Suomen sisäinen turvallisuus

YJT

Kenraali
On toki hyvä jos virkoja tulee, ja vieläpä sinne missä niitä eniten tarvitaan, eli kepulaisittain syrjäseuduille. Tosin kannattaa muistaa, että 350 virkaa (vai paljonko niitä nyt kaavaillaankin) on paljon vähemmän kuin mitä yleisesti oli puheissa ennen vaaleja. Muistaakseni haarukka oli yleisesti jossain 500-800 lisäviran tuntumassa, ja Persut puhuivat jopa poliisien määrän nostamisesta 8000:een, eli melkein tuhat uutta virkaa.

Joka tapauksessa kun varmaan jokainen puolue lupaili kilpaa lisärahoitusta poliisille, niin nyt olisi vaikeaa vetää lupaukset takaisin. Olisi ainakin vaikeaa vedota siihen, että kyllä me oltaisiin, mutta kun muut ei suostuneet...
 

baikal

Supreme Leader
Mutta? Mutta?! Eikös asioiden pitänyt mennä aivan päin helvettiä? Vai onko tämä just sitä? :cool:

Kansalaisen laskuopin mukaan 175 paria lisää. Suunta on nyt oikea ja ehkä seuraava hallitus nakkaa saman verran. Oletan, että terävässä päässä on tajuttu, että tietyssä lukumäärässä on tenhoa....sittenkin.

Harva-alueiden poliisien lkm on tasolla tyydyttävä miinus. Sadalle työparille uskon löytyvän mielekästä puuhaa vaikka tasaisesti jaettunakin pitkin valtakuntaa.

Toinen tarinansa lienee se paljonko poliisi-amkki pystyy tuuttaamaan kelvollista tavaraa pihalle ja missä ajassa?
 

Passi

Ylipäällikkö
Suomi on ihmeellinen mesta. Niinkö se nyt menee, että vasemmistohallitus piti syntyä, jotta näihin asioihin alkaa syntyä -rotia-? :) Palstan äkkiväärin oikeistosiipi istuu läppärillä peukalo toista niveltä myöten poskessa ja ihmettelee maailman menoa.....

Mutta kahtotaan nyt vielä. Puheista on hävyttömän pitkä matka tekoihin ja onko tuo panta nyt mikään ihmeellinen ratkaisu, tyhjää parempi toki.
Ei tämä nyt mikään yllätys ollut. Vasemmistossakin realiteetit ymmärretään.
Kyllä se nyt edellisen hallituksen aikana selväksi tuli kellä on suurin arvopohja.
30351


Toivottavasti Suomeen ei saada yhtä saamattomia sisäministereitä koskaan enää.

Edit. Oli vanhaa viestiä ennen lainausta.
 

Vääpeli

Respected Leader
Siellä on jani-petteri-orvokki-tantanpoika-violetti kavereineen nöksähtänyt...
Arvosteli alaikäisten käytöstä uimahallissa - poliisi epäilee: teinijoukko hakkasi uimarin pihalla

Tänään klo 16:31
Poliisi epäilee joukkopahoinpitelyä Itäkeskuksen uimahallilla Helsingissä.
Itäkeskuksen uimahallilla oli huhtikuussa häiriökäytöstä ja epäilty pahoinpitely. Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.
Itäkeskuksen uimahallilla oli huhtikuussa häiriökäytöstä ja epäilty pahoinpitely. Kuvituskuva, ei liity tapaukseen.

Itäkeskuksen uimahallilla oli huhtikuussa häiriökäytöstä ja epäilty pahoinpitely. Kuvituskuva, ei liity tapaukseen. OSSI AHOLA
Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii epäiltyä joukkopahoinpitelyä, joka sai alkunsa kiistelystä Itäkeskuksen uimahallissa Helsingissä.
Selkkaus tapahtui huhtikuun puolessavälissä. Nuorisojoukko käytti uimahallia aluksi myös siihen tarkoitettuun asiaan, mutta oleilun kestäessä eräs uimahallin aikuisista käyttäjistä alkoi ärsyyntyä.
– Aikuinen mies on ollut uimahallilla, ja on tullut jonkinnäköistä puhetta käytöksestä ja vielä pientä riitaa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forsskertoo.
– Jälkeenpäin mies on poistunut uimahallilta, ja siinä yhteydessä epäillään pahoinpitelyn sattuneen. Häntä on pahoinpidelty eri tavoin uimahallin lähistöllä.
Poliisin tiedossa ei ole, odottivatko nuoret uhria pihalla varta vasten pahoinpidelläkseen tämän. Forssin mukaan jutun rikosnimikkeenä on perusmuotoinen pahoinpitely. Tämänhetkisen tiedon mukaan väkivallassa ei käytetty kättä pidempää. Toisaalta kyse oli ainakin jonkinasteisesta joukkopahoinpitelystä, mikä voi raskauttaa rikosepäilyä.
– Siinä on useampia epäiltyjä, ja epäillään, että he ovat alaikäisiä.
Esitutkinta ei ole vielä kovinkaan pitkällä. Poliisi ei ole ehtinyt kuulla kaikkia asianosaisia. Oletus on se, että epäillyt olivat samaa kaveriporukkaa tai ainakin tunsivat toisensa jollakin tasolla.
– Yleisymmärrys on se, että uimahallissa on ollut suukopua alaikäisten ja aikuisen miehen välillä, ja tämän hetken tiedon mukaan ainakin osittain sama porukka olisi sitten pahoinpidellyt hänet poistumisen jälkeen, Forss arvioi.
Itäkeskuksen uimahalli sijaitsee metroaseman ja kauppakeskuksen kupeessa Olavinlinnantiellä. Halli on kaivettu maan alle.
SOLMU SALMINEN
[email protected]
 

Aquilifer

Eversti
Olen pahoillani pullosi kohtalosta. Itse en ole humalaa kiskaissut 3-4 vuoteen nytten. Parit saatan ottaa silloin tällöin mut enempää vaa ei ole jostain syystä jaksanyt lähi vuosina. Loukkaannuitko aatetoverisi puolesta vai mikä keljuttaa ?
Tässä taisi tulla joku väärinkäsitys. Tarkoitin jäsen elson riidanhakuista ja trollaavaa kirjoitustyyliä. Normaalistikin elso tykkää esiintyä vastarannankiiskenä täällä, mutta viime yön tunteina hän oli poikkeuksellisen ärhäkkä. Siitä kieliposkella heitto perjantaipullosta. En siis suinkaan tarkoittanut itseäni enkä sinua, jäsen Marakatti.
Mutta hyvä tietää että et ole viinamäen miehiä. En ole minäkään.
 

Aquilifer

Eversti

Mili

Majuri
Sotaveteraaniliitto tiedottaja Googleen ->

https://www.suomenuutiset.fi/sotave...ti-valheellisia-syytoksia-perussuomalaisista/

"Tiedottajalla etnisväritteinen tausta

Kuka sitten on tämä Suomen Sotaveteraaniliiton uusi, räväkkä tiedottaja? Oman LinkedIn-profiilinsa mukaan Ariela Säkkinen on tehokas monilahjakkuus, jolla on kokemusta ihmisoikeustyöstä, maahanmuuttoaiheista ja ruokabloggaamisesta. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Suomen somalialaisten liiton, Kirkon ulkomaanavun, Suomen Punaisen Ristin ja Pakolaisneuvonta ry:n palveluksessa.

Olisiko käynyt niin, että Säkkiselle on jäänyt ”vanha vaihde päälle”? Monet hänen twiiteistään muistuttavat enemmän monikulttuuripropagandaa kuin asiallista tiedottamista, ja oikeinkirjoitus – logiikasta puhumattakaan – on välillä pahasti hukassa."

Tuolta löytyy jotain twiittejä:

https://www.nykysuomi.com/2017/12/1...vat-uusi-tiedottaja-puhuu-veteraanien-suulla/
 

Marakatti

Majuri
Tässä taisi tulla joku väärinkäsitys. Tarkoitin jäsen elson riidanhakuista ja trollaavaa kirjoitustyyliä. Normaalistikin elso tykkää esiintyä vastarannankiiskenä täällä, mutta viime yön tunteina hän oli poikkeuksellisen ärhäkkä. Siitä kieliposkella heitto perjantaipullosta. En siis suinkaan tarkoittanut itseäni enkä sinua, jäsen Marakatti.
Mutta hyvä tietää että et ole viinamäen miehiä. En ole minäkään.

Suatoin päikkärien jälkeen väärinymmärtee joo !
 
vasemmistohallitus piti syntyä
Kun ei niillä (nykyisillä puolueilla, ml. ps) ole muuta tarjota.

Ai jos maahantulo tiukentuu käytännössä, niin Halla-ahon johtamilla perussuomalaisilla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, olivatpa hallituksessa tai ei?
'Meidän tarkoituksemme on muuttaa muita puolueita' taisi Mestari taannoin todeta. Ratkaisukeskeiselle ihmiselle on aivan sama kuka sen ratkaisun suorittaa, kunhan se tapahtuu.
 
Viimeksi muokattu:
Top