Trump -psykoosi

"Trump Signs Law"
Taikasanat

Suomalaiset osaisivat suhtautua asiaan sen edellyttämällä tavalla, eli vinosti hymyillen, jos Sauli N hehkuttaisi, miten hienoja lakeja on säätänyt. Kyseessä on kuitenkin ihan vain kongressin sujuvalla puoluerajan ylittävällä yhteistyöllä säätämä laki, jonka Trump muodollisesti vahvisti allekirjoituksellaan. Täällä homma on vähän henkilöpalvontaan kallellaan ja kaikki on joko presidentin syytä, tai ansiota. Äänestäjäkunta ei ole USA:ssa kovin valveutunutta, vaan lakien hyvyyskin päätellään pääsääntöisesti siitä, minkä puolueen presidentti sen on säätänyt.
 
Vieläkään et ole vastannut miten kongressin kuultavana käyneet henkilöt eivät ole todistaneet yhtään mitään mistään suuntaan tai toiseen.

Yksinkertaista. Koska todistajien kertoma ei tukenut republikaanien narratiivia, ei mitään ole ilmennyt. Ei voi olla muuta, kuin oma ennalta lukittu totuus. Sen ulkopuolella on vain ammottava tyhjyys.
 
Jutuista päätellen epätoivo valtaa alaa Trump-puolueessa. Presidenttihän ei tällä prosessilla kaadu mutta ans kattoo miten käy pressan jatkon takuumiehinä toimivien senaattorien?

Tämä on todellakin se prosessin mielenkiintoisin ulottuvuus. Senaattorien pitää tarkkaan punnita, vetävätkö poliittisen uransa vessasta alas, mikäli toimivat mallilla X, Y tai Z. Vaihtoehtoina on äänestää puolesta, tai vastaan. Senaattori voi myös jäädä saapumatta äänestykseen, jolloin päätös ratkeaa sen mukaan, miten läsnä olevat äänestävät.

Viraltapano on epätodennäköinen ja jos se tapahtuu, niin melko varmasti mallilla Z. Tuo edellyttäisi kuitenkin sitä, että prosessi saadaan vahvasti popularisoitua, mikä taas ei näytä kovin todennäköiselle. Jos demokraatit eivät onnistu kääntämään hommaa enemmän viihteen suuntaan, niin kaikki jatkuu ennallaan. Ja jokainen varmaan osaa kuvitella, miten vaikeaa on viihteistää oikeudenkäyntiä, jota puolustus pääsee melko vapaasti puurouttamaan.
 
Giuliani tietysti Biden-sähläyksensä sivussa yritti hyötyä taloudellisesti kontakteistaan Ukrainaan.
President Trump’s personal attorney, Rudolph W. Giuliani, negotiated this year to represent Ukraine’s top prosecutor for at least $200,000 during the same months that Giuliani was working with the prosecutor to dig up dirt on former vice president Joe Biden, according to people familiar with the discussions.

The people said that Giuliani began negotiations with Ukraine’s top prosecutor, Yuri Lutsenko, about a possible agreement in February. In the agreement, Giuliani’s company would receive payment to represent Lutsenko as the Ukrainian sought to recover assets he believed had been stolen from the government in Kyiv, those familiar with the discussions said.

The talks occurred as Giuliani met with Lutsenko in New York in January and then in Warsaw in February while he was also gathering information from Lutsenko on two topics Giuliani believed could prove useful to Trump: the involvement of Biden and his son Hunter in Ukraine, and allegations that Ukraine, not Russia, had interfered in the 2016 election.

...
https://www.washingtonpost.com/poli...6c3e86-112d-11ea-b0fc-62cc38411ebb_story.html
 
Fox Newsin Opinion puolen iltaohjelmien stara Carlson Tucker liputtaa avoimesti Venäjän puolta Ukraina-kriisissä. Tai sodassa, siis. GOP puolustaa Trumpia virkasyytöksiltä vastaavasti ajamalla Venäjän Ukraina-salaliittoteoriaa. Reagan ei enää puoluettaan tuntisi... :facepalm:
Onhan sitä jo vähän pidempäänkin sanottu, että Putin olisi USA:n konservatiivien salarakas, mutta oli kyllä silti aika yllättävä lausahdus Tuckerilta. Alla yksi esimerkki asiaa koskevista jutuista.

How U.S. rightwingers learned to love Putin
Millions of Republicans either support or don’t give a damn about Russian interference in the midterm elections this year.

According to a Yahoo Finance/SurveyMonkey poll of 2,509 Americans conducted July 25-27, 11 percent of people who identify as Republican or lean Republican say it’s “appropriate” for Russia to help the GOP retain control of Congress in the November elections. Another 29 percent say it’s “not appropriate, but wouldn’t be a big deal” for the Russians to help. Gallup reports that the number of Republicans who characterized Russia as a friend or ally has gone up sharply from 18 percent in 2014 to 40 percent today. Democrats’ views of the relationship are about the same, with 25 percent today versus 28 percent in 2014 defining it positively.

Why has this happened? There are indications that an increasing number of American rightwingers have concluded that they have more in common ideologically with Vladimir Putin than with their domestic opponents.
...
 
EKgyZjNXsAADa6_.jpg:large
 
Katso liite: 34964Kaikille Donaldin pilkkaajille suosikki eukkonne kuva.
Mikä saa sinut kuvittelemaan, että se, ettei pidä Trumpista, tekisi ihmisestä Hillary-fanin (varsinkaan Suomessa)? Minulle on periaatteessa aivan se ja sama, kuka Yhdysvalloissa on presidenttinä. Mutta silloin se alkaa kiinnostaa ja huolestuttaa, jos presidenttinä on täysin epäpätevä pikkusieluinen narsisti, joka myy kaikki liittolaiset pienestä omasta hyödystä ja muutenkin hengailee kehitysmaiden pikkudiktaattorien kanssa...
 
Mikä saa sinut kuvittelemaan, että se, ettei pidä Trumpista, tekisi ihmisestä Hillary-fanin (varsinkaan Suomessa)? Minulle on periaatteessa aivan se ja sama, kuka Yhdysvalloissa on presidenttinä. Mutta silloin se alkaa kiinnostaa ja huolestuttaa, jos presidenttinä on täysin epäpätevä pikkusieluinen narsisti, joka myy kaikki liittolaiset pienestä omasta hyödystä ja muutenkin hengailee kehitysmaiden pikkudiktaattorien kanssa...
Kaikki todelliset Trumpin vihaajat ovat sydämeltään näitä Clintonien klaanin linjan kannattajia.
 
Back
Top