Hylkää huomautus
Liity mukaan keskusteluun!

Rekisteröityminen ei kestä kuin hetkosen ja pääset keskusteluun mukaan, tervetuloa!

>>> REKISTERÖIDY <<<

Putinin uudet ystävät Suomessa

Viestiketju osiossa 'Yleinen keskustelu' , aloittaja Taitolaji, 15.05.2016.

 1. Taitolaji

  Taitolaji Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.03.2013
  Viestejä:
  3,663
  Tykkäykset:
  2,972
  Pisteet:
  1,286
  Nyt kun vuosi 2017 lähestyy ja sitä myöten Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla kannattaa kiinnittää erityistä huomiota maahamme kohdistuviin vaikutusyrityksiin ja Putinin "uusien ystävien" toimiin. Myös maahanmuuttokortti tulee olemaan ahkerassa käytössä. Äärivasemmisto on pelinsä jo menettänyt, heitä ei kukaan ota vakavasti vaikka kuinka pyytäisivät apua anarkisteita. Samaan marginaalin on lukittava myös äärioikeisto ja muut tahot, jotka pyrkivät horjuttamaan maamme yhtenäisyyttä. Tähän kategoriaan voi laskea lisäksi EU:n aivotomaan haukkumiseen osallistuvat henkilöt. Asiallinen ja rakentava kritiikki on sitten eri juttu, se ei palvele Venäjän päämääriä.

  Täällä kovasti parjattu YLE näyttääkin nykyisin toimivan Venäjän ja Putinin kriitikkojen eturintamassa!  http://yle.fi/uutiset/entinen_natsi...ytyy_maaritella_nyt_elamani_uudestaan/8882095

  Entinen natsijohtaja avoimena Ylen haastattelussa: ”Minun täytyy määritellä nyt elämäni uudestaan”

  Lyhennettynä!

  Esa Holappa oli perustamassa Suomen Vastarintaliikettä ja toimi sen virallisena johtajana neljän vuoden ajan. Todellinen valta oli kuitenkin hänen mukaansa muiden käsissä.

  En pysähtynyt miettimään, mitä oikein olin tekemässä tai mikä minusta oli tulossa, koska uskoin löytäneeni kiihkoisänmaallisuudesta ja rasismista niiden "hyvät puolet".

  Suomen Vastarintaliike työskentelee määrätietoisesti rakentaakseen alakulttuurin, joka sosiaalisen toiminnan kautta houkuttelisi uusia jäseniä. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi esitelmäiltoja, kamppailu-urheiluharjoituksia ja metsävaelluksia.

  Haluaa yhdistää koko äärioikeiston
  Pakolaiskriisin vuoksi rasistisilla ja muukalaisvihamielisillä järjestöillä on Suomessa enemmän liikkumatilaa kuin aikoihin, ja niitä kohtaan tunnetaan mielenkiintoa.

  Hyödyntääkseen tilannetta ja houkutellakseen uusia jäseniä SVL on pyrkinyt hieman pehmentämään kovaa natsi-imagoaan. Järjestön jäsenet kutsuvatkin itseään usein kansallismielisiksi ja isänmaallisiksi. Järjestön toiminnasta osaa pyöritetään Suomalaisapu-nimikkeen alla.

  Koska Suomen Vastarintaliikkeellä on vain muutamia kymmeniä jäseniä, se ei viranomaisten mukaan varsinaisesti uhkaa yhteiskuntarauhaa tai demokratiaa.

  Järjestö kuitenkin työskentelee määrätietoisesti yhdistääkseen Suomen äärioikeistolaiset, nationalistiset ja rasistiset ryhmittymät.

  Viime aikoina Suomen Vastarintaliike ja Soldiers of Odin ovat avoimesti viitanneet toisiinsa.

  Vastarintaliike kirjoittaa nettisivuillaan että Soldiers of Odin on isänmaallinen järjestö, ja Soldiers of Odin näyttää omassa PR-videossaan toistuvasti SVL:n tunnusta Tyr-riimua. Kytkös on ilmeinen.

  Putinin Venäjä on ystävä

  Pohjoismainen Vastarintaliike on viime vuosina suhtautunut yhä suopeammin Vladimir Putinin Venäjään.

  Venäjä näyttäytyy natsijärjestölle ihannevaltiona, joka puolustaa perinteisiä arvoja, ja toimii rappeutuneena pidetyn Euroopan unionin vastapainona.  http://yle.fi/uutiset/tunnettu_puti...tehda_bisnesta_putinin_venajan_kanssa/8882094

  Tunnettu Putin-kriitikko suomalaisille: On moraalisesti väärin tehdä bisnestä Putinin Venäjän kanssa
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2016
  scip10 tykkäsi tästä.
 2. Tetra

  Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  07.01.2013
  Viestejä:
  5,009
  Tykkäykset:
  5,188
  Pisteet:
  1,286
  Esko Aho. Kuka muka ottaa uusnatsit vakavasti? Ja tarvitseeko jokaisesta uutisesta tehdä uuden aiheen, eikö muka tämä olisi mennyt lukuisiin hybridisotaa käsitteleviin aiheisiin?
   
  Bushmaster tykkäsi tästä.
 3. Mainos 4. Taitolaji

  Taitolaji Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.03.2013
  Viestejä:
  3,663
  Tykkäykset:
  2,972
  Pisteet:
  1,286
  Harkitsin, mutta yhteiskuntamme vastainen kirjoittelu eri muodoissaan näyttää siinä määrin levinneen myös näille sivuille, että katsoin uuden aloituksen aiheelliseksi. Toki tämän ketjun voi siirtää myös jonkin aiemman aiheen yhteyteen. Näitähän riittää!
   
 5. Tetra

  Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  07.01.2013
  Viestejä:
  5,009
  Tykkäykset:
  5,188
  Pisteet:
  1,286
  Tässä anarkistien näkemys siitä ketkä ovat Putinin ystäviä Suomessa.

  [​IMG]
   
  Kaira, Honcho ja Bushmaster tykkäsivät tästä.
 6. Geronimo

  Geronimo Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  10.07.2015
  Viestejä:
  3,325
  Tykkäykset:
  7,595
  Pisteet:
  1,286
  Nyt on mennnyt puurot ja vellit sekaisin, Demokratiaan kuuluu arvostelu, päätösten kriitiikki ja kaikenlainen kyseenalaistaminen, eriliset mielipiteet ovat demokratiaa, tuo putinistiksi leimaminen mielipiteiden vuoksi on juuri sitä putinismia jota sina väität vastustavasi.

  Ne valtiot jotka ovat sallineet keskustelun ovat edelleen voimissaan mutta ne jotka ovat sortuneet sensuuriin tai muuhun hölmöyteen ovat hävinneet.

  Muuten miten kirjoituksesi eroaa menneisyyden neuvostovastaisuus ja ulkopolitiisesti arveluttavien mielipiteiden vainosta?
   
  Kaira, Honcho, Maxou ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 7. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,665
  Tykkäykset:
  21,391
  Pisteet:
  1,286
  Mutta eihän se @Taitolaji n kaltaisia Eu-federalisteja haittaa...? :rolleyes:

  Kaikki yhteiskunnallinen ja viranomaistoimintaan kohdistuva arvostelu ja kritiikki on kiellettävä keinoja kaihtamatta ja heidän vastustajat on merkittävä inhottavilla/demonisoivilla stigmoilla, joilla pyritään viemään kriitikkojen uskottavuus ja samalla muuttaa kritiikki poliitisesti epäkorrektikseksi, joka on kiellettävä, koska se vaarantaa heidän totalitaarisen yhteiskuntajärjestelmän rakentamispyrkimyksiään ja tavoitteitaan....

  Nämä uskonsa sokaisemat ihmiset ovat suurin uhka demokratialle ja kansalaisten vapaudelle kuin mikään tai kukaan muu eli ... Eu -uskonnon politrukit..

  Näillä Eu uskon julistajilla on kova kaipuu N-liiton kommunistien Stalinistiseen / Hitlerin natsi- Saksan kansallissosialistisentyöväenpuolueen kaltaisiin yhteiskuntajärjestelmiin ja/tai nykyisen Venäjän "Putler valtakunnan" missä kansalaisten turvat pidettiin ja pidetään visusti tukossa keinoja kaihtamatta...
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2016
  Honcho ja Laamanator tykkäsivät tästä.
 8. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,665
  Tykkäykset:
  21,391
  Pisteet:
  1,286
  http://tiinawiik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/216904-monikultturismi-on-taman-paivan-stalinismi


   
  Honcho, Recon x, Herman30 ja nämä jäsenet tykkäsivät tästä.
 9. Taitolaji

  Taitolaji Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.03.2013
  Viestejä:
  3,663
  Tykkäykset:
  2,972
  Pisteet:
  1,286
  No tulihan se sieltä ja melkein pyytämättä!

  En ole vaatinut minkään suunnan kirjoitusten kieltämistä tai edes sensuuria, mutta kritisoin niiden sisältöä ja viestiä ja varoittelen tavoitteista. Täällä esiintyvät kirjoitukset ovat toki paljon viattomampia verrattuna siihen piilovaikuttamiseen joka on meneillään muualla somessa. Kuin huomaamatta ääriajatteluun kytkeytyvät hyödynnettäväksi monet pakolais- ja esimerkiksi EU-kielteiset tahot, jotka eivät sellaisenaan halua samaistua esimerkiksi äärioikeistoon. Ovat siis hyödyllisiä ja käyttökelpoisia "idiootteja". Määrätyissä tilanteissa ja vaikka sitten Venäjän tukemana saattaa yhteiskunnan toimivuuden kannalta vaarallinen "kriittinen massa" ylittyä.

  Ohessa vielä pari lainausta YLE:n jutusta:

  "Emil Hagberg, joka on Ruotsin Vastarintaliikkeen johtajaneuvoston jäsen, sanoi liikkeen nettiradiolähetyksessä, että hän mieluummin näkisi Ruotsin venäläisten valtaamana kuin nykyjohdon alaisuudessa.

  Liikkeen entinen johtaja Klas Lund oli samoilla linjoilla. Hän piti Venäjästä luotua uhkakuvaa pötypuheena ja sanoi, että todellinen uhka tulee etelästä ja lännestä.

  Esa Holapan mukaan jokainen liikkeen jäsen joka suhtautuu kriittisesti Putiniin ja Venäjään, tai asettuu tukemaan Ukrainaa maiden välisessä aseellisessa konfliktissa leimataan juutalaiseksi tai sionistiksi. Näin johto vaientaa liikkeen toisinajattelijat."


  En osaa arvioida, missä määrin Venäjän uhka on todellinen ja missä määrin Venäjän nykyjohto vain hyödyntää sitä siirtäessään maan varallisuutta omiin nimiinsä ja ulkomaille. Ukrainassa ja Georgiassa eletään kuitenkin erästä "uhan" realiteettia.

  PS. Tiina Wiik näyttäisi olevn MVlehden vakiokolumnisteja!
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2016
  Honcho, MeriTJ, scip10 ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 10. Bushmaster

  Bushmaster Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  24.06.2015
  Viestejä:
  12,665
  Tykkäykset:
  21,391
  Pisteet:
  1,286
  Millaiseksi vaikuttajaksi luokittelisit itsesi?
   
  Laamanator tykkäsi tästä.
 11. Tetra

  Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  07.01.2013
  Viestejä:
  5,009
  Tykkäykset:
  5,188
  Pisteet:
  1,286
  Suomi ei ole mikään yhden totuuden Venäjä tai Pohjois-Korea, vaan täällä on sananvapaus ja täällä saa esittää erilaisia mielipiteitä. Ilmeisesti joidenkin toiveissa on, että Suomi olisi yhden totuuden maa, jossa erilaiset mielipiteet tulkitaan "yhteiskunnan vastaisiksi provokaatioksi"? Itse en ainakaan sellaista kannata.

  Ymmärrän tietysti että voi olla vaikea osoittaa mikä toisten mielipiteissä on pielessä. Sen sijaan keskitytään huutelemaan kuinka he ovat rölliköitä, "provokaattoreita", "agentteja", yms. Tälläistähän tapahtuu tuolla itärajan takana myös. Sinä @Taitolaji ihan itse horjutat "maamme yhtenäisyyttä" kun pyrit määrittelemään mikä on oikea tapa ajatella ja pyrit leimaamaan kanssasi eri mieltä olevat rölliköiksi.

  Tiina Wiik näyttää olevan ateisti, rationalisti, liberaali ja järkiperäisen maahanmuuttopolitiikan kannattaja. Pakko sanoa että älykkyys on seksikästä.
   
  Honcho tykkäsi tästä.
 12. Laamanator

  Laamanator Eversti

  Liittynyt:
  21.04.2013
  Viestejä:
  1,811
  Tykkäykset:
  3,319
  Pisteet:
  316
  Virallinen propaganda kärjistyy ja kovenee sitä myöten kuin Suomen ja EUrostoliiton syöksykierre syvenee. Taitaa myös seuraava JYTKY olla jo aivan nurkan takana, mutta kenen lukuun se mahtaakaan mennä kun persutkin pettivät suuret odotukset heti hallitukseen päästyään.

  Kun tästä Suomen joidenkin piirien intohimoista Venäjän kanssa kaveeraamiseen niin kovasti puhutaan, niin olisi ihan kiinnostavaa jos kerrankin objektiivisesti käsiteltäisiin ja tehtäisiin sen vaikutusarviot sekä vertailtaisiin niitä Suomen nykyiseen asemaan EUrostoliiton syrjäisenä vasallivaltiona. Entä jos jopa vanhan ajan YYA-sopimus osoittautuisi tavallisen kansan kannalta paremmaksi ratkaisuksi? Herra paratkoon!

  Nimimerkki @Taitolajin retoriikka "yhteiskunnan vastaisesta kirjoittelusta" kielii kaverin aika totalitaarisesta ajatusmaailmasta, johon mahtuu tyypillisesti vain yksi virallinen totuus kerrallaan ja kaikki eriävät näkemykset sekä kritiikki pyritään vaientamaan, koska ne koetaan uhkana omalle hegemonialle. Maailma ei kuitenkaan pitkän päälle toimi sillä tavalla. Yhteiskunnassa kuitenkin vain muutos on pysyvää ja yhteiskunnan muodostavat ihmiset, joiden tukahduttaminen ei ainakaan edistä yhtään mitään.

  Näillä pelimerkeillä opportunistiset EU-federalistit tulevat häviämään pelinsä ja räpistely tämän vääjäämättömän tappion edessä tulee olemaan myötähäpeän tunteita herättävä spektaakkeli.
   
  Ingsoc ja baikal tykkäsivät tästä.
 13. Minuteman

  Minuteman Eversti

  Liittynyt:
  12.05.2014
  Viestejä:
  1,953
  Tykkäykset:
  3,311
  Pisteet:
  316
  En ymmärrä miksi natseista tai fasisteista puhuaan oikeistona tai jopa äärioikeistona? Oikeistohan lähtee filosofiassaan yksilön vapaudesta ja vastuusta, fasismi taas on silkkaa totalitarismia jossa yksilöllä on arvoa ainoastaan kollektiivin osana, yksilönä ihminen taas on arvoton.

  Libertarismi on oikeistolaisuutta eikä mikään voisi olla yhtä kaukana fasismista tai natsismista. Oikeistolaisuus on yksilön vapauden ja vastuun korostamista, fasismi taas sulkee pois molemmat.
   
  Honcho, MeriTJ, Laamanator ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 14. Mainos 15. baikal

  baikal Ylipäällikkö Mod Lahjoittaja

  Liittynyt:
  11.04.2010
  Viestejä:
  18,932
  Tykkäykset:
  23,992
  Pisteet:
  1,286
  Jep. Nimenomaan "näillä" pelimerkeillä.

  Myötähäpeää on joutunut jo kokemaan, onhan jo melko moni eurooppalainen valtio päättäjineen ottanut hajurakoa federalismiin ja jopa julkisesti paaluttanut sitä, että "tässä on nyt tarkoitus hoitaa oma pesä ekaks", toki lauseet käärittyinä diplomaattiseen marenkiin. Esimerkkejä: Itävalta, Slovakia, Puola, Ranska, Italia jne.jne.

  Britannian mahdollinen ero Unionista polttelee selvästi uskovaisten nivusia kuin punamuurahaiset. Ja kuta mahdollisemmalta se alkaa näyttää, sitä lujempaa tuskaa syntyy ja sitä puretaan koroittamalla Putikka regimeineen astraalitason vaikuttajaksi, joka tappaa taloissa ja puutarhoissa.

  Tultiin maailmanaikaan, jossa aivot vähitellen valaistuvat ja saavutettiin joku tietty saranakohta. Intelligentsiana itseään pitävissä piireissä tämä aiheuttaa vieroitusoireita, joita on helppo huomata ym. avauksessakin.

  Mulle ei esim. avaudu, millä tavoin muutama kymmenen eri tavoin toimintaansa linjannutta henkilöä voisi olla joku esimerkki tästä ym. Putikan regimen astraalitason vaikuttamisesta, esimerkki siitä kuinka saatanallisen tehokasta tämä vaikuttaminen onkaan.....höpöhöpö.

  "väärien mielipiteiden" halveksiminen, niiden osoittaminen joksikin viidennen kolonnan tuntomerkeiksi......voi pojat, millä tiellä tässä ollaan. Mutta pitäkää pintanne, kyllä aivot valaistuvat, se ottaa vaan vähän aikaa ja kunhan pettymyksen kyyneleet on nielty, samat itkijät pystyvät kääntämään puseronsa vaikka sinivalkoisesta ruskeaksi...
   
  Ingsoc tykkäsi tästä.
 16. Taitolaji

  Taitolaji Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.03.2013
  Viestejä:
  3,663
  Tykkäykset:
  2,972
  Pisteet:
  1,286
  Olen vanhan liiton laillisuutta korostava pitkän linjan virkamies. Kritisoin pakolaisiin, mediaan, virkamiehiin ja esimerkiksi EU:hun liittyvää repivää ja usein ala-arvoista rääpimistä, mutta tarpeen tullen myös itse heidän toimiaan. Asian voi hoitaa myös toisin ja kritiikin myötä etsiä ratkaisuvaihtoehtoja. Pelkkä yhteiskunnan rakenteiden nakertaminen hyödytää ainoastaan ääriaineksi ja maamme vihollisia. Nyt voi tietysti kysyä, miksi vaivaudun kommentoimaan kaiken maailman väitteitä jos kerran olen eri mieltä niistä? No, näillä sivuilla esiintyy usein myös asiallisia ja tietorikkaita kirjoituksia, joita arvostan, vaikka olisinkin eri mieltä. Olen myös muuttanut (tai ainakin reivannut) käsityksiäni monesta asiasta, maahanmuutto on yksi niistä, mutta tätäkään ongelmaa ei ratkaista hyppimällä joka suunnasta omien päättäjiemme tai vaikka YLE:n niskaan.

  Tiina Wiikiä en tunne, mutta kuvan perusteella vetävän näköinen neitokainen, joka kirjoittaa sujuvasti vaikka nyt sitten monikulturismistä. Lopetin kuitenkin erään hänen tekstinsä lukemisen kohtaan, jossa hän paheksui jyrkästi mahdollisuutta joutua uimahallissa uimaan maahanmuuttajien ruumiinesteissä. Vaikka "Tiina Wiik näyttäisikin olevan ateisti, rationalisti, liberaali ja järkiperäisen maahanmuuttopolitiikan kannattaja", en kutsuisi kaikkea kirjoittelua kovinkaan älykkääksi saati seksikkääksi, vaikka niistä löytyy toki myös hyviä pointteja (Tämä oli vastaus Tetralle).

  PS. Ei nyt kuitenkaan taas kerran vajota henkilökohtaisuuksiin!
   
  scip10 tykkäsi tästä.
 17. Tetra

  Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  07.01.2013
  Viestejä:
  5,009
  Tykkäykset:
  5,188
  Pisteet:
  1,286
  @Taitolaji onko tässä kuvassa esiintyvä henkilö äärioikeistolainen maamme yhtenäisyyden horjuttaja? Itse siis en pidä kuvassa esiintyvää henkilöä sellaisena, vaan arvostettavana kansanedustajana, mutta haluan kuulla mielipiteesi.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 15.05.2016
  Honcho tykkäsi tästä.
 18. Benelli

  Benelli Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  19.09.2013
  Viestejä:
  3,780
  Tykkäykset:
  2,701
  Pisteet:
  1,286
  Voi esimerkiksi kysyä Venäjän toimista Ukrainassa jos henkilö epäilyttää.
  Putinin agetaattorit pysyvät tietyssä linjassa vaikka eivät voisi perustella miksi.
  Ja ei EU:n peli ole vielä pelattu. Oikeiston saadessa järjestelmän valvojan oikeudet niin taloudelliset intressit unionin tiettyjen toimintojen säilyttämiseksi ja korjaamiseksi tulevat painamaan.
   
 19. Taitolaji

  Taitolaji Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja

  Liittynyt:
  09.03.2013
  Viestejä:
  3,663
  Tykkäykset:
  2,972
  Pisteet:
  1,286
  Tähään väliin istuu kuin virkistävänä nostalgisena suihkuna Laamanatorin kirjoittamana ja baikalin "tykkäämänä" : "Virallinen propaganda kärjistyy ja kovenee sitä myöten kuin Suomen ja EUrostoliiton syöksykierre syvenee. Entä jos jopa vanhan ajan YYA-sopimus osoittautuisi tavallisen kansan kannalta paremmaksi ratkaisuksi?"

  Nii-i, entäs? Uusi YYA-sopimus ja EU:n hylkääminen, siinäkö Suomen tie EU:n vasallista autuuteen. Voi pojat :eek:

  Emil Hagberg, joka on Ruotsin Vastarintaliikkeen johtajaneuvoston jäsen, sanoi liikkeen nettiradiolähetyksessä, että hän mieluummin näkisi Ruotsin venäläisten valtaamana kuin nykyjohdon alaisuudessa.

  Liikkeen entinen johtaja Klas Lund oli samoilla linjoilla. Hän piti Venäjästä luotua uhkakuvaa pötypuheena ja sanoi, että todellinen uhka tulee etelästä ja lännestä.


  Mutta miten tähän istuu se, että valtionjohtomme, ylimmät virkamiehemme ja jopa YLE ovat aivan viime aikoina nähneet Venäjän tilanteen muuttuvan yhä pahempaan suuntaan. Kollektiivista vainoharhaisuuttako, jonka tämän saitin valveutuneet veljet rientävät yhdessä voimin tyrmäämään :cool: ?
   
  elso, baikal ja Nuijamies tykkäsivät tästä.
 20. Herman30

  Herman30 Ylipäällikkö Lahjoittaja

  Liittynyt:
  08.10.2013
  Viestejä:
  6,347
  Tykkäykset:
  9,784
  Pisteet:
  1,286
  Benistä on sanottava että hänellä myös "oma lehmä ojassa" eikä pyyteetttömästi pelkästään maan etu mielessä. Koska juutalaiset tulevat olemaan tikkuna silmässä muslimeille kun he ovat tarpeeksi suureksi massaksi kasvanut täällä ja rupeavat riehumaan kuten Englannissa tai Ruotsissa. Tämä on minun mielipide.
   
  Honcho tykkäsi tästä.
 21. Tetra

  Tetra Ylipäällikkö BAN Lahjoittaja ELSO 2.0

  Liittynyt:
  07.01.2013
  Viestejä:
  5,009
  Tykkäykset:
  5,188
  Pisteet:
  1,286
  Niin. Mutta ilmeisesti @Taitolaji n mukaan kyseessä on maamme yhtenäisyyttä horjuttava vihollinen. Hän kun on esittänyt maahanmuuttokriittisiä kommentteja ja vieläpä aika usein itseasiassa.
   
  Honcho, baikal, Laamanator ja 2 muuta jäsentä tykkää tästä.
 22. Geronimo

  Geronimo Ylipäällikkö

  Liittynyt:
  10.07.2015
  Viestejä:
  3,325
  Tykkäykset:
  7,595
  Pisteet:
  1,286
  Olen vanhanliiton laillisuus mies ja elänyt suurimman osan elämästäni demokraattisessa oikeusvaltiossa mutta joutunut toimimaan niin oikeisto kuin kommunistisissa valtioissa ja pidän kirjoituksiasi demokratian vastaisena ja mielipiteitä rajoittavina, laillisuuteen kuuluu mielestäni myöskin sananvapaus ja oikeus ilmaista mielipiteitä.

  Kun kerroit olevasi pitkänlinjan virkamies niin tuo demokratian opiskelu on jäänyt vähemmälle virkavaltaisuutta suojellessa.

  Tässä on ero minun ja sinun välillä @Taitolaji ja se ero on Demokratiaan ja laillisuuteen pohjaavan hallintomuodon kannattamisessa.
   
  Honcho, kimmo.j ja Laamanator tykkäsivät tästä.

Jaa tämä sivu