Ukrainan konflikti/sota

Taas ryssien ELSO vehjettä kuritetaan, vähintään vaurioitui noista pommeista.


Vähäksi käyvää tykkikalustoa pois Venäjän vahvuudesta.


Muutama ryssä on vaihtanut hiippakuntaa ja muutama on ottamassa viimeistä askeltaan Tuonelan lautturin kyytiin. Väitetysti Ukrainan partisaanien tekosia, mutta kommenteissa mainitaan että aiemmin olisi ollut venäläisten omaa ryssimistä eli ammuttu omia.

 
Viimeksi muokattu:
”Ukrainan sota on kiihdyttänyt valtavasti länsimaiden aseteknologian kehitystä, kun olemme pystyneet testaamaan uusia aseita taisteluolosuhteissa”
”Opimme mikä toimii ja mikä ei. Nato-maiden asekehitys on sellaisessa vauhdissa, missä sen voisi olettaa olevan sodan aikana”, sanoi Heappey Defence One -uutissivuston mukaan.
Yksi Ukrainassa todellisissa olosuhteissa testattu uusi asejärjestelmä on MSI Defence Systemsin valmistama Terrahawk Paladin. Se on tarkoitettu dronejen torjuntaan.

Muistakaa, maalitaulut maksaa rahaa ja niillä saattaa olla jopa tunnearvoa. Joten, käyttäkää venäläisiä. venäläiset eivät maksa mitään, kukaan ei jää heitä kaipaamaan, sekä ne hajoavat luontoon.

Mutta, vakavasti ottaen. Tässä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi venjä tulee häviämään tämän sodan ja miksi se ei tule olemaan suurikaan sotilaallinen uhka lännelle. Täällä on nostettu esille lännen saamattomuus ammusten tuottamisessa ja kyllähän se on ongelma, mutta ei suinkaan niin suuri, kun annetaan ymmärtää. Mutta, tämä on se todellinen "salainen" tuki, missä pyörä pyörii ja länsi ei vitkastele.

Antaa venäjän samalla keskittyä haaskaamaan resursseja T-55:en ja BMP-1:en kunnostamiseen...
 
Kuinka Venäjän armeija selittää venäläisille, miksi heidän sukulaistensa pitäisi kuolla Ukrainassa:

▪"Jos venäläiset sotilaat eivät kuole tappaessaan viattomia Ukrainassa, he palaavat Venäjälle, ja se on huono asia:"

Venäläisten tykinruoan vaimot loivat keskusteluja, joissa he keskustelivat tulevista mielenosoituksista,
mutta Venäjän viranomaiset ottivat keskustelun täyden hallintaansa, uhkasivat heitä ja poistivat sitten keskustelut.

He sanovat myös, että länsi ja Yhdysvallat julistivat sodan tuhoa Venäjälle, koska he tarvitsivat Venäjän resursseja, mutta eivät ihmisiä.
He ajattelevat, että kukaan ei muista, että Venäjä oli se, joka hyökkäsi. Kukaan ei hyökännyt sitä vastaan tai aikonut tehdä niin.

 
Ei näyttäisi tuo metodi toimivan. Ryssien 810. Merijalkaväki prikaati tuhottiin lähes kokonaan Vuhledarissa viime talvena, nyt se on muodostettu uudelleen ja ottaa pian lukua Dnipron vasemmalla rannalla.

Vatnikit omissa harhoissaan vääntävät tämänkin nurinpäin... :p


"No, you get a couple of Kayaks, couple of platoons huddled behind whatever they can find.
Being blasted to shreds by artillery and aviation.
Prefect training scenario for the new troops of the 70th Motor Rifle division and 144th Motor Rifle brigade.
Called unit "blooding"."
 
Alexander Kovalenko kirjoittaa ryssän MLRS-tappioista. Toistaiseksi vaikuttaa siltä että marraskuu 2023 tulisi olemaan ennätyskuukausi: ollaan kuukauden puolivälissä ja jo tähän mennessä ovat menettäneet 46 kpl eli jos trendi jatkuisi näin, kuukauden tappiot olisivat luokkaa 85-90 kpl mikä on selvästi enemmän kuin yksikään aikaisempi kuukausi.

Mistä tämä johtuu? Hänen mukaansa olisivat alkaneet tuomaan MLRS-laitteita lähemmäksi etulinjaa mikä puolestaan altistaa ne droneille ja vastatykistölle.

Miksi tuoda lähelle etulinjaa? Hän tarjoaa kaksi selitystä: iskut ukrainalaisten taka-asemiin / etulinjan taakse JA näiden olisi tarkoitus tarjota vastavoima tai kilpailla vastatykistönä Ukrainan tykistöä vastaan.

Pyrkivätkö siihen että tykistö yhdessä MLRS-laitteiden kanssa toisi paikallisen tykistöylivoiman ja siten parempia tuloksia? VAI alkavatko tykistön kokemat tappiot näkyä tässäkin eli pitää tuoda haavoittuvampia raketinheittimiä tekemään tykistön töitä?

Olipa miten tahansa, näyttää jo tässä vaiheessa selvältä että marraskuu 2023 olisi ennätyskuukausi näiden tappioiden osalta ja sille täytyy olla jokin looginen selitys tai useita selityksiä.

Interesting trend. During the first half of November, the ROV lost 46 MLRS. This is even more than the losses of their MLRS over a number of months in 2022-2023. Perhaps in November it will be possible to talk about a new record for the destruction of Russian MLRS. Maybe. But this is not the main thing.

The main thing is why this began to happen. The Russian command again began to move the MLRS closer to the LBS in order to create competition for the Ukrainian artillery in matters of counter-battery combat and to hit the rear. As a result, she finds herself in the most favorable defeat zone. What can I say... They won’t find another way out, and therefore “Grads”, “Smerchs” and “Hurricanes” will burn stably and systematically in the future. which is what we are watching.

Stay Tuned and... Glory to the Nation!


1700154646438.png

 
Viimeksi muokattu:
Aika huolella on paukkunut.


”At night, a drone flew into a russian military unit on the outskirts of Kotluban (Volgograd region) and a powerful explosion occurred.
This warehouse is a large ammunition depot used to store rockets, shells and other explosives.
They write that 630 people were evacuated from the territory of the military unit: 379 military personnel, 251 civilian workers and 3 children.

After the explosion and subsequent detonation, relatives of the military, who were on the territory of the military base at that time, cannot contact them.”
 
Back
Top