Rinteen/Marin hallituksen politiikka ja siitä keskustelua.

Solidsnake

Kenraali
Erikoisia vertauksia...

Kaarlo Julkunen
@kallejulkunen


Kun ministeriä jahdataan siitä, että hän tekee kaikkensa saada lapset turvaa, niin unohtuu; Asemalla evakoita junaan lastattiin, Virkamiesten kysymyksiin tarkkaan vastattiin. Eräs äiti sanoi: "Tässä on mun koko omaisuus, Viisi pientä lasta sekä vielä kahvipannu uus."
Alholisteille voi vastata, että olkaa vaan siellä evakossa, suomessa tilanne ei ole muuttunut siitä, kun lähditte
 
Miika Johanson näyttää siirtyvän ST1:lle 1.5.2020. Ainakin on nyt sitten hyvät kontaktit vihreään perheeseen.
Näyttää tuo NEOT olevan St1&ABC (S-ryhmä) johtoinen, sen hallituksessa istuu ainoastaan näiden konserniyhtiöiden hallituksissa istuvia henkilöitä. Miika on ilmeisesti siis siirtynyt ikäänkuin, hieman, talon sisällä.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä niistä voi sopia. Olisipa hyvä jos vaikka
sisäministerin salkku vaihdettaisiin toiselle puolueelle.

Sisäministerin salkkua ei pitäisi antaa vihervasemmistolle, ennen kuin niiden yhteenlaskettu kannatus on yli 50%. Sen jälkeen on syytäkin saada mitä on haluttu...

Ministeriö liittyy niin keskeisesti yhteiskunnan toimintaan, että se on syytä säilyttää enemmistön muodostavalla jokseenkin samansuuntaiset perusarvot omaavalla ryhmittymällä (joihin lasken kaikki muut paitsi virheät ja vasurit, tai on kai niitä joitain muitakin lähinnä mikrohörhöjä muttei merkittäviä....).

Asiasta saa toki olla eri mieltä, mutta olen puhunut.
 

Nhhk

Eversti
On niillä kai isätkin?

Aika vakavaa, jos naisoletetut on lähtökohtaisesti hyviksiä ja miesoletetut pahiksia.

Mitä sitten vaikka olisivatkin pahiksia, isiä he kuitenkin ovat ja samat oikeudet heillä on lapsiinsa.
Tämä on muuten valitettavan yleinen käsitys asioista, naurattaa sekä itkettää välillä kuinka ihmiset ja varsinkin osa sosiaaliHenkilöistä on juuttunut tähän käsitykseen.
Luulisi että tänä tasa arvon "kulta-aikana" olisi päästy näistä stereotypioista eroon
 

Nhhk

Eversti
Marin sai 32 ääntä ja siinäpä meillä melkoinen pääministeri onkii sit.
On tämä toisaalta surkuhupaista kuinka 32 ääntä ratkaisee Suomen pääministerin ja näin pian vaalien jälkeen! Ja oliko siellä jopa yhden äänen ero tuloksessa :) :)
Ei vain jotenkin tunnu kauhean demokraattisesti päätetyltä pääministeriltä. (Vaikka en rinteestä tykännyt yhtään niin hänen kohdallaan voitiin kumminkin rehellisesti sanoa että kansa sai mitä kansa äänesti)
 

Lapinukko

Ylipäällikkö
Marin sai 32 ääntä ja siinäpä meillä melkoinen pääministeri onkii sit. No eiköhän tämäkii onnistu tuhoamaan itsensä ku vähän turhan radikaaleja juttuja tulee ajamaan.

Persuillehan tuo on hyvä asia, ainakin jos Marin jatkaa juttujaan bensa-autojen kieltämisistä. On muuten semmoinen hallitus että ihme on jos perussuomalaisten kannatus ei ole vuoden päästä yli 30%. Uusi pääministerihän on ajatusmaailmaltaan niin lähellä Vihreitä että minne duunarit menevät, sehän vie niiltä kohta autotkin.
 
Top