Suomen tieverkoston yksityistäminen

Tosi kivoja tuo valmiit seurantalaitteet. Töissä on moiset autoissa ja ne piippailee ylinopeuksiakin ihan omia aikojaan.
Sanokaa mun sanoneen, jos tollaset tulee niin niihin tulee ihan takuuvarmasti jonkinlaisella aikataululla poliisille sakotusoikeus.

Olisi muuten helvetin pirullinen systeemi! Seurauksena olisi varmasti alinopeuksien rankka kasvu. :mad:

Kuinka moni voi sanoa käsi sydämellä, ettei koskaan aja ylinopeutta edes hetkellisesti? Ei kukaan. Vaikka huomaisi jokaisen nopeusrajoitusmerkin ja kunnioittaisi niitä, mitä harva tekee esim. tietyömailla, niin aina joskus tulee painettua vahingossa liikaa kaasua esimerkiksi moottoritien rampilla: "Hups! 80-rajoitus alkoi vasta 10 metrin päässä, ajoit 60-rajoituksella 70 km/h. Maksa sakkoa kulkematta lähtöruudun kautta."

Vaikka sakkoja ei saisikaan edes joka kuukausi, niin työssäkäyvälle tilanne olisi silti sietämätön. Kun kerää kolme sakkoa vuoden sisällä tai neljä sakkoa kahdessa vuodessa, niin kortti lähtee. Pakko ajaa 20 km/h alle rajoituksen, ettei varmastikaan aja ylinopeutta. Se on sitten kiva, kun taajamassa madellaan korkeintaan kolmeakymppiä... :facepalm:
 
Back
Top