Salaliitot

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö

hansai

Supreme Leader
Vastaansanomattomasti todistaa tämä dokumentti sen että Palmen murha oli Gladio-operaatio. Koska eihän se muuten voisi olla alkumontaasissa mukana?

Case closed.

https://areena.yle.fi/1-4530610?autoplay=true
Naton salaiset armeijat ja Suomi
Vastoin virallisia väitteitä Suomi osallistui Naton salaiseen toimintaan.


Vastavalkea
Etusivu
Ajankohtaista
Naton salaiset armeijat ja Suomi
Vastoin virallisia väitteitä Suomi osallistui Naton salaiseen toimintaan.
Tekijä
Tapio Kuosma
-
16.10.2019
19


Sveitsiläinen historioitsija ja rauhantutkija Daniele Ganser julkaisi vuonna 2008 selvityksensä Naton salaisista armeijoista, joilla oli koodinimi Gladio. Teoksen suomennos (lisätietoineen Suomesta) julkaistiin seuraavana vuonna. Tutkimuksessaan Ganser osoitti, miten Naton salaiset joukot sekaantuivat Euroopassa lukuisiin laittomuuksiin. Naton salaisten armeijoiden toiminta johti monessa tapauksessa väkivaltaisiin terroritekoihin, joiden tarkoituksena oli mustamaalata vasemmistoa. ”Terrorismin vastaisen sodan aikakaudella tri Ganserin tutkimustulokset nostattavat perustavanlaatuisia kysymyksiä tiedustelupalveluiden roolista demokraattisissa yhteiskunnissa”, toteaa professori Jussi Hanhimäki Ganserin kirjan esittelytekstissä.
Kun Italian pääministeri Giulio Andreotti oli vuonna 1990 paljastanut maan parlamentissa tietoja Italian salaisesta armeijasta, samanlaisia aseellisia Gladio-vastarintaverkostoja löydettiin Ranskasta, Saksasta, Kreikasta, Hollannista, Belgiasta, Espanjasta, Portugalista, Norjasta, Luxemburgista, Tanskasta, Itävallasta, Ruotsista, Sveitsistä — ja Suomesta.
Suomi kiisti tiedot omalta osaltaan.
”Minulle on kerrottu, että mitään tällaista ei varmasti ole tapahtunut. Että tästä ei ole tietoa. Että tämä on suuri kysymysmerkki. Tämän voin hyvin kertoa, sillä se on täsmälleen se tieto, jonka olen saanut.” Näin sanoi puolustusministeri Elisabeth Rehn TV-Nyttissä 15.8.1991.
(”Jag har fått den informationen, att definitivt ingenting har skett. Att det här man inte känner till. Att man är stort frågetecken. Så det här kan jag gärna berätta vidare för det är eksakt den informationen jag har fått”.) Tiedustelukenraali Raimo Heiskasen mukaan Suomen sotilastiedustelulla ei ole ollut tietoa väitetystä vastarintatoiminnasta. (Heiskanen toimi kymmenen vuoden ajan Suomen armeijan tiedustelupäällikkönä.)
Ylen 14.10.2019 lähetetyn MOT-ohjelman mukaan Suomessa todella toimi salainen maanalainen armeija vuosikymmenten ajan. Se vakoili muun muassa Neuvostoliittoa ja Urho Kekkosta CIA:n ja Naton laskuun. Lännettämishanke alkoi vaivihkaa heti sotien jälkeen. Salaisella asialla olivat vaikutusvaltaiset sotilaspoliittiset piirit. MOT toteaa:
”Koko läntisen Euroopan kattanut salainen vastarintaverkosto on noussut esiin lukuisten murhien, kidnappausten, pommi-iskujen, vallankaappausten ja terroritekojen yhteydessä. Tarkoitus on ollut laittaa väkivalta vasemmiston piikkiin.”
Stay behind -verkoston taustalta löytyvät USA:n keskustiedustelupalvelu CIA ja Britannian ulkomaiden vakoilusta vastaava MI6. CIA ja sen yhteistyökumppanit houkuttelivat yksityishenkilöitä vaarallisiin tehtäviin. Läntiset tiedustelupalvelut kouluttivat asiamiehiä ja perustivat varustekätköjä, joissa oli aseita, ammuksia, radiolaitteita sekä räjähteitä.
Nato johti ja koordinoi Gladio-maiden toimintaa. Organisaation tiedustelupäälliköt kokoontuivat säännöllisesti Naton päämajassa. Myös suomalaiset osallistuivat näihin tapaamisiin. ”Se oli länsimaiden sponsoroima suomalainen verkosto, joka oli rakennettu NL:n miehityksen tai kommunistien valtaan nousun varalta”, toteaa tietokirjailija Jukka Rislakki MOT:ssa.
Suomesta ryhdyttiin 1940-luvun lopulla Naton toimeksiannosta lähettämään vakoilijoita itärajan yli. Sieltä he välittivät läntisille tiedustelupalveluille tietoja Neuvostoliitosta. Rislakki: ”Kaikkiaan tässä Naton salaisessa armeijassa oli kuulemma noin 50 000 miestä 16 Euroopan maassa.”
Suomalaisvakoilijoiden tiedot palvelivat länsimaiden ohella myös kotimaan puolustusvoimien johtoa. Itärajan takana tarkkailtiin lentokenttiä samoin kuin puna-armeijan joukkojen sijoituksia, kuljetuksia, keskityksiä, aseistusta ja kasarmeja. Tiedustelijat olivat aseistettuja. Aseita myös käytettiin, ja jotkut kuolivat itärajan taakse. Vakoilumatkojen lisäksi organisaatio teki ase-, ammus-, räjähde- ja varustekätköjä. Rislakki: ”CIA:n ohje ainakin Pohjoismaisen verkoston jäsenille oli, että kätköjen pitäisi […] riittää vuoden tarpeisiin.”
CIA:n tulevan pääjohtajan William Colbyn, joka vuonna 1951 työskenteli Yhdysvaltain Tukholman-suurlähetystössä, tehtäviin kuului pitää yhteyttä maanalaisiin vastarintamiehiin Pohjoismaissa sekä toimittaa heille radioita.
Gladio-verkosto myös vakoili suomalaisia vaikuttajia. Tarkkailun kohteiksi joutuivat pääasiassa johtavat kommunistit, mutta myös pääministeri ja presidentti Kekkonen. Lännen kannalta tärkein suomalainen sosiaalidemokraatti oli eversti Kalle Lehmus, joka toimi jatkosodan aikaan Päämajan tiedotusosaston päällikkönä.
Toinen merkittävä sosiaalidemokraattinen Gladio-aktivisti oli asevelisosialistina tunnettu Väinö Leskinen, joka oli 1950- ja 1960-luvuilla yksi SDP:n vaikutusvaltaisimmista poliitikoista.
Mikään demokraattinen valvonta ei ulottunut vastarintaverkoston toimintaan. Koska Suomi harjoitti puolueettomuuspolitiikkaa, organisaation Nato-yhteydet oli pidettävä erittäin salaisina.
Vakoilutoiminta itään loppui 1950-luvun puolivälissä. Tiedustelumatkojen päättyminen ei kuitenkaan merkinnyt muun vastarintatoiminnan loppumista. Se jatkui jopa 1980-luvulle saakka. ”Usein sanotaan, että Suomessa tää toiminta päättyi 70-luvulla viimeistään, mutta kyllä nää Kekkosen seuraajat ja Brysselissä käyneet upseerit mulle kertoivat, että tällaista tapahtui vielä 80-luvun alussakin”, toteaa Rislakki MOT:ssa.
Hannu Rautkallion kirjassa ’Laboratorio Suomi : Kekkonen ja KGB 1944–1962’ (joka perustuu muun ohella länteen loikanneen KGB-upseerin Anatoli Golitsynin lausuntoihin) väitetään, että ”KGB värväsi Kekkosen eli agentti Timon jo 1940-luvulla”.


Tännehän kuuluu nämä lähdekritiikkiä vailla olevat postaukset..
 

hansai

Supreme Leader
Säteilyturvakeskukseen tulee lähes päivittäin kysymyksiä 5G-verkon turvallisuudesta – näin STUK vastaa kansalaisten huoleen: "Tarkoitus on suojella väestöä"

STUKin erikoistutkijan mukaan mikään ei osoita 5G:n aiheuttavan ihmisille terveyshaittoja. Hän sanoo silti, että tutkimustietoa tarvitaan lisää.
Viidennen sukupolven mobiilitiedonsiirtoyhteyttä eli 5G:tä rakennetaan ja laajennetaan parhaillaan Suomeen.
Niin kauan kun tiedonsiirtoyhteydet ovat olleet olemassa, on puhuttu myös paljon niiden mahdollisista säteilyvaikutuksista ihmisiin.
"Ihmiset ovat huolestuneita. Tilanne on ollut sama, kun otimme aikoinaan käyttöön 4G:n ja 3G:n."
Putoavatko linnut taivaalta tukiasemien lähellä? Saako 5G:stä syövän? Syövyttääkö uusi matkaviestintekniikka aivot?

Tällaiset kysymykset 5G:n ympärillä ovat tuttuja myös säteilyturvakeskuksen erikoistutkija Sami Kännälälle, joka vastaanottaa lähes päivittäin kyselyitä liittyen matkaviestintekniikoiden terveysvaikutuksiin.
– Ihmiset ovat huolestuneita. Tilanne on ollut sama, kun otimme aikoinaan käyttöön 4G:n ja 3G:n. Me pyrimme tuomaan esille ennen kaikkea faktapohjaista tietoa, joka voisi vähentää tätä ihmisten turhaa huolestumista, Kännälä kertoo.


Radiotaajuinen säteily on mahdollinen syövän aiheuttaja
5G:n terveyshaitoista on keskusteltu viime aikoina paljon myös eduskuntatasolla.
SDP:n kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta järjesti muun muassa lokakuun alussa eduskunnan pikkuparlamentissa säteilyseminaarin, jossa keskusteltiin 5G:n mahdollisista terveyshaitoista.
Eloranta nosti esille Twitterissä, että maailman terveysjärjestön WHO:n syöväntutkimuslaitos IARC on listannut radiotaajuisen säteilyn mahdolliseksi karsinogeeniksi eli syövän aiheuttajaksi.
Vaikka radiotaajuinen säteily löytyykin WHO:n listaukselta, ei se Kännälän mukaan tarkoita missään nimessä välitöntä terveysuhkaa sen käyttäjille.
WHO:n syöväntutkimuslaitos IARC on listannut radiotaajuisen säteilyn mahdolliseksi syövän aiheuttajaksi.
– Syy listaamiseen liittyy pitkäaikaisvaikutuksiin, joista meillä ei ole tällä hetkellä tarpeeksi tietoa. Tältä pohjalta syöväntutkimuslaitos on myös arvioinut säteilyn luokkaan 2B, eli mahdolliseksi syövän aiheuttajaksi.

Pitkäaikaisvaikutusten tutkiminen vaatisikin Kännälän mukaan 5G:n kohdalla esimerkiksi 15 vuoden tutkimusjakson. Kun verkko on vasta rakennusvaiheessa, tutkiminen on tällä matkaviestintekniikan kohdalla mahdotonta.
– Tutkimustietoa tulee tietysti myöhemmin, että voisiko pitkässä juoksussa säteily aiheuttaa uhkaa terveydelle. Siihen kaivataan tottakai lisää vastauksia ja lisää tietoa.


Tutkimuksissa katsottava kokonaisuutta
Joidenkin väestötutkimusten mukaan on havaittu viitteitä, että matkapuhelinta käyttävillä olisi hieman kohonnut riski saada aivokasvain.
Tässäkin tapauksessa Kännälän mukaan pitää katsoa yhden tutkimuksen sijaan kaikkien tutkimusten kokonaiskuvaa, jotka sanovat toista.
"Aihetta on lähestytty monelta eri kantilta ja kun katsoo kokonaisuutta, ei oo voitu osoittaa että raja-arvot alittava altistuminen aiheuttaisi merkittäviä terveyshaittoja."
– Terveysvaikutuksia on tutkittu matkaviestintekniikoiden osalta hyvin pitkään. Kymmeniä vuosia ja tuhansia tutkimuksia. On selvitetty väestötutkimuksilla, solu- ja eläinkokeilla, ihmisiäkin on altistettu säteilylle.
– Aihetta on lähestytty monelta eri kantilta ja kun katsoo kokonaisuutta, ei ole voitu osoittaa, että raja-arvot alittava altistuminen aiheuttaisi merkittäviä terveyshaittoja.

5G:n yhteydessä on puhuttu myös sähköherkkyydestä, josta kärsivä saattaa saada terveyttä haittaavia oireita esimerkiksi sähkömagneettisista kentistä.
Kännälän mukaan sähköherkkyys on käsite, jota ei ole toistaiseksi pystytty tieteellisesti todistamaan.
– Tätäkin asiaa on selvitetty lukuisissa tutkimuksissa ja ei ole voitu osoittaa, että sähkömagneettisille kentille altistumisella ja oireilla olisi mitään yhteyttä. Huoli voi olla yksi syy, mikä aiheuttaa oireita.
"Helposti esimerkiksi oletetaan, että kun tiedonsiirtonopeus on korkeampi, niin sen aiheuttama säteily myös nousisi. Ei nouse. "
25.EN07R0STUK: Netissä leviävään informaation kannattaa suhtautua kriittisesti

Oli 5G:stä sitten mitä mieltä tahansa, suosittelee Kännälä suhtautumaan netissä leviäviään informaation 5G:stä kriittisesti.
– Helposti esimerkiksi oletetaan, että kun tiedonsiirtonopeus on korkeampi, niin sen aiheuttama säteily myös nousisi. Ei nouse. Osa luulee, että uusi tekniikka saa aikaan jonkun terveyskatastrofin. Internetissä on hyvin paljon tämän tyyppistä informaatiota, mikä on omiaan lisäämään huolta.
Jos jokin 5G:ssä askarruttaa, Kännälän mukaan STUK:n puoleen voi aina kääntyä.
– Me olemme valvova viranomainen ja tietopankki Suomessa asiaan liittyen. Osallistumme turvallisuusstandartointiin, kasaamme asiantuntemusta ja toimimme puoleettomasti. Tarkoitus on suojella väestöä säteilyn haitallisilta terveysvaikutuksilta.

5G:n terveysvaikutuksista tulossa lisää illan Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa vieraana puhumassa ovat SPD:n kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta ja STUK:n säteilytoiminnan valvontaosaston johtaja Tommi Toivonen.

 

miikkaj

Kenraali
BAN
 

aj77

Respected Leader
Tutkimusta perin omituisista Nazcakulttuurin muumioista Perun autiomaasta. Ufo juttuja.
2016 kuulemma löydetty
Yhdeltä muumioista löytyi mahan seudulta munamaisia esineitä röngtenissä. :alien::ROFLMAO:

 

miikkaj

Kenraali
BAN
 

miikkaj

Kenraali
BAN
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Tämä ei oikeastaan ole varsinainen salaliitto, kun asian salassapito on nyt lopetettu. Haaretz:kaan ei taida olla mikään foliopipojen lehti.

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium.MAGAZINE-how-a-standoff-with-the-u-s-almost-blew-up-israel-s-nuclear-program-1.7193419

How a Standoff With the U.S. Almost Blew Up Israel's Nuclear Program
Kennedy's ultimatum, Ben-Gurion's 'sick' reply and a 'fiasco' nuclear inspection: Newly declassified documents shed light on the diplomatic crisis that some feared may lead to a U.S. raid on Israel's Dimona plant

By Avner Cohen and William Burr May 03, 2019
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Tämä on muuten hyvä mutta Corbett on jo ainakin pariin otteeseen näyttänyt korttinsa eli tiukan paikan tullen joutuu laulamaan isäntänsä eli veli venäläisen lauluja. Ukrainassa alasammuttu matkustajakone oli eka kerta ja toinen kerta oli kun Sibel Edmonds riitautui Syyriassa vaikuttavien venäläisrahoitteisten vaikuttaja-akenttien kanssa. Silloin Corbett joutui tukemaan näitä kollegojaan voimakkaasti ja välirikko Edmondsin kanssahan siitä tuli, vaikka olivat yhdessä tehneet podcastin jos toisenkin.
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö

Tetra

Respected Leader
BAN
Kuinkas moni teistä ajattelee, että Jeffrey Epstein tapettiin?
 

miikkaj

Kenraali
BAN

Tetra

Respected Leader
BAN

miikkaj

Kenraali
BAN
Tämähän se uskottavin selitys on.
Wikistä näihin taustoihin liittyen:
Epstein also stated to some people at the time that he was an intelligence agent.[42] Whether this statement was truthful is not clear. During the 1980s, Epstein possessed an Austrian passport that had his photo but a false name. The passport showed his place of residence in Saudi Arabia.[43][44] Investigative journalist Vicky Ward said she was told in 2017 by "a former senior White House official" that U.S. Florida District Attorney Alexander Acosta, who handled Epstein's criminal case in 2008, said to Trump transition interviewers "I was told Epstein 'belonged to intelligence' and to leave it alone" and that Epstein was "above his pay grade".[45][46]

During this period, one of Epstein's clients was the Saudi Arabian businessman Adnan Khashoggi, who was the middleman in transferring American weapons from Israel to Iran, as part of the Iran–Contra affair in the 1980s.[4] Khashoggi was one of several defense contractors that he knew.[24][42] In the mid-1980s, Epstein traveled multiple times between the United States, Europe, and Southwest Asia.[43][44] While in London, Epstein met Steven Hoffenberg. They had been introduced through Douglas Leese, a defense contractor, and John Mitchell, the former U.S. Attorney General.[24]
 

Pihatonttu

Respected Leader
Kuinkas moni teistä ajattelee, että Jeffrey Epstein tapettiin?
Jos jostakusta miettii jo etukäteen, että "tuo ei kyllä kestä kauan elossa ennen kuin joku tappaa sen" niin on aika helppo olettaa että kuolema on ainakin jossain määrin muiden aiheuttama.

Mä nään asian niin, että jos kukaan Epsteinin uhreista on tehnyt Epsteinin toiminnasta seuranneiden asioiden takia itsemurhan, niin Epstain tappoi sen. Samoin jos joku rikastajalauma joukkoraiskaa naisen ruotsinlaivalla ja uhri päätyy itsemurhaan, niin mun moraalilla ne rikastaja tappoivat sen uhrin.

Sama pätee myös Epsteinin kohdalla. Jos muut ihmiset ovat rääkänneet sitä niin että se tappoi itsensä, niin ne muut tappoivat sen. Käyttivät vain Epsteinia itseään aseena Epsteinin tappamiseen.

Jos taas vangit, vartijat tai jotkut muut ovat säännöstelleet Epsteinin hapensaantia tms. niin että se on kuollut, niin silloinkin se on tapettu.

Eli tossa yhtälössä jää aika vähän sellaisia mahdollisuuksia, että Epsteinia ei olisi tapettu.

Siihen en osaa ottaa kantaa että oliko Epsteinin mahdollinen tappaminen oikein vai väärin. Laitonta se luultavasti on ollut jos sellaista on tapahtunut.
 
Top