Terrorismi

Merten sheriffi

Greatest Leader
Eli Hollannissa puukko heilunut. Ryssän äänitorvi varmaan uutisoi ennen aikojaan omiaan kuten aikaisemmin Lontoon sattumuksessa. Vaihtoehtoisesti joku rasisti vihapuukottanut väärän värisiä.
 

VanhaPate

Kenraali
8C86B0CD-308E-4080-89C7-3BB18A4795F7.jpeg
Usman Khan,28 from Stoke on Trent has been named as the suspect who killed two people by London Bridge before being shot dead by armed police. Ironically he was a guest at a University of Cambridge event on prison rehabilitation in Fishmongers’ Hall.

He was convicted in 2012 with 8 other people for a plot to blow up the London Stock Exchange and had planned to raise funds for a terrorist camp in Pakistan and recruit Britons to attend.

Khan who was 20 when he was sentenced back in 2012 was given 8 years and it’s believed he was released on licence.

Clearly a dangerous man who was released from prison when he shouldn’t of been. Serious questions need to be asked on why this was allowed to happen!

Going out on a limb here to be one of the first people to release a possible image and details of the suspect.

 

Heikki

Majuri
Oma
Koira
Puri
?
No olipas todella hauska vitsi. Jos voisi odottaa edes hautajaisiin asti?

En kyllä muutenkaan löydä tuosta kuvasta mitään huvittavaa. Tietääkseni nuoret vähemmistömiehet todellakin ovat merkittävästi yliedustettuina vankiloissa. Jos sisältö on fuulaa, se on toki eri asia, mutta melkeinpä löisin vetoa että naurut on naurettu ihan kannen perusteella.
 

tankki-tapsa

Kersantti
LIDLin veitsi oli varmaan hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Tuli mieleen se Reaganin ampuja joka osti pienikaliberisen aseen murhayritystä varten vain koska se oli erikoistarjouksessa. Isompireikäisellä olisi hyvinkin henki paennut Reaganista. No pienistäkin puroista syntyy suuria säästöjä.
 

SJ

Supreme Leader
Tuli mieleen se Reaganin ampuja joka osti pienikaliberisen aseen murhayritystä varten vain koska se oli erikoistarjouksessa. Isompireikäisellä olisi hyvinkin henki paennut Reaganista. No pienistäkin puroista syntyy suuria säästöjä.

No, ehkä sillä ei ollut enempää rahaa. Mutta toisaalta, rikolliset eivät yleensä ole erityisen älykkäitä. Tai täysijärkisiä.
 

Kaveri Joonas

Korpraali
Osa yksittäistausryhmän massaesiintymästä jota ei saa yleistää.
Terrorismin vastaisessa taistelussa ei pidä erehtyä sekoittamaan islamia ja islamismia.
Pohjois-afrikan, keski-afrikan, lähi-idän ja Aasian turvallisuuspalvelut sotivat taukoamatta nousevaa islamismia vastaan. Me asetimme Algerian talouspakoitteisiin, maan joka taisteli Persian-lahden maiden rahoittamaa islamistista terrorismia vastaan. Afrikassa toimimme opettajina ihmisoikeuksille ymmärtämätta minkälaista vihollista vastaan heidän on taisteltava. Lähi-idassä tuemme (ei Suomi) kansainvälistä ja kansallista terroristojärjestöä hallituksen vastaisessa taistelussa. Kaiken tämän jälkeen osoitamme yliherkkyyttä meihin kohdistuvaan hybridivaikuttamiseen, jonka olemme itse luoneet. Ukrainan vihreät tunnuksettomat vihreät miehet olivat Venäjän armeijan sotilaita. Eivät he ilmestyneet Krimille tyhjästä, vaan he olivat siellä jo siellä alusta asti. Venäjän ei tarvinnut edes mainostaa operaation onnistumisesta, koska me teimme sen heidän puolestaan. Hybridivaikuttamisen ydin on tässä.
Toinen seikka vaikuttamisessa on se, että asetan itseni syyllisen asemaan ja annan median riehua. Lopulta totuus tulee ilmi ja minua syylistänyt media menettää luottamuksensa. Lopulta kukaan ei enään usko median syytöksiin, vaikka se olisi tottakin. Tämä on nyky trendi.
 
Top