Trump -psykoosi

Trumpilla todella on twiitti joka tilanteeseen.


Obaman puolustukseksi sanottakoon, että hän ei sentään kutsunut talebaaneja Camp Davidiin 9/11 iskujen alla. Camp Davidhän on pyhää maata patriooteille. Toki tiedämme, että Trump ei ole sellainen. Mutta olipahan melkoinen WTAF uutinen.
Eikö 9/11 ollutkaan Al Qaedan organisoima. Toki Al Queda ja Taliban ovat kytköksissä...
 
CNN: Yhdysvallat veti huippuvakoojansa salaisessa operaatiossa Moskovasta – Trumpin pelättiin paljastavan henkilöllisyyden
4e78633d741648e2b0055b16f2b649df.jpg

Presidentti Donald Trump. (KUVA: MICHAEL REYNOLDS)
Julkaistu: 9.9. 23:31
YHDYSVALLAT

Amerikkalaiskanavan mukaan vakooja poistettiin Venäjältä salaisessa operaatiossa toukokuussa 2017.

Kaapelikanava CNN kertoo Yhdysvaltojen vetäneen pois korkealla tasolla Venäjän hallinnossa toimineen vakoojansa pian Donald Trumpin noustua presidentiksi. Kanavan mukaan Moskovassa toiminut huippuvakooja poistettiin Venäjältä salaisessa operaatiossa toukokuussa 2017 sen jälkeen, kun lähteen henkilöllisyyden pelättiin paljastuvan.

CNN:n mukaan päätös tehtiin pian sen jälkeen, kun Trump oli keskustellut Valkoisen talon työhuoneessaan Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin ja maan Yhdysvaltain-suurlähettilään Sergei Kislyakin kanssa. Washington Post -sanomalehden mukaan Trump olisi paljastanut tapaamisessa venäläisille salaisia tietoja Yhdysvalloista, joka herätti huolta maan tiedusteluyhteisössä.

Yksi CNN:n haastattelemista lähteistä sanoo päätöksen vakoojan poisvetämisestä johtuneen osittain siitä, että Trumpin ja tämän hallinnon pelättiin voivan paljastaa tämän henkilöllisyyden toiminnallaan. Keskustiedustelupalvelu CIA:n ja Valkoisen talon edustajat kiistävät tiedot kanavalle.

– CNN:n uutisointi on paitsi väärin, myös saattaa asettaa ihmisiä hengenvaaraan, kommentoi Valkoisen talon tiedottaja asiaa.

Johannes Kotkavirta

 
Aika kovalla tasolla liikkuunut tuo Venäjän hallinnossa toiminut vakooja. Ihmekkös kun USA tiedustelulla tuntui olevan niin varma tieto Venäjän ja Putinin sotkeutumisesta USA:n presidentinvaaliin.
The source was considered the highest level source for the US inside the Kremlin, high up in the national security infrastructure, according to the source familiar with the matter and a former senior intelligence official.
According to CNN's sources, the spy had access to Putin and could even provide images of documents on the Russian leader's desk.
The covert source provided information for more than a decade, according to the sources, and an initial effort to extract the spy, after exposure concerns, was rebuffed by the informant.
 
Jossain Vietnamia käsittelevässä aiheessa tuli mainittua, että Vietnam hyötyy Yhdysvaltain ja Kiinan välisestä kauppasodasta. Vietnamissa on tarjolla halpaa työvoimaa, mutta Kiinassa valmistettuja tuotteita koskevat tariffit eivät tietenkään koske Vietnamissa valmistettuja tuotteita, joten Vietnam on houkutteleva kohde monelle yritykselle. Näin todellakin näyttää olevan.

"The buying spree is the latest sign of foreign enthusiasm for Vietnam, which has arguably been the biggest winner from the US-China trade war, with a flurry of companies relocating to it to escape the ever-deepening trade tariffs.

The country’s trade surplus with the US has risen so rapidly that President Donald Trump has labelled Hanoi as “almost the single worst abuser of everyone” in global trade, “tak[ing] advantage of us even worse than China”"

:D

“It has young demographics, a great location, a cheap workforce — probably half what you pay in China, if not less — and, chiefly, strong single-party rule that can get things done. That has come together to make Vietnam a great export manufacturing base.”


 
Nyt on meikällä taas sellainen fiilis, että ovaalissa hihna luistaa keskimääräistä enemmän.
 
  • Tykkää
Reactions: PSS
Kai tossa munkin linkkaamassa kuvassa on jotain pahasti viturallaan. Vähintään odotan joku oman elämänsä super-republikaanin tulevan pian vinkumaan, että tämä ja tämäkin lähti omasta tahdostaan, ei Trump niitä kenkinyt. Päälle sit vielä tarinaa bolsevismista ja vihervassaroinnista. :rolleyes:
 
Toimii Trump tietysti paljon fiksummin kuin Suomen edellinen pääministeri. Jos hommat ei suju Trump antaa oitis kenkää eikä tuhlaa aikaa; Sipilä otti viime tingassa eron, jolla ei ole mitään käytännön merkitystä, mutta pitääpä olla poliittista teatteria vaalien alla.

Sen sijaan kannattaa olla skeptinen kun lukee potkut saaneiden kitinöitä. Tämä kaiffari alkoi heti potkujen jälkeen ulisemaan Trumpista. Se on tietysti inhimillinen reaktio, varsinkin jos on ennen potkujen saantia arvostanut Trumpia, mutta ei se sivustaseuraajille tarjoa mitään mielenkiintoista.

 
Ei ole Trumpillakaan helppoa. Aina kun jonkun ulkovallan kanssa oli murheita oli Boltonilla vakioratkaisu: pommitetaan niistä paska ulos. Mutku pressa ei halua sotia. Paitsi ihan pienen atomipommin olisi pudottanut Bahamalle. ( lopputulema ei olisi poikennut nykytilasta toim. huom. ) Ja sekin perkele kiellettiin. Ei ole pressaa kadehtiminen.
 
Back
Top