Ukrainan konflikti/sota

Kyllä se B61:llä tippuu.

Mutta ei siinä muuten niitä varmoja ole. Muuten hyökkäyksen koordinointiin ja avustukseen läpi pääsemuseksi Falconista voi olla hyötyä, mutta itse siltaan osuva pitäisi olla varmaan Tauruksia ja Storm Shadoweita. Tauruksen ajastetusta sytyttimestä ja terminaalivaiheen kuvantavasta hakupäästä on puhuttu
Tuollaista Apachea tai Hammerin ominaisuuksia en tunne.

Itse en usko että noilla Mk84 / BLU109 varianteilla pääsisi niin vapaasti alueella riehumaan. Vaatisi hetkellistä täyttä ilmaherruutta, ja silloinkaan ei voisi maailmatorjunnasta olla varma vaikka kuinka HARMeja syytäisi. Bunker busterit ovat vähän erilaiseen käyttöön suunniteltu, joten osuman pitäisi olla tosi hyvä. En tosin ole varma etteikö niissä olisi jossain niin tarkka hakupää etteikö saisi pylvään sisään, mutta GPS:ään ja inertiaan ei ainakaan voi luottaa.
Siltaanhan ei kannata kauheasti panostaa ennenkuin on varmat keinot tiputtaa kannatuspylonit. Reikien tekeminen kansielementteihin on vähän kuin heittelisi tikkaa.
 
Covert Cabal ja high_marsed ovat ostaneet satelliittikuvia varastotukikohdista ja laskeneet jäljellä olevien T-80B/BV panssarivaunujen määriä (video julkaistu 29.6.2024):

Here is an investigation by @CovertCabal and myself into the remaining russian stocks of stored T-80B/BV tanks, that have been crucial for replacing their battlefield losses.

I will make a thread tomorrow with some additional analysis.

Updated numbers for all other types are planned for next week, but I can't guarantee that.



-

Before anyone asks about the pre-war numbers: We have found some more ground footage and additional information and then re-identified all tanks.

A few identifications have changed and this time all tanks are included, even if they dont look good, such as these below.


1719679173307.png


-

Kuvakaappaus videon ajanhetkeltä 3:15:

1719679519241.png

-

Laskelma eri varastotukikohtien varastojen / katosten teoreettisesta panssarivaunusisällöstä, olettaen että niissä säilötään panssarivaunuja (kuvakaappaus videon ajanhetkeltä 3:47):

1719679673919.png

-

Kuvaaja siitä, milloin varastotukikohtien T-80B/BV panssarivaunut voisivat olla loppu (tässä tarjotaan useita vaihteluvälejä, riippuen esim. arviosta hallien ja katosten piiloon jäävistä panssarivaunuista - kuvakaappaus videon ajanhetkeltä 4:03):

1719679838247.png
 
Viimeksi muokattu:
Siltaanhan ei kannata kauheasti panostaa ennenkuin on varmat keinot tiputtaa kannatuspylonit. Reikien tekeminen kansielementteihin on vähän kuin heittelisi tikkaa.
Siis nuo kaarethan ne pitäisi katkaista tai toinenkin riittänee. Se on takuulla hitain korjata. Plus roikkuva silta katkaisee laivaliikenteenkin hetkeksi. Sopivalla lähestymiskulmalla ohi menneetkin osuu sitten sillan kanteen.
1719679563211.png
 
Operatiiviset tiedot 29.06.2024 klo 19.00 koskien Venäjän hyökkäystä

Venäläinen hyökkääjä jatkaa hyökkäystä useisiin suuntiin, aktiivisin - Pokrovskiin ja Harkovaan. Ukrainan puolustajat pitävät tiukasti kiinni puolustuksesta. Tähän mennessä vihollisen hyökkäysten kokonaismäärä koko rintamalla on noussut 90:een.

Kharkivin suunta. Miehittäjät jatkavat hyökkäyksiä Vovchanskin alueella. Tällä hetkellä vihollinen yrittää toteuttaa kaksi yritystä parantaa omia asemiaan, kahdeksan edellistä on torjuttu. Tämän seurauksena hyökkääjät menettivät tänään 127 kuollutta ja haavoittunutta ihmistä. Lisäksi sotilaamme tuhosivat 26 miehittämätöntä lentokonetta, panssaroidun ajoneuvon, tykistöjärjestelmän, kymmenen ajoneuvoa ja erikoiskalustoa. Kaksi vihollisen tykkiä, neljä autoa ja kaksi erikoisvarustusyksikköä vaurioituivat, erityisesti vihollisen EW-asema.

Kupyanskin suuntaan miehittäjät lisäsivät hieman aktiivisuutta Stelmahivkan ja Synkivkan alueilla. Tämän päivän hyökkäysten kokonaismäärä on neljä.

Taistelut jatkuvat Chasovoy Yarin alueella Kramatorskin suuntaan.

Pokrovskin suunnassa vaihtelevan intensiteetin yhteenottoja tapahtui tänään 28 kertaa. Tällä hetkellä 12 niistä on käynnissä Novooleksandrivkan, Vozdvizhenkan, Jevgenivkan, Novoselivka Pershoyan ja Progresan alueilla. Tällä hetkellä erityisesti vihollinen menetti 252 sotilasta, jotka kuolivat ja haavoittuivat ja menetti peruuttamattomasti BM-21 Gradin. Lasku jatkuu.

Kurakhivin suunta. Kahdeksan kertaa tänään vihollinen yritti valloittaa asemamme. Nyt se hyökkää edelleen kahdessa paikassa lähellä Krasnohorivkaa.

Vremivskin suunnassa tämän päivän vihollisen hyökkäysten määrä kasvoi seitsemään.
Taistelu jatkuu Kostyantynivkan lähellä.

Muilta osin tilanne ei ole kokenut merkittäviä muutoksia.

Puolustusvoimat jatkavat vihollisen torjumista ja aiheuttavat tappioita koko etulinjalle ja takapuolelle.
Tue sotilaamme - liity heidän joukkoonsa!
Yhdessä me voitetaan!

Kunnia Ukrainalle!


Officer Alex tilin kirjoituksia. Tilille kirjoittaa ainakin kaksi henkilö. Kirjoitukset ovat enimmillään kolme päivää vanhoja.
Tilanne Borovan suunnassa toverilta 🌊3. OSHBr:sta:
"Vihamielisyyksien intensiteetti on lisääntynyt voimakkaasti viime päivinä, ja tämä näkyy miehistöjen FPV-droneiden käytössä. Jos ennen massiivista hyökkäystä yksi miehistö käytti noin 10 dronia päivässä, niin nyt luku on noin 50-60 dronia. päivässä, korostan yhden miehistön toimesta, vihollinen rajoittuu jalkaväkihyökkäyksiin 24/7, he käyttävät erittäin harvoin panssareita, koska he pelkäävät dronejamme, heidän panssarinsa on tarkoitettu vain jalkaväen laskeutumiseen muutaman kilometrin päässä LBZ:stä. , joten torjumme varsin onnistuneesti vihollisen jalkaväen hyökkäykset droneilla säästääksemme ja vähentääksemme työmäärää meillä on tarpeeksi jalkaväkeä ja droneja tähän. On syytä huomata, että peli ei ole vain yhdessä portissa, edullisessa taktiikissa tilanteessa teemme myös onnistuneita hyökkäyksiä, mutta mielenkiintoinen asia on vielä edessä, sillä heillä on vielä varauksia tähän suuntaan."

Upseeri ✙ | Kirjaudu

On olemassa sellainen panssarintorjuntamiina TM-62, joka on suunniteltu räjäyttämään panssaroituja ajoneuvoja tai muita ajoneuvoja, kun ne osuvat niihin. Monet ohjaajat tai tavalliset taistelijat alkavat kuitenkin demonstratiivisesti astua tämän miinan päälle, kuten katsos, mitään ei tapahdu, jos teen niin. Älä tee sitä, se on täyttä idioottimaisuutta, jos 100 kg ruhosi hyppää ylös ja sitten kiihtyvyydellä painovoiman alaisena putoaa tälle kaivokselle, niin paine siellä on selvästi enemmän kuin 100 kg, mikä riittää. ba-bahille.

Korostan vielä kerran, älä tee tällaista paskaa opiskelijoiden edessä tai julkisesti - se voi päättyä huonosti. Jos sinulla on päänsärkyä ja haluat sitä niin kovasti - hyppää sen päälle, vaikka törmäisit autoon, mutta niin ettei ketään ole lähellä, älä sääli itseäsi - sääli muita.

P.S. Katkeran kokemuksen testattu (

Upseeri ✙ | Kirjaudu

Itse asiassa Selidovon suuntaan tilanne on kärjistynyt kovasti, Karlivkan lahjojen etenemisen lisäksi meillä on voimakas Selidovo ja sitä ympäröivien kylien pommitukset.

Toveri 🛡59th OMpBr:stä huomauttaa: "Viimeisen 3 päivän aikana örkit ovat hyökänneet Mykhailivkaan erittäin voimakkaasti, tämä kylä on Selidovin, KAB:n edessä ja tykistö on käden ulottuvilla. Ja jo tuolta alueelta löydettiin Podar Mavik, eli ne lentävät jo Mavikia sinnekin."

Upseeri ✙ | Kirjaudu

Krasnohorivkassa asiat ovat huonosti, talo talon jälkeen vihollinen etenee yksityisellä sektorilla, nyt tällä alueella käydään helvetin taisteluita, yksikkömme ovat hyvin uupuneita, valitettavasti kaupungin ottaminen tulella on todennäköisesti ajan kysymys, koska suurin osa kaupungista on tulen alla.

En vain voi ymmärtää, miksi tämän kaupungin puolustukseen ei kiinnitetä niin suurta huomiota, kuin se oli Bakhmutin, Avdiyivkan tai nyt Chasovoy Yarin ympärillä, kaverit ovat puolustaneet Krasnohorivkaa kuusi kuukautta, kaupungissa on käyty raskaita taisteluita. rakennuksia 6 kuukaudeksi, mutta siitä ei ole asianmukaista mainintaa

Upseeri ✙ | Kirjaudu

Kyllä, se oli melko onnistunut lähellä Ternaa ja Yampolivkaa, mutta se oli useamman kuin yhden päivän kysymys, eikä se ollut niin helppoa. Podarien hyökkäyspotentiaali murtui jo keväällä, he eivät enää haaveile Ternystä ja jatkohyökkäyksestä Siverskiin.
Vihollisyksiköt demoralisoitiin useiden kuukausien epäonnistuneiden hyökkäysten vuoksi, ja monet resurssit ohjattiin myös Harkovan alueelle.

Heidän tappionsa ovat myös hulluja, koska vielä huhtikuussa azovit sanoivat, että heillä oli 1000 vahvistettua 200 lahjaa kuukaudessa, korostan, että tarkoitan sitä, että jokaiselle heistä on video- tai valokuvavahvistus, kaverit vain tekivät. ei ole aikaa käsitellä kaikkia näitä tietoja.

Upseeri ✙ | Kirjaudu

Entä Sumyn alue?
Ja kaikki on erittäin siistiä Sumyn alueella, heidän p..zdezhistään, ettei mahdollisesta palaamisesta Sumyn alueelle ole enää mitään jäljellä, no, jäljellä on vain se, että he juoksevat ja piiloutuvat Sumyn kylien taloihin. Belgorodin, Kurskin ja Brjanskin kansantasavallat, koska heti kun yksikin podara syttyy horisontissa - droonit nousevat heti ja kaikki nuo talot romahtavat, tuntuu siltä, että niillä on kyläpihoja, mutta tällä vauhdilla niitä ei pian ole. riittää taloja piiloon 😏

Lyhyesti sanottuna Sumyshchynasta on tullut taivaallinen droonien kaupunki - jos haluat tulla, rentoutua ja humalassa kahvikupin ääressä - kutsumme sinut Sumyshchynan viehättäviin kulmiin 🤣 Kaikki vitsit tietysti, mutta tosiasia pysyy - jännitys on vähentynyt huomattavasti.

Upseeri ✙ | Kirjaudu

Aamu alkaa miellyttävästi: Georgiivkan pojat Mariinskin suuntaan täydensivät vaihtorahastoa 9 lahjalla.

Upseeri ✙ | Kirjaudu

 
Mielenkiintoinen video, väitetysti ei ainoa laatuaan tai ensimmäinen tapaus (en muista nähneeni tällaista videota aikaisemmin mutta en tietysti näe kaikkea):

Another shot down of the Russian "Lancet" by an FPV-drone with a remote detonation, near Sosnovy Bir, Kharkiv region.


-

Jos leikitään ajatuksella että kyseessä ei ole vain onnekas ja harvinainen yksittäistapaus, niin tämä voi olla esimakua tulevasta: Lancet on vaarallinen mutta kohtuu harvinainen drone (niitä käytetään muutama sata per kuukausi) kun taas FPV-dronet ovat yleisiä, toki niitäkin on monenlaisia.

Tässä voi siis olla uusi ja tehokas keino torjua Lancet-droneja. Tuskin kaikkia, ei tietysti, mutta askel oikeaan suuntaan kuitenkin.
 
Mielenkiintoinen video, väitetysti ei ainoa laatuaan tai ensimmäinen tapaus (en muista nähneeni tällaista videota aikaisemmin mutta en tietysti näe kaikkea):

Another shot down of the Russian "Lancet" by an FPV-drone with a remote detonation, near Sosnovy Bir, Kharkiv region.


-

Jos leikitään ajatuksella että kyseessä ei ole vain onnekas ja harvinainen yksittäistapaus, niin tämä voi olla esimakua tulevasta: Lancet on vaarallinen mutta kohtuu harvinainen drone (niitä käytetään muutama sata per kuukausi) kun taas FPV-dronet ovat yleisiä, toki niitäkin on monenlaisia.

Tässä voi siis olla uusi ja tehokas keino torjua Lancet-droneja. Tuskin kaikkia, ei tietysti, mutta askel oikeaan suuntaan kuitenkin.
Tämä on toinen minun näkemä. Lisäksi ryssän pitkänkantaman tiedusteludrooneja on tiputettu lukuisia fpvllä.
 
Tämän mukaan ryssillä lipsuu kynnet Ternissä ja Yampolivkassakin, taisivat vetää linjat liian ohueksi, että löytyi Harkovan ryntäykseen riittävästi tykinruokaa ja se kostautuu sitten muualla.


Kajalta suoraa puhetta heti uuden homman alkumetreillä, näin sitä pitää.


En tiedä onko tämä tuota samaa puskua vai lipsuuko ryssällä nyt pahemman kerran?
 
Ukraina sai vapautettua Venäjältä 10 siviiliä, oli paria ukrainalaismunkkia joukossa, krimin tataaria ja sitten oli nainen joka oli vangittu 7 vuotta sitten.

Yesterday, ten Ukrainian civilians were released from Russian captivity. Among them are:

🔹Nariman Dzhelyal, the first deputy chairman of the Mejlis (representative-executive organ) of the Crimean Tatar people. In September 2021, he was detained for participating in the Crimean Platform summit. Nariman was later taken to an unknown destination. After that, he was forcibly moved to Russia. On the basis of a falsified criminal case, Dzhelyal was sentenced to 17 years in a strict regime penitentiary.

While in captivity, the political prisoner wrote letters to Ukrainian people expressing his faith in liberation and victory.

🔸Monk Ivan Levytskyi: originally from Lviv region, he served in Berdiansk in the parish of the Nativity of the Blessed Virgin Mary, Ukrainian Greek Catholic Church. After the occupation of the city, he continued to pray with the congregation. On November 16, 2022, during a regular prayer in the center of Berdiansk, Levitsky was detained.

🔹Monk Bohdan Geleta is from Ivano-Frankivsk region. He served in Berdiansk with Father Levitsky and together with him held services for believers under occupation. He was detained in the evening of the same day as Levitsky. Both monks were tortured.
 
Ryssä on levittänyt ilkeämielisiä valheita siitä kuinka mukamas Zelen rouva olisi shoppaillut lännen avustusrahoilla. Tarkoituksena on tietenkin saada länsi lopettamaan Ukrainan tukeminen. Taitaa olla kuitenkin niin, että se ryssäeliitti itse juhlii ja shoppailee inhoamassaan Gayroopassa minkä ehtii.

Miksi levität tällaista sontaa?
 
Siis nuo kaarethan ne pitäisi katkaista tai toinenkin riittänee. Se on takuulla hitain korjata. Plus roikkuva silta katkaisee laivaliikenteenkin hetkeksi. Sopivalla lähestymiskulmalla ohi menneetkin osuu sitten sillan kanteen.
Katso liite: 98803
Tuota kaarta minäkin lähtisin kurmoottamaan, tuo pätkä kun tuosta luhistuu mereen niin ryssällä ei nykyisten talouspakotteiden alla ole kalustoa korjaamiseen.

Siinä vaiheessa kun tuonne pääsee lentämään jollakin jättikokoisella fpv-dronella niin tuo on historiaa. Joko kiinteäsiipisen dronen nokkaan 2 metrinen puomi jossa katkaisupanos tai sitten kopteridronella pari katkaisupanosta kaaren yläpuolelle.
 
Back
Top