Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Uuniperuna olisi hyvä.Mä sain jouluna purkin Vorschmackia ja mietin tuossa, että voisin avata sen joku päivä. Mitä Vorschmackin kanssa kuuluisi syödä? Perunoita?
Savoy sano näin (Marskilla oli kantapöytä Savoyssa, on vieläkin) vorsmackin lisukkeista:Mitä Vorschmackin kanssa kuuluisi syödä? Perunoita?
Perunamuhennoksen voi korvata naurismuhennoksella ja suolakurkun maustekurkulla.Savoy sano näin (Marskilla oli kantapöytä Savoyssa, on vieläkin) vorsmackin lisukkeista:
perunamuhennosta
suolakurkku
punajuuri
smetanaa
Kaikista juurikasveista voi tehdä mainiota muhennosta. Nauris, kyssäkaali, mustajuuri, valkojuuri, keltajuuri ovat aika mietoja, sopivat lisukkeiksi hyvin. Niitä voi jollain, esim yrtillä (ja voilla/oliiviöljyllä) hieman maustaa (jos haluaa). Porkkana, lanttu, palsternakka, punajuuri ovat vahvempia ja hakeutuvat helposti pääosaan. Tässä Vorsmackin tapauksessa on mietittävä punajuuren kohdalla halutaanko laittaa etikkasäilöttyä vai vaan keitettyä (maustekurkku voi jo olla etikkaista.) Kaikista perunoista ei ole lisäkemuhennokseksi.Perunoita ja maustekurkkuja olisi valmiiksi jo kaapissa. Punajuuria ja tsekkiläistä säveltäjää pitäisi siis ainakin hankkia. Naurismuhennosta en ole koskaan kokeillut, onko se hyvää?
Keltaisen pussin perunoista olen aina tehnyt muusin. Joskus olen laittanut porkkanaa mukaan. Voita tietysti aina on meillä laitettu muusiin. Kyssäkaalimuusia? Ihan outoja osa noista juurista. Olisiko etikkapunajuuret muka liikaa?Kaikista juurikasveista voi tehdä mainiota muhennosta. Nauris, kyssäkaali, mustajuuri, valkojuuri, keltajuuri ovat aika mietoja, sopivat lisukkeiksi hyvin. Niitä voi jollain, esim yrtillä (ja voilla/oliiviöljyllä) hieman maustaa (jos haluaa). Porkkana, lanttu, palsternakka, punajuuri ovat vahvempia ja hakeutuvat helposti pääosaan. Tässä Vorsmackin tapauksessa on mietittävä punajuuren kohdalla halutaanko laittaa etikkasäilöttyä vai vaan keitettyä (maustekurkku voi jo olla etikkaista.) Kaikista perunoista ei ole lisäkemuhennokseksi.
Jos Vorsmack on homman nimi, niin lisukkeiden vahvuus täytyy miettiä kohdalleen etteivät peitä pääasiaa. Tämä on ihan subjektiivinen ratkaisu sitten, jokaisella omansa.Olisiko etikkapunajuuret muka liikaa?
Smetanan vltava voisi syödessä soida taustalla, ettei syyllistytä kannibalismiinPerunoita ja maustekurkkuja olisi valmiiksi jo kaapissa. Punajuuria ja tsekkiläistä säveltäjää pitäisi siis ainakin hankkia. Naurismuhennosta en ole koskaan kokeillut, onko se hyvää?
Ahaa. Sisällysluettelon perusteella Vorschmack on aika voimakkaan makuisen kuuloista, niin oletan ettei sitä ole aivan helppo peittää.Jos Vorsmack on homman nimi, niin lisukkeiden vahvuus täytyy miettiä kohdalleen etteivät peitä pääasiaa. Tämä on ihan subjektiivinen ratkaisu sitten, jokaisella omansa.
Etikka+sokeri on aika vahva yhdistelmä.Ahaa. Sisällysluettelon perusteella Vorschmack on aika voimakkaan makuisen kuuloista, niin oletan ettei sitä ole aivan helppo peittää.
Niin taitaa olla anjovis ja sillikin.Etikka+sokeri on aika vahva yhdistelmä.
Taitaa olla niin että pitkä haudutus aika siloittelee vahvemmat maut ja anjovista ei turhaan kutsuta Italian msg:si.Niin taitaa olla anjovis ja sillikin.
Jos lötyy kaupasta suolattua sardellia (pikkukala) säilykkeessä niin sitä voi käyttää suolan sijaan. Yleensä se on pienessä parinsadan gamman lasipurkissa.anjovista ei turhaan kutsuta Italian msg:si.