...ja Kitty´s real ale. Kovan rokin kahvilassa en ole koskaan käynyt.Enää syytä käydä hesassa on Lopez y Lopez tacot sekä Skifferin pitsat...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
...ja Kitty´s real ale. Kovan rokin kahvilassa en ole koskaan käynyt.Enää syytä käydä hesassa on Lopez y Lopez tacot sekä Skifferin pitsat...
Ei tarvitse mennä Ukrainaan saakka. Saa myös Virosta. Soolapekk, küüslaugupekk, ungaripekk...rakkaalla lapsella monta nimeä riippun miten se on maustettu.– Tiesittekö, että ukrainalainen perinneruoka on nimeltään salo, sotilaat kysyivät Niinistöltä naureskellen.
Presidentti sanoi lukeneensa asiasta junassa matkalla Kiovaan.
Kyseessä on käytännössä sianihrasta tehty varsin tuhti ukrainalainen ruokalaji.
Jotenkin arvaan millä ungaripekk on maustettu... ja reilusti !Ukrainalaissotilaat kyselivät Niinistön kotipaikkakunnasta – sitten alkoi vitsailu
”Emme lausu sitä, vaan syömme sitä.”www.is.fi
Ei tarvitse mennä Ukrainaan saakka. Saa myös Virosta. Soolapekk, küüslaugupekk, ungaripekk...rakkaalla lapsella monta nimeä riippun miten se on maustettu.
En ole maistanut mutta paprikajauhetta siinä on ainakin päällä.Jotenkin arvaan millä ungaripekk on maustettu... ja reilusti !
Kaksi eri asiaa, piispanmunkissa valkoinen kuorrutus ja berliinin munkissa pinkki.@Herman30 Ei ole olemassa mitään Berliininmunkkia. Se on Piispanmunkki.
Turussa ei todellakaan ole mitään valkoista kuorrutusta. Pinkki se on. Ja taitaa tämä herkku (tämäkin) olevan Turun alueelta alunperinKaksi eri asiaa, piispanmunkissa valkoinen kuorrutus ja berliinin munkissa pinkki.
Saa myös täältä vironkaupasta.Ukrainalaissotilaat kyselivät Niinistön kotipaikkakunnasta – sitten alkoi vitsailu
”Emme lausu sitä, vaan syömme sitä.”www.is.fi
Ei tarvitse mennä Ukrainaan saakka. Saa myös Virosta. Soolapekk, küüslaugupekk, ungaripekk...rakkaalla lapsella monta nimeä riippun miten se on maustettu.
Silloin kun hernekeitto pysyy samassa asennossa kuin tuo oikein tehty perunamuusi, niin syön erittäin mielelläni.4 tuntia punkussa ja vedessa hauduttettua nautaa ja possua muusilla.
Josta tuli melkoisen hyväääää
Katso liite: 73590
ps.
Samalla napsahti korpin jämä.
Tein possun etselkä uunissa. On paksu läskikerros, jota en leikkanut pois, kaikki niinkun pitää.4 tuntia punkussa ja vedessa hauduttettua nautaa ja possua muusilla.
Josta tuli melkoisen hyväääää
Katso liite: 73590
ps.
Samalla napsahti korpin jämä.
Kolme Michelinin tähteä eivät ole väärässä... Heston Blumenthalin resepti täydelliseen perunamuusiin: keitä kuoret maidossa ja kermassa, 50:50, ja käytä 40% orgaanista voita. Ja riittävästi Maldonin kokkien suosimaa sormisuolaa.4 tuntia punkussa ja vedessa hauduttettua nautaa ja possua muusilla.
Josta tuli melkoisen hyväääää
Katso liite: 73590
ps.
Samalla napsahti korpin jämä.
Mistä sellaista 40% orgaanista voita saa?Kolme Michelinin tähteä eivät ole väärässä... Heston Blumenthalin resepti täydelliseen perunamuusiin: keitä kuoret maidossa ja kermassa, 50:50, ja käytä 40% orgaanista voita. Ja riittävästi Maldonin kokkien suosimaa sormisuolaa.
Haha! Siis 40% voita siihen muussiin, painon mukaan. On tossa videossa, näin se ravintolaruoka toimii. Sitä ei kannata syödä joka päiväMistä sellaista 40% orgaanista voita saa?
Aaaaa..taisin olla hetken pois kunse kohta pyörinyt Mutta, tuon vihannenperuna pyreen tein kerran itse. Vihannespyreet voilla on helppo super herkkua. Esim.yhtä paljon voita kun porkkana ja lanttua ja palsternakka, sekaan persilja ja suola. Vihannekset keitetään liha- tai kanaliemessä, ei vedessäHaha! Siis 40% voita siihen muussiin, painon mukaan. On tossa videossa, näin se ravintolaruoka toimii. Sitä ei kannata syödä joka päivä
Jep, ja tuohon laittaisin sellerisuolaa... parantaa& syventää makua todella hyvin. Ja palstenakan seuraksi juuripersiljaa, tuo uskomattomasti makua ja on kotimainen, eli ei kauhean kallis. Norjassa tuota eu ole. Kun ei ole edes eu maa...Aaaaa..taisin olla hetken pois kunse kohta pyörinyt Mutta, tuon vihannenperuna pyreen tein kerran itse. Vihannespyreet voilla on helppo super herkkua. Esim.yhtä paljon voita kun porkkana ja lanttua ja palsternakka, sekaan persilja ja suola. Vihannekset keitetään liha- tai kanaliemessä, ei vedessä
Kuulostaa hyvältä..en ole nähnyt sitä kaupassa. Herbamarea olen kokeillut sekaan ja ei käynyt. Juuripersilja! Tietty, mutta sipulia yrittänyt, ja totesin että parasta olla ilman.Jep, ja tuohon laittaisin sellerisuolaa... parantaa& syventää makua todella hyvin. Ja palstenakan seuraksi juuripersiljaa, tuo uskomattomasti makua ja on kotimainen, eli ei kauhean kallis. Norjassa tuota eu ole. Kun ei ole edes eu maa...