Suomi hybridivaikuttamisen kohteena

Mensan jäsenyys nyt on sellainen että sen perusteellako voisi päätellä että kyseessä ei ole hönö... Se kertoo tietynlaisesta älykkyydestä mutta henkilö voi silti olla typerys :D
Tässä nyt haettiin ensisijaisesti substanssia mp.nettiläisen esittämään väittämään. Katsos kun täällä on jollakin höperöllä tapana laittaa täysin omasta hatusta vedettyjä lausuntoja jonkun poliitikon nimiin ja nämä kommentit jäävät sitten lukijoiden mieleen palstatotuutena, vaikka oikeassa elämässä asia on todellisuudessa aivan päinvastoin mitä täällä on kirjoitettu.
 

Talvela

Greatest Leader
Jep, ja monet monet muut seikat ja sanomiset. Siinäpä tehdään sitten -kanatat-.

Toinen tarina on se, että missä kohtaa ylipäätään voidaan tehdä ns. kanatat? Kuvittelen ymmärtävinäni, että EU-jäsenyys tuo mukanaan plussia ja miinuksia, armotta ja ehdoitta. Puntarointinsa paikka on sitten -ehkä- jossain kohtaa, onko jäsenyys mielekästä. Mutta paljon pitää vielä Nevassa vettä virrata, että meillä on tilaa irrota jostain EUsta. Nimenomaan Nevassa.


Vähän liikaa fatalismia ja liian vähän uskoa Suomen potentiaaliin.
 

Benelli

Respected Leader
Ennen NATO-jäsenyyttä kannattaisi ehkä pyrkiä saamaan Major non-NATO ally (MNNA) status.
1920px-American-MNNA-2007.svg.png


Tähän on molemminpuoliset intressit ja tämä olisi paljon vaikeampi torpata kuin NATO-jäsenyys, varsinkin jos mennään valot sammutettuina ja Putin vetää aamukahvit väärään kurkkuun.
 

TeVu

Luutnantti
Nyt on kyllä etusivulla aikamoiset hybridivaikuttamiset menossa kun kiinalaista tikkuraapustusta tulvii. Ihan selvää eduskuntaäänestysohjailua.

28880edit: Ei onneksi kauaa kerennyt homehtua tuolla... :)
 
Viimeksi muokattu:

Nojatuolistrategi

Ylipäällikkö
Kuka disinformoi ketä?

Nevala informoi ulkoministeriä muun muassa Suomea koskevien uhkakuvien puuttumisesta, mallikkaasta yhteistyöstä venäläisten ja CIA:n asemapäällikön kanssa sekä ”UM:n Stasi-lähteen selvittelystä”, jossa ”Nevala pitää edelleen selviönä, että kyse on Alpo Rusista”.

Kysyn vielä, mitä hän tietää neljännen amerikkalaiskoneen pudottamisesta ja hän vastaa, että senhän ampuivat amerikkalaiset itse alas, he kertovat sen itse täysin avoimesti. Se ei silti estä heitä levittämästä valheellista sankarimyyttiä siitä, miten matkustajien vastarinta johti koneen putoamiseen, Erkki Tuomioja on kirjoittanut Seppo Nevalan sanomaksi.

Tuomioja ei kommentoi asiaa enempää päiväkirjateoksessaan.

https://www.verkkouutiset.fi/supon-paallikon-mukaan-usa-pudotti-9-11-itse-matkustajakoneen/
 
Top