tähtäimet

Glock on ollut hyvä hankinta, vaikka hyvän tovin sitä emmin, koska en voinut kuvittella koskaan pitäväni siitä. Sen kanssa on oppinut tekniikkaa aivan erilain, kuin kaiken mokailun anteeksi antavilla vehkeillä. Nyt sitä voi huomata, kuinka paska on ollut parempien vehkeiden kanssa. Voisi tosin gen 5:ssa olla etutähtäin metallia, sillä se otti jo puolessa vuodessa itteensä koteloinnista. Muuten on ollut ihan silmille sopivat tähtäimet. Kapeammat voisi toki olla.
 
Muuten on ollut ihan silmille sopivat tähtäimet. Kapeammat voisi toki olla.

Suosittelen luistin vaihtamista toiseen ja punapisteen lisäämistä. Pidä kuitenkin se normaali luistin sulla ja käytä sitä micro ronin kanssa, jos hankit. Ratakassissa kun on kummatkin niin on aika helppo niitä sitten vaihtaa keskenään.
 
Noista Roni laitteista sen verran, että onko noiden kanssa mahdollista käyttää vaimenninta? Toki ymmärrän, että pistoolissa pitää olla vaimenninkierteet, mutta onko kannulle tilaa noissa vempaimissa?
 
Noista Roni laitteista sen verran, että onko noiden kanssa mahdollista käyttää vaimenninta? Toki ymmärrän, että pistoolissa pitää olla vaimenninkierteet, mutta onko kannulle tilaa noissa vempaimissa?

Ei ilman pitkää piippua taikka modausta, mutta jos modaukseen menee niin Blast Mitigation Device on helpompi rakentaa. Roni ei myöskään sovellu helposti käyttäväksi kompensaattorin kanssa.

 
Socom valinnut uuden tähtäimen.
SIG Sauer TANGO6
https://www.thefirearmblog.com/blog/2018/10/15/socom-tango6-svps/
US SOCOM Selects SIG Sauer TANGO6 For Squad-Variable Powered Scopes (SFP)
Posted 1 min ago in Daily News, Defense, Optics, Scopes by Matthew Moss with 15 Comments
Tags: Sig Sauer, SIG Sauer TANGO6, Squad Variable Power Scope, US SOCOM


tango-6-660x175.jpg

SIG Sauer TANGO 6 (SIG Sauer)
The Department of Defense has confirmed that SIG Sauer have been awarded a contract to provide the US Special Operations Command’s new SFP Squad Variable Power Scope. The contract is worth just under $12 million.
On the 4th October we reported that Night Force Optics had been awarded a $16 million contract to provide the US SOCOM’s first focal plane (FFP) Squad Variable Power Scope. The Squad Variable Power Scope solicitation was first posted in November 2017, and split into two elements – a first focal plane optic requirement and a second focal plane optic (SFP) requirement. The FFP element requirement was entirely set aside for small businesses, while the SFP requirement was open to all.
Follow the The Firearm Blog Daily News Channel

The primary difference between an FFP and an SFP optic is that the SFP’s reticle will appear to be the same size regardless of the optic’s magnification. With an FFP optic the size of the reticle changes with the factor of magnification.
MIL-GOV-TANGO6_web-1-700x376-660x355.jpg

SIG SAUER TANGO6 1-6×24 (SIG Sauer)
SIG Sauer’s contract is a firm fixed price, indefinite-delivery/indefinite-quantity contract worth $12,077,565. Contracts for both elements of the solicitation were issued on the 28th September, with Naval Sea Systems Command only announcing the SIG Sauer award via FedBizOps on the 10th October.
While the exact optic selected for the second focal plane element was not stated by the Department of Defence, Soldier Systems Daily reports that the TANGO 6 has been chosen. Back in May the Department of Defence announced the selection of SIG Sauer’s TANGO 6 1-6×24 rifle scope for the US Army’s Squad Designated Marksman Rifle (SDMR) optic.
While the exact set up of SOCOM’s TANGO 6s is unknown Rachel noted in May that the US Army’s SDMR optic would feature:
a Flat Dark Earth (FDE) Anodized aircraft grade aluminum main tube, 762 Extended Range Bullet Drop Compensation (BDC) illuminated front focal plane reticle, an ultra-bright red horseshoe dot for fast daylight target acquisition, locking illumination dial, Power Selector Ring (PSR) Throw Lever, and a laser-marked scope level indicator for mount installation.​
The contract, for an unspecified number of scopes, is scheduled to be completed by September 2023.
Sources: 1 2
 
Ei ilman pitkää piippua taikka modausta, mutta jos modaukseen menee niin Blast Mitigation Device on helpompi rakentaa. Roni ei myöskään sovellu helposti käyttäväksi kompensaattorin kanssa.

Juu ei toimi enkä oikein suosittelisi kauheasti tuota Micro Ronia modaamaan koska siellä ei ihan hirveät ainevahvuudet ole. Pitkällä piipulla joka kurkkii reilusti pihalle onnistunee. Itse olen tuon todennut että mikäli haluan jonkun vaimennetun "taktisen hässäkän" vaimennetun arskan lisäksi, ostan sen sitten erikseen ja Micro Roni on hyvä just sellaisenaan valopisteen kanssa. Ihan siksi että Micro Roni alkaa sitten kaikkine tykötarpeineen olemaan hinnallisesti niin taivaissa että sillä saa valmistakin ja sinulla on ehjiä pyssyjä käydä harrastamassa senkin jälkeen kun ikiliikkuja Glock menee ensimmäisen kerran jostain rikki "kolmannen miljardin laukauksen" jälkeen.
 
Koneistus näyttää hienolle, alumiinin laadusta ei heikkoa hajuakaan. Ohuessa manuskassa maininnat: Sport series cantilever mount: CM-202, 2-inch offset, 30mm rings, 1,59" / 40.39MM.
Alimmaisena Warsportti ar.
 
Viimeksi muokattu:
Koneistus näyttää hienolle, alumiinin laadusta ei heikkoa hajuakaan.
Alimmaisena Warsportti ar.
Älä väännä ruuveja liian tiukoille, varmaan on profiilista tehty, niin on 6063/6082. Kyllä se hyvin workkii, itse nyt on niin materiaalifriikki :D
 
Ja kyllä, itsekkin pyrimme aina hyvään hinta/laatusuhteeseen. Toki kaikki haluamme titaanista, mutta useimmiten se ei ole järkevää........ kannattavaa...
 
Ja kyllä, itsekkin pyrimme aina hyvään hinta/laatusuhteeseen. Toki kaikki haluamme titaanista, mutta useimmiten se ei ole järkevää........ kannattavaa...
Nääh, titaani nyt on ihan ylimainostettua. Ennemmin ihan kunnon terästä tai sitten 7075-alua.
 
Kyllä, titaani rules. Se on hyvässä huudossa, jos kustannuksista viis......, vailla järkeä.

On tullut tehtyä titaanistakin noita jalkoja. Noin aikuisten oikeasti siinä nyt ei ole mitään järkeä. Jos pitäis itselle tehdä ne ”maailman parhaat”, niin kyllä silloin laitettas 42CrMo4:sta tai sit Tooloxista. Painoa tulis enemmän, mutta lujuus olis parasta mahdollista.
 
Seuraavaksi katsellaan AK-103 päälle rautojen kaveriksi jotain, onko suosituksia.
PSO-1 ... vitsi mielessä, vakavammin otettuna trijiconin agoc tai bushnellin ak91424
ACOG:lle vaihtoehtona on toki myös venäläinen 1P78, siinä on 2,8x suurennos. Mutta toisaalta ainoastaan 5,45x39:lle on olemassa ristikko kompensaatioineen, 7,62x39:llä on käytettävä sitten yksinkertaistettua "siviilimallin" tähtäinristikkoa. Tai sitten hyväksyttävä se, että kompensaatioasteikko on "väärin".
 
Soveltuu karkeaan kohdistamiseen, mutta jos aseen rakenne sallii pääset samaan lopputulokseen katsomalla piipun läpi ja säätämällä kiikarin samaan pisteeseen.
 
Back
Top