Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Toivottavasti tarkoitat että haudutat vihanneksia? Miten se tehdään japanilaisittan?Nyt mulla on suosikki - haudan vihannekset japanilaisittain. Niihin tuli oikein himo.
Jo, haudutaan, hyvä että korjasit. Resepti on ihan oma, mutta alunperin lainattu "kala japanilaisittain". Pilkon sipuli, sellerivarsi, raastan isolla raastimella porkkana, pari valkosipulikyntä, patsoita tai kiinankaalia. Määrät vapaaehtoiset. Öljysta tykkän Utrekamin seesam öljystä, koska sitä oli, säilyy kauan ja kestä korkeita lämpötiloja ja paistan vihannekset 3:lla, välillä sekoittaen. Joskus teen kahdella pannulla, kaali ja patsoi paistan erikseen, omalla pannulla. Sitten yhdistän. V.eivät saa ruskistua, mutta kaalit ihan pikkasen. Ostin myös Santa Marian Terijakimaustetta, lisäsin nyt sitäkin.Toivottavasti tarkoitat että haudutat vihanneksia? Miten se tehdään japanilaisittan?
Kulostaa hienolta ranskaksi: Le mijotage du legumes a la japonaise.
Oliko siellä täytteenä myös kaali?Tämmöisiä olen syönyt Tallinnassa: https://en.wikipedia.org/wiki/Khinkali
Siellä oli jokus khinkali-ravintola, lopetti jotain vuosia sitten.
En löytänyt niitä reseptejä,jatkan etsimistä,tuota tilaa kun on mistä hakea..Jokunen niitä tuli
Katso liite: 36514
Pasta voi jatkossa olla vihannes
Päätöksen taustalla USA:ssa on pyrkimys vähentää kouluruoan hävikkiä. Yhdysvaltain maatalousministeriön tällä viikolla julkaisemissa uusissa kouluohjeissa väitetään, että ”vihannesjauhoista valmistettu pasta voi hyvinkin olla vihannes, vaikka pasta ei olisi tarjoiltu toisen tunnistettavan vihanneksen kanssa.” The Independentin mukaan päätöksen taustalla on pyrkimys vähentää kouluruoan hävikkiä.
Yhdysvaltain maatalousministeriö väittää, että tietyissä tapauksissa elintarvikkeiksi luokiteltavien tuotteiden luokituksen muuttaminen auttaa vähentämään lasten mahdollisuuksia heittää pois ruokaa, jota he eivät halua syödä. Säännösten mukaan koulun ravitsemusalan ammattilaisilla on enemmän joustavuutta tarjota aterioita, joita heidän oppilaansa haluaisivat, koska he tuntevat heidät parhaiten.
Ehdotettuja uusia ohjeita ei ole vielä vahvistettu.
https://www.verkkouutiset.fi/usassa-pasta-voi-olla-jatkossa-vihannes/
Kiitos. Tämä iskostettu rasvan kammo tekee jo automaattisia toimintoja. Toisin ankan syönyt harvemmin. Ranskalaiset syö rasva, voita, rasvaisia juustoja, ankan rasva yms itsetehtyssä ruoassa eikä liho. Seurasin videot ranskalaista ruoanlaittosta ja tajusin miksi - syövät pieniä määriä herkkuja, mutta pitää olla tosi herkku, valmiit maksamaan pienestä mutta herkullisesta, kun isosta määrästä jotain joka ei ole mistään kotoisin. Ja syövät salaatteja, vihanneksia ja hedelmia. Eivät kaikki tietenkään, mutta perinteitä kunnioittavat kyllä. Sitten ranskalaiset tykkää helposta ruoanlaitosta, ja se passa minuaSiivilöi ja pakasta rasva, vaikka se taitaa säilyä aika hyvin jääkaapissakin. Ankanrasva on herkkua. Paista perunoita siinä tai laita uunijuureksiin.