Ruotsi Naton jäseneksi

Johonkin se esikunta tulee. Ruotsalaiset osaavat lobata vaan meikäläisiä paremmin. Aika näyttää onko esikunta sitten joskus Suomessa, Norjassa vai Sveamamman helmoissa.
Jännä ku norjalaiset älähti "eeei tänne pohjoismaihin semmosta..." Oma veikkaus on että keskus tulee Suomeen koska meillä on oma asemamme ja häviämme Norjalle vain laivaston suhteen. No kumpi nopeampi, laiva vai lensikka. No aika näyttää. Mitä Ruotsi voi tarjota paitti Ööland/Gotland. Kovia nuokin itämeren kannalta, muuten Ruotsi ei tarjoa etua.
 
Juu, eihän F-16 -hävittäjien myyntiä ole vielä edes hyväksytty senaatissa. Vielä paljon "lisätietoja" ja "tarkempia suunnitelmia" saamatta "Ruotsilta".

Johan se kebapinpyörittäjä totesi Ruotsin täyttävän kaikki jäsenyysehdot, kun yritti kytkeä jäsenyyttä Turkin EU-jäsenyyden etenemiseen. Ei sellaista tehdä, jos ei ole valmis hyväksymään toista jäseneksi. Tämän toki kaikki tiesi jo aiemminkin, joten kyseessä on vain yksi naula lisää arkkuun.

Taidetaan tosiaan tarvita lisätietoja länteen siirtyneiden ruotsalaisten jälkeläisiltä, että homma etenee.
 
Ei ehditty ratifioida ennen kokousta, eikä edes loppukesän aikana. Lokakuulle olisi menossa. No, jo tieto siitä että ratifiointi on tulossa, on jo hyvä juttu.

Tosin Turkin kanssa näköjään homma on selvä vasta sitten kun nimet ovat paperissa.

 
Ei ehditty ratifioida ennen kokousta, eikä edes loppukesän aikana. Lokakuulle olisi menossa. No, jo tieto siitä että ratifiointi on tulossa, on jo hyvä juttu.

Tosin Turkin kanssa näköjään homma on selvä vasta sitten kun nimet ovat paperissa.

Nyt kun ratifiointipäätös on tehty on vuorossa Unkarin lypsy. Unkarin parlamentin kokousaika on käsittääkseni hyvin syvällä perustuslaissa joten örpäni on nyt ns. pussissa. Tai erdon otteessa. Tätä asiaahan puitiin jo Suomen ratifioinnin kanssa, eli Unkari ehti sen hoitaa parlamentin kokousaikoina kun erdo vitkutteli paripäivää. Nyt kesätauko tuo kivaa vipuvartta ja erdo ihan varmasti käy mielenkiintoisia keskusteluja örbänin kanssa ettei vain paperi lipsahda vahingossa kalkkunan yleiskokokouksen käsittelyyn tässä jo kesällä. Samalla kun puttelin valta kuihtuu niin erdo varmaan ottaa örpänin ns. haltuunsa.
 


Protestit Koraanin polttamista vastaan Ruotsissa jatkuvat

Tällä viikolla Ruotsin Malmön muslimiyhteisö kokoontui mielenosoitukseen kaupungin pääaukiolle

He vaativat Turkkia estämään Ruotsin Nato-jäsenyyden
Turkkihzn halusi terroristeja luovutettavaksi turkkiin, tuosta aukiolta vaan porukkaa koneeseen ja viestiä perään, että seuraavaa jo pakataan, niin äkkiä ollaan natossa :p
 


Protestit Koraanin polttamista vastaan Ruotsissa jatkuvat

Tällä viikolla Ruotsin Malmön muslimiyhteisö kokoontui mielenosoitukseen kaupungin pääaukiolle

He vaativat Turkkia estämään Ruotsin Nato-jäsenyyden

YLE:n mukaan Toora ja Raamattu jäi polttamatta.

 
https://yle.fi/a/74-20041762

Tämähän on jo toinen kerta lyhdyn ajan sisällä kun lähetystön evakuoidaan mielenosoituksen takia.

En tiedä menisikö tämä enemmin jo tuonne turvallisuuspoliitiisen ilmaston muutoksen ketjuun kun ajattelin että joillekkin terroristeille pohjolan maat on varmaan aika yksi ja sama asia..
 
Evidence is strong that the Islamic Republic of Iran is behind the latest influence campaign against Sweden. Come along! The man behind the Quran burnings, as I have written before, never verbalized anti-Islamic views before the fall of 2022. On the contrary, he was part of the Hashd, the Shiite Muslim umbrella organization, as the leader of an extreme Syrian-Christian faction. Hashd is one of Iran's tentacles in Iraq. The man was in Sweden on a "study visit" in 2017 where he visited the Riksdagen (see previous tweets by me)>
Why is it important that he never, as far as I can see, wrote or uttered Islamophobia before the fall of 2022? Well, the timing: The election in Sweden, and that it was right after a summit meeting between Putin, Erdogan and Raisi in Tehran in July where they formed an "alliance against the West". > The Quran burnings are staged in such a way that Sweden is exposed to the maximum, outside embassies and with Swedish flags as a frame in his videos. The goal and target are clear.
IRI often operates through agents as camouflage. Three proxies have been used in this case, Iraq, Hezbollah and the Houthis. I wrote a tweet earlier about the similarity in wording between Iran's supreme religious leader Khamenei and e.g. Hezbollah regarding "Sweden's war against Islam"> IRI has one of its faithful and initiated vassals imprisoned in Sweden. Judge Bödel is sentenced to a longer prison term for crimes against international law. He is sitting on sensitive information that may eventually be exposed if he falters after a few years in a Swedish prison.
This advocacy campaign can thus be a way to exonerate this individual (and perhaps some others like the Säpo brothers). It would be a victory for the clergy of the IRI. Note that IRI has not broken diplomatic relations, e.g. Yes, he may have other purposes such as staying, but it rather strengthens the possibility of persuading a person with his history to participate in this advocacy campaign. Clues and no evidence. Judge for yourselves. > Always ask yourself:- why right now?- who benefits from it?- who is capable of doing it?
 
Sulttaanin F-16 -hankinta tökkii yhä jenkeissä.


Ei jenkit mitään luolatomppeleita ole. Porkkanaa roikotetaan suun edessä siihen asti, että hommat on saatu kunnialla (tai kunniatta, miten vaan) maaliin saakka:

Kauppaa näkyvästi vastustanut senaattori, ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja Bob Menedez kertoi jälleen keskiviikkona, että hänellä on yhä epäilyksiä kaupan suhteen.

Asiassa ei ole ”mitään uutta”, demokraatti Menendez sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan. Hän sanoi, että edustajat jatkavat huolien esiin nostamista kauppaan liittyen.

”Ruotsi ei edelleenkään ole saanut äänestystä Turkilta, vaikka [Turkin presidentti Recep Tayyip] Erdoğan sanoi ’kyllä, ok, Ruotsin pitäisi päästä sisään’. Hän olisi voinut kutsua parlamentin koolle. Hän olisi voinut järjestää äänestyksen. Hän ei ole tehnyt niin”, Menendez sanoi keskiviikkona.
 
Back
Top