Suomen sisäinen turvallisuus

Hiekkaneekeri raiskannut
 
On tämä Vastaamon toimarikin aikamoinen ihmehiihtelijä, ukolla on taustalla monenlaista kokemusta tietotekniikan alalta, mutta silti firman tietoturva on ollut jotain M/Aku Ankka -tasoa.
Hurja veikkaus. Tämä ukko on itse se "hakkeri".
 
Aika kaukana sons of anarchy meiningistä

En tiedä mikä siinä on että rikollisia pitää aina glorifioida omalla tavallaan, varsinkin joksikin robinhoodeiksi. Esimerkkinä italian mafiasta joka herrasmiesrenttuna pelastaa pikkukyliä ja ratkoo yrittäjien ongelmia, samalla kun huoraa pirillä sekoitettuja pakolaisnaisia kadulla ja tapattaa porukkaa. Samaan sarjaan mennään prätkähiirien kanssa, joiden suurimmat saavutukset suomessa ovat luokkaa päiväkodin ampuminen varastetulla kevytsingolla, metan importtauksella ja toistensa tappamisella.

Ja tuota gloriaa ja suurta valtaa sitten innokkaat prospekti-pojat lähtevät hakemaan.
 
Alpha- uros. Tappoi perheensärkijä miehen muttei koskenut naiseen.


Syyte: Mies murhasi kiintoavaimella avovaimonsa rakastajan – juhla autopajalla keskeytyi puheluun​

Tekijä kuvaili vastauksessa oikeudelle tekoaan intohimorikokseksi.

JAA
Timo Sihvo

28.10. 22:59
Varkautelainen mies sai viime heinäkuussa illanviettoon soiton, jonka mukaan toinen mies oli seksipuuhissa hänen avovaimonsa kanssa.

Syytteiden mukaan mies otti pajalta painavan kiintolenkkiavaimen, ajoi päihtyneenä kotiinsa ja surmasi avovaimon vieressä sängyssä olleen miehen.

Syyttäjä vaatii avomiehelle Pohjois-Savon käräjäoikeudessa rangaistusta murhasta. Syytettynä oleva mies kiistää murhan, mutta myöntää syyttäjän kuvauksen tapahtumista oikeaksi.

– Henkirikoksessani on ollut kysymys niin sanotusta intohimorikoksesta, murhasyytteen kiistänyt mies korosti oikeudessa.

27-vuotias varkautelainen mies oli syytteiden mukaan yöllä 4. heinäkuuta viihteellä kaupungilla. Hän kävi baareissa ja juhlahumu jatkui autopajalla Lehtoniemessä.

22-vuotiaan miehen soittama puhelu pilasi tyystin juhlatunnelman.

22-vuotias kertoi syytteiden mukaan harrastaneensa seksiä 27-vuotiaan miehen avovaimon kanssa parin kotona.

Mustasukkaisuuden valtaan joutunut mies otti autopajalta mukaansa lähes puolimetriä pitkän ja toista kiloa painavan kiintolenkkiavaimen.

Mies lähti kävelemään autolleen. Jutun asiakirjoissa mainitaan, että poliisipartio näki hänet kävelemässä työkalu kädessään Pirtinvirran sillalla.

Mies ajoi syytteiden mukaan aamuyöllä noin kahdeksan kilometrin matkan kotitalolleen Akonlahteen ja löysi 22-vuotiaan miehen samasta sängystä avovaimon kanssa.

Syyttäjän mukaan mies pahoinpiteli 22-vuotiaan usealla iskulla muun muassa päähän. Uhri menehtyi vammoihinsa. Avovaimo yritti estellä, mutta mies jatkoi silti tekoaan.

Pariskunnan pieni lapsi nukkui toisessa huoneessa.

Aluesyyttäjä Marko Myller vaatii miehelle rangaistusta murhasta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Mies myöntää törkeän rattijuopumuksen, mutta kiistää murhasyytteen, vaikka tunnustaakin syyttäjän esittämän teonkuvauksen oikeaksi.

– Kiistän kuitenkin, että henkirikokseni on tehty vakaasti harkiten, mies ilmoittaa kirjallisessa vastauksessaan.

Hän kuvailee tekoaan intohimorikokseksi.

– Syyllistyessäni henkirikokseen (22-vuotias) on maannut alastomana sängyssäni puolisoni kanssa, mitä ennen (22-vuotias) oli puhelimessa kehuskellut minulle menettelyllään.

Mies katsoo syyllistyneensä joko surmaan tai tappoon.

Pohjois-Savon käräjäoikeus käsitteli juttua ensimmäisen kerran maanantaina. Käsittely jatkuu ensi maanantaina todistajien kuulemisella.
 
Hallituksen vika,vastaamon virustorjunta oli retuperällä kun ei ollut maskeja saatavilla :p

Juuri näin. Miksi Sanna Marin ei heti virkaan astuttuaan tarkistanut hlökohtaisesti yrityksen virustorjuntaa? Mitä hallitus aikoo tehdä, jotta tämä ei toistuisi? :cool:

Osaisin laatia välikysymyksen a la Suomi.
 
Alkaa tässä yritys löyhkäämään päivä päivältä entistä enemmän.
Jutun toimittajana on Laura Hammer Halminen.

- "Vasaroimalla olisi tietoturva hoidettu kuntoon"
 
Alpha- uros. Tappoi perheensärkijä miehen muttei koskenut naiseen.


Enemmän kyllä beta-mieheltä näyttää. Tilanteeseen nähden ihan järjetön väkivaltapurkaus ja naiselle ei naarmuakaan. Toi hengestään päässy viihdyttäjä on kuitenki ollut vaan yksi pitkässä jonossa akan "iltaseuralaisia". Voittonumeroksi arvottiin 27. Tai 28. Tai 29...
 
Supo otti kantaa Vastaamon tietovuotoon, mutta merkittävästi myös yleiseen turvallisuuteen ja terrorismiin. Terroriuhka Suomessa yhä kohonnut. Suurin uhka ääri-islamistisesta ja äärioikeistolaisesta ideologioista. 390 henkilöä seurannassa.

 
Supo otti kantaa Vastaamon tietovuotoon, mutta merkittävästi myös yleiseen turvallisuuteen ja terrorismiin. Terroriuhka Suomessa yhä kohonnut. Suurin uhka ääri-islamistisesta ja äärioikeistolaisesta ideologioista. 390 henkilöä seurannassa.

Uutisoinnissa hieman eri sävy..


 
Supo otti kantaa Vastaamon tietovuotoon, mutta merkittävästi myös yleiseen turvallisuuteen ja terrorismiin. Terroriuhka Suomessa yhä kohonnut. Suurin uhka ääri-islamistisesta ja äärioikeistolaisesta ideologioista. 390 henkilöä seurannassa.

Erittäin vahvalla foliohatulla varustettuna voisi myös spekuloida, että kyseessä on ulkomaisen valtion järjestämä ansa, jossa on tarkoitus saada selville meidän kyky selvittää tietomurto, ja samalla paljastaa kaikki valtiohallinnon ulkopuoliset, eri firmojen tai yksityiset valkohattuhakkerit jotka asiaa voivat auttaa. Näistä tulisi sitten kohteita myöhempiä tarkoituksia varten.

Ping @Pihatonttu
 
Eilen:
Suojelupoliisi korostaa, ettei ääri-islamilaisenkaan ekstremismin uhka ole väistynyt. Terrorismintorjunnan kohdehenkilöiden listalla on yhteensä 390 henkilöä, eikä supo lähde erittelemään, kuinka monella heistä on äärioikeistolainen tausta.

Eikö taas löydy toimittajaa, joka kaivaisi julkistuksen pääkohdan numerot auki?

Vuonna 2019:
Suojelupoliisin listalla on tällä hetkellä noin 390 niin sanottua terrorismin torjunnan kohdehenkilöä. Termillä viitataan henkilöihin, joilla voi olla kytköksiä terroristijärjestöihin tai he jollakin tavalla toimivat näiden järjestöjen hyväksi.

Lukuun sisältyy siis muitakin, kuin Isisiin kytkeytyviä henkilöitä.
 
Back
Top