Ukrainan konflikti/sota

Ei ole aikaa kyllä odotella yhtään, eikai kukaan kuvittele että tuo maahanlasku oli Venäläisten puolesta tuossa?? Eihän tuo ollut vasta kuin ensimmäinen aalto joka varmistaa kentän seuraavalle.
Ei ole kauheasti tykistöstä havaintoa... ikävä kyllä... taitaa olla tiedusteltu ettei sitä ole mailla eikä halmeilla.

ps. Täällähän ihmeteltiin mitä ihmettä Ukraina tekisi meiltä Viroon lahjoitetuilla 122H63:lla, noh, pommittaisi esim. tuon maahanlaskun alkutekijöihinsä. Toki on taas myönnettävä että kyllä noita tosiaan pitäisi riittää omastakin takaa siellä, näyttää vaan käyttäjät puuttuvan. Ei noin isoa maata pysty puolustamaan ilman reservin riviin kutsumista ja se ryssittiin aivan totaalisesti!
Tuskin kukaan missään kuvittelee maahanlaskun tuohon jäävän. Yksi lentokenttä on vaan niin pieni alue, että milloin tahansa muodostuu lihamyllyksi melko rajallisellakin epäsuoralla tulella. Miksi ei tule rautaa niskaan hyökkääjälle, se arveluttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Ilo seurata LinkedIn.ä

Todella monet yritykset lopettavat yhteistyötä venäläisten kanssa, ajavat liiketoimintoja alas, katkaisevat mm jokereiden sponsorointeja, asettavat asiakasyrityksiä boikottiin suomessa.
 
Biden puhe just nyt. 20:44

 
Kyllä. Biden tosiaan laittoi Putinin kuriin.
Ääh, lopettakaa. Biden on juuri oikea pressa tähän väliin. Hyvin USA on toiminut. Toi kellarissaan lymyilevä kalsarimyrkyttäjä on vaan paha pähkinä purtavaksi nyt, mutta kyllä se vielä kaatuu. Länsi laittaa ison remmin pyörimään. Ukrainaa ei ehkä pystytä pelastamaan, mutta kyllä muutkin osaa sotia ja lasku kyllä tulee lunastukseen.
 
Back
Top