Ukrainan konflikti/sota

Ei tästä ollut kyse, vaan venäjän seuraavasta kohteesta Ukrainan jälkeen. Ukrainan jälkeen vuorossa on Suomi ennen balttiaa.
Lista on Georgia, Suomi ja Ruotsi. Georgiassa on jäätynyt kriisi, joka pitäisi ratkaista. Belarus tippui pois, kun Luka kaatui omaan näppäryyteensä. Nato-jäsenet on vasta noiden jälkeen. Ruotsi on houkutteleva, koska meni alasajamaan armeijansa.
 
En ota mitenkään tosissani kenenkään "seuraavaksi on Suomi listalla"-kommentteja. Mutta jos oikein aiheeseen pureutuu niin miksi ryssät oikeasti tänne hyökkäisi? Onko muita perusteita kuin Itämeren hallinta. Jos ryssät nappaisivat hirveällä hinnalla Lappeenrannan ja Imatran itselleen niin siinähän tulisi vain pidempi matka ajella Suomen puolelle ostoksille. Lappeenrannasta tulisi osa kehitysmaata, josta ei saa juustoa.
Suomi on aikoinaan ollut osa Venäjän imperiumia, joten jos Putte Possu tutkii vanhoja karttoja niin...
 
Venäjän ja Valko-Venäjän kymmenpäiväisten yhteissotaharjoitusten oli määrä päättyä tänään sunnuntaina. Tästä huolimatta Venäjän joukot eivät lähde Valko-Venäjältä.

– Valko-Venäjän ja Venäjän presidentit päättivät jatkaa liittouman joukkojen valmiuden tarkastamista, Valko-Venäjän puolustusministeriö sanoi sunnuntaina tiedotteessa.

Ministeriön mukaan syynä olisi lisääntynyt sotilaallinen aktivisuus maiden yhteisillä rajoilla ja Itä-Ukrainassa tapahtunut tilanteen kärjistyminen.


6755f591-laughing-horse.jpg
 
Muutamana viime päivänä on omaan silmään pistänyt tiedustelukoneiden häviäminen taivaalta - julkisesti. Eivätköhän he siellä pörrää, mutta nyt on transponderit pudotettu pois.

Tämä taas tekee uuden poikkeuksen - halaa rajaa huomattavasti rankemmin kuin aikaisemmin ja lentokorkeus on 2,5km.
Katso liite: 56802
Omaan silmään on pistänyt myös amerikassa sama ilmiö, sotilaskoneissa transpondereiden pimentyminen. Vielä viikko sitten näkyi mutta nyt muutama hassu. Osa koneista on nyt euroopassa mutta se ei selitä.
 
Ei tarvitse olla tiedustelua. Kun tietää, että edes lähelle yhtä vahvan kimppuun ei Putin käy, niin tarvii vain katsoa kartasta Natoon kuulumattomat. Britti katselee karttaa omien sitotumuksiensa kautta, jolloin Baltian haavoittuvuus huolettaa.
Mitäs jos Putin päättää koeponnistaa 5.artiklan?
 
Näin minäkin olen miettinyt, että koneet rullaa lähtöön aamuyöstä.
Katso liite: 56778
ajs178 varmaan uskoo tietävänsä paremmin, mut ite kyl luotan enemmän länsimaisiin tiedustelulähteisiin. Onneks täällä on myös ignore nappi niin saa karsittu pahimmat Putinen fanboyt ja burgerinpaistajat pois omilta listoilta... kuten @Merten sheriffi
Oletteko samaa mieltä? Jos suollan pelkkää paskaa niin sitten jätän vähemmälle kirjoittelut jatkossa.
 
Oletteko samaa mieltä? Jos suollan pelkkää paskaa niin sitten jätän vähemmälle kirjoittelut jatkossa.
Eiköhän ne moderaattorit määritä mikä on pelkkää paskaa ja mikä ei. Itse kukaisellakin saattaa tulla nykyisessä somemaailmassa linkattua tai jaettua väärää tietoa huolimattomuuttaan. Silloin toiset korjaa ja antaa rakentavaa palautetta.
 
Back
Top