Trump -psykoosi

Panssari Salama

Ylipäällikkö
Eihän tuo edes väärään osunut. Vai oletko muka eri mieltä, jo ihan tämän ketjun perusteella?
En ole varsinaisesti eri mieltä, mutta toisaalta voidaan todeta että Trump heittänyt moninkertaisesti paremmaksi, niin #crooked, #lyin' kuin ties missä haukkumanimessään. Mutta projektiohan todistetusti on hyvä kommunikointitapa, kuten Trump menestyksellä osoittanut.
 

PekkaSavo

Ylipäällikkö
Puhtaan vaalitaktisesti ajatellen olisi tosiaan varmaan huomattavasti järkevämpää jättää Impeachment.

Trump ilmeisesti näkee saman ja pyrkii provosoimaan ja ajamaan demareita siihen, koska vaistoaa, että kunnon vastakkainasettelu olisi hänelle paras mahdollisuus voittaa.
Tuo on hyvinkin totta. Trumpin ensimmäinen kausi oli median provosoitumisen syytä. Ja samalta näyttää jatkokin. Demokraatit provosoituvat.
 

Rannari

Greatest Leader
Tuo on hyvinkin totta. Trumpin ensimmäinen kausi oli median provosoitumisen syytä. Ja samalta näyttää jatkokin. Demokraatit provosoituvat.
Se on mielenkiintoista miten kaikki uudestaan ja uudestaan lähtevät Trumpin leikkiin mukaan. Kaikkein veemäisin temppuhan olisi vaieta koko ukko kuoliaaksi. Siinä voisi pressan perskohtainen ylipaineventtiili hirttää kiinni kun julkinen älämölö loppuisi.
 

Mustaruuti

Ylipäällikkö
BAN
RÖLLIKKÄ

ILoveEU

Majuri
Eilen oli tullut uutinen, että Ukrainan suurlähetystö on myöntänyt, että demokraattipuolue ja Clintonin kampanja pyrki Ukrainan avulla levittämään ryssäkolluusionia, että Trump voitaisiin poistaa kisasta. Ei ihme että demarit olivat eilen perseelle ammuttuja.


But Andrii Telizhenko, a former political officer who worked under Chaly from December 2015 through June 2016, told me he was instructed by the ambassador and his top deputy to meet with Chalupa in March 2016 and to gather whatever dirt Ukraine had in its government files about Trump and Manafort.

Telizhenko said that, when he was told by the embassy to arrange the meeting, both Chaly and the ambassador’s top deputy identified Chalupa “as someone working for the DNC and trying to get Clinton elected.”

Over lunch at a Washington restaurant, Chalupa told Telizhenko in stark terms what she hoped the Ukrainians could provide the DNC and the Clinton campaign, according to his account.

She said the DNC wanted to collect evidence that Trump, his organization and Manafort were Russian assets, working to hurt the U.S. and working with Putin against the U.S. interests. She indicated if we could find the evidence they would introduce it in Congress in September and try to build a case that Trump should be removed from the ballot, from the election,” he recalled.--


Eli vaikuttaa siltä, että DNC ja Clinton syyttivät Trumpia siitä, mitä itse ovat tehneet.
 

notareal

Kapteeni
John Solomonin juttuihin hyvä suhtautua pienellä varauksella, mutta sinänsä ihan uskottavan kuuloinen väite. Toki tässä vivahde ero, vaikkakin molemmilla tavoite kertätä vastapuolesta kuraa. Kuran kaivelu ei liene kiellettyä, mutta toimiminen vaikkapa yhteistyössä vieraan maan tiedustelupalvelun kanssa olisi jo ihan eri juttu.
 

ILoveEU

Majuri
Demarit saattavat olla myös tämän takia vihaisia - jos WSJ:n Kimberley Strasselia on uskominen - koska Barr heitti ilmoille että mitä tutkintalinjoja on avoinna.


But most of it is likely fear. Mr. Barr made real news in that Senate hearing, and while the press didn’t notice, Democrats did. The attorney general said he’d already assigned people at the Justice Department to assist his investigation of the origins of the Trump-Russia probe. He said his review would be far-reaching – that he was obtaining details from congressional investigations, from the ongoing probe by the department’s inspector general, Michael Horowitz, and even from Mr. Mueller’s work. Mr. Barr said the investigation wouldn’t focus only on the fall 2016 justifications for secret surveillance warrants against Trump team members but would go back months earlier.

He also said he’d focus on the infamous “dossier” concocted by opposition-research firm Fusion GPS and British former spy Christopher Steele, on which the FBI relied so heavily in its probe. Mr. Barr acknowledged his concern that the dossier itself could be Russian disinformation, a possibility he described as not “entirely speculative.” He also revealed that the department has “multiple criminal leak investigations under way” into the disclosure of classified details about the Trump-Russia investigation.


----


Perjantain kevennykseksi: saksalaisessa bunkkarissa on otettu tämä Muellerin tutkimuksen päättyminen raskaasti.

 

Geronimo

Ylipäällikkö
Noin yleisestiottaen tänänpäivän lehdistöön ja mediaan on suhtauduttava hieman skeptsesti sillä esimerksi aijemmin suurlähetystöjen yksitehtävä oli seurata asemamaan lehdistön kautta maan poliittisia tapahtumia
Tänäpäivänä niiden sisältö on pääosin yhtätyhjänkanssa, koska jos seuraa Suomalaista lehdistöä esim. hallituksen muodostamisesta ja sen tulevasta politiikasta ei saa kuin kuvan jossa esiintuodaan Vihreiden draamakuninkaan rooli ja Perus Suomalaisten pois sulkevia juttuja.

Lehdistön kyky analysoida ja tutkivan journalismin puute näkyy varsinkin pienillä kielialueilla, meillä toki myöskin mutta kaikkea tietoa ei tarvitse tarkastamatta niellä koska on myöskin laajempi tarjonta.

Lännen liberaali lehdistö keskittyy nykyään vain kirjoittamaan toisiltaan kopiotuja juttuja Presidentti Trumpista ja demareiden epätoivoisesta noitajahdista hänestä ja toinen varsinainen pakkomielle on ilmastonmuutos.

Ilmastojutuissakin tendessi on vain mitä Presidentti Trumpin hallinto tekee väärin, mutta mitään ei kirjoiteta Venäjän tai Kiinan toimista ja jos kirjoitetaan nekin jutut on silitystä myötäkarvaan.

Viimeiset vuodet on kirjotettu Venäjän hybridivaikuttamisesta vaaleihin ja etsitty kissojen ja koirien kanssa todisteita miten Yhdysvaltain Presidentti vaaleihin on vaikutettu ja samanlaisia todisteita etsitään joka maassa ja EUssa, mutta ei huomata miten Venäjä hämäsi ennen Krimiin ja Itä-Ukrainaan tehtyä hyökkäystä ja saatiin kaikkien katse kiinittymään pohjoiseen kun isku tehtiin etelässä.

Nykyinen hybridi vaikuttamisen etsntä on samaa sukua Krimin tapahtumien kanssa, huomio saadan kiinitettyä Venäjän Hybridi 1.0 ja täyttä häkää Venäjä toteuttaa Hybridi 2.0 johon ei politiikot ja lehdistö osaa eikä ymmärrä varautua.

Stay tuned!
 

Bushmaster

Greatest Leader
Usarin puheenvuorssa täyttä asiaa liittyen niin Trumpiin kuin "vastuumedian" luottettavuuteen suoltaessaan jatkuvaa valhetta / muunneltua totuutta kansalle...:unsure:


Muellerin raportin jälkeen – todellinen tutkinta alkanut
4.5.2019 07:23 Teemu Kiuru

Jokainen USA:n presidentinvaalikamppailua vähänkin seurannut saattoi nähdä, että koko absurdi ajojahti Trumpin Venäjä-kytkennöistä alkoi yhdestä Trumpin sarkastisesta heitosta vaalitilaisuudessa. Seurasi kaksi vuotta kestänyt tutkinta, jonka selkeä johtopäätös on, ettei mitään yhteyttä Trumpin kampanjan ja Venäjän välillä ollut. Ohimennen on mielenkiintoista kysyä, olisiko sarkastista heittoa tullut, jos yhteys olisi ollut.

US:n liittovaltion oikeushallintoa johtava Barr sanoi hiljattain, että rikosoikeudellisen prosessin käyttäminen poliittisena aseena on lopetettava. Tästä syystä hän on aloittanut tutkinnan koskien sitä, mistä tuli aloite Trump-tutkinnalle ja millä perusteilla. Tutkinnan kohteena on myös Trumpin vaalitiimiin kohdistunut salainen tiedustelu ja sen perustelu. Perusteet näyttävät WSJ:n mukaan kyseenalaisilta, samoin kuin se mistä ne näyttävät tulleen.

Tässä on Suomeakin koskien hyvin mielenkiintoinen kysymys: Tiedon luotettavuus. Onko meillä Suomessa riittävä kuluttajansuoja koskien lehdistöä ja muuta uutismediaa? Jos kaksi vuotta ja pitempäänkin suolletaan suoraa valhetta itse itsensä laatulehdiksi julistaneiden lehtien toimesta, mitä tehdään tapauksissa, että esimerkiksi sijoituspäätöksissä käytetään tuota disinformaatiota päätösten perustana?

Toinen kysymys on jo paljon vakavampi. Kun mainittuun disinformaatioon perustuen johtavien suomalaispoliitikkojen suulla esitetään halveksuvia mielipiteitä tärkeimmän liittolaismaan johtajasta, sillä voi olla joissain tilanteissa arvaamattomat seuraukset. On täysin perusteltua kysyä, onko Suomen ja Eurooppalaisten maiden liittolaisuudella eri maiden kanssa mitään muuta vaikutinta kuin raha? Esimerkkinä EU, joka järjesti virallisen kanavan Iran-pakotteiden ohittamiseksi. Iran on maa, jolla on voimistuva sotilaallinen läsnäolo Syyriassa ja Irakissa, ja sen tavoite on hävittää Israel.


Tässä annos realismia, jos Trumpin kuviteltu Putinin taskussa-olo ahdistaa (vaatii tilauksen):
The Wall Street Journal. / Kimberley A. Strassel / For Fear of William Barr

PS. Edelliseen tekstiin lisänä päivitys koskien Marxia.

 

Panssari Salama

Ylipäällikkö
Usarin puheenvuorssa täyttä asiaa liittyen niin Trumpiin kuin "vastuumedian" luottettavuuteen suoltaessaan jatkuvaa valhetta / muunneltua totuutta kansalle...:unsure:

No, lienee syynsä miksi tämän miehen höpinät julkaistaan vastuumedian Puheenvuorossa, eikä artikkelina:

Trumpin "sarkastinen heitto vaalitilaisuudessa" ei jäänyt siihen, vaan Muellerin raportti kuvaa miten hän yksityisesti ohjeisti kampanjaa aktiivisesti olemassa yhteydessä häkkereihin, jotta Hillaryn deletoimat 30 000 meiliä saataisiin kaivettua esille. No, ei sellaista tuhottujen meilien varastoa missään ole, joten taas selvisi Trump ilman raskauttavaa rikollislakiin perustuvaa syytettä yhteistyöstä vieraan valtion kanssa.

Tämän jälkeen hän siteeraa AG Barria, jonka mukaan "rikollisoikeudellinen tutkinta poliittisena lyömäaseena on lopetettava". Republikaanit erityisestihän ovat historiallisesti tässä kunnostautuneet, mutta kas: kyseessä on oleellinen osa jenkkien Checks and Balances käytäntöä, joten toki molemmilla puolilla on kongressissa käytettävissä tähän liittyvät työkalut.

Muistutetaan toki taas lukijaa siitä, että Mueller tutkinnan käynnisti Trumpin nimittämän oikeusministerin jäävättyä itsensä Trumpin nimittämä apulaisoikeusministeri.

Tämän jällkeen on epämääräinen väite kahdesta vuodesta, jonka aikana totuusmedioissa on suollettu puhdasta valhetta. Mikä tämä valhe on?

Siitä olen samaa mieltä, että diplomatian kultaisen säännön mukaan poliitikkojen on syytä käyttäytyä diplomaattisesti, eikä päästella sammakoita suusta. Mieleen tulee mm. Jaakonsaaren "Trumpiin verrattuna Putin on suoranainen herrasmies" -möläytys. Toki johtavat poliitikkomme ovat pääosin diplomaattisesti menetelleetkin, TP Niinistön johdolla.
 

Bushmaster

Greatest Leader
Kaikkenne olette yrittäneet, mutta kuinkas tässä TAAS näin tulee käymään? Totuuden vääristäminen, valehtelu, panettelu, petos, painostus ect ect eivät ole kansalaisten suosiossa niin USA:ssa kuin muuallakaan maailmassa....Mutta vihersosialisteille niin jenkeissä kuin täällä euroopassakaan tämä ei vaan mene "jakeluun" ...sama iänikuinen "parku ja vollotus" vaan jatkuu / pahenee... :LOL:

 

hansai

Supreme Leader
Kaikkenne olette yrittäneet, mutta kuinkas tässä TAAS näin tulee käymään? Totuuden vääristäminen, valehtelu, panettelu, petos, painostus ect ect eivät ole kansalaisten suosiossa niin USA:ssa kuin muuallakaan maailmassa....Mutta vihersosialisteille niin jenkeissä kuin täällä euroopassakaan tämä ei vaan mene "jakeluun" ...sama iänikuinen "parku ja vollotus" vaan jatkuu / pahenee... :LOL:

Johanneksen tämän jutun kirjoittamisesta vuotaneista kyyneleistä tekisi valtameren...
 

Leaderwolf

Ylipäällikkö
Kovia lukuja työllisyydestä. Samaan aikaan vanhalla mantereella kiikutaan uuden kuilun reunalla. Liberaalit ja vasemmistolaiset voimat ovat vuosia sanoneet, että kohta jenkit romahtaa, taitavat rääkkyä näin vielä ollessaan jo itse tulessa kuopan pohjalla :D

Ja kysymykseen miksi Trump äänestettäisiin uudelleen presidentiksi kaikkien sekoilujen jälkeen? Koska Demokraatit. Ne tekevät itsensä äänestämisestä niin hemmetin vaikeaa tavalliselle amerikkalaiselle. Pitää valita urpon ja umpimädän väliltä. Ja jos urpo sentään pitää ihmiset leivän syrjässä, niin turha ihmetellä jos Trump on yhä Presidentti vuonna 2021.

Itse en unohda Mattista. Hän oli se todellinen johtaja Yhdysvaltain sekopäisessä hallintosirkuksessa, ei poliitikko, vaan kova mutta reilu ihminen. Ja sellaiset eivät valitettavasti kauaa sirkusta jaksa.
 

Rannari

Greatest Leader
Kovia lukuja työllisyydestä. Samaan aikaan vanhalla mantereella kiikutaan uuden kuilun reunalla. Liberaalit ja vasemmistolaiset voimat ovat vuosia sanoneet, että kohta jenkit romahtaa, taitavat rääkkyä näin vielä ollessaan jo itse tulessa kuopan pohjalla :D

Ja kysymykseen miksi Trump äänestettäisiin uudelleen presidentiksi kaikkien sekoilujen jälkeen? Koska Demokraatit. Ne tekevät itsensä äänestämisestä niin hemmetin vaikeaa tavalliselle amerikkalaiselle. Pitää valita urpon ja umpimädän väliltä. Ja jos urpo sentään pitää ihmiset leivän syrjässä, niin turha ihmetellä jos Trump on yhä Presidentti vuonna 2021.

Itse en unohda Mattista. Hän oli se todellinen johtaja Yhdysvaltain sekopäisessä hallintosirkuksessa, ei poliitikko, vaan kova mutta reilu ihminen. Ja sellaiset eivät valitettavasti kauaa sirkusta jaksa.
Aika heikoilla eväillä demokraatit ovat tosiaan liikkeellä. Huudetaan muutosta mutta sisältö on edelleen pohdinnassa. Juuri nyt Trump on menossa kakkoskaudelle mikäli prosenttien kymmenykset vain sattuvat taas oikein päin muutamissa osavaltioissa. Pieni murhe voi tulla siitä että Trumpin aikana ei ole työllisyyden edelleen parantumisesta huolimatta juurikaan luotu niitä luvattuja karvaisten äijien hyvin palkattuja hommia auto/terästehtaisiin tai asbesti/hiilikaivoksiin. Pidetään mielessä että Obamankin aikana työllisyys parani huimasti mutta tuomio oli kuitenkin tyyppiä ”väärin sammutettu”. Nyt voisi periaatteessa käydä samalla tavalla. Ongelmana siis se että talous pyörii hyvin vain keskimäärin ja monet jo Bushin aikana nukahtaneet alueet ovat edelleen syvässä unessa.
 

Bushmaster

Greatest Leader
Miksi demokraatit ovat ulkona kuin lumiukot ? :unsure:

Trump on äijä joka puolustaa oman maansa, valtionsa ja kansalaistensa oikeuksia mitä demokraatit eivät tee. Tästä syystä Trump voittaa ja vihersossudemokraatit jäävät "sateenkaari kuplaansa fermentoitumaan", kunnes rikkikaasujen paine puhkaisee haisevan kuplan ja raitis ilma alkaa virrata heidän aivoihin...

 

Merten sheriffi

Greatest Leader

Bushmaster

Greatest Leader
Siinä foorumin Trump parkujille.
Faktat faktoina!
Ja parkua tuli jo...Laitoin tuon saman vähänaikaa sitten lauadalle. Oli taas ihan huono juttu :ROFLMAO:
 

Panssari Salama

Ylipäällikkö
Päinvastoin, pikemmin on ihmetelty miten Trumpin suosio on jatkuvasti näinkin alhainen, kannatus n. 41%, vaikka taloudella menee (edelleenkin) todella hyvin. Kuka tahansa muu presidentti kaiken järjen mukaan nauttisi 15-20% parempia suosiolukuja.

Demareilla on ainutlaatuinen kyky napata tappio voiton hetkellä, mutta niin vain veivät kongressivaalit 2018 aika lailla mennen tullen, lopultakin. Mikään ei takaa, etteivät mokaa 2020 presidentin vaaleja, etenkin kuin istuvalla presidentillä on perinteinen etulyöntiasema. Mutta katsotaan. Riippuu todella paljon minkälaisen ehdokkaan saavat aikaiseksi.

Minä tietysti toivoisin että GOP:n esivaalit sekä varsinaisen vaalin veisi joku perinteisen tolkun linjan moderaatti konservatiivi. Mutta etenkään sitä odotellessa en pidätä hengitystäni.
 

M-1

Kersantti
Alhaisin työttömyys mut mm. tummaihonen nainen johtaa galluppia vs Stable genius. En välttättä kehuis istuvan asemaa.

 

Bushmaster

Greatest Leader
laudan "Panzzari Zalama" on oikee MP.net lauda vihervasemmiston "tähti- pää-äänen" edustaja, muutaman muun aktiivin uskonlahkonsa edustajansa kanssa tällä laudalla ... :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO::LOL:
 
Viimeksi muokattu:
Top