Sekalaista mussuttelua

:ROFLMAO::ROFLMAO: Tämmöinen viehe ne myy Ruotsissa

Katso liite: 37369

Sairasta
Saattaa moni hauki miettiä kahteen kertaan ennen kuin tarttuu vappuun. Naaraalla ja koiraalla luonnollisesti erinäiset syyt. ”Mitä joku mahtaa ajatella”
 
Viimeksi muokattu:
Sormus tosiaan löydetty 20cm syvyydestä. Sekin varsin erikoista, koska metsästä löytyy satoja vuosia vanhoja esineitä paljon lähempänä pintaa kangasmetsässä.
Svyydestä ei aina voi päätellä mitään löydön iästä. Minäkin olen kaivanut jotain 60- luvun pullonkorkkeja paristakymmenestä sentistä, ja poiminut 1600- luvun kolikoita taas aivan pinnasta. Sopivassa metsämaastossa humuskerros voi kasvaa yllättävän nopeasti esineen peitoksi.
 
Svyydestä ei aina voi päätellä mitään löydön iästä. Minäkin olen kaivanut jotain 60- luvun pullonkorkkeja paristakymmenestä sentistä, ja poiminut 1600- luvun kolikoita taas aivan pinnasta. Sopivassa metsämaastossa humuskerros voi kasvaa yllättävän nopeasti esineen peitoksi.
Yhtä kaikki. Tuo tapaus on todellinen mysteeri.
Mummolan pihalta kaadettiin aikanaan iso kuusi. Harakan pesässä oli useita kolikoita sekä joulukoristeita. Mikä uskomattominta, niin verandan alla asui lentokyvytön varis ”Kalle” joka osasi jopa muutaman sanan. Ja tämä on tosi.
 
Ei se mitään uusiokieltä ole, kauan käytetty synonyyminä sanaa "viehe", ainakin meilläpäin.
 
Kun olen tuolla miehistönkuljetus-vitjassa postannut noita organisaatioita erinäisille pataljoonille, niin tämä menee enemmän iltavapaat-osiolle, koska tämä organisaatio on Warhammer 40000 scifistä Adeptus Astartes - avaruusmariinien Chapter-nimisen yhtymän organisaatio.
CodexOrganisation.jpg
Eli vähän avaten.

Yksi Chapter sisältää 10 komppaniaa, jotka koostuvat kahdesta puolikomppaniasta, jotka koostuvat viidestä ryhmästä.

Komppaniaa komentaa kapteeni, puolikomppaniaa luutnantti.

Neljän taistelukomppanian kokoonpano on 6 taktista ryhmää, jotka vastaavat rynnäkkökivääreillä taistelevia perusjääkäreitä. Sitten löytyy kaksi devastator-ryhmää, jotka vastaavat sitten konekiväärein, kevytsinkoin, jne... varustettuja jääkäreitä. Ja kaksi assault ryhmää, jotka koostuvat sitten erittäin nopeista jetpackeillä liikkuvista lähitaistelujoukoista, jotka käyttävät mielummin haulikkoja ja konepistooleja, jne...

Sitten ensimmäinen ja toinen reservikomppania taas koostuu pelkästään 10 tactical-ryhmästä, kolmas lähitaisteluryhmistä ja neljäs tulitukiryhmistä.

10 komppania on taas tiedustelukomppania joka jaetaan muille komppanioille toimimaan etulinjassa tiedustelutehtävissä.

Ja ensimmäinen veteraanikomppania sisältää sitten parhaiten varusteltuja chapterin kokeneimpia sotilaita, joilla on käytössä tehokkaimmat aseet, tyyliin konetykin vahvuiset, ja power armourit, jotka sallivat niiden kantamisen. Ja tämä komppania sitten jaetaan tasan muille komppanioille tulitueksi.

Ja sitten esikunta on joukkueen vahvuinen.

Chapter liikkuu pääosin APC:llä tai IFV:llä ja Chapterista riippuen, heillä voi olla tst-psv-komppania.

Saisiko analyysiä kuinka tämä kokoonpano toimisi oikeassa tilanteessa?
 
Pistettiin likat näkemään että se "the size of UK" pitää paikkansa. Pellossa sai laittaa tuulilasinpyyhkimet pois päältä... Vettä tuli. Mutta nyt. Nyt on hyvä. Huomenna kansankynttilä opettaa jälkikasvulleen murtsikkaa lompolon jäällä.

Muu väki jo nukkuu, vuokrasuksille käy tiensä aamulla. Itse hioin jo sääarvauksen mukaan torstaina. Eli vihreätä. Jokisen tyhmempi poika joikhaa luureissa, saunan päälle ollaan vedetty kuperkeikkaa metriseen hankeen ja näkyis tossa vielä olevan...

Hiihtoloma.
 
On siinä melkoinen tangokuninkaallinen tuo sillanpääasema. Menolippu itään niin loppuis tuo rr.ritarien vallankumous.
 
Tulipa tuossa kommarin tappo twiitti hässäkästä mietittyä että kukaan tuntemistani aseen omistajista ei omaa vasemmalle suuntautuvaa ajatusmaailmaa..
 
Back
Top