Ukrainan konflikti/sota

Sodan vastaset venäläiset teki valesivun ja valehenkilöllisyyden joka syyti isänmaallisia runoja. Sivua seuras duuman jäsenet, Putinin neuvonantajat, sadat muut poliitkot, sotabloggarit jne. Ainut vaan, että runot oli natsirunoilijan suoltamia 1930- ja 1940- luvulla jotka oli käännety venäjäksi.

Tämän rouvan mukaan venäläiset on alkanu elää paremmin erikoisoperaation aikana:

Eikös ryssät omasta mielestään ole syvällistä, sivistynyttä kulttuurikansaa ? Parempia siis kuin ketkään muut.
 
Tämä ei nyt liity suoraan sotatapahtumiin, mutta kun mietitte lahjoituksia ua suuntaan ja kalkuloitte ettei niin vähää kehtaa antaa.

Kalkuloin jos olisimme itse poteroissa, saataisiin tietoa että kaukainen ukraina on meidän Puolella, väki jopa hyvää hyvyyttänsä kerää meille kaikkea tarpeellista.

Jos olisin itse poterossa ja saisin siniristiipun kuosiin ommellut villasukat toiselta puolen Eurooppaa niin moraalibusti olisi iso., eikä olisi poru kaukana.

Siispä veljet ja siskot, apua ukrainaan!
 
Sodan vastaset venäläiset teki valesivun ja valehenkilöllisyyden joka syyti isänmaallisia runoja. Sivua seuras duuman jäsenet, Putinin neuvonantajat, sadat muut poliitkot, sotabloggarit jne. Ainut vaan, että runot oli natsirunoilijan suoltamia 1930- ja 1940- luvulla jotka oli käännety venäjäksi.

Tämän rouvan mukaan venäläiset on alkanu elää paremmin erikoisoperaation aikana:

Eli nyt saa jo luvan kanssa puhua meneillään olevasta sodasta? Olin ymmärtänyt, että ainakin aiemmin "erikoisoperaation" kutsuminen sodaksi oli rangaistava teko.
 
Tämä ei nyt liity suoraan sotatapahtumiin, mutta kun mietitte lahjoituksia ua suuntaan ja kalkuloitte ettei niin vähää kehtaa antaa.

Kalkuloin jos olisimme itse poteroissa, saataisiin tietoa että kaukainen ukraina on meidän Puolella, väki jopa hyvää hyvyyttänsä kerää meille kaikkea tarpeellista.

Jos olisin itse poterossa ja saisin siniristiipun kuosiin ommellut villasukat toiselta puolen Eurooppaa niin moraalibusti olisi iso., eikä olisi poru kaukana.

Siispä veljet ja siskot, apua ukrainaan!
Jos ette keksi, kelle antaa tai lahjoitus sähköisesti epäilyttää, antakaa suoraan paikallisille Ukrainan pakolaisjärjestöille. Tavalla tai toisella apu kanavoituu näiltä järjestöiltä Ukrainaan.
 
Missä ne fighting falconit oikein luuraa? Kohta on jo heinäkuu ja piti tulla kesäkuussa.
Joten tulee mieleen kun oli uutinen että Mordori alkanut kohdistaa kaukovaikutusta Ukrainan kentille ( en osaa kaivaa lähdettä tähän ), niin jonkin aikaa sen jälkeen tuli tämä uutinen, boosti näiden Patriot-järjestelmien nopeasta lisäämisestä.

Falcon-kentille sellainen ilmapuolustus, ettei örkit pääse repimään otsikoita että tuhosivat "Naton" koneet kentilleen.

Lisäksi tipahtelee tietoa että ground support-miehistöä on valmistumassa koulutusputkesta, niin alkaa paketti olemaan kasassa. Jos joku lenkki toimii, niin vaarannetaan koko F16 kokonaisuus.

Liittyisivätkö nämä toisiinsa?

Falconeista tuli mieleen Sormuselokuvatrilogiassa ollut Gandalffin kommentti, hetkellä kun 'harmaa' oli ottanut matsia Balrogin kanssa ja roikkui kainaloidensa varassa kuilun partaalla: "Fly you fools!". Sen sijaan että Frodo & Sam olisivat kävelleet koko matkan Mordoriin kaikkien vaikeusten kautta, olisi heidän pitänyt kutsua kotkat apuun ja lentää suoraan tuomiovuorelle pudottamaan sormus hornankattilaan. Näkeekö kukaan muu F-16 analogiaa tähän? :unsure::LOL:
 
Operatiiviset tiedot 28.6.2024 klo 22.00 koskien Venäjän hyökkäystä (1/2)

Ukrainan armeija jatkaa päättäväisesti torjumista vihollisen yrityksissä edetä syvälle alueellemme aiheuttaen sille tehokkaita tulivaurioita, uuvuttaen sitä koko etulinjalla.
Päivän alusta lähtien on tapahtunut 140 taistelua.

Puolustusvoimien ilmailu-, ohjus- ja tykistö osui päivän aikana 11 henkilöstön keskittymisalueelle, neljään ilmapuolustusjärjestelmään ja vihollisen EW-asemalle.
Venäläiset hyökkääjät tekivät 61 ilmaiskua Ukrainan alueelle käyttämällä 110 ilmapuolustusjärjestelmää ja käyttivät myös 328 kamikaze-droonia. Samaan aikaan vihollinen suoritti yli 3180 hyökkäystä joukkojemme asemiin ja asutuille alueille piippu- ja rakettitykistöstä, kranaatista, pienaseista ja taisteluajoneuvojen aseista.

Operatiiviset tiedot 28.6.2024 klo 22.00 koskien Venäjän hyökkäystä (2.2.)

Harkovan suunnassa miehittäjät hyökkäsivät Vovchanskin alueelle 12 kertaa päivän aikana ilmailun tuella. Puolustusvoimien yksiköt ovat torjuneet onnistuneesti 10 vihollisen hyökkäystä ja kaksi muuta yhteenottoa on meneillään. Tilanne on hallinnassa.
Aiemmat tappiot hyökkääjän tähän suuntaan olivat 89 miehittäjää, jotka kuolivat ja haavoittuivat. Kolme panssaroitua taisteluajoneuvoa, kahdeksan autoa, 26 korsua ja ammusvarasto tuhoutuivat.

Kupyanskin suunnassa vihollinen teki yhdeksän yritystä syrjäyttää yksikkömme miehitetyiltä asemistaan lähellä Sinkivkan, Stepova Novoselivkan, Stelmahivkan ja Kruglyakivkan siirtokuntia. Ukrainan sotilaat torjuivat kahdeksan vihollisen hyökkäystä. Taistelu jatkuu Sinkivkan lähellä.

Lymanskin suunnassa venäläiset hyökkääjät yrittivät edetä 19 kertaa Grekivkan, Makiivkan, Nevskin, Torskyn ja Serebrjanskin metsän alueilla. Ukrainan puolustajat torjuivat 17 vihollisen hyökkäystä, taistelut jatkuvat. Toimenpiteisiin ryhdytään estämään miehittäjien eteneminen syvälle alueellemme.

Tilanne Severskin suunnassa on jännittynyt. Päivän alusta miehittäjät ovat tehneet 19 hyökkäystä Bilogorivkan, Spirnyn, Verhnokamjanskin, Rozdolivkan ja Vyimkan läheisyydessä. Puolustusvoimien yksiköt torjuivat 15 venäläisten miehittäjien hyökkäystä, neljä muuta yhteenottoa on meneillään. Puolustusvakauden lisäämiseksi on ryhdytty toimenpiteisiin.

Kramatorskin suunnassa miehittäjät eivät luovu aikeestaan edetä Chasovoy Yarin, Novyn ja Ivanovon alueella. Ukrainan puolustajat torjuivat kaksi vihollisen hyökkäystä, ja kolme muuta hyökkäystä jäi kesken.

Horlivka-Toretskin suuntaan vihollinen hyökkäsi ilmailun tukemana Ukrainan armeijan asemiin 15 kertaa. 14 vihollisen hyökkäystä päättyi tuloksetta, yksi taistelu jatkuu. Tilanne on puolustusvoimien hallinnassa.

Vihollisuuksien voimakas intensiteetti jatkuu Pokrovskin suuntaan. Yhteenottojen määrä on noussut 37:ään. Hyökkääjät jatkavat yksikköjemme painostusta Vozdvizhenkan, Novoaleksandrivkan, Jevgenivkan, Progressin, Novoselivka Pershan ja Umanskyn lähellä. Sotilaamme torjuivat 29 vihollisen hyökkäystä, taistelut jatkuvat. Ukrainan puolustajat tekevät kaikkensa hillitäkseen vihollisen toimintaa ja hänen uupumusta.
Hyökkääjän aiemmat menetykset tähän suuntaan olivat 160 kuollutta ja haavoittunutta miehittäjää. Kaksi panssaroitua taisteluajoneuvoa, neljä autoa ja kaksi korsua tuhoutuivat.

Päivän alusta lähtien Kurakhivin suunnassa on ollut 11 yhteenottoa. Viisi hyökkäysoperaatiota Georgiivkan, Kostyantynivkan ja Paraskoviivkan lähellä päättyi viholliselle ilman menestystä. Samaan aikaan vihollisen toiminta jatkuu lähellä Krasnohorivkaa, missä neljä hyökkääjän hyökkäystä on torjuttu ja kaksi muuta yhteenottoa on meneillään. Tilanne on jännittynyt. Puolustusvoimat ryhtyvät toimenpiteisiin tilanteen vakauttamiseksi.

Vremivskin suunnassa vihollinen yrittää kiilautua yksikköjemme puolustuksen etureunaan Vodyanin alueella. Tykistö tukee aktiivisesti vihollisen toimia. Ukrainan armeija tekee kaikkensa kuluttaakseen hyökkääjät ja aiheuttaakseen heille merkittäviä tappioita.

Orichivin ja Prydniprovskyn suunnassa kaikki tunkeutuvien joukkojen yritykset syrjäyttää yksikkömme miehitetyiltä asemistaan epäonnistuivat.

Muihin suuntiin tilanne ei ole merkittävästi muuttunut.

Puolustusvoimat hillitsevät luottavaisesti Venäjän miehitysjoukkojen hyökkäystä. Erityisesti mainittakoon kontra-amiraali Mykhailo Ostrogradskyin nimetyn erillisen merijalkaväen 35. prikaatin sotilaat, jotka pitivät rohkeasti asemansa, torjuivat taitavasti vihollisen hyökkäyksiä, käyttivät tehokkaasti tulipalon keinoja työvoimalle ja kalustolle aiheuttaen merkittäviä tappioita asukkaille. .
Liity ukrainalaisten puolustajien joukkoon!
Yhdessä olemme voittamattomia!
Kunnia Ukrainalle!

 
Ennustaja kertoo ukrainalaisten hyökkäysten epäonnistuvan sillä Venäjän armeija toimii erittäin harmonisesti ja ammattimaisesti. Sota päättyy neuvotteluiden tuloksena ensi vuonna, Harkovan ja Kiovan kohtalo on jo päätetty. Harkova siirtyy Venäjälle ja Kiova säilyy Ukrainalla. Venäjä vahvistaa merkittävästi asemiaan maailmassa sillä Venäjä tekee oikein, se vastustaa vihollista ja maailma ymmärtää tämän.

"The fate of Kharkov and Kyiv is predetermined": a psychic predicted the unexpected end of the SVO​

The entire world has been watching the development of the situation in the SVO zone for the third year now. Western countries continue to actively pump the Kiev junta with new weapons and dream of defeating Russia on the battlefield. In Ukraine, they are already announcing an autumn offensive: supposedly, Zelensky's gang will make efforts to cut off the land corridor to Crimea. According to psychic and tarot reader Adelina Panina, all attempts by Ukrainian militants to seize the initiative on the battlefield will not lead to success. She told MK correspondents about how the SVO will end and what fate awaits large cities.

— The situation on the battlefield will not change dramatically in the near future: our military will continue to actively confront the enemy, — says Adelina. — The initiative on the front will still be ours. Ukrainian militants will try to put up some resistance. But everyone already understands perfectly well: this will not bring any results. Our military operates in the SVO zone very harmoniously and professionally. We have an army that we can be truly proud of.

— In Ukraine, the problems will only get worse, — Panina continues. — Including with power supply and electricity. But the leadership of the Kyiv junta is not very concerned about this. They have one task — war to the last Ukrainian. The tough mobilization in Ukraine will only intensify, thereby increasing popular discontent. I do not see a new wave of mobilization in Russia — there are enough volunteers.

Adelina says that the end of the SVO will happen thanks to peace negotiations. The results of the special operation will be unexpected for many.

“The fate of Kharkov and Kyiv is predetermined,” says the psychic. – I see that after the end of the SVO, Kharkov can come under the control of our country. Kyiv will remain the center of Ukraine. Next year active hostilities will cease. Although, of course, echoes will be felt for several more years. But, as I already said, Russia will significantly strengthen its position in the world. Because we are doing the right thing: we are resisting the enemy, and the world community sees this very well.
https://www.mk.ru/politics/2024/06/...-predskazala-neozhidannoe-okonchanie-svo.html
 
Terveiset Pitkärannasta. Miettii minkä takia meni muualle tappamaan ihmisiä.
Vitsailtiin kavereiden kanssa tuolla reissatessa upeasta rantabulevardista, eli todella isokuoppaisesta sellaisesta
jota ei tavan Avensiksella uskaltanuedes ajaa. Tuolla oli myös hyvä shawermapaikka joka ei tuntunu olevan koskaan auki, mutta siis kun oli sai hyvää shawermaa ja jos shawermaa oli.

Mutta jos tässäkin on sattunut vain hallinnollinen virhe ? Paskat pajarit vissiin asialla. Nyt kannattaisi tämän ryssän vedota suoraan Tsaari-Isään. Tämä kyllä varmasti ymmärtäisi hallintoalamaisensa ahdingon ja korjaisi asiat.
 
Ennustaja kertoo ukrainalaisten hyökkäysten epäonnistuvan sillä Venäjän armeija toimii erittäin harmonisesti ja ammattimaisesti. Sota päättyy neuvotteluiden tuloksena ensi vuonna, Harkovan ja Kiovan kohtalo on jo päätetty. Harkova siirtyy Venäjälle ja Kiova säilyy Ukrainalla. Venäjä vahvistaa merkittävästi asemiaan maailmassa sillä Venäjä tekee oikein, se vastustaa vihollista ja maailma ymmärtää tämän.

https://www.mk.ru/politics/2024/06/...-predskazala-neozhidannoe-okonchanie-svo.html
Kokenut maailmanlopunennnustaja on tän ennustuksen lukenut jostain kahvinpuruista? Vai onko ihan enneunen tulkinnut kuin meidän Jokke? Aika lähellä alkaa ilmeisesti loppu olemaan kun ennustukset alkaa olemaan tällaisia..
 
Kokenut maailmanlopunennnustaja on tän ennustuksen lukenut jostain kahvinpuruista? Vai onko ihan enneunen tulkinnut kuin meidän Jokke? Aika lähellä alkaa ilmeisesti loppu olemaan kun ennustukset alkaa olemaan tällaisia..
Näillä ennustuksilla on jostain syystä tapana noudatella propagandalinjaa ja sota loppuu niiden mukaan yleensä ensi vuonna.
 
Back
Top