Suomen sisäinen turvallisuus

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Maahanmuuttopolitiikka taitaa olla varsin kehno kannatuksen hankintakeino kaikille ryhmille joskin raporttinappia painamalla saa asialleen hieman huomiota.
On havaittu että esittämällä valveutunutta ja huolestunutta kansalaista raporttinapin painajana saa sillä vaiennettua heitä ja heidän ideologiaansa kiusaava informaatio sekä heidän ideologiansa harmoniaa häiritsevät kommentit , jolla sitten saa jatkaa omaansa muiden ajatuksia halveksivaa, pilkkaavaa, arvostelevaa kommentointiaan ihan rauhassa....
 
Viimeksi muokattu:

-JP-

Alikersantti
Ja fakta on että Nisti-Jorma saa sossun luukulta rahaa päivin ja käy ryöstämässä mummojen eläkesäästöt öin. Joku Suomen Vastarintaliike lietsoo levottumuuksia ja hyökkää vasemmistoa vastaan lietsoen selkeää kahtia jakautumista kansakunnan sisällä... Samaa toki tekee Vasemmisto... Ja kenenkä käskystä?

Kuka laitetaan saunan taakse näistä synneistä?

Jos Suommmen Puolllllustajan puntti tutisee parista mamusta niin hyvin on asiat. Talvisodan ihmettä vaan odotellessa.
Sinun perustelusi sille että ovia pidetään auki maahan tuleville terroristeille ja että heidän tekemiä hirmutekoja tuetaan verovaroin on siis se että maassamme on myös kantasuomalaisia narkomaaneja? Pakko sanoa että suhteellisen erikoinen perustelu. Mikä on arvioisi, vähenisikö esim. Ruotsissa joukkoraiskaukset ja ISIS:n tai ISIS:ta kannattavien terrori-iskut tai niiden yritykset jos narkomaanien sosiaalitukia vähennettäisiin?

Mitä tulee Suomen vastarintaliikkeeseen niin on suorastaan uskomatonta miten tämän maan media ja poliitikotkin toimivat. Kun vihervasemmisto aiheuttaa oikean mellakan niin sitä ei nähdä mitenkään ongelmana, mutta jos muutama kuulapää käy osoittamassa mieltä ja paikalla vähän tapellaan vihervasemmiston kanssa niin välittömästi aloitetaan mediassa rummutus äärioikeiston noususta, useita pidätetään ja poliisia vaaditaan tehostamaan äärioikeiston valvontaa jne.
Suomen vastarintaliikkeen "mellakka" Jyväskylässä: http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/juuri-nyt-suomen-vastarintaliikeella-mielenosoitus-jyvaskylassa/2097796
Vihervasemmiston itsenäisyyspäivän mellakka: http://mvlehti.net/2015/08/05/kiakkovieraat/ (vaikka mv-lehti ei nyt ole paras mahdollinen lähde, mutta siinä nyt silti varsin hyvin verrataan tapahtumia, kun en itse nyt jaksa kaivaa linkkejä)

Mielestäsi se että maahan tulee joka vuosi ja kiihtyvällä tahdilla hallitsemattomasti tuhansia pakolaisia joista suurin osa on nuoria miehiä ja että Suomesta lähtee prosentuaalisesti eniten ulkomaille ISIS-terroristeja ei ole ongelma? Edelleen se on mm. Suojelupoliisin mukaan ongelma.
Mielestäsi ongelmiin ei pidä siis yrittää puuttua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa? Ruotsissa ongelmat ovat jo sitä suuruusluokkaa että he eivät asioille voi enää oikein mitään, meillä olisi vielä mahdollisuus olla toistamatta kaikkia samoja virheitä, mutta näemmä jotkut eivät pysty näkemään selviä merkkejä vaikka ne vääntäisi rautalangasta tai jos ne näkeekin niin virheiden korjaaminen ei vaan poliittisen korrektiuden nimissä ole mahdollista.
 

Geronimo

Ylipäällikkö
Kun vihervasemmisto aiheuttaa oikean mellakan niin sitä ei nähdä mitenkään ongelmana
Vihervasemmiston suuren sankarin toimet on kuvattu tässä kuvassa hyvin ja vielä nykyäänkin teot ja puheet on yhtä ristiriitaisia.

Tosin tuon hepun "vallankumous sodan" menestyskin oli Boliviassa surkea jos ei kehtaa sanoa koominen, "vallankumous soturit" tarpoivat viidakossa ja vuorilla Bolivialaiset eivät kyseisen miehen kelkkaan lähteneet, miehelle löytyy esikuvakin Miguel de Cervantes Saavedran romaanista Don Quijote nyky vihervasemmistolla on vähän samalaisia ongelmia
 

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
SUOMEN SISÄINEN TURVALLISUUS - on vitjan aiheena.

Jos pitää listata kolme asiaa, jotka näyttävät vaikuttavan sisäiseen turvallisuuteen, niin mitkä ne olisivat? Jos pysyttäydytään SUOMEN SISÄISESSÄ turvallisuudessa, niin paheksuvaiston akateeminen eetos ei aivan heti täytä argumentoinnin terävintä kärkeä. Mitkä ovat kolme pahinta kipukohtaa nyt ja mitkä ne nähtävästi ovat huomenna? Kokeillaan, heput.
 

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
Ns. tavalliset maahanmuuttajat eivät ole meille riski. Huomioitavaa on, että monet mamujen "syyksi" laskettavat suomalaisten omaa vapautta rajoittaneet hölmöilyt ovat itse asiassa jonkun suomalaisen kukkahattuhomogenisoijan avainlipulla ja joutsenmerkillä varustettuja hölmöntölväyksiä. Esimerkkeinä joku suvivirren kieltämiskiihko taikka vielä huvittavampana Lemminkäisen possunmuotoiset betoniporsaat, joista joku kantasuomalainen virtuoosi keksi että nehän loukkaavat muslimeja. Hävisivät katukuvasta ja lopputuloksena moni ajattelee muslimien 'kieltäneen' hauskan idean vaikka heillä ei ollut asian kanssa tekemistä. Kiitos idean isän/äidin saatiin siis hyödyttömästä syystä tylsennettyä katukuvaa ja kylvettyä hieman nihkeää suhtautumista muslimeihin. Britanniassa kantaväestön "suvaitsevien" proaktiivinen loukkaavuuden vähennys kieltämällä vimmaisesti kaikkia joulunvieton ulkoisia merkkejä on edennyt tilanteeseen, jossa muslimijärjestöt ovat pyytäneet virkamiehiä olemaan pilaamatta kristittyjen joulunviettoa heidän varjollaan, koska se on johtanut aiheettomiin syytöksiin heitä kohtaan vaikka heillä ei ole asiassa kuin keppihevosen rooli virkamies-ankeuttajille. Useimmat muslimit eivät haaveile mistään salaliitosta jonka varjolla saavat vallan länsimaissa valtakulttuurilta ja hyvin monelle ellei suurimmalle osalle ISIS on verivihollinen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö maahanmuutossa olisi ongelmia esimerkiksi liian yksipuolisen tulijoiden rakenteen muodossa ja etteikö ISIS (olkoon sitten sillä nimellä tai jokin vastaava järjestö) todennäköisesti olisi tulevaisuudessa kasvava uhka osittain ihan siksikin, että koko ongelmasta on tehty tabu joka lakaistaan maton alle jonkinlaisesta harhautuneesta solidaarisuudesta maahanmuuttajien asiallista enemmistöä kohtaan. Todellisuudessa asian ruotimisesta olisi heillekin hyötyä ja moni heistä sen tietääkin, mutta heiltä useimmiten ei edes kysytä kun innokas virkakoneisto on touhukkaasti tärkeilemässä heidän nimissään.

Toki tässä ketjussa moni viesti menee omasta mielestänikin ns. yli, mutta aika laajalla haarukalla sitten vedetään matto alta asialliselta keskustelulta leimaamalla koko touhu sivistymättömäksi metsäläisyydeksi. Esimerkiksi sillä, että Suomessa on kantaväestössä väkivaltaisia alkoholisteja ja nistejä ei oikeastaan ole asian kanssa mitään tekemistä.

En itse ns. *pelkää* tilannetta, vielä ainakaan, asunkin nykyisin alueella jossa mamut ovat vähälukuisia ja puhuvat yleensä suomea ja venäjää (ei kuitenkaan mistään "White flight" -syistä tänne muutettu), mutta kyllä se pistää mietteliääksi että monissa maissa, (oliko jopa Ruotsissa jo?), on alueita jonne poliisi tosiaan menee vain prikaatin vahvuisena panssarituella eikä myöskään ambulanssia paikalle saa. Taksista ja muusta Maslowin yläpään hommelista nyt puhumattakaan. Nämä ovat ihan oikeita todellisia ongelmia kaikille tavallisille ihmisille uskontoon ja pigmenttiin katsomatta, mutta osasyy näiden ongelmien syntymiselle on ollut se, että niiden syntymisestä ei ole haluttu keskustella avoimesti etukäteen.
 
Viimeksi muokattu:

Geronimo

Ylipäällikkö
mutta osasyy näiden ongelmien syntymiselle on ollut se, että niiden syntymisestä ei ole haluttu keskustella avoimesti etukäteen.
Jos joku kiteyttää asian yhteen lauseeseen niin Honcho sen teki, vuosia puhuttiin ettei Suomeen mahdu kuin yksi ajatus kerrallaan, noh eipä tilanne ole pahemmin muuttunut.

Jos Suomen turvallisuuteen vaikuttavia asioita etsitään tämä on varmasti yksi suurimmista ja koskee niin puolustusta, maahanmuuttoa, taloutta ja vaikkapa polittiikkaa, nnitä joko ei saa puhua tai niistä on puhuttava vain tietyllä formulla.
 

second3

Kersantti
Sinun perustelusi sille että ovia pidetään auki maahan tuleville terroristeille ja että heidän tekemiä hirmutekoja tuetaan verovaroin on siis se että maassamme on myös kantasuomalaisia narkomaaneja? Pakko sanoa että suhteellisen erikoinen perustelu. Mikä on arvioisi, vähenisikö esim. Ruotsissa joukkoraiskaukset ja ISIS:n tai ISIS:ta kannattavien terrori-iskut tai niiden yritykset jos narkomaanien sosiaalitukia vähennettäisiin?
Kaikki yhteiskunnan epäkelpo aines vaan uuniin, niin muslimit, juopot, romanit venäläiset ja muut itäeurooppalaiset. Takaan että raiskaus, ryöstö ja murhatilastot paranee huomattavasti. Esim Venäläiset ja Romanit johtaa henkirikostilastoja.

Mutta totta kai selkein ja helposti siivottava väestönosa on sitten omat huumeriippuvaiset ja alkoholistit. Jos jostakin halutaan oikein muhevaa rötösporukkaa etsiä niin siinä nuo on.

Eikö kelpaa kun uskonto, kulttuuri ja ihonväri on väärä? Tämä tämmöinen on rasismia. Minä sentään tarjoan ihan vain "ansioihin" perustuvaa ratkaisumallia, eli jos rötöstelet niin uuniin vaan. Siellä se muslimi, ortodoksi ja evl.lut mustuu&hiiltyy ihan samalla tavalla.

Mielestäsi ongelmiin ei pidä siis yrittää puuttua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa? Ruotsissa ongelmat ovat jo sitä suuruusluokkaa että he eivät asioille voi enää oikein mitään, meillä olisi vielä mahdollisuus olla toistamatta kaikkia samoja virheitä, mutta näemmä jotkut eivät pysty näkemään selviä merkkejä vaikka ne vääntäisi rautalangasta tai jos ne näkeekin niin virheiden korjaaminen ei vaan poliittisen korrektiuden nimissä ole mahdollista.
Lainaanpa tuota omaa viestisäti jonka sisällön olet näköjään jo unohtanut:

Kyllähän nämä uhkakuvat on myöntänyt niin Suojelupoliisi kuin muutkin tahot. Näkisin että tuo on konkreettisin uhka Suomen sisäiselle turvallisuudelle, vai voitko nimetä jonkun toisen yhtä konkreettisen uhan?
Huomaa alleviivatun sanan superlatiivi-muoto. Mitenkään kovin lahjakas en äidinkielellisesti ole, mutta tosiaan tuon älysin minäkin.

Jos superlatiivisinta uhkaa haetaan niin tässäpä helppo vastuaus: Otappa kompanssi käteen katso siitä idän suunta ja tihrusta sinne päin, jos oikein kuuntelet hiljaa yöllä niin voit kuulla kasakan naurua.

Missään en ole sanonut että ISIS terroristeja tai ylipäätään mamuja pitäisi maahan ottaa mitenkään Ruotsin tai Ranskan malliin... [tehoste tauko]... Noin niin kuin pikkupointtina. Ja ylipäätään en ole sanonut että siellä asiat olisi hoidettu mitenkään mallikkaasti tai minun kannattamalla tavalla. Lähinnä huvittaa miten maammmpuolllllustajan puntti tutisee ja muutama mamu kauhistuttaa. Samaan aikaan kun mm romanit on rosvonneet ja puukottaneet vuosikymmeniä toisiaan ja muita, Venäläiset sekä romanit johtaa henkirikostilastoja. Venäjä ostelee kiinteistöjä hieman kyseenalaisita paikoista ja päristelee rumpuja, sekä toki käy aktiivista (piilo)sotaa rajanaapurinsa kanssa.

Porukka kauhistelee miten Helsingissäkin alkaa olla mamu-kortteleita (tai jotakin) samaan aikaan kun melkein jokaisessa asumassani kylä- tai pikkukaupungissa on ollut alue (pienimmissä kylissä rivitalon pätkä) johon perheelliset ihmiset eivät mielellään muuta koska noille alueille on keskitetty paikalliset sankarit, eli suomalaiset huumehörhöt ja alkoholistit. Osa elää selkää ammattirikollisen elämää kuitenkin jäämättä kiinni.

@baikal tuo sinun pointtisi on hyvä tuosta RKP:n touhuilusta. Kyllähän tuolla hommalla osataan rahastaa. Bisness on bisness, noihin pitää tarttua. Siksi minun komentti ei siis ollut sinulle suunnattu.
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Jos joku kiteyttää asian yhteen lauseeseen niin Honcho sen teki, vuosia puhuttiin ettei Suomeen mahdu kuin yksi ajatus kerrallaan, noh eipä tilanne ole pahemmin muuttunut.

Jos Suomen turvallisuuteen vaikuttavia asioita etsitään tämä on varmasti yksi suurimmista ja koskee niin puolustusta, maahanmuuttoa, taloutta ja vaikkapa polittiikkaa, nnitä joko ei saa puhua tai niistä on puhuttava vain tietyllä formulla.
samoilla kolmenpointin linjoilla mennään...
 

Honcho

SMLNKO M/83
Lahjoittaja
SUOMEN SISÄINEN TURVALLISUUS - on vitjan aiheena.

Jos pitää listata kolme asiaa, jotka näyttävät vaikuttavan sisäiseen turvallisuuteen, niin mitkä ne olisivat? Jos pysyttäydytään SUOMEN SISÄISESSÄ turvallisuudessa, niin paheksuvaiston akateeminen eetos ei aivan heti täytä argumentoinnin terävintä kärkeä. Mitkä ovat kolme pahinta kipukohtaa nyt ja mitkä ne nähtävästi ovat huomenna? Kokeillaan, heput.
Sanoisin että todellinen kipukohta on yhteishengen ja yhteen hiileen puhaltamisen vähentyminen. En tarkoita nyt että kaikkien pitäisi käsi kädessä piirissä laulaa "porsaita äidin oomme kaikki" vaan että oltaisiin sitoutuneita Suomi-projektiin, kaikki tuntisivat olevansa suomalaisia ja tunnustettaisiin ainaisen valittamisen oheen myös se hyvä mitä tästä projektista on tihkunut erinäisille tahoille. Kaikki tuntisivat tulevansa kuulluiksi ja otetuksi huomioon vaikka eivät saisikaan tahtoaan läpi.

Tuohon viitekehykseen mahtuu sitten paljon osa-alueita. Talouden kehitys jossa saavutetuista eduista pitävät kiinni tietyt ryhmät huonojenkin työntekijöiden koskemattomuutta varmistellen ja toisaalta eräät tahot antavat liioitellun surkean tai jopa valheellisen kuvan Suomesta paikkana jossa yritystoiminnalla ei ole mitään toimintaedellytyksiä vaikka senkin eteen on tehty ihan oikeita pitkällä tähtäimellä merkittäviä tekoja esim. yhteisöveroasteen muodossa. Omaa kuviteltua erinomaisuuttaan uhkuvat Wahlroosit ym. saavat "myytyä" juttunsa jumalallisina totuuksina. Sekä työnantajajärjestöt että työntekijäjärjestöt kieltäytyvät tunnistamasta työelämän perustavanlaatuista muutosta, kukapa sitä omaa oksaansa sahaisi. Homma lätistyy nollasummapelimäiseksi väännöksi ja kiristysmielessä esitettyihin liioiteltuihin argumentteihin samalla kun se kaikkien jo iäisyyden ajan lupaama säännöshelvetin perkaaminen jää taka-alalle. Maahanmuuton myötä luodaan eriseuraisia rinnakkaispesäkkeitä johtuen sekä rasismista että ongelmien maton alle lakaisusta, kaikkien ääripäiden agendalla tuntuu olevan pitää tulijat irrallaan suomalaisesta yhteiskunnasta. Alipanostuksella esim. poliisin määrärahoihin on luotu turvattomuuden tunnetta pelkästään kotimaisten rikollisten paineessa, miten pärjäämme jos ulkoiset, mutta sisäisesti vaikuttamaan pyrkivät tahot kuten se ISIS keksivät fokusoida huomiotaan meihin. Venäjälläkin on aina verkkonsa vedessä vaikuttamismahdollisuuksien saamiseen jos "löysää" tarjotaan.

Onhan noissa sarkaa, mutta vastoin yleisesti hyväksyttyä negatiivisuuden ja pessimismin henkeä uskon että näistä kyllä selvitään, kun hihat taas kääritään. On sitä huonommistakin lähtökohdista pystyyn ponnistettu
 

second3

Kersantti
SUOMEN SISÄINEN TURVALLISUUS - on vitjan aiheena.

Jos pitää listata kolme asiaa, jotka näyttävät vaikuttavan sisäiseen turvallisuuteen, niin mitkä ne olisivat? Jos pysyttäydytään SUOMEN SISÄISESSÄ turvallisuudessa, niin paheksuvaiston akateeminen eetos ei aivan heti täytä argumentoinnin terävintä kärkeä. Mitkä ovat kolme pahinta kipukohtaa nyt ja mitkä ne nähtävästi ovat huomenna? Kokeillaan, heput.
1. Venäjä. Tuskin tarvinnee perusteluita?

2. Yhteiskunnan eriarvoistuminen sekä politiikan korruptoituneisuus. Joka toki on yhteydessä niin kohtaan 1. kuin 3, etenkin tuo jälkimmäinen.

3. Venäjä/venäläiset/Muslimit. Nämä kaksi jaetulla kolmannella sijalla siksi että pahimmilaan MAMU tilanne voi mennä huonoksi ja toisaalta Venäjän kyky vaikuttaa kotimaiseen päätöksen tekoon on aina vähän arpapeliä, ehkä vahvan MAMU vähemmistön läsnäolo saa Venäjän kurottamaan sitä kohti, vaikkei se venäläistä olisikaan. En tiedä onko Venäjä touhunnut muslimiväestöjen kanssa yhteistyössä mutta epäilemättä se niiltä onnistuu, jos sitä tyypillistä ja turvallista (vahvaa) venäläisvähemmistöä ei maasta löydy. Tähän astihan Venäjä on voinut pelata tuon kortin varassa.

Mamu ja erityisesti muslimi asiaan pitää palata että jos muslimeita ei saada kotoutettua vaan heikäläisten annetaan ghettoutua niin se on yksi sikäli hankala juttu joka jonakin päivänä voi olla aika hankala case. Juuri mosaiikkimalli maahanmuuttajien kohdalla on ongelma, kun sen sijaan pitäisi pyrkiä mahdollisimaan tehokkaaseen integrointiin. Jos siinä kuolee joitakin suomalaisen kulttuurin osia niin menkööt, ne eivät sitten kestäneet kulttuurievoluution ristitulessa. Edelleenkään en näe että ongelma olisi yhtä paha kuin venäjä tai yhteiskunnan eriarvoistuminen, mutta jos Venäjä päätää jotakin peliliikkeitä tehdä niin ghettoutunut muslimiväestö on kyllä pirun herkullinen työkalu joka voi aiheuttaa turhaa häslinkiä silloin kun sitä ei tarvittaisi.

@Honcho veti aika tyylipuhtaasti pointsit kotiin tuon aiemman viestinsä kanssa. Puhutaan ennenkaikkea itsesensuurista, jossa tuppaa tuleman aika hurjiakin ylilyöntejä. Nyt pitää olla suvaitsevainen ja sietäväinen johon tämmöiset äänekkäät itsesensuurin ylilyönnit kuuluu asiaan vaikkei niitä pidäkään hyväksyä. Ihmiset elää tietyllä tapaa murroksen keskellä ja jokainen joutuu nyt vastaanottimiaan säätelemään uusille taajuuksille, ihan kerralla ei aina kanavan säätö osu kohdilleen.
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Sisäisen turvallisuuden kulmakivi eli kohrentti kansa on murenemassa vai onko se koskaan sellainen ollutkaan?


http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/kahtia-jakautumassa-oleva-kansakunta

Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juho Rahkonen sanoo aiheen nousseen isoksi ilmiöksi vähän yllättäen.

Lähde: Aamulehti 16.8.2015

Ajatuksia herättää, että kyllä ne vaan oli "viattomia" aikoja, kun postilaatikkoon eksyneet Tiedonantajat, Jalmarit ja muut paljastajat kannettiin oitis Nokian kumirukkaset kädessä karjakeittiön tai saunan muuripadan alle tulen liekkeihin, ettei vaan aate tartu kantajaansa, muuhun aikuisväestöön, mukuloista puhumattakaan.

Toivoa sopii, ettei nykyinen kansakunnan kahtiajako saisi vuoden 1918 mittasuhteita vuoteen 2018 mennessä, eikä sen jälkeen!
 

neme

Kapteeni
Suomessa poliisitoimi näyttää voivan hyvin. Lisää resursseja ei tarvita. Paljon tärkeämpää on keskittyä talouden rattaiden pyörimiseen, että saadaan sitten rahaa jolla voidaan rahoittaa kaikenlaisia tuottamattomia yksiköitä. Poliisien määrärahoja on lisätty jo nyt liikaa. Ainainen valitus riittämättömistä määrärahoista ei realisoidu todellisuutena.
 

pstsika

Haukka
Lahjoittaja
Jos pitää listata kolme asiaa, jotka näyttävät vaikuttavan sisäiseen turvallisuuteen, niin mitkä ne olisivat? Jos pysyttäydytään SUOMEN SISÄISESSÄ turvallisuudessa, niin paheksuvaiston akateeminen eetos ei aivan heti täytä argumentoinnin terävintä kärkeä. Mitkä ovat kolme pahinta kipukohtaa nyt ja mitkä ne nähtävästi ovat huomenna? Kokeillaan, heput.
Islam, kulttuurimarxismi ja korruptio.
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
No ainakin tämä sopii hyvin genreen....


Rasistit pahoinpitelivät miehen turussa

http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/806093/Mies+pahoinpideltiin+Turun+keskustassa

Vuonna 1986 syntynyt turkulaismies pahoinpideltiin kaupungin keskustassa perjantain ja lauantain vastaisena yönä noin kello kahden aikaan. Uhri vietiin paikalta hoidettavaksi Tyksiin.

Poliisin mukaan tilanteessa olisi voinut käydä pahemminkin, jos muut eivät olisi puuttuneet pahoinpitelyyn.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun uhri käveli kahden kaverinsa kanssa Aurakadulla. Linnankadun kulmassa uhria vastaan tuli noin 165-senttinen mustaihoinen mies, joka oli tarttunut uhriaan rinnuksista ja kaatanut hänet maahan.

Kaverit yrittivät repiä pahoinpitelijää uhrin päältä. Samaan aikaan paikalle juoksi neljä muuta mustaihoista miestä, jotka alkoivat potkia ja lyödä maassa makaavaa uhria.

Myös uhrin kaksi kaveria saivat osansa mukiloinnista. Paikalle tuli pahoinpitelyn aikana vielä vuonna 1975 syntynyt turkulaismies, joka yritti keskeyttää mukiloinnin. Myös häntä lyötiin ja potkittiin. Poliisi kertoo, että väliin tulleen miehen mukaan tilanne näytti niin pahalta, että siihen oli välttämättä puututtava.

Pahoinpitelijät poistuivat paikalta Raastuvanpuistikon suuntaan. Poliisin mukaan paikallaolijat kertoivat, että tekijät olivat mustaihoisia. Yksi pahoinpitelijöistä on lyhytkasvuinen ja yksi lähes kaksimetrinen.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa kahtena pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää tekijöiden selvittämiseksi vihjeitä virka-aikana numeroon 0503499187.https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=926866287389518&id=451149671627851
...
(teksti lainattu ystäväni fb-kirjoituksesta)

"Käveltiin vaimon kanssa keskustassa bussipysäkille ja huomasimme pari tummaa kaveria potkivan maassa makavaa turkulaista poikaa.. Juoksin paikalle ja sanoin, että ette oikeasti voi potkia maassa makavaa ihmistä.. Vastaus oli neljä tai viisi lyöntiä minun päähän ja potku perään..Oikeaoppista.. Pari hammasta meni toimintakieltoon minulla, huuli turvoksissa, sormi murtunut ja kaulakoru paskana, ilman et olisin ajatellut edes jonkun lyövän. Syvästi ihmettelen, että en lähtenyt haastamaan, mutta olin niin yllättynyt ja huolissani maassa olevan pojan kunnosta, että en voinut edes toimia. Hyvä näin.

Ainut hyvä asia oli, että tilanne keskeytyi ja toivon vaan, että poika selvisi hengissä tapauksesta. Tyytyväinen myös siitä, että vaimo ei saanut suurempia osumia,vaikka hän siinä välissä myös oli."
...http://poliisi.fi/lounais-suomi/tiedotteet/1/0/lukuiset_pahoinpitelyt_synkistivat_viikonloppua_turussa_37933

Turkulaista -86 syntynyttä miestä pahoinpideltiin Turun keskustassa Linnankadun ja Aurakadun puiston puoleisessa kulmassa Perjantain ja Lauantain välisenä yönä noin kahden aikoihin.

Partion tullessa tapahtumapaikalle lähti sairaankuljetus kuljettamaan uhria kiirellisesti TYKS:aan tutkimuksiin ja hoitoa saamaan. Uhrin ennuste olisi luultavasti huomattavasti heikompi ilman väliin menijöitä, vaikka silläkin oli hintansa.

Paikalla olleet uhrin kaverit kertoivat poliisipartiolle, että he olivat kävelleet kolmestaan Aurakadun jalkakäytävää pitkin, kun Linnankadun kulmassa oli tullut n. 165 cm pitkä mustaihoinen nuori mies ja tarttunut häntä rinnuksista kaataen maahan.
...
 

Vonka

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
ELSO 3.0
Uutinen ei ole rasismia vaan uutinen. Ketjua ei kuitenkaan ole luotu maahanmuuttajien tekemien rikosten keräysaitaksi, joten monipuolisempaa riskianalyysia turvallisuuteen vain peliin. Mitä rikosuutisiin tulee, on kaksi luontevaa tapaa saada niitä vähemmäksi: joko pojat hillitsevät niiden rummuttamista tai sitten maahanmuuttajat lakkaavat tekemästä rikoksia.

Aletaan miettiä rehellisesti Baikalin tekemiä kysymyksiä ja palataan varsinaisiin uhkiin.
 

neme

Kapteeni
Maahanmuuttajia tulee ja se on vaan parempi alkaa omaaksumaan muunkinlaisia kulttuureja, sillä erilainen kulttuuri tuo mukanaan erilaisen ajattelun. Ikärakenne suomessa on sellainen, että maahanmuuttajia tarvitaan todella paljon. Nyt pitäisi alkaa tekemään suomea kiinnostavammaksi muuttokohteeksi.
 

baikal

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Maahanmuuttajia tulee ja se on vaan parempi alkaa omaaksumaan muunkinlaisia kulttuureja, sillä erilainen kulttuuri tuo mukanaan erilaisen ajattelun. Ikärakenne suomessa on sellainen, että maahanmuuttajia tarvitaan todella paljon. Nyt pitäisi alkaa tekemään suomea kiinnostavammaksi muuttokohteeksi.
Keille se pitää tehdä "kiinnostavammaksi muuttokohteeksi"? Keille SE AIDOSTI VOIDAAN TEHDÄ tosi fantastiseksi vaihtoehdoksi kaikista maailman vaihtoehdoista?

Mutta menikö vaikeeksi? Pyysin kohteliaimmin foorumilaisilta kommentteja Suomen sisäisistä, todellisista uhkista ja pientä arviointia siitä, mitkä asiat kenties muuttuvat uhkiksi?

Onko sisäinen turvallisuus lopultakin mitattavissa vain TUNTEIDEN TASOLLA? Ihmisistä tuntuu joltain? Moniko muodostaa tunteensa anteeksi vain, iltapäivärattojen mainion zournalismin perusteella? Rikostilastot taas voivat kertoa paljon siitäkin, miten aktiivisesti kansalaiset ilmoittavat niistä? Miten paljon kansoja hallitaan niin idässä kuin lännessäkin yhtenä työkaluna tietyt pelot ja masinoitu "tunne" jostain?

Islamuhan otan tosissani sitten, kun joku allah-fanaatikko pistää Breivikin teot häpeämään pimeään komeroon joutavana nynnyilynä. Kannattaa pitää silmänaloissa sekin, että pohjoismaiden karseimmat joukkomurhat jne. ovat olleet tähän saakka ihan alkuasukkaiden tekosia.
 

Bushmaster

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Kannattaa pitää silmänaloissa sekin, että pohjoismaiden karseimmat joukkomurhat jne. ovat olleet tähän saakka ihan alkuasukkaiden tekosia.
pitää paikansa mutta kuinka kauan viranomaiset kykenevät estämään Islamistien aikomukset joilla todistavat ylemmyytensä tappamalla niitä ihmisiä jotka ovat heidät pelastaneet, kouluttaneet ja antaneet tarvittavat eväät elämään ja olemiseen sekä uskoneet heidän hyvyytensä ihmisinä?

Miksi vihata ja tappaa ruokkivaa kättä.. ja jota vielä uhrien puolelta puolustellaan...?

Kuvio on ihan samaa Venäjän toiminnan suhteen ....
 
Viimeksi muokattu:

nöksy

Kersantti
Kotimaan sisäisiä uhkia? Tässä on otteita maakunnan arjesta tältä vuodelta. Teksti taisi nyt mennä vähän syvälliseksi, mutta kovin mielensäpahoittajan tapaista tekstiä tästä kyllä tuli.

Oman työnkuvani takia olen tekemisissä virkavallan ja vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakkaista joita on laidasta laitaan, on mielestäni alkanut näkyä harmittavan paljon sitä että poliisin toimintakykyyn ei luoteta, nykyinen moraali ja rehtiys ovat vähän harmaalla alueella ja rahatkin ovat tiukassa etenkin vanhemmalla väestöllä.
Pienellä paikkakunnalla missä itse asun on pienen ajan sisällä ollut pari yli-annostustapausta - kiitos maakuntakeskuksen josta noita haittoja tänne tulvii, paikalliset kehuvat keskittämispolitiikan etuja ja taistelevat kyllä kuntaliitosta vastaan hyvin aktiivisesti. Sähkökaappeihin ja bussipysäkkeihin on tälläkin alkanut ilmestyä spraymaalein tehtyjä sieni- tai hampputaideteoksia viimeisen parin vuoden aikana. Alueella on ollut tänä kesänä useita pieniä asunto-ja liiketilamurtoja, maatiloillakin on palanut pariin otteeseen. Ulkomaisia kauppiaita kaikki katsoo kieroon ja työmailta katoaa työkaluja harmillisen usein. 60 km säteellä vuoden aikana kolme rekan keulaan ajanutta elämänsä sankaria. Se että alkaa maallakin asiat menemään tähän malliin ei lupaa hyvää. Maahanmuutto ja poliitikkojen toimet sapettaa suurinta osaa, kun omat vanhukset eivät tunnu saavan hyvää hoivaa ja jonottaa saa lääkärille tai hammaslääkärille 3-6 kuukautta jos asia ei ole akuutti. Aika kovaa jurnutusta saa aikaan myös tilallisten tuottajahinnat kun s-ryhmäkin reilusti halpuuttamiskampanjansa aikana laski tuottajahintoja ja valiokaan ei vedä kun Venäjälle ei rekat mee. Tuntuu että tuolta on tulossa vielä jokin päivä hyvin katkera sakki kun keskustan toinen juottolakin löi lapun luukulle samalle kun kebabyrittäjä osti koko Nordean kiinteistön missä omaa liiketilaansa piti.

En pidä siitä ajatuksesta mitä tämän laman ja poliittisen aikakauden loppupyykki tulee olemaan.

Nykyisellään kun touhua katsoo tällaisen internet sohvadivisioonan näkökulmasta niin tämän kansan rakkaat termit kuten Sisu on täysin kuopattu ja unohdettu. Ei väestä löydy enää samanlaista tahdonvoimaa päästä ylös siitä suosta mihin on itsensä saatu. Kansainvälistyneet nuoret taas ei tunne mitään suurempaa juurtumista kotimaahansa ja sitä ei nähdä läheskään samalla tavalla puolustettavana ja hyvänä asiana kuin ennen. Eräs vanhempi herrasmies kerran totesi että "Suomalainen kestää sotaa ja vaikka nälänhätää, mutta hyvinvointia se ei kestä". Jotenkin kun tätä menoa katsoo niin noissa sanoissa on kyllä totuuden siemen.
 
Top