Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Samaa luokkaa on tämä sunki viesti. Mitäpä muuta tehä kun provosoida, kun ei ole mitään kerrottavaa.Uusimpien viestien kaaressa yhteisenä tekijänä onkin ollut vahvasti juuri asiasisältö
http://www.telegraph.co.uk/news/201...olicy-chaos-un-ambassador-says-us-absolutely/Confusion over Donald Trump’s Middle East policy deepened on Thursday as the US ambassador to the UN appeared to contradict him by saying America “absolutely” supports a two-state solution to the Israeli-Palestinian conflict.
Mr Trump overturned decades of US policy on Wednesday when he said he was open to the idea of giving up on a Palestinian state and supporting a one-state solution if both Israelis and Palestinians agreed on it.
But less than 24 hours later, Mr Trump’s UN ambassador Nikki Haley said the two-state solution “is what we support”. "We absolutely support the two-state solution but we are thinking out of the box as well,” Mrs Haley said.
Trumpin hallinnon sekavuus vain jatkuu. Eilen Trump hautasi kahden valtion mallin Israel-Palestiina rauhanprosessissa ja tänään USA:n YK-suurlähettiläs taas ilmoitti jenkkien olevan vakaasti kahden valtion ajatuksen takana. Luulisi edes ulkopoliittisista linjauksista olevan täysi selvyys kaikilla, näissä asioissa sekoilut voivat käydä kalliiksi.
http://www.telegraph.co.uk/news/201...olicy-chaos-un-ambassador-says-us-absolutely/
Samaa luokkaa on tämä sunki viesti. Mitäpä muuta tehä kun provosoida, kun ei ole mitään kerrottavaa.
Kun ei ole mitään kerrottavaa, kannattaa yleensä pysyä hiljaa. Trump on antanut niin monta oikeaakin syytä kritiikkiin, ettei tässä enää mitään epäoleellisuuksia kannata alkaa kaivelemaan. Ketjun luettavuuskin kärsii kun porukka mielipiteestä riippumatta spämmää viestiä viestin perään ilman asiasisältöä.
Asiaan: Trumpin approval rating on ottanut osumaa ensimmäisten viikkojen aikana ja on nyt 39% Pew Research Centerin tekemän kyselyn mukaan. Lukema on lähihistorian alhaisin ja kysely tehtiin kaiken lisäksi ennen Flynn-skandaalia, joka ei varmasti miehen kannatusta tule ainakaan nostamaan. Vertailun vuoksi G.W. Bushin lukemat olivat tässä vaiheessa kautta 63 ja Obaman 64 prosenttia.
http://thehill.com/blogs/blog-brief...ll-trumps-approval-rating-drops-to-39-percent
Saa nähdä kuinka alas kannatus laskee, jos meno pysyy samanlaisena. Soraääniä kuuluu jo nyt häntä äänestäneiden keskuudesta ja jossain vaiheessa saattaa kovimmillakin Trump-faneilla tulla mitta täyteen.
Voipi tosin olla, että tuonkin datan perusteella Trumpin kannatuksen liikkumavara on lähinnä ylöspäin, koska kannatuslattia alkaa olla jo lähellä. Tämän viestin lopussa on linkittämästäsi kyselystä peräisin oleva kuva, joka näyttää kokonaiskannatuksen lisäksi myös tarkentavaa informaatiota: kannatus äänestäjäkunnittain (nojaako enemmän demokraattien vai republikaanien suuntaan). Trumpin kannatus republikaanien suuntaan kallellaan olevien keskuudessa on, ehkä hieman yllättäen, neljän viimeisen republikaanipresidentin joukossa korkein: Trump 84%, kun kummallakin Bushilla oli 82% ja Reaganilla 78%. Trumpin alhainen kokonaiskannatuslukema johtuu suoraan hänen ennätyksellisen heikosta suosiosta demokraatteihin kallellaan olevien keskuudessa: Trump vaivaiset 8%, kun Bush Jr:llä oli 30%, Bush sr:llä 46% ja Reaganilla 39%.Saa nähdä kuinka alas kannatus laskee, jos meno pysyy samanlaisena. Soraääniä kuuluu jo nyt häntä äänestäneiden keskuudesta ja jossain vaiheessa saattaa kovimmillakin Trump-faneilla tulla mitta täyteen.
Suomen Sotilas shared Business Insider: Defense's video.
14 February at 18:00 ·
"Ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa" - sanotaan jo suomalaisessa sananlaskussakin.
Lockheed Martin on onnistunut niistämään 600 miljoonaa dollaria seuraavan 90 konetta käsittävän F-35 Lightning II -hävittäjän tuotantoerän hinnasta.
Yhdysvaltojen tuore presidentti Donald Trump ehti jo arvostella F-35 Joint Strike Fighter -ohjelman hintalappua liian kalliiksi. Trump ehti myös maanitella F-35:n valmistajan Lockheed Martinin kilpailijaa Boeingia tarjoamaan vaihtoehdoksi F/A-18 Super Hornet -hävittäjää.
Yhdysvaltojen sotilasviranomaisten mukaan Super Hornet ei kuitenkaan voi korvata F-35:sta kaikissa sille suunnitelluissa tehtävissä, mistä väistyvän presidentti Obaman hallinto viime töikseen selväsanaisesti uutta presidenttiä muistutti.
Koneen hintakysymykseen näyttää nyt löytyneen kompromissi. Presidentti Trump kiittelee oheisella videolla Lockheed Martinia F-35:n "halpuutuksesta".
F-35 on ehdolla myös Suomelle Hornet-hävittäjien korvaajaksi vuodesta 2025 eteenpäin. F-35 Lighting II -hävittäjien tuotantomääräksi on kaavailtu peräti 3000 kappaletta, ja sen kehitysohjelmassa on Yhdysvaltojen lisäksi mukana Alankomaat, Australia, Iso-Britannia, Italia, Kanada, Norja, Tanska ja Turkki.
//pm
http://edition.cnn.com/2017/02/16/p...-to-national-security-adviser-role/index.htmlA friend of Harward's said he was reluctant to take the job because the White House seems so chaotic. Harward called the offer a "s*** sandwich," the friend said.
A Republican official told CNN that Harward made it a condition of taking the job that he could form his own team. In the end, he didn't feel that was the case.
And a senior Republican familiar with the process added that "a question of clarity regarding the lines of authority" was central in Harward's decision.
Entinen Navy Seal ja kenraali Robert Haward kieltäytyi Trumpin tarjoamasta turvallisuusneuvonantajan pestistä.
https://www.theguardian.com/us-news...rd-turns-down-national-security-adviser-trump
http://edition.cnn.com/2017/02/16/p...-to-national-security-adviser-role/index.html
Heippa,
Tuli tässä sellainen ajatus mieleen viikon uutisoinneista ja viimeisimmästä Trumpin tiedotustilaisuudesta, että Valkoisen talon julkinen esiintyminen on tällä hetkellä refleksinomaisia potkuja kohden lähintä maalia ja strategia on hämärän peitossa. Välillä maali on vieraan ja välillä oma. Pakonomainen tarve saada tulosta aikaan. Ei tämä kyllä hyvää lupaa USA:n sisäpolitiikalle. Eikä kyllä koko läntiselle maailmallekaan, mikä tässä on se kriittinen asia.
Tästä taannoisesta Michael Flynnin tapauksesta sen verran, että kun katson Flynnin työhistoriaa, niin on todella vaikea kuvitella, etteikö hän olisi tiennyt perusperiaatteita siitä, milloin, miten ja millä mandaatilla USA:n kansalainen voi käydä ulkopoliittisia keskusteluita. Lisäksi mies on sotilas joka varmasti ymmärtää pitää komentoketjun selvillä tekemisistään.
Minua hämää myös pointti, mistä en ole nähnyt julkisuudessa paljoakaan otsikointia. Flynnin keskustelukumppani oli Venäjän suurlähettiläs Kislayak. Hän on toiminut Venäjän USA:n suurlähettiläänä vuodesta 2008 ja sitä ennen erilaisissa tehtävissä myös USA:n maaperällä. Myös hän on varmasti tiennyt kenellä USA:n hallinnossa on mandaattia ja oikeus keskustella yhtään mistään. Asia, joka minua mietityttää on se, että Venäjälle ei tehnyt heikkoa lähteä keskustelemaan Flynnin kanssa. Tuohon kuvaan sopisi hyvin se, että Venäjällä oli tieto siitä, että Flynnin mandaatin oli antanut Trump……
Riski tässä minun mielestäni on se, että viimeistään nyt Venäjällä on jotain, jolla kiristää Trumpia. Jos Venäjällä on tieto siitä, että Flynnin mandaatti tuli suoraan Trumpilta, Venäjällä on avaimet kädessä siihen päätyykö Trump kongressin kuultavaksi virkavirheestä vaiko eikö.
Mitä enemmän aikaa kuluu vaaleista, niin mielestäni tässä yhä enemmän kaikuja siitä, että sekä republikaanit että demokraatit antavat Trumpin ajelehtia miinaan. Ryvettymisen mahdollisuus Trumpin kanssa on kasvanut liian suureksi.
Simpauttaja