Trump -psykoosi

Heikki

Kapteeni
Se on sitten eri asia, että jos veli on valehdellut painostuksesta.

Asian selvittämiseksi vanhemmat voisivat luovuttaa medialle kaikki kuulustelupöytäkirjat, videotallenteet yms., mutta sitä ei ole tehty. Siis jos on tilanteessa edetty niin pitkälle. Velihän oli alaikäinen, niin vahvasti veikkaan, että asianajaja pitää olla aina kuulusteluissa.
Eipä siltä vaikuta. "Unlike in felony criminal cases in federal court, children charged with violating immigration laws have no right to appointed counsel, even though the government is represented by Department of Homeland Security attorneys." (https://www.washingtonpost.com/world/national-security/can-a-3-year-old-represent-herself-in-immigration-court-this-judge-thinks-so/2016/03/03/5be59a32-db25-11e5-925f-1d10062cc82d_story.html?noredirect=on)

Samasta jutusta: "According to Justice Department figures, 42 percent of the more than 20,000 unaccompanied children involved in deportation proceedings completed between July 2014 and late December had no attorney. It is unclear how often children 5 or younger are forced to defend themselves, but attorneys and advocates for immigrants said it does happen."

Suuresti myös epäilen, että vanhemmille olisi toimitettu mitään kuulusteluasiakirjoja.
 

ILoveEU

Majuri
Eipä siltä vaikuta. "Unlike in felony criminal cases in federal court, children charged with violating immigration laws have no right to appointed counsel, even though the government is represented by Department of Homeland Security attorneys."
Rönsyilee jo liikaa, mutta lueppa sieltä nbc:n jutusta tarkemmin. Veljeä ei pidätetty minkään immigration lain takia, vaan human trafficking ja sex trafficking rikoksista epäiltynä, jotka eivät maahanmuuttolakiin liity mitenkään.

Veli valehteli rajanylityksessä, siitä ei ole epäselvyyttä. Mene valehtelemaan Suomen tai EU:n rajalla, jos joskus pysäytetään, ja näe mitä tapahtuu.
 

ILoveEU

Majuri
Mielenkiintoinen yksityiskohta muuten Yhdysvaltojen maahanmuuttolakiin liittyen. Näin videon USA:n rajaviranomaisen todistelusta edustajainhuoneessa. Siellä tuli esille mielenkiintoinen yksityiskohta.

Yhdysvalloista ei voi hakea turvapaikkaa muualta kuin virallisista rajanylityspaikoista. Eli jos hyppii rajan yli muualta, niin ei ole oikeutettu hakemaan turvapaikkaa. Merkittävästi erilaisempi systeemi kuin EU:ssa, ja sen takia nuo Washington Postin kertomat lakiyksityiskohdat voivat olla eurooppalaiselle outoja.

Ja vasemmisto usassa varmasti pyrkii siihen, että turvapaikkaa voi hakea mistä vaan..
 

Panssari Salama

Ylipäällikkö
Lienee kuitenkin kiistaton tosiasia, että rajalla erotetaan lapset vanhemmistaan, ja joita erotettuja lapsia ei enää ole kyetty palauttamaan vanhemmilleen. Siis toimintaa, jota sivistysvaltion ei soisi harjoittavan. Ainakaan minun kirjoissani.
 

ILoveEU

Majuri
Mene Suomen tai EU:n rajalla rajavalvontaviranomaisena pidättämään lapsi ja kuulustele tätä ilman aikuisen edustajan läsnäoloa ja näe mitä tapahtuu.
Joopa joo, tunteisiin on selvästi mennyt, niin faktoilla ei ole enää väliä.

Varmaa tässä on se, että et tiennyt tapauksesta yhtään mitään - et ainakaan GQ lähteen takia, joka selvästi pimitti faktoja. Silti piti päteä.

Kuten sanoin: jos vääryyttä on tapahtunut, niin lapsilla on pienen oikeusjutun päässä miljoonatili.

Minä veikkaan vahvasti, että oikeusjuttua ei tulla koskaan näkemään, koskanne itse tietää, että ihan hatusta vedetty juttu.
 

Heikki

Kapteeni
Joopa joo, tunteisiin on selvästi mennyt, niin faktoilla ei ole enää väliä.

Varmaa tässä on se, että et tiennyt tapauksesta yhtään mitään - et ainakaan GQ lähteen takia, joka selvästi pimitti faktoja. Silti piti päteä.
Taitaa rikokseni tässä olla, etten päästänyt jotakuta muuta vapaasti pätemään...
- Jos en tietäisi tapauksesta yhtään mitään, en olisi pystynyt postaamaan siitä.
- Ihan sama, mitä veli on saatu painostettua allekirjoittamaan, noin ei käsitellä lapsia. Koskaan. Tässä ei tosiaan ole väliä mitä muut faktat ovat.
- Toisin kuin väität, GQ:ssa mainitaan asiasta: "The agency reportedly had no explanation for why it took 32 hours to confirm her citizenship and release her, though in that time they accused her brother, who is also a U.S. citizen, of human smuggling and tried to have him sign a document saying his sister was his cousin." Ilmeisesti onnistuivatkin, mutta ei sillä väliä - lapsia ei vain kohdella noin.

(Yksi mahdollinen oikea tapa toimia olisi ollut ottaa yhteyttä kouluun ja vaikka lähettää valokuva tytöstä sinne ja kysyä, onko tuttu.)
Kuten sanoin: jos vääryyttä on tapahtunut, niin lapsilla on pienen oikeusjutun päässä miljoonatili.

Minä veikkaan vahvasti, että oikeusjuttua ei tulla koskaan näkemään, koskanne itse tietää, että ihan hatusta vedetty juttu.
Itse olet kovin tietäväisenä, vaikka sekoitit 18-vuotiaan pojan ja 9-vuotiaan tytön tapaukset ja olit sitä mieltä, että lapsilla oli varmastikin kuulusteluissa asianajaja läsnä. Ja tutkinnassa taitaa olla:
https://www.latimes.com/california/story/2019-07-31/senator-warren-requests-investigation-of-cbp-and-ice-detention-of-u-s-citizens

Vielä yksi kysymys: Jos tilanne oli se, miltä minusta näyttää -- eli veljeä on painostettu allekirjoittamaan -- niin oletko edes silloin sitä mieltä, että ICE oli yksiselitteisesti väärässä?
 

Mili

Majuri
On se kamalaa kun maahantulijoita erotetaan lapsista:

"Tijuana, Baja California
Some migrants in Tijuana are trying to purchase children from vulnerable single mothers in local shelters so they can more easily cross into the United States, according to shelter directors, migrants and Tijuana law enforcement authorities.
Migrants in Tijuana shelters said they are alarmed after reports of single mothers being approached by groups of men who have offered to buy children to improve their chances of safely crossing into the United States.

A decades-old legal document, known as the Flores agreement, says migrant children should only be held briefly in U.S. border custody, which often means they are released, along with the parent or guardian with whom they crossed while they wait for their asylum cases to make their way through clogged immigration courts."

Osta lapsi, raiskaa häntä, kuljeta hänet rajan yli, jää kiinni, tule vapautetuksi koska lapsi, ole vapaa USA:ssa, mitä tehdä lapselle(?)...

Muutama uutinen, osa ajalta ennen pahan oranssin miehen valintaa.

lhttps://www.nytimes.com/2019/03/03/us/border-rapes-migrant-women.html

“One in three women are sexually assaulted on the dangerous trek up through Mexico,”

https://www.amnestyusa.org/most-dangerous-journey-what-central-american-migrants-face-when-they-try-to-cross-the-border/

Health professionals report that as many as six in ten migrant women and girls are raped on the journey.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2014/aug/01/girl-immigrants-us-border-rape-abuse-courage

Many of the children I’ve seen arrive in Tucson have been 5- to 17-year-old girls – but they’re just part of the wave of 57,000 unaccompanied minors crossing the border. Unlike in previous years (when child migrants were overwhelmingly male and mostly older), nearly half of the incoming children are girls, according to the Women’s Refugee Commission, and they are getting increasingly younger. Worse, advocates are finding that many are pregnant as a result of being raped in their home countries or on the way to the US border.
 

hansai

Supreme Leader
Googlen ex-työntekijä: Yhtiö tekee kaikkensa estääkseen Trumpin uudelleenvalinnan 2020

Googlen entinen työntekijä Kevin Cernekee Fox Newsin haastattelussa. Kuvakaappaus videolta.

Potkut saanut työntekijä kertoo, että Google tekee kaiken mitä se voi – ja Google voi tehdä melkein mitä tahansa – varmistaakseen, että presidentti Donald Trumpia ei valita uudestaan syksyllä 2020. Kevin Cernekee kertoi Fox Newsin “Fox & Friends” -ohjelmassa maanantaina, että Googlen johtajat itkivät – kyyneleet kirjaimellisesti virtasivat heidän kasvoillaan – kun Trump voitti vuonna 2016.

– He vannoivat, etteivät anna sen tapahtua koskaan enää, ja että he haluavat käyttää kaiken valtansa ja resurssinsa, joilla he voivat kontrolloida informaatiovirtaa yleisölle, jotta Trump varmasti häviäisi vuonna 2020, Googlen entinen insinööri Kevin Cernekee sanoi.

Western Journalin mukaan Cernekee kertoo tulleensa työpaikkakiusatuksi ja lopulta saaneensa potkut Googlelta, koska ei jakanut yhtiön vasemmistolaista kulttuuria.

Teknojätillä on lukuisia keinoja saavuttaa tämä tavoite, Cernekee sanoi. Esimerkiksi Googlen omistama YouTube tuhoaa neljännesvuosittain noin 8 miljoonaa videota ja kolme miljoonaa tiliä, Google taas avoimesti sensuroi poliittisia mainoksia.
– He lisäävät sensuuria.

Hakutuloksissa on vääristymä. He ovat julkaisseet hakutulosten laatua kuvaavia mittareita, jotka osoittavat että he eivät halua liian paljon tuloksia äärisivustoille, ja jos olet konservatiivinen uutisjulkaisu, he tulkitsevat sinut äärisivustoksi, Cernekee sanoi.
Cernekee lisäsi, että Googlella on valtava määrä informaatiota jokaisesta äänestäjästä Yhdysvalloissa, ja että yhtiö hyödyntää tuota informaatiota luodakseen psykologisia profiileja ja selvittääkseen, miten he voivat vaikuttaa ihmisten mieliin.

Cernekee sanoo saaneensa potkut vuonna 2018 nostaessaan esiin huolen teknojätin väitetystä konservatiivisten työntekijöiden kaltoinkohtelusta. Googlen mukaan työsuhde purettiin, koska hän väärinkäytti yhtiön kalustoa.

Laumasieluisuus on Googlella äärimmäisen voimakasta
– Kun tulin Googlelle töihin, näin monia työntekijöitä, joita oli kohdeltu väärin ja vainottu heidän konservatiivisten näkemysten tai yhtiön toimintatapojen kritiikin takia, Cernekee kertoi Fox Newsin Tucker Carlsonille.
– Nostin näitä huolenaiheita esiin kaikilla asianmukaisilla kanavilla, Cernekee sanoi. Lopulta Google joutui liittovaltion työvoimahallinnon tutkinnan kohteeksi.
Tässä tutkinnassa Googlen väitetään esittäneen valheellisia syytöksiä Cernekeestä ennen potkujen antamista.
Lausunnossaan “Fox & Friends” -ohjelmalle Google totesi, että elävä debatti on Googlen työpaikkakulttuurin tunnusmerkki, vainoaminen, syrjintä ja tietomurrot sekä luottamuksellisen tiedon varastaminen eivät ole.
– He ovat hyvin puolueellisia. Puolueellisuutta on siellä jokaisella organisaatiotasolla. Googlella on paljon aktivisteja töissä, Cernekee sanoi vastauksessaan.
– Laumasieluisuus on hyvin voimakasta, ja jos olet eri mieltä lauman kanssa hitusenkin, he hyökkäävät kimppuusi ja maalittavat sinut, tekevät sinusta esimerkin.

Cernekee lisäsi, että teknojättien unilukkarit olisivat halukkaampia puhumaan suunsa puhtaaksi, jos he tietäisivät, että Trump tukee heitä.

Konservatiivien syrjinnästä on ollut puhetta jo aiemmin
Suomen Uutiset kirjoitti heinäkuun lopussa Greg Coppolasta, Googlella edelleen työskentelevästä insinööristä, joka jo aiemmin varoitti teknologiajättien puolueellisuudesta.
Trump ottikin kantaa Cernekeen paljastuksiin. Fox Newsin mukaan Trump sanoi keskustelleensa aiemmin Googlen toimitusjohtaja Sundar Pichain kanssa väitetystä konservatiivien syrjinnästä. Pichai kertoi Trumpille, että Google ei ole suunnittelemassa laitonta vaalivaikuttamista vuoden 2020 vaaleissa, vaikka päinvastaistakin on väitetty.
– Se kaikki kuulosti hyvältä, kunnes katsoin Googlen insinööri Kevin Cernekeen sanovan kammottavia asioita siitä, mitä he tekivät vuonna 2016, Trump sanoi. Trump viittasi myös Cernekeen kommenttiin, jonka mukaan teknojätti haluaa varmistaa, että Trump häviää vuoden 2020 vaalit.

 

notareal

Kapteeni
Mielenkiintoinen yksityiskohta muuten Yhdysvaltojen maahanmuuttolakiin liittyen. Näin videon USA:n rajaviranomaisen todistelusta edustajainhuoneessa. Siellä tuli esille mielenkiintoinen yksityiskohta.

Yhdysvalloista ei voi hakea turvapaikkaa muualta kuin virallisista rajanylityspaikoista. Eli jos hyppii rajan yli muualta, niin ei ole oikeutettu hakemaan turvapaikkaa. Merkittävästi erilaisempi systeemi kuin EU:ssa, ja sen takia nuo Washington Postin kertomat lakiyksityiskohdat voivat olla eurooppalaiselle outoja.

Ja vasemmisto usassa varmasti pyrkii siihen, että turvapaikkaa voi hakea mistä vaan.
Noiko on? Tämä hakemuslomakkeen ohjeista ei kyllä tuollaista käsitystä saa, vaan "If you are currently in immigration court: You must file your Form I-589 with the immigration court that has jurisdiction over your case." eli hakemus jätetään tuomioistuimeen, jossa hankilön maahantuloasiaa käsitellään (olettaen että otettu kiinni) tai asuinpaikan mukaisesti postilla tiettyihin palvelupisteisiin.

edit toki voihan kyseessä olla em lisäksi jokin toinen tapa hakea turvapaikkaa noilla rajanylityspaikoilla.
 

ILoveEU

Majuri
Tulipahan luettua Yhdysvaltojen turvapaikkasysteemistä.

Noiko on? Tämä hakemuslomakkeen ohjeista ei kyllä tuollaista käsitystä saa, vaan ....
edit toki voihan kyseessä olla em lisäksi jokin toinen tapa hakea turvapaikkaa noilla rajanylityspaikoilla.
Siellä uscis sivustolla on seuraavanlainen teksti.

You may apply for asylum if you are at a port of entry or in the United States. You may apply for asylum regardless of your immigration status and within one year of your arrival to the United States.

You will not be eligible to apply for asylum if you:·
Filed your application after being in the United States for more than one year.


Eli _maahantullessaan_ täytyy hakea asylia port of entryssä, eli virallisella rajanylityspaikassa. Maassa jo oleva voi hakea asylia myöhemmin, tiettyjen rajojen sisällä. Toinen lähde kertoo seuraavasti:

Asylum seekers must be in the U.S. or at a port of entry (an airport or an official land crossing) to apply for, or request the opportunity to apply for, asylum.

Eli aavikon yli pomppimalla ei voi hakea asylia, mutta miksi? Tuolla jossain lähteessä mainittiin, että asylia ei voi hakea, koska hakemuksen voi jättää vain silloin jos "removal process" ei ole niskassa. Kännykän kautta naputtelen, ja muutenkin jo rönsyilee, niin jätän sen yksityiskohdan kotitehtäväksi. Veikkaan, että kun sieltä aavikon yli yrittää, ja rajaviranomainen koirineen nappaa käsivarresta kiinni, niin tuo removal process lähtee automaagisesti heti käyntiin.


---

Sitten ei enää vastauksena, vaan pohdintana noin muuten.

Kun tuosta us asylum lawsta kuuklettaa, niin tulee paljon vastaan viime aikaisia uutisia uudesta ohjeistuksesta, että asylia ei käytännössä voi hakea enää edes virallisesta rajanylityspaikasta, vaan asyl päätöstä täytyy odottaa tyyliin Meksikossa, jossa hakemus myös jätetään Yhdysvaltojen viranomaisille, kun Meksikoon saapuu.

Hoksasin yhden jutun - tuohan kuulostaa kovin siltä, mitä Euroopan Unioni suunnitteli, eli turvapaikkaa haetaan EU:n ulkopuolella, jossain sopivissa valtioissa, eikä EU rajalla. Millä nimellä kulki se EU suunnitelma?

Ihmisoikeusjärjestöt ovat Trumpin hallinnon suunnitelmasta pomppineet seinille. Eli periaatteessa Yhdysvallat koeponnistaa tällä hetkellä sen, mitä EU suunnitteli/suunnittelee toteuttavansa.

Eli kannattaa sillä silmällä seurailla Yhdysvaltojen meininkiä tämän uuden säännön kanssa.

The Trump administration has announced a new rule to curb Central American asylum claims in the US.

The measures say migrants must apply for asylum in the one of the countries they pass through en route to the US or they will be ineligible for consideration. ..

The US had already imposed the Migrant Protection Protocols (MPP) program - also known as "Remain in Mexico" - which forces asylum seekers to wait for their US court hearings on Mexican soil.

 

taantumu

Kenraali
Todennäköisin vaihtoehto lienee itsemurha sillä tällä kertaa hyvinkin todennäköisesti olisi napsahtanut kunnon tuomio ja loppuelämä vankilassa tuskin miljardööriä houkutteli.

Alla 20-vuotta vanha faktantarkistus Clinton Body Bags-tarinasta.
https://www.snopes.com/fact-check/clinton-body-bags/
 

ILoveEU

Majuri
Kerrotaan, että putinia kritisoivien toimittajien yleisin kuolinsyy on sydänkohtaus, auto-onnettomuus ja muut 'suihkussa liukastumiset'. Lähtötapoja on monia, mutta harva kuitenkin kuolee vanhana.
 

Bushmaster

Greatest Leader

taantumu

Kenraali
What does the word suicide mean in the phrase suicide WATCH?
Epsteinhän ei ollut tarkkailussa itsemurhan varalta.
Even though Epstein was found unconscious last month, he had recently been taken off suicide watch, a special set of procedures for inmates in danger of taking their own life, according to the source. The financier was in a cell by himself when his body was found.
https://www.reuters.com/article/us-people-jeffrey-epstein/disgraced-money-manager-jeffrey-epstein-dead-in-apparent-suicide-idUSKCN1V00GM
 

Bushmaster

Greatest Leader
täältä lisää Epsteinin "itsemurhasta"ja siihen (Clinton jne) liittyvästä mediassa olevasta informaatiosta....:unsure:

 
Top