Salaliitot

Tumppi

Kapteeni
Jos jostakusta miettii jo etukäteen, että "tuo ei kyllä kestä kauan elossa ennen kuin joku tappaa sen" niin on aika helppo olettaa että kuolema on ainakin jossain määrin muiden aiheuttama.

Mä nään asian niin, että jos kukaan Epsteinin uhreista on tehnyt Epsteinin toiminnasta seuranneiden asioiden takia itsemurhan, niin Epstain tappoi sen. Samoin jos joku rikastajalauma joukkoraiskaa naisen ruotsinlaivalla ja uhri päätyy itsemurhaan, niin mun moraalilla ne rikastaja tappoivat sen uhrin.

Sama pätee myös Epsteinin kohdalla. Jos muut ihmiset ovat rääkänneet sitä niin että se tappoi itsensä, niin ne muut tappoivat sen. Käyttivät vain Epsteinia itseään aseena Epsteinin tappamiseen.

Jos taas vangit, vartijat tai jotkut muut ovat säännöstelleet Epsteinin hapensaantia tms. niin että se on kuollut, niin silloinkin se on tapettu.

Eli tossa yhtälössä jää aika vähän sellaisia mahdollisuuksia, että Epsteinia ei olisi tapettu.

Siihen en osaa ottaa kantaa että oliko Epsteinin mahdollinen tappaminen oikein vai väärin. Laitonta se luultavasti on ollut jos sellaista on tapahtunut.
Vitjan nimi muistaen, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ghislaine_Maxwell
Lukemalla tuon Wikin läpi, voi itäisiä kytköksiä ja toimintamalleja löytää lisääkin, nykypäiväänkin kytkeytyen.
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Siellä ne pirut lentelee. Omia koneita mutta vähän eri kehittelylinjaa. Alienihöpötys luo hämäännystä jottei siviilit suuttuisi kun niille ei anneta energiatehokasta teknologiaa - se on vain isoille pojille. Eli USS Nimitzin laivueen komentaja vuodelta 2004 äänessä. Jeremy Corbyn eli tuo partaukkeli kannattaa ignoroida täysin, on mukana keskustelussa sotkemassa siihen juurikin tätä "alien technology" -propagandaa. Koska olisihan se paska homma huomata että kaikki puhe resurssipulasta / ilmastokriisistä ym. on vain valtapolitiikkaa ja tarpeen plebeijien pitämiseksi alikynnessä.

 
Viimeksi muokattu:

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
AEGIS-varustetun ristelijä Princetonin taistelunjohtokeskuksessa palvellut vanhempi aliupseeri äänessä, ohjasi tuota lentäjän kertomaa tunnistustehtävää ruudun takaa.

 
Viimeksi muokattu:

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Estonia-raportin aukot kuohuttavat: "Rikkokaa hautarauha!"

Osa matkustajalautta Estonian uppoamisesta selvinneistä ja asiantuntijoista haluaisi rikkoa aluksen 25 vuotta kestäneen hautarauhan. Heidän mielestään vain hylyn uusi tutkiminen hälventäisi epäluulot, joita onnettomuustutkimusraporttiin yhä liitetään. Mitkä seikat puoltaisivat uutta tutkimusta? Toimittaja: Stefan Brunow.

https://areena.yle.fi/1-50318091
 
Estonia-raportin aukot kuohuttavat: "Rikkokaa hautarauha!"

Osa matkustajalautta Estonian uppoamisesta selvinneistä ja asiantuntijoista haluaisi rikkoa aluksen 25 vuotta kestäneen hautarauhan. Heidän mielestään vain hylyn uusi tutkiminen hälventäisi epäluulot, joita onnettomuustutkimusraporttiin yhä liitetään. Mitkä seikat puoltaisivat uutta tutkimusta? Toimittaja: Stefan Brunow.

https://areena.yle.fi/1-50318091
Oli varsin mielenkiintoinen. Oli totuus mikä tahansa, ihmeellistä salailua ja suoranaista sekoilua eri viranomaisilta onnettomuustutkintaan liittyen.
 

RDF

Kapteeni
BAN
Estonia-raportin aukot kuohuttavat: "Rikkokaa hautarauha!"

Osa matkustajalautta Estonian uppoamisesta selvinneistä ja asiantuntijoista haluaisi rikkoa aluksen 25 vuotta kestäneen hautarauhan. Heidän mielestään vain hylyn uusi tutkiminen hälventäisi epäluulot, joita onnettomuustutkimusraporttiin yhä liitetään. Mitkä seikat puoltaisivat uutta tutkimusta? Toimittaja: Stefan Brunow.

https://areena.yle.fi/1-50318091

Harmillisesti tuossa ei oikein mitään uutta ollut; lähinnä se, että kyseenalaistettiin aiemmin kerrottujen seismologisten mittausten todistusvoima suuntaan tai toiseen. Olisin toivonut syvempää analyysiä ja kyseenalaistamista.

Itse ramppi aluksessa on tälläkin hetkellä lähes kiinni ja henkilöiden kiipeäminen sitä pitkin on kuvattu mm. tässä animaatiossa
ja sukeltajien videoilla, mm.
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Plandemic. Kohdassa 12:00 tohtori Judy Mikovits kertoo kuinka hän työskenteli v. 1999 USAMRIID:issa Fort Detrick:issä, jossa hänen työnään oli muokata Ebola-virusta paremmin ihmissoluihin tarttuvammaksi niin, ettei ihmissolu siinä samassa kuolisi. Maskeja hän vastustaa sen vuoksi, että niitä käytettäessä viruksia voi seilata edes takaisin hengitysteissä pääsemättä kauemmas karkuun ja siinä yhteydessä voivat "uudelleenaktivoitua".

Facebookissa eräs videosta kiinnostunut henkilö kuvasi sitä seuraavasti:

Videossa väitetään mm. seuraavaa:

- Hiv hoitoa viivytettiin 1980-luvulla: Miljoonia saattoi kuolla turhaan maailmassa, Afrikassa menetettiin paikoin yksi sukupolvi.

- Vain patenttilääkkeille annetaan tilaa. Tietyt tahot rikastuvat tästä.

- Ebola oli ihmisen manipuloima. Nainen oli itse mukana.

- tohtori Fauci on yksi keskeinen viruslääketieteen johtaja Amerikassa. Nainen teki työtä mm. hänen kanssaan.

- Lääkäreitä kehoitetaan diagnosoimaan sairauksia ja raportoimaan kuolemia korona kuolemiksi. Siitä koituu taloudellista hyötyä.

- Lukuisat lääkärit ovat julkisesti ihmeissään siitä mitä heille ohjeistetaan ja esille tuodaan myös sitä miksi ihmisiä eristetään, koska se murtaa normaalin immuniteetti suojaa.

- Koronaan halutaan tehdä rokote, joka kaikkien pitää ottaa. Taas suuret määrät tulevat kuolemaan siihen.

- Kausi-influenssa rokotteen ottajille on todettu kohonnut riski saada koronavirus > kaikissa virus-rokotteissa coronaa osa. Italiassa 2019 alussa rokotettiin uusilla rokotteila flunssaa vastaan.

- Ihmisten eristäminen ja naamiointi johtaa immuniteetin laskuun. Se tulee tulee aiheuttamaan monenlaisten eri sairauksien "pulpahtamisen pintaan".

- Covid 19 on ihmisen manipuloima. Se on juonne Sarssista. Normaalisti Sars kehittyisi koronaksi 800:ssa vuodessa. Nyt se on tapahtunut kymmenessä vuodessa.

- Virus on vuotanut Wuhanin laboratoriosta. Sen taustalla on kaksi amerikkalaista laboratoriota.

- Asioiden julkituomista estetään

- Tohtori ei ollut rokotteita vastaan itsessään.

- Tutkijan oma maine ja ura tuhottiin kun alkoi tuomaan videossa esitettyjä asioita julkisuuteen.

https://banned.video/watch?id=5eb30...vkWCuYp0etF3QB-JTpCQ1i2vLrDg-_cD68dsnDS798DOI
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
https://www.the-scientist.com/news-...ogist-bing-liu-dies-in-suspected-murder-67521

Computational Biologist Bing Liu Dies in Suspected Murder
The University of Pittsburgh scientist, who was studying SARS-CoV-2, was shot to death in his home.

May 7, 2020

Bing Liu, a computational systems biologist at the University of Pittsburgh who was studying the virus that causes COVID-19, was shot to death in his home on May 2. He was 37 years old.


Bing Liu

UNIVERSITY OF PITTSBURGH SCHOOL OF MEDICINE

Police insist Liu’s death had nothing to do with his research on SARS-CoV-2, and instead involved a personal matter. Another man, Hao Gu, was found dead in his car near Liu’s home of an apparent suicide, according to news reports.

The Computational and Systems Biology Department at Pitt, where Liu was an assistant research professor, announced in a statement its mourning of Liu’s death. “Dr. Bing Liu was an outstanding researcher, who has earned the respect and appreciation of many colleagues in the field, and made unique contributions to science,” the statement reads.

Liu earned his undergraduate and doctoral degrees from the National University of Singapore. He completed a postdoc at Carnegie Mellon University before joining the lab of Ivet Bahar at Pitt as a research associate. He was promoted to his current position in 2016, according to his CV, and he developed machine learning approaches and other models to study biological systems. His most recent publications investigated a cell death mechanism called ferroptosis and molecules that modulate autophagy.

Bahar tells the Pittsburgh Post-Gazette that Liu had been studying the infection mechanism of SARS-CoV-2. According to the department’s statement, “Bing was on the verge of making very significant findings toward understanding the cellular mechanisms that underlie SARS-CoV-2 infection and the cellular basis of the following complications. We will make an effort to complete what he started in an effort to pay homage to his scientific excellence.”
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
Kenenköhän harjoitus tämä oli? Klikkaa linkkiä ja ota selvää!

https://www.centerforhealthsecurity...-pt7D_zjrfcKp_0R_7NM3RLO2ZYcJ63obHizbPMVNpwrs

The Event 201 scenario

Event 201 simulates an outbreak of a novel zoonotic coronavirus transmitted from bats to pigs to people that eventually becomes efficiently transmissible from person to person, leading to a severe pandemic. The pathogen and the disease it causes are modeled largely on SARS, but it is more transmissible in the community setting by people with mild symptoms.

The disease starts in pig farms in Brazil, quietly and slowly at first, but then it starts to spread more rapidly in healthcare settings. When it starts to spread efficiently from person to person in the low-income, densely packed neighborhoods of some of the megacities in South America, the epidemic explodes. It is first exported by air travel to Portugal, the United States, and China and then to many other countries. Although at first some countries are able to control it, it continues to spread and be reintroduced, and eventually no country can maintain control.

There is no possibility of a vaccine being available in the first year. There is a fictional antiviral drug that can help the sick but not significantly limit spread of the disease.

Since the whole human population is susceptible, during the initial months of the pandemic, the cumulative number of cases increases exponentially, doubling every week. And as the cases and deaths accumulate, the economic and societal consequences become increasingly severe.

The scenario ends at the 18-month point, with 65 million deaths. The pandemic is beginning to slow due to the decreasing number of susceptible people. The pandemic will continue at some rate until there is an effective vaccine or until 80-90 % of the global population has been exposed. From that point on, it is likely to be an endemic childhood disease.
 

inscout

Ylipäällikkö
Oli varsin mielenkiintoinen. Oli totuus mikä tahansa, ihmeellistä salailua ja suoranaista sekoilua eri viranomaisilta onnettomuustutkintaan liittyen.

Kyllä tuossa yritetään puristaa verta kivestä.

Todistajat eivät ole luotettavia tuollaisessa tilanteessa, saati 20+ vuotta myöhemmin kun mieli on luonut kaikenlaisia tarinoita päähän. Jonkun yksittäisen nippelin puutteesta yritetään tehdä isoa juttua jne.

Luin tuon raportin moneen kertaan aikanaan mielenkiinnosta eikä asiassa ole mielestäni mitään epäselvää ainakaan missään sellaisessa asiassa jolla olisi todellista merkitystä asian kannalta. Luonnollisesti eräitä avoimia kysymyksiä on, mutta ne liittyvät lähinnä miehistön eräisiin toimiin ja päätöksiin. Tässä ei ole mitään ihmeellistä.
 

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
 
Viimeksi muokattu:

Myrskyhiiri

Ylipäällikkö
It's a conspiracy, man.

https://vastavalkea.fi/2016/02/28/olof-palme-murhattiin-30-vuotta-sitten/

"Ruotsalainen journalisti-kirjailija Anders Leopold on tutkinut Palmen attentaattia jo murhapäivästä lähtien. Leopold on verkkojulkaisun Leopold Report vastaava julkaisija. Mainittu julkaisu sisältää runsaasti Palmen murhaa käsittelevää aineistoa.

Leopold toteaa kirjoituksessaan Ett verk av diktaturers kreatur och satans mördare (Diktatuurin oliot ja saatanan murhaajat), joka on päivitetty 29.12.2005, seuraavasti:

“Olof Palme murhattiin sen vuoksi, että hän aikoi paljastaa YK:ssa USA:n huume- ja asekaupan Iranin kanssa – siitä tuli niin kutsuttu Iran–Contra -juttu. Todennäköisesti hän sai tiedon yhdysvaltalaisen turvallisuuspalvelun CIA:n likaisesta menettelystä kieltäydyttyään antamasta USA:n käyttää ruotsalaisen asevalmistajan Boforsin laillista asereittiä. Tukholman attentaatin mahdollisti yhteistyö maailman suurimman ’demokratian’ ja molempien fasistivaltioiden, Chilen ja Etelä-Afrikan, vallanhimoisten johtajien välillä.”

Käytettävissä oleva evidenssi näyttää antavan tukea Leopoldin päätelmille."
...
"Pian Boforsin asekauppojen tultua Palmen tietoon hänet murhattiin. Palme ei päässyt estämään Boforsin asekauppoja ja toimintaa. Pääministeri murhattiin samalla kun Iran–Contra-aseskandaali paisui taustalla. Oliko Bofors mukana CIA:n ja Northin asekaupoissa Iranin kanssa? Mistä Palmen tappokäsky lopulta tuli?

Palmen murhan jälkeen moni Boforsia lähellä ollut joutui yllättäen onnettomuuden uhriksi. Ruotsin ylin asetarkastaja, kontra-amiraali Carl-Fredrik Algernon sai surmansa 15.1.1987 pudottuaan (tai tultuaan työnnetyksi?) Tukholmassa metron alle. Kuolinpäivänään Algernon oli tavannut Boforsin johtoa ja saanut selville yhtiön salakuljetustoiminnasta. Algernonin kuolema julistettiin myöhemmin itsemurhaksi. Miksi asetarkastaja täysin yllättäen tappaisi itsensä?

Boforsin toimitusjohtaja Claes-Ulrik Winberg kuoli 31.5.1989 auto-onnettomuudessa. Winberg toimi Boforsin johtajana vuosina 1972–1984.

Ruotsalainen toimittaja Cats Falck katosi marraskuussa 1984 jäljettömiin tutkittuaan aseiden salakuljetuksia Ruotsista Itä-Euroopan maihin.

Vuonna 1987 saksalaisen Schleswig-Holsteinin osavaltion pääministeri Uwe Barschel löydettiin kuolleena geneveläisestä hotellista. Barschelin ruumiista löydettiin suuria määriä myrkkyjä. Hänen kuolemansa väitettiin olleen itsemurha. Entiseksi Mossadin agentiksi esittäytynyt Victor Ostrovsky on kirjoittanut kyseistä tiedustelupalvelua käsittelevässä kirjassaan The Other Side of Deception, että Barschelilla olisi ollut liikaa tietoa Iranin asekaupoista. (Barschel oli kieltänyt käyttämästä Schleswig-Holsteinin osavaltion satamia aseiden salakuljettamiseen.)"
 

miheikki

Greatest Leader
Jokohan kohta täytellään leirejä?US Fema Concentration Camps in Case of Martial Law - Full List
May 05 2018
US Fema Concentration Camps in Case of Martial Law - Full List


Over 800 prison camps discovered in the United States! They are heavily guarded by the national guard full-time, but are empty all the time! These camps are being run by FEMA (Federal Emergency Management Agency) should Martial Law take effect in the U.S. With just a simple order from President Donald Trump, Martial Law can be implemented, and he will remain, President in the White House, until it is over.
The Rex 84 Internment Camp Program
Which would mean he remains president indefinitely. The Rex 84 Camp Program, states. In an event which a "mass exodus" of Illegal immigrants flock over the border, they would be rounded up and sent to the FEMA camps. According to alternative news, the camps all have railroad connections, as well as roads and highways leading straight into them. Almost all also have an airport within a close distance to the camps. Most of the Federal Emergency Management Agency's prison camps can house 20,000 plus people in warehouse buildings and are secured by the national guard. The biggest of all the camps, however, is located in Alaska and could house up to 2 million people. The same amount of all the people in Los Angles. Just ask yourself, do you want to be on Ashcroft's list?
Conspiracy theories about plastic coffins by Alex Jones and others

Fema Caixoes Federal Emergency Management Agency United States

According to reports by conspiracy theorists over 500,000 plastic coffins are stacked up in FEMA concentration camps "just in case something happens." Alex Jones of Infowars published such a report about a FEMA facility back in 2008.

FEMA Concentration Camps debunked by Popular Mechanics?
Others claim these are fake news and tried to debunking FEMA camp myths as conspiracy theories. Glenn Beck also advocated conspiracy theories about the plan that the US government is planning to intern masses of people e.g. in case the evil depopulations 'agenda 21' by the New World Order proceeds. He later backpedaled and hosted a segment featuring a guest from the science news website Popular Mechanics, who 'debunked' Glenn Becks own claims.
 
Top