Ukrainan konflikti/sota

5000.jpg

:facepalm: tämä kuva vituttaa eniten
3500.jpg

oli se hyvä että tuosta rynkyn säilytyksestä tankissa keskusteltiin, mutta en näe mitään järkeä siinä että tuo ei ole taittoperä.

4240.jpg

Ihan oikeasti, myö voitais tehdä tarjous ehjästä radiosetistä. Ei Ukrainalaisilla ole aikaa sen ihmettelyyn.

 

Tämä alkaa näyttää sellaiselta kuin pitääkin noin huolettomalla etenemistyylillä.
Epäsuora, it, huolto, pehmeäkin kalusto ajelee teitä pitkin kuin harjoituksiin menossa. Voi jessus, nuo kuorkki letkat pystyy pysäyttämään jopa yhdellä päättäväisellä pkm miehelläkin, laatikollinen pariin ensimmäiseen autoon etuviistosta ja loput juoksee pitkin metsiä sen jälkeen. Siis näihin kykenisi vaikuttamaan tehokkaasta pelkillä käsiasein varustetuilla paikallisjoukoilla!
 
The UEFA Executive Committee today held an extraordinary meeting following the grave escalation of the security situation in Europe.
The UEFA Executive Committee decided to relocate the final of the 2021/22 UEFA Men’s Champions League from Saint Petersburg to Stade de France in Saint-Denis. The game will be played as initially scheduled on Saturday 28 May at 21:00 CET.
UEFA wishes to express its thanks and appreciation to French Republic President Emmanuel Macron for his personal support and commitment to have European club football’s most prestigious game moved to France at a time of unparalleled crisis. Together with the French government, UEFA will fully support multi-stakeholder efforts to ensure the provision of rescue for football players and their families in Ukraine who face dire human suffering, destruction and displacement.
At today’s meeting, the UEFA Executive Committee also decided that Russian and Ukrainian clubs and national teams competing in UEFA competitions will be required to play their home matches at neutral venues until further notice.
The UEFA Executive Committee further determined to remain on standby to convene further extraordinary meetings, on a regular ongoing basis where required, to reassess the legal and factual situation as it evolves and adopt further decisions as necessary.

miten sen jääkiekkoliigan suhteen menee?
 
Tapahtuuko itä/koillisrintamilla mitään vai onko Venäläiset nyt ihan Kiova vaan mielessä.

Eilen siellä paikoittain taisteltiin jo kovaa. Sinne ilm sitoutuneena UA parhaat joukot?

Ikävää kun vihollinen voi valita puolesta tusinasta invaasiosuunnasta.
 
Kummalla puolella tuo Igor Girgin on? Kapinallisia, mutta näyttää postailevan kuitenkin enimmäkseen tuhoutuneesta venäläiskalustosta.
Girkin muuttui 2014 jälkeen aika Putin-kriittiseksi. Pettyi kun Venäjä ei lähtenyt silloin sotaan kunnolla vaan teki jonkun puolivillaisen väliintulon.
Tuo nyt tietenkin voi olla joku muukin kuin oikea Girkin.
 
Mikä pommi toi on:
Näyttäisi TOS-1:n raketilta.
 
  • Tykkää
Reactions: aab
Täällä on melko paljon juttua että miksi Ukraina ei taistele paremmin ja korttitalo luhistuu hetkessä jne. Onhan tuo heidän tilanne vakava ei siinä. Tuossa kun tuli Tsetseniasta puhe niin ajoivathan ryssät sielläkin melko vapaasti asutuskeskuksiin ja siitä sota vasta lähti. Toivon samaa nytkin. Turhan lähellähän tuo Kiova on rajaa että sitä loputtomiin olisi mahdollista pitää mutta Ukraina on iso maa ja Kiova ei ole vielä mikään ryssän voitto. Voi olla hyväkin jos sitoutuvat siellä kunnon katutaisteluihin. Ei ole isosti kalustoedusta hyötyä. Toivottavasti ukrainalaiset jaksaa taistella.
 
Mikä pommi toi on:
Veikkaus 9M27 220mm

 
Tällainen oli tänään AL:ssä:
Meidän ilmapuolustuksesta puuttuu strategisen tason ohjukset (korkealle ja kauas, SA-400 paras esimerkki), sekä MANPADsit, joita pitäisi olla tiheämmin jalkaväellä. Näiden välistä löytyy ohjusta ja ilmavoimat ovat kokoonsa nähden erittäin suorituskykyiset. Tutkat on kysymysmerkki, kiinteät on max tunteja linjoilla, tarvittaisiin AWACSin apuja jonnekkin Selkämeren päälle.
 
Back
Top