulkaisu, joka on valjastettu suoltamaan tekaistuja uutisia kenttäväelle.
Suomen uutisten ”päätoimittaja” Matias Turkkila on rasistisen keskustelupalstan Hommaforumin perustajajäseniä ja aiemmin hän oli myös kansallismielisen, maahanmuuttovastaisen Suomen Sisu -järjestön varapuheenjohtajana.
Suomen uutiset ei ole Julkisen sanan neuvoston jäsen eikä siis sitoudu media-alan yhteisiin pelisääntöihin. Kaikki muut puoluejulkaisut ovat JSN:n jäseniä. Propagandaministeri Turkkila on perustellut tätä sillä, että Suomen uutiset ei ole riippumaton julkaisu vaan puolueen äänitorvi (SU blogi, 13.11.2016). Tämä kuulostaa järkevältä.
Ongelmana on vain se, että muut ovat pelisäännöt hyväksyneet. Ja se, että Suomen uutiset voi siis väittää jutuissaan, mitä sylki suuhun tuo. Virheitä heidän ei tarvitse korjata - eivätkä he sitä teekään.
Tämä kaikki on suunnitelmallista. Turkkila ihaili Donald Trumpin vaalivoittoa ja sitä, kuinka se saavutettiin. Helsingin Sanomien haastattelussa (12.11.2016) hän kertoi, että opit on otettu ja kyse on nyt persujen mediataktiikasta.
Herää ihmetys, miksi muut puolueet eivät reagoi vaan antavat ilmaherruuden suosiolla persuille. Missä on vihreiden, kokoomuksen, demareiden mediataktiikka somessa ja verkossa?
Sitä samaa Yhdysvalloissa ovat miettineet vuoden verran Hillary Clintonja demokraatit. Missä oli meidän mediataktiikkamme?
Viimeiset gallupit eivät persuille suurta menestystä presidentinvaalissa ennusta. Puuttuuko palapelistä siis karismaattinen johtaja vai onko pienelle yllätykselle vielä sijaa?
Ja jos ei nyt, entäpä seuraavissa eduskuntavaaleissa 2019?
https://www.karjalainen.fi/mielipit...ivat-somen-ilmaherruuden-missa-muut-luuraavat

Kokoomustaustainen Karjalainen-lehti märisee: ”Persut ottivat somen ilmaherruuden”

KARJALAINEN KUVAKAAPPAUS
karjalainen-1.jpg

KOMMENTTI | Karjalainen-lehti julkaisi tänään lauantaina ärtyneen kolumnin, jossa moitittiin ensinnäkin Laura Huhtasaaren kilpakumppaneita siitä, että nämä jättävät somen perussuomalaisten temmellyskentäksi sekä lisäksi kurmoottiin Suomen Uutisia erikseen siitä, että lehdellämme olisi rooli somen ilmaherruuden ottamisessa.
Kolumni ei sinällään hätkähdytä, mutta lukijoiden on hyvä tietää, mistä se kumpuaa.
Ensinnäkin, Suomen Uutiset julkaisi äskettäin Karjalainen-lehdelle erinomaisen kiusallisen uutisen lehden ilmeisistä kokoomuskytkennöistä. Toimituksemme selvitti lehden omistusrakennetta ja kysyi, millä tavoin Sauli Niinistön kampanjaan kymppitonneja suoltava konserni katsoo asiakseen haukkua lehtensä pääkirjoituksessa Huhtasaarta.
Kuten aina, uutisjuttua tervehdittiin jäätävällä hiljaisuudella. Jos jutussa olisi ollut asiavirheitä, olisi Karjalaisella luonnollisesti ollut oikeus oikaisuvaatimukseen.
Toinen seikka on vielä jäänyt uutisoimatta, mutta tässä se nyt sitten tulee.
Karjalaisen käyttämä ”ilmaherruus”-käsite tuli Karjalaisen hitaimmillekin kolumnisteille selväksi, kun lehti julkaisi maanantaina 16.1 klo 12 verkossa kyselyn otsikolla: ”Teemme kyselyä: Joko tiedät, ketä aiot äänestää?”
Karjalaisen jutussa lukijoilta tiedusteltiin: ”Joko sinä tiedät, ketä äänestät? Millä perusteella valitset ehdokkaasi? Vastaa alla olevaan kyselyyn!”
Noh, vastauksia sitten alkoi tulla. Sadoin kappalein. Tulos on kertakaikkisen riemukasta luettavaa, suosittelen itse kullekin Karjalaisen kommentteihin tutustumista.
Riemukkuus on tietysti katsojan silmässä. Kansan syvien rivien tuki Huhtasaarelle on yksien mielestä myönteistä, toisten mielestä se on mustaa pikeä.
Karjalainen teki pian jutustaan johtopäätökset ja sulki kommentointimahdollisuuden 17:20. Suomen Uutisten lukija kommentoi paniikkiratkaisua sanoilla: ”Karjalainen häpäisee koko mediakentän.”
Sauli Niinistön rommaava kannatus ei ole kaikkien mieleen. En ihmettele, ettei istuvaa presidenttiä tukeva julkaisu halua toimia alustana äänille, jotka tukevat hänen kilpailijaansa. Mutta yritäppä nyt sitten esittää puolueetonta mediaa tälläisen söhellyksen jälkeen.

MATIAS TURKKILA

ps: Karjalainen muuten väittää, että JSN:ään kuulumattomalla Suomen Uutisilla ei olisi velvollisuutta korjata jutuissaan esiintyviä virheitä. Tämä ei pidä paikkansa. Vaatimus oikaisuihin ja vastineisiin ei kumpua Julkisen sanan neuvoston säännöistä vaan Suomen laista (luku 3). Karjalainen korjannee JSN:ään kuuluvana laatumediana tämän asiavirheensä pikimmiten.
https://www.suomenuutiset.fi/kokoom...i-marisee-persut-ottivat-somen-ilmaherruuden/
 

Haha, hauskaa rölläystä.

Vastaiskukin olisi helppo järjestää. Kuka on Facebookissa? Kuka ehtii olla siellä tiistaina klo 11.59? Onko keskimääräinen äänestäjä siis se, joka roikkuu kesken työpäivän somessa, elää yhteiskunnan tuilla, availee sihijuomaa ja odottaa, että Huhtasaari pelastaa hänet maahanmuuttajilta, jotka sekä "vievät duunit" että "elävät siivellä"?

Mutta tapelkoot keskenään siellä Karjalaisessa.
 

Erikoinen ilmiö, noin 200 vastausta ja kaikki (ainoa oikea) numero 5. Hyvää mainosta :) Veikkaan, ettei Karjalainen tätä tilannut ... saivat kuitin isänmaallisilta.
 
Back
Top