Ukrainan konflikti/sota

Protheon_93

Respected Leader
BAN
Joko mihinkään ymmärrykseen ei olla päästy tai sitten Venäjä on luvannut lopettaa sotatoimet ja lähteä Ukrainasta.

Vaikea nähdä nyt, kun varsinkin länneltä alkaa sotamateriaali tulla ja pakotteet alkavat iskeä Venäjän talouteen ja sitä kautta armeijaan, että Ukraina mihinkään myönnytyksiin tässä lähtii kun hyvin saa vielä kurmootettua ryssää.
 

Creidiki

Kenraali
2dc4852d-9068-4a9e-ac02-cc7592011ecf
Ei Hirviprikaatilla tollaista kalustia ole.
 

Merkava

Kenraali
A number of #Russian banks have announced their participation in #China's CIPS system. This means that who want to buy Russian oil have to pay in RMB. #SWIFT is not required for the settlement among #CIPS internal members. #UkrianeCrisis

Valitettavasti lähde puuttuu.
 

Karhunvatukka

Kersantti
BAN
Annetaan Vladimir-setäselle erikoisvaltuudet luotsata maa vaikeiden aikojen läpi lopulliseen voittoon?

Tässä luonnospohja Putlerin puheelle.

"Therefore, it is all the more necessary on this twelfth anniversary of the rise to power to strengthen the heart more than ever before and to steel ourselves in the holy determination to wield the sword, no-matter where and under what circumstances, until final victory crowns our efforts.

On this day I do not want to leave any doubt about something else. Against an entire hostile world I once chose my road, according to my inner call, and strode it, as an unknown and nameless man, to final success; often they reported I was dead and always they wished I were, but in the end I remained victor in spite of all. My life today is with an equal exclusiveness determined by the duties incumbent on me."

(Hitler 12.1.1945)

 

Heinrich

Eversti
Just at the exit from Gostomel, our military destroyed entire columns of vehicles and armored vehicles of the Russian Federation. We are talking about several dozen pieces of equipment.

Gostomel does not give up!

Tämä lienee osa sitä suurta kolonnaa? Tällainen Venäjän sotiminen vie sen helvettiin suoraan. Sen armeija ei tällä menolla selviä hengissä Ukrainasta, kun kalustoa tuhoutuu tätä vauhtia ja UA ja paikalliset vahvistuu lännen tuella jatkuvasti. Ei voi jatkua enää pitkään.

Eilen luin, että Ukrainan reservistä on nyt koottu 50 000 jantteria armeijalle ja toiset 50 000 paikallisjoukoille..kun lännestä virtaa ukrainalaisilta lisää kalustoa ja JOS se pystyy pitämään ryssän näin hajallaan ilman kolonnien it-, tiedustelu- ja tulitukea, niin sehän paukuttelee tällä menolla koko Venäjän Ukrainaan tunkevan kaluston.
 
Top