Terrorismi

Mortti

Kenraali
Ressun lyseolaiset terroristit
...
Ei olla kaukana ääri-islamismista, joka iljettää nykyajassa. Siitä touhun erotti lähinnä se, ettei lyseolaisten teoilla ollut radikaaleilla uskontulkinnoilla marinoitua kontekstia.
Jostain syystä en ole yhtään yllättynyt, että tämä juttu on julkaistu nimenomaan Helsingin Sanomissa. :unsure:

Milloinkohan HS rinnastaa vaikkapa Ranskan vastarintaliikkeen ISIS:n kanssa... Kauheita terroristejahan nämä ensiksimainitutkin olivat, kun suvaitsivat suorittaa attentaatteja natseja sekä näiden kanssa veljeilleitä ranskalaisia kohtaan.

En ole enää vuosikymmeneen tai kahteen kyennyt ymmärtämään HS:n vaalimaa arvomaailmaa. Kyseessä on tiettävästi Suomessa julkaistava ja suomalaisten aikuisten ihmisten toimittama lehti, mutta ihan eri maailmassa tuntuvat elävän.
 

hansai

Ylipäällikkö
Kahdeksan ihmistä haavoittui veitsihyökkäyksessä Jordaniassa, uhrien joukossa turisteja
Onnettomuuspaikka sijaitsee suositussa turistikohteessa Jerashin kaupungissa.

Hyökkäyksessä haavoittunutta turistia kuljetettiin sairaalaan Ammanissa. (KUVA: MUHAMMAD HAMED / REUTERS)
Riikka Maukonen HS
Julkaistu: 6.11. 15:15

KAHDEKSAN ihmistä haavoittui veitsihyökkäyksessä Jordaniassa keskiviikkona, kertoo uutistoimisto Reuters.

Haavoittuneiden joukossa oli Reutersin mukaan neljä turistia, joista kolme on Meksikosta ja yksi Sveitsistä. Hyökkäyksessä haavoittui myös neljä jordanialaista.

Hyökkäys tapahtui puoliltapäivin paikallista aikaa, kertoo turvallisuudesta vastaavan viraston tiedottaja AFP:n mukaan. Hänen mukaansa veitsellä varustautunut mies hyökkäsi turistien kimppuun. Jordanialainen turistiopas ja turvallisuusviranomainen haavoittuivat, kun he yrittivät estää hyökkääjää.

HYÖKKÄYSPAIKKA sijaitsee suositussa turistikohteessa Jerashin kaupungissa noin 50 kilometrin päässä Jordanian pääkaupungista Ammanista. Jerash on tunnettu muun muassa roomalaisista raunioistaan.

Haavoittuneet kuljetettiin tapauksen jälkeen sairaalahoitoon. Reutersin mukaan neljän haavoittuneen vammat ovat vakavia.

Uutistoimistojen mukaan poliisi on ottanut kiinni epäillyn hyökkääjän. Tekijän motiivista ei toistaiseksi ole tietoa.

 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
 

Merten sheriffi

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Ilmeisesti joukkio veitsillä yrittänyt kaapata koneen. Persujen pikkujoulut?
 

Lapinukko

Kapteeni
Nuo hassuttelevat idiootit kyltteineen.
 

Whiskey

Korpraali
Turkki: Alamme lähettää ulkomaisia Isis-vankeja kotimaihinsa maanantaina https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006301205.html
"Osan kansalaisuus on jo peruttu, eikä ole varmaa, onnistuuko Turkki heidän palauttamisessaan."

......................................

Joissain Euroopan maissa kuten muistaakseni Britanniassa kansalaisuuksia Isis-taistelijoilta on siis peruttu. Näin eurooppalaisessa länsimaassa. Jännää, että nykyhallituksen mukaan tästä asiasta ei voi Suomessa edes keskustella kun kansalaisuuden peruuttaminen ei vaan ole mahdollista. Oliko niin, että edes kaksoiskansalaisilta? :facepalm:
 

miikkaj

Eversti

miheikki

Ylipäällikkö
Lahjoittaja
Voihan se myös olla hapolla poltettu. :)

 
Top