Panssari Salama
Respected Leader
Oon sillä lailla vanhanaikainen että juon mieluummin olueni 1/3 litran tölkeistä ja nelosoluena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tiedät myös mitä pitää tehdä kun kansi alkaa pullistumaan..Katso liite: 69700Täällä oli puhetta siitä metsärannan lihan retkieväästä, no en sitä löytänyt mistään myynnissä ja kallistakin oli.. tein sitten itse, tuossa on puolet possua ja puolet perunaa, kaikki ensin pannulla paistettuna, vähän lihalientä ja mausteita, sitten purkkiin ja neljäksi tunniksi uuniin. Tuli hyvää, noin 1,40 purkki
Joo, tuo purkitus lasipurkkeihin on mulle tuttua hommaa, olen hirveä ja kaloja purkittanut jo pitkään.Tiedät myös mitä pitää tehdä kun kansi alkaa pullistumaan..
Näin varmaan onkin jos tuosta vaan kylmiltään tempasee mutta kyllä tästä harrastuksesta tietoakin löytyy esim facebook ryhmästä "purkittajat"Kotisäilykkeiden kanssa usein on se että ne epäonnistuu tai sitten ne epäonnistuu.
Olisin skeptinen uunissa tehdyistä säilykkeistä, painekeitin sen olla pitäisi.sitten purkkiin ja neljäksi tunniksi uuniin. Tuli hyvää, noin 1,40 purkki
14 euroa kilo perunasta ja possusta..Minusta Metsärannan Retkieväs on edullista, 5.60e 400g tölkistä.
Ensinnäkin pitää verrata muihin 400g tölkkeihin. Toiseksi niin sitä perunaa ja sitä possua ei ole eikä painekeitintä eikä todellakaan kiinnosta ruveta itse värkkäämään ja riskeerata botulismia. Eikä tarvitse omaa aikaa tuhlata värkkäämiseen kun voi istua netissä lukemassa ukrainasta. Joten kyllä, edullista on.14 euroa kilo perunasta ja possusta..
Kokeile tätä britti-klassikkoa, todella hyvää. Tarvitset raakamakkaran lihaa, jonka voi tehdä itsekin.Joskus kauan sitten olen saanut maistaa ja useasti ollut mielessä itse kokeilla.
Tänään mietin mitä juhannuspöytään. Jotakin erilaista pikku lisuketta olisi aina mukava kokeilla. Maustetut keitetyt kananmunat pyöri yhtenä vaihtoehtona, mutta en oikeen tiedä kuinka niitä tekisi?
Keitetty kananmuna halki, lusikalla keltuainen pois ja tilalle sinihomejuustoa. Pikkasen pekonimurskaa päälle ja sulkee juustosiivulla pienessä lämmössä?
Höystepöytään kevyesti lämmitettynä?
2 mittaria on pakollinen,pidän kaapin lämmöt alhaalla muutaman tunnin,loppuvaiheessa alan nostamaan lämpöä Max 150 asteeseen että liha kypsyy,näin toimii hevosen,Mullin ja sian kanssa,ostin nitriittisuolaa säkin että saa lihan punaiseksi,aina ja kaikkea en kuitenkaan suolaa nitriitillä,hauskaa tehdä itse palviaHuomenna nähdään, miten iäisyysprojekti toimii! Vajaa kilo kassleria meni tänään noin 10% suolaliukseen (ilman sokeria tai muita mausteita).
Kötöstän vanhan kiukaan päälle (ulkona) "kaapin", ja savutorven päälle laitan savurasian, jossa on leppäpurua. Ylätasolle päätyy vajaa kilo kassleria ja alemmalle tasolle rasvakuppi keräämään nesteet. Hifistelen niin paljon, että poraan seinään reiän uunilämpömittarille (Suunnilleen tuo ja halvennuksessa 5€) ja näverrän ovenkarmiin toisen etäluettavaa lihamittaria varten.
Ja joo, tiedän että kaksi mittaria on liikaa, mutta ensin oli ajatus mitata vain sisälämpötila, mutta kun tuli tarjous vastaan niin sitten päätin myös testailla tuota savustimen lämpötilaa.
Kaksi mittaria ei ollut yhtään liikaa.2 mittaria on pakollinen,pidän kaapin lämmöt alhaalla muutaman tunnin,loppuvaiheessa alan nostamaan lämpöä Max 150 asteeseen että liha kypsyy,näin toimii hevosen,Mullin ja sian kanssa,ostin nitriittisuolaa säkin että saa lihan punaiseksi,aina ja kaikkea en kuitenkaan suolaa nitriitillä,hauskaa tehdä itse palvia
Minä taas 0.5l tölkistä ja I-olutta eli 2.5til-% vahvuista nyt kun niitä on hyvänmakuisia olemassa.Oon sillä lailla vanhanaikainen että juon mieluummin olueni 1/3 litran tölkeistä ja nelosoluena