Suojanaamari

Raivaaja

Kersantti
Mitä lueskelin tuotekuvauksia niin:
  • Pystyy vaihtamaan suodattimen lennosta
  • Parempi yhteensopivuus radioiden kanssa
  • Juomajärjestelmä paremmin suunniteltu
  • Pienempi hengitysvastus
  • Eri kokoja lihapäille ja pikkuheduille
  • Panoraamalinssi antaa paremman näkyvyyden
 

pioneeri84

Alikersantti
Visiin kilpailutus ratkaisee,mikä nasse tulee.Tuo kuvassa oleva Avon m50 voi olla yksi vaihtoehto,mutta veikkaampa,että Scott FRR maski on kuitenkin se tuleva. On aika samannäköinen tuon Avon maskin kanssa. ja näihin kyllä saa nykymallin kierteellä olevat suodattimet,eli samat kuin on m/95 ja m/98 naamareissa. Tämän uuden naamarin suurin ero ulkomuodon lisäksi,on suurempi partikkeleiden suodatettavuus,eli näissä on sisäänhengitysventtiilit tuplaläpillä. Lisäksi näihin uusiin nasseihin on mahdollista liittää paineilmalaitteet suodattimen sijasta. Hyvin toimii ja nopea vaihtaa.. Ja linsiin päälle saa useta erilaisia suojalinssejä mm.laservaloa vastaan...
 

Raivaaja

Kersantti
Tuo FRR se varmaan on kun suodattimina kelpaa jo olemassa olevat. Halvempaa. Scott ja Avon oli brittien kilpailutuksessa ja scott oli halvempi ja tuli valituksi..
 

Aarne1

Kapteeni
Lekassa myynnissä Scott fm3. Onko kellään kokemuksia siitä pyssyn kanssa heilumisessa?
 

VVL

Korpraali
Lekassa myynnissä Scott fm3. Onko kellään kokemuksia siitä pyssyn kanssa heilumisessa?
Ei juuri tuosta mallista, mutta Finnish Brutality 2018 oli Lekan tarjoamat aika samankaltaiset MSA:n naamarit. Ammuin kantokahvallisella M4-kloonilla. Tuolla naamarilla ei kyllä onnistunut rautatähtäinten käyttö normaalisti, vaan ammuin suunnilleen ilman olkatukea jotta sain asetta nostettua sopivasti silmien tasolle. Jos käyttää punapistettä niin tuonkin kanssa voi kyllä varmaan elää, mutta en suosittelisi tällaista full face -naamaria kyllä ampumiseen.

40619441_10155567837496776_8721518229442265088_o.jpg

Jos pitää asetta käyttää kaasunaamarin kanssa, niin esim. brittien S10 tai FM12 on paljon parempi. Itseltäni löytyy jälkimmäinen, ja sen kanssa pystyy ampumaan raudoillakin. Tämänkin kanssa kyllä täytyy päätä kääntää aika paljon, mutta saa kuitenkin ammuttua olalta normaalisti. Lisäksi tuollainen suoraan edessä oleva filtteri haittaa esim. alaspäin katsomista aika paljon, tykkään huomattavasti enemmän sivulla olevasta.

download.jpg
 
Top