Lisää nerokkaita Ukrainan ratkaisuja. Toki ei tuo 3000 neliöö valtava ala ole mutta jos mittoja pidentää ja kaventaa saanee käsityksen myös etulinjan tuntumassa mahdollista etenemistä varten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Eikös ryssien doktriinin mukaan isku sen ydinpelotteen osia kuten strategisia pommikoneita ja sukellusveneitä, oikeuta niiden paljonpuhuttujen ydinaseiden käytön?Tämän mukaan jossain stavropol nimisen alueen huudeilla emäryssälässä
Linkki
mapsista:
Katso liite: 96671
Voihan nuita käyttää useampia yhtäaikaa? Panee kymmenen droonia hommiin niin saa tutkittua 50 metriä leveää väylää yli puolen kilometrin matkalta kertalinttuulla.Lisää nerokkaita Ukrainan ratkaisuja. Toki ei tuo 3000 neliöö valtava ala ole mutta jos mittoja pidentää ja kaventaa saanee käsityksen myös etulinjan tuntumassa mahdollista etenemistä varten.
Tää löytyy Yle Areenasta suomiteksteillä.20 Days in Mariupol (full documentary) | FRONTLINE and The Associated Press
niin paitsi se miinojen poisto pitää kaiketi tehdä sitten perinteisemmin edelleen mutta varmasti hyvä apu näistä onVoihan nuita käyttää useampia yhtäaikaa? Panee kymmenen droonia hommiin niin saa tutkittua 50 metriä leveää väylää yli puolen kilometrin matkalta kertalinttuulla.
Säästää monen pioneerin hengen, jos pelittää
Niin löytyy. Joku aikoinaan kyseli löytyykö tuo ilmaisena versiona ja sellaisena, että siihen saa jonkun muun kuin suomenkielisen tekstityksen. Taisi olla tarvetta venäjän kieliselle tekstitykselle. Toki tämän youtube-versionkin katsomiseen tarvitaan tili.Tää löytyy Yle Areenasta suomiteksteillä.
Tuon lisäksi pitää muistaa, että tuo ilmaisee kaikki metalliset kohteet maastossa ja jos halutaan raivata alueella, jossa ollaan taisteltu ja jota ollaan tulitettu epäsuoralla tulella, niin sitä metallia löytyy sieltä melko paljon. Ilmaisujen joukosta pitäisi sitten osata erotella ne potentiaaliset miinat kaikesta muusta tavarasta. Sama ongelma on tietysti, jos käyttää käsikäyttöistä metallin ilmaisinta.niin paitsi se miinojen poisto pitää kaiketi tehdä sitten perinteisemmin edelleen mutta varmasti hyvä apu näistä on
muoks. tai jos saa tuosta miinojen tarkat sijainnit ja toinen droneparvi sitten pudottelee kranut niitten päälle posauttaen kaik veks
Erottelussa kannattaa tietysti vetää virhemarginaali mahdollisimman paljon ei-miinojen puolelle. Romunkappaleiden räjäyttely tai esiin kaivaminen on pelkä hidaste, kun raivaamatta jäänyt miina voi pysäyttää etenemisen siihen paikkaan.Tuon lisäksi pitää muistaa, että tuo ilmaisee kaikki metalliset kohteet maastossa ja jos halutaan raivata alueella, jossa ollaan taisteltu ja jota ollaan tulitettu epäsuoralla tulella, niin sitä metallia löytyy sieltä melko paljon. Ilmaisujen joukosta pitäisi sitten osata erotella ne potentiaaliset miinat kaikesta muusta tavarasta. Sama ongelma on tietysti, jos käyttää käsikäyttöistä metallin ilmaisinta.
Twiitistä ei tainnut selvitä onko laite tarkoitettu sotilaskäyttöön vai ns. humanitääriseen raivaukseen.
Hard kill + Area Denial/Mission Kill siis saavutettu. Ei huono ja jatkoa ajatellen vaikeuttaa taas vanjan operaatioita. Kerran kun vielä ottavat kuokkaan niin joutuvat taas stand offia kasvattamaan kuten A-50 ja sukhoiden osalta Krimillä. Jos uskaltavat edes uudestaan lähteä vielä vanhalla tyylillä kokeilemaan.Lisää Tu-22M3 tiputuksesta, toinen kone jänisti seurauksena.
Eipä tässä tartte ihmetellä enempää. Juuri äsken lilliputteli avasi uuden rintaman, eli sabotaasi-iskut USA:ssa ja UK:ssa ammustuotantoon. Lisäksi suutariksi jäänyt yritys Saksassa. USA hoiti erään lentokenttäiskun kiitokseksi pari päivää ammustehtaan räjähdyksen jälkeen. UK:n räjähdyksestä on myös pari päivää eli motivoitunut tekijä on. Hoituu esim. Reaper + AAMRAAM yhdistelmällä, noitten pommikoneiden laukaisupaikka on jo yleistä tietoa. Tähän mennessä on todistettu että ryssä ilmavalvonta vuotaa kuin seula joten kyllä sinne sigintin avulla ujuttaa dronen paikalle ihan helposti. UK:n resursseilla onnistuu ihan varmasti.Siis, ymmärsinkö oikein, että tuo kone on ammuttu alas yli 600 km päästä? Millä tuo on oikein tehty?
Metallin ilmaisin yhdessä Lidarin kanssa voisi helpottaa eri kohteiden erottelua toisistaan mutta se nostaa tietysti hintaa.Erottelussa kannattaa tietysti vetää virhemarginaali mahdollisimman paljon ei-miinojen puolelle. Romunkappaleiden räjäyttely tai esiin kaivaminen on pelkä hidaste, kun raivaamatta jäänyt miina voi pysäyttää etenemisen siihen paikkaan.
Tuo drone näyttää muutenkin työskentelevän melko hitaasti. Käytännössä ei taida soveltua hyökkäysraivaukseen, tarkka-ampuja luultavasti tiputtaisi tuon muutamalla yrityksellä kun se pysähtyy tarkastelemaan jotain havaintoa. Sen sijaan heti hyökkäyksen perässä huoltolinjojen raivaamiseen varmasti oiva väline, kun se voi itsenäisesti kartoittaa annetun alueen sillä välin kun raivausporukat puhdistavat edellistä länttiä.
Jatkokehitysmallit tottakai parantavat tästä. Saadaan lisää nopeutta ja ehkä suojaakin esimerkiksi matalammalla toimimisesta.
Eikös sakuilla ollut WWII aikoina joku lentokoneeseen laitettu merimiinojen raivaus sydeemi? Tais toimia jollain sähkömangneettisella tavalla. Jos siitä kehittelis drone version?Erottelussa kannattaa tietysti vetää virhemarginaali mahdollisimman paljon ei-miinojen puolelle. Romunkappaleiden räjäyttely tai esiin kaivaminen on pelkä hidaste, kun raivaamatta jäänyt miina voi pysäyttää etenemisen siihen paikkaan.
Tuo drone näyttää muutenkin työskentelevän melko hitaasti. Käytännössä ei taida soveltua hyökkäysraivaukseen, tarkka-ampuja luultavasti tiputtaisi tuon muutamalla yrityksellä kun se pysähtyy tarkastelemaan jotain havaintoa. Sen sijaan heti hyökkäyksen perässä huoltolinjojen raivaamiseen varmasti oiva väline, kun se voi itsenäisesti kartoittaa annetun alueen sillä välin kun raivausporukat puhdistavat edellistä länttiä.
Jatkokehitysmallit tottakai parantavat tästä. Saadaan lisää nopeutta ja ehkä suojaakin esimerkiksi matalammalla toimimisesta.
Näistä lämpöä eristävistä asuista oli puhetta jo kauan aikaa sitten. Tässä ryssät esittelevät jotain mallia ja tuntuu lämpökameran perusteella toimivan.
Kiitokset, minähän sitä Mariupol-videota kyselin venäjänkielisellä tekstityksellä jaettavaksi lilliputin propagandan vaikutuksen alaisena olevalle.Niin löytyy. Joku aikoinaan kyseli löytyykö tuo ilmaisena versiona ja sellaisena, että siihen saa jonkun muun kuin suomenkielisen tekstityksen. Taisi olla tarvetta venäjän kieliselle tekstitykselle. Toki tämän youtube-versionkin katsomiseen tarvitaan tili.
Briteillä ainakin oli, Vickers Wellington DWI. 15 metrinen sähkömagneettikela pommikoneen alla, toimi magneettiherätteisiin, kontaktiherätteiset sitten taas eri juttu. Koko ja virran tarve tuollaiselle taitaa olla sen verran kova, että droneen moisen tekeminen on aikamoisen tempun takana nykytekniikallakin.Eikös sakuilla ollut WWII aikoina joku lentokoneeseen laitettu merimiinojen raivaus sydeemi? Tais toimia jollain sähkömangneettisella tavalla. Jos siitä kehittelis drone version?
Eikös ryssien doktriinin mukaan isku sen ydinpelotteen osia kuten strategisia pommikoneita ja sukellusveneitä, oikeuta niiden paljonpuhuttujen ydinaseiden käytön?
Tähän ryssän OTHR (Over The Horizon Radar) mahtitutkaan tehty isku jäi palstalla aika vähälle huomiolle.