Syyrian konflikti

Fremen

Ylipäällikkö
Lukekaas tämä. Venäjä kehittää uutta doktriiniaan. Informaatiosota merkittävässä osassa.
http://iswresearch.blogspot.com/2018/11/russia-in-review-russias-lessons.html
Samasta lähteestä:

"Russia uses Sunni Muslims in the Russian Armed Forces to interface with opposition groups in Syria.[14] Russia frequently deploys military police units from regions with a high concentration of Sunni Muslims - such as Chechnya, Dagestan, North Ossetia, and Ingushetia - to broker reconciliations and enforce order in Syria. These units are highly valuable as political representatives due to their linguistic and religious alignment with Syrian Sunnis as well as their official association with Russia rather than Syrian President Bashar al-Assad."

Näiden käyttöä/ käytöllä uhkaamista/ harmaan vaiheen operaatioita voidaan odottaa myös Suomea vastaan, kun 5. kolonna maattomia sunni-muslimeita on täällä jo valmiiksi kutsuttuna ja infiltroituneena, erityisesti keskeisten liikenneurien suuntaisesti pääkaupunkiseudulla.
Saatanan tunarit.
 
Liittouma kosti Munjabin hyökkäyksen.

US-led coalition bombs Syrian mosque being used by IS
Airstrike comes day after four US soldiers killed in suicide bombing, underlining jihadist group’s continued presence despite looming troop pullout


Two Air Force F-22 Raptors fly over Syria, February 2, 2018, while supporting Operation Inherent Resolve. (US Air National Guard/Staff Sgt. Colton Elliott)The US-led coalition fighting the Islamic State group destroyed a command center housed in a Syrian mosque on Thursday, officials said.
The strike is another indication that IS has not been “beaten” in Syria, as Trump claimed last month when he ordered the withdrawal of US forces from the country.

Coalition aircraft “destroyed an ISIS command and control facility in a mosque in Safafiyah,” a coalition statement read, using an alternate acronym for IS.
“ISIS continues to violate Law of Armed Conflict and misuse protected structures like hospitals and mosques, which cause a facility to lose its protected status,” the statement added.
IS holdouts in Syria are mainly in the eastern province of Deir Ezzor.
https://www.timesofisrael.com/us-le...ign=daily-edition-2019-01-18&utm_medium=email
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Israel iskee ilmeisesti tällä hetkellä
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Tässä Ylen uutinen hyökkäyksistä:

Israel iski Damaskoksen liepeille ja Syyria vastasi iskuilla Golanille
Israel ei kommentoi iskua Syyriaan, mutta myöntää ohjuspuolustuksen aktivoinnin Golanilla.
Syyria
20.1.2019 klo 16:04

Iron Dome -ohjustorjunta esti syyrialaisiskun Golanilla. Abir Sultan / EPA


Israel ja Syyria ovat tulittaneet toisiaan rajan yli ohjuksin. Ensiksi Israel ampui ohjuksia Etelä-Syyriaan, Damaskoksen liepeille.

Syyrian armeijan mukaan sen ilmatorjunta ampui alas useita israelilaisohjuksia. Syyrialaistietojen mukaan laukaistuja ohjuksia olisi ollut yhdeksän.
Syyrian valtion uutistoimiston SANA:n mukaan Syyrian ilmatorjunnan ansiosta Israelin ohjukset eivät aiheuttaneet suurta tuhoa.

Venäjän Syyrian joukkojen päämajan mukaan ilmatorjunta ampui ohjukset alas lentokentällä Damaskoksen kaakkoispuolella.
Israelin armeija ei ole kommentoinut ohjusiskua millään tavalla.

Israel on varpeillaan Iranin sotilaallisesta läsnäolosta Syyriassa ja on usein iskenyt muun muassa Iranin armeijan asevarastoihin ja ääri-islamilaisen Hizbollahin tukikohtiin.

Syyria vastasi - ohjusisku Golanille

Syyria vastasi aamupäivän aikana tekemällä ohjusiskun Israelin miehittämälle Golanille. Israelin ilmapuolustusjärjestelmä "Iron Dome" tuhosi Syyrian ampuman ohjuksen.
Israelin armeijan tiedottaja on vahvistanut Israelin tuhonneen syyrialaisohjuksen.
Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, mistä ohjus ammuttiin.

https://yle.fi/uutiset/3-10605339
 

aj77

Ylipäällikkö
Ilmeisen hyviä ne S-200 systeemit iästään huolimatta jos niillä kyetään pudottamaan kaikki Israelin stealth liitopommit ja ohjukset. :D
Syyrian ilmapuolustus kuulemma synkronoitu Venäläisten kanssa. Latakian tukikohtaa ja Moskovan ilmavoimien päämajaa myöten. Venäläiset ne maalit taisivat kertoa. Israelin ensimmäinen ohjus epäonnistui. Syyriasta laukaistiin ohjus jonka Israel torjui. Venäjä on kieltänyt Israelia enää hyökkäämästä Damaskokseen tai sen lentokentälle, mutta tuota Syyrian ohjusta ei jätetty kostamatta ja hyökättiin silti. Ilmeisesti nyt on pientä kriisiä ilmassa Venäjän ja Israelin välillä.

Debkan mukaan ohjusta satoi kolmesta suunnasta 50-minuutin ajan. Osan Syyria/Venäjä torjui. Kohteena Iranin komentokeskusta ja ammusvarastoa. Sateliittikuvia tuhoista odotellaan.
 
https://www.verkkouutiset.fi/isis-v...ista-saanut-komentaja-hylattiin-hiekkakasaan/

Propagandavideon kuvaus sai nolon lopun.


Jihadistijärjestö Isisin komentaja yritti tallentaa kypäräkamerallaan propagandavideon taistelutilanteesta.
Uljaan videon sijaan hän ikuisti sen, kuinka omat joukot hylkäävät hänet hiekkakasaan luodista saatuaan.

Videolla komentaja käskee sotilaitaan jatkamaan hyökkäystä.
Syyrian demokraattiset voimat (SDF) aloittaa armottoman tulituksen, jonka johdosta joukkueenjohtaja kehottaa miehiään palaamaan sotilasajoneuvon suojaan.

Komentaja jää yksin vastaamaan tuleen, mutta hetkeä myöhemmin hän saa osuman luodista ja kaatuu maahan.
Autoa kohti raahautuessaan komentaja kokee järkytyksen: omat taistelijat huristelevat ajoneuvolla pois paikalta.

– Veljet, veljet, hätääntyneeltä kuulostava komentaja huutaa videon lopulla auton perävaloja kohti.

Video on myös nähtävissä linkin takaa.
 

jokuvaan

Ylipäällikkö
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5450266,00.html

Syrian state media cited earlier a Syrian military source as saying Israel launched an "intense attack through consecutive waves of guided missiles"

https://images1-ynet-prod.azureedge.net/PicServer5/2019/01/21/9016128/901612001000100980769no.jpg

(noissa Israelin videoissa kannattaa aina huomioida, että ne on rankasti sumennettu jotta todellinen kuvatarkkuus ei paljastu)

 
Viimeksi muokattu:
Tässä Israelin pv:n julkaisema videoklippi, jonka se ilmoittaa olevan viime yön iskusta. Klipin loppupuolella osumaa näyttäisi saavan Pantsir-yksikkö. Korjatkaa, jos olen väärässä....
...
Siltä tuo ainakin minusta näyttää. Israel on tehnyt aika hyvää jälkeä Venäjän "superaseita" vastaan :whistle:

Mahtaakohan taas olla niin että Venäjällä ei ole mitään "superia" ja kaikkein vähiten asejärjestelmissä :unsure::whistle:
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Venäjä väittää Syyrian tuhonneen 30 Israelin liitopommia tai risteilyohjusta. Olisi kiva saada näistä vastaanvanlaista näyttöä kuin mitä Israel on julkaissut osumistaan.
 
Juu, kyllä näyttäisi nousevan taivaalle venäläinen superhyper ase pantsir.
Nätti osuma
Epistä kun ampuvat silloin kun toisilla on lakisääteinen rukoushetki. Eli näinkö oikein että taistelutilan ovi oli auki ?
Valitettavasti tässä riemussa on ikäväkin puoli, venäläiset ovat nyt sotaharjoituksessa jossa kouluttajana maailman parhaat sotilaat. Jos he siitä osaavat opin ammentaa niin se on meille kovin haitallista.
 
No mitäpä veikkaat, osaako? :D Aika hiljasta voi olla. Se omanarvontunto slaavilaisilla välillä voi estää asioista opin ottamisen.

Tuota isisin vammaista touhua kattelin, niin harrastuksena vois olla vinkeä käydä noita kiusaamassa. Sen takia isot pojat varmaan tykkääkin tuolla mellastaa, kun voi noita reppanoita läiskiä miten tykkää. Ne tunnu mitään osaavan.
 
Top