Ahaa tämä on se etelä-aasialainen Pytt Ip Ann WokkiTäytyy myöntää, että aasialainen ruoka osoittautui erittäin maukkaaksi ja ravitsevaksi ja aion palata tämän ruoan äärelle jatkossakin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ahaa tämä on se etelä-aasialainen Pytt Ip Ann WokkiTäytyy myöntää, että aasialainen ruoka osoittautui erittäin maukkaaksi ja ravitsevaksi ja aion palata tämän ruoan äärelle jatkossakin
Korealainen keittokirja: 100 Ways to Wok Your DogTyttärien kanssa on suunnilleen vuoden ajan kohtalaisen määrätietoisesti ryhdytty kehittämään itsestämme kulinaristeja. Viime viikonloppuna oli aasialaisen ruoan vuoro, kun siitä on viime vuosina niin paljon puhuttu.
Siispä wokkipannu kuumenemaan ja sitten pannulle voita. Pannuun pilkotut edellisenä päivänä keitetyt perunat ja sipulikuutioita. Paisto riittävän kovalla lämmöllä, hetkisen verran. Maustetaan suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Kun sipuli on kuullottunut, sekaan nakinpaloja. Paistetaan, kunnes kaikki ainesosat ovat saaneet kauniin paistopinnan. Annostellaan lautaselle, jolla on lisukkeena suolakurkkua ja porkkanaraastetta. Päälle ketsuppia ja sinappia. Lopuksi wokkiannoksen päälle nostetaan kaksi paistettua kananmunaa, mieluiten ns. Sunny side up -tyylillä paistettuna, keltuainen hieman löysänä.
Täytyy myöntää, että aasialainen ruoka osoittautui erittäin maukkaaksi ja ravitsevaksi ja aion palata tämän ruoan äärelle jatkossakin!
Löysin nettikaupan joka tuota myy, ostin koko varaston niiltä = 8 tölkkiä.Maistakaas:Metsärannan Liha ja sieltä Retkieväs säilyke, sianlihhoo ja potaattia
Itse söin kylmänä sen purkin, oli hyvää niinkin, pitää hakea lisää ja koettaa nuotiolla lämmitettynä.Löysin nettikaupan joka tuota myy, ostin koko varaston niiltä = 8 tölkkiä.
Sain säilykkeet kotiin ja parhaillaan on yksi vesihauteessa lämpiämässä.Itse söin kylmänä sen purkin, oli hyvää niinkin, pitää hakea lisää ja koettaa nuotiolla lämmitettynä.
Minkä hintaista toi on? Kävin pikaisesti heidän sivustolla enkä hintoja huomannut. Noo, ei se hintakaan niin kovin tärkeää ole kun mielellään uusia makuja hakee mutta...Sain säilykkeet kotiin ja parhaillaan on yksi vesihauteessa lämpiämässä.
PS. Aivan loistavan hyvää säilykeruokaa, kuin kotona tehtyä. Keitettyä perunaa ja sianlihaa. Ei muuta kuin vesi, suola, mausteet, sipuli lisä-aineina.
Min ostin täältä: https://www.suomenasejaretkeily.fi/metsarannan-liha-retkievas-400g/p/6405618000666/Minkä hintaista toi on? Kävin pikaisesti heidän sivustolla enkä hintoja huomannut. Noo, ei se hintakaan niin kovin tärkeää ole kun mielellään uusia makuja hakee mutta...
Ookkei, kiitos tästä linkistä.Min ostin täältä: https://www.suomenasejaretkeily.fi/metsarannan-liha-retkievas-400g/p/6405618000666/
5.60e/tölkki.
Se on minusta edullista. Kun katsoo täällä marketeissa mitä maksaa 400g tölkki niin kappalehinta liikkuu siinä10e/tölkki ja ylöspäin.
Parasta tölkkievästä mitä olen syönyt, suolakin kohdillaan, ja samasta kaupasta omani ostin, Loimaan liikkeestä.Sain säilykkeet kotiin ja parhaillaan on yksi vesihauteessa lämpiämässä.
PS. Aivan loistavan hyvää säilykeruokaa, kuin kotona tehtyä. Keitettyä perunaa ja sianlihaa. Ei muuta kuin vesi, suola, mausteet, sipuli lisä-aineina.
Kanttarelleja ollut tänä vuonna todella paaljon ja aika erikoisissakin paikoissa, toki niistä normipaikoistakin löytynyt. Suppilovahveroita ei sitten paljoa näy, ei edes pieniä alkuja.Kyllä nyt kelpaa, sade toi esiin sienetiltapuhteiksi vielä kanttarellejä kopsallinen, nyt pari Sandelssia ja aamulla metsäpoluille taas, toivottavasti metsä luovuttaa riistaa.
Reseptejä uuteen pula-aikaan:
Kalaliemi ja Bouillabasse