Spadehommat

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja pstsika
  • Aloitus PVM Aloitus PVM
Kannattaa muuten katsoa, ettei ota yhtään varaslähtöä tuolle jälkimmäiselle hommalle, perjantaina 13. päivänä esim. 23.58 aloittaessa voi tapahtua jotain epämiellyttävää...kai jotain yllättäviä lihasimpulsseja, jotka painaa leuat kiinni, voi tapahtua? :eek:

Joo, naisen hampaat voivat murtua jos puree Boforsin tykkiteräksestä valettua mäntää...
 
Joo, naisen hampaat voivat murtua jos puree Boforsin tykkiteräksestä valettua mäntää...

Joo...hammasimplantit ovat sikamaisen kalliita ja tekarit nuorella naisella eivät ole kovin seksikkäät (useimpien mielestä ainakaan...)
 
Tuli tänään laitettua lihat kuivumaan. Jos jonkun viikon päästä olisi zakuskoja naposteltavaksi. Kuvia ei valitettavasti nyt ole tarjolla.
 
Oma versio sapuskasta nimeltä Shaksuka:

381626_2465460868395_1899502960_n.jpg


378874_2465690594138_595506324_n.jpg

388207_2465690914146_1087291057_n.jpg


386566_2465691474160_2141147041_n.jpg


392789_2465757075800_1346690392_n.jpg


Ja lopputulos:

385012_2465789436609_230609929_n.jpg


Nuo juustot ei kyllä kuulu perinteisempään reseptiin, muuta mukava laittaa kuitenkin.
 
Tuli tänään laitettua lihat kuivumaan. Jos jonkun viikon päästä olisi zakuskoja naposteltavaksi. Kuvia ei valitettavasti nyt ole tarjolla.

Olipa näppärät kelit. Vähän reilussa viikossa valmista. Olisin ottanut pois, mutta piti huolehtia elävistä eläimistä ensin. No, huomenna/ylihuomenna sitten. Eipä tämä niin päivän päälle.
 
1.webp 2.webp 3.webp 4.webp



800 grammaa viljaporsaan kassleria
2 pulloa (Mustan) Karhun tummaa ykkösolutta
paketti pekonia

Puukotin sikaa siten, että se meni kahteen samankokoiseen palaan, jonka jälkeen viiltelin siten, että pekonin sai kiedottua viiltohaavoihin tiukasti. Sitten haudutusastiaan ja pari pulloa olutta sekaan, kansi kiinni ja hautumaan 150 asteeseen. Itse haudutin 8 tuntia ja liha oli niin mureaa, että se hajosi, kun haarukalla koski. Alimmassa kuvassa kasslerin lisukkeena on keitettyä bataattia ja salaattia. Torresin Häränveri oli hyvä valinta viiniksi.

Oli hyvää ja saa kuulemma tehdä toistekin.
 
Tsiisus kun tuli nälkä tätä ketjua lukiessa ja katsoessa! :D Nam-nam-nam :D
Upeita kokkeja joukossamme on, ei voi muuta sanoa! :)
 
Hienoja ruokia teillä. Pitääkö minunkin ruveta esittelemään luomuksia? :D

Olen kyllä ehdottomasti helppon ruoan ystävä, possu on suosikki, talouskyljys, muutenkin keitän lihaa usein, sitten sitä voi syödä kylmänäkin, leivän päälle. Kieltäkin ostan ja keitän, se on herkkua. Munuaisia myös.

Vinkki, keräkaali leikataan isohkoksi paloiksi ja keitetään lisukkeeksi porkkanan (tai ilman) kanssa suolatussa vedessa. Oljy ja mustappipuria sekään lopuksi, ja sekin maistuu sekä kylmänä että lämpimänä…nakkien ja possujen kanssa. Kaalin voi laittaa kylmäpuristettua rypsiöljyä/oliiviöljyä, sitten sitä tulee vielä terveellisempi.

Edit. Ennätysmäärä typoa :oops:
 
Viimeksi muokattu:
Mökkiruokaa kahdelle. Burritoja jäi ensimmäiseltä kierrokselta myös seuraavalle päivälle ja ylijäämärehuista sai salaatin.

1.webp 2.webp

8 tortillaa
400 g jauhelihaa + Santa Maria Burrito-mausteseos + 200 g chilimaustettua tomaattimurskaa
kuutioitua kurkkua
raastettu Oltermanni juustoa
silputtua sipulia
silputtua jäävuorisalaattia
smetanaa
valkosipulikermaviilikastike
sweet chilikermaviilikastike
Taco sauce (chili & valkosipuli)



Jälkiruuaksi köyhiä ritareita.

3.webp

Kunhan sota syttyy, niin väistän tuonne kokkailemaan rauhassa...
 
Miljoonakertaa parempaa pizzaa kuin yksikään karvakäsi rasvalättypitseria pystyy tarjoamaan. :) Kotipitsasta saa kyllä hyvät lätyt mutta harvemmin siellä karvakädet tarjoilee. Tänään kyllä taas onnistui hienosti tuo pohja, vetäsin vehnäjauhoa ja paketin hiivaa. Sitten kun vähän tuli kiinteyttä pohjaan niin kuorrutin ja pyörittelin koko komeuden ruisjauhoissa, suosittelen saa mukavan rukiisen maun pizzapohjaan. :)
 
2.webp 3.webp

1.webp

Ylhäällä ennen uunia ja alhaalla uunituksen jälkeen.

Vasemmalla olevassa puoli purkkia Mutti tomaattimurskaa, paketti pekonia, pussillinen kinkkukuutioita, ananasta, juustoa ja valkosipulia.
Oikealla olevassa toinen puolipurkkia tomaattimurskaa, purkki tonnikalaa, yksi paprika, mustia oliiveja, juustoa ja valkosipulia.

Pohjat kaupasta, koska laiskotti.
 
10325602_10202622159807698_4073260668903866571_n.jpg
 
Back
Top