Ukrainan konflikti/sota

”Ukraina valmis neuvottelemaan neutraaliudesta​

klo 12:09: Reuters kertoo Ukrainan haluavan rauhaa ja olevan valmis keskustelemaan Venäjän kanssa Nato-neutraalista statuksesta. Lähteenä on presidentin neuvonantaja Mykhailo Podolyak.

- Jos neuvottelut ovat mahdolliset, ne täytyy käydä. Jos Moskova haluaa neuvotella neutraalista asemasta, emme pelkää tätä, hän viestitti Reutersille.

Vladimir Putin on vaatinut, että Ukrainan on oltava neutraali valtio, johon ei saa sijoittaa hyökkäysaseita.”

Lainaus iltalehdestä
Tämä on pahin mahdollinen lopputulos, jos Putin saa tahtonsa läpi.
 
Tästä videosta näkyy tuon ikävän tapahtuman lisäksi toinenkin ikävä asia. Katsokaa ja laskekaan minkälainen määrä miehiä on auttamassa uhri, eivät siis ole palveluksessa.
Suomen KEVA tutkat ihan saakelin hyviä ja kulkevat renkaiden päällä.
Valitettavasti KEVAt ovat siirtyviä ei liikkuvia, siinä on iso ero.
 
TskTmN4.jpg

Sorsa SkyNew LifeFeed. Termobarinen? Romut on kraaterin sisäpuolella, ei ulkona.
 

Venäjä vastaa Ukrainalle​

klo 13:28: Ukrainan ainoa tapa edeta on puolueettomuus, kommentoi Venäjän ulkomaantiedustelupalvelun (SVR) päällikkö Sergei Naryshkin perjantaina.

Kremlistä kerrottiin, että Ukrainan lausunnot puolueettomuudesta ja keskustelusta on huomioitu. Aiemmin Reuters kertoi Ukrainan haluavan rauhaa ja olevan valmis keskustelemaan Venäjän kanssa Nato-neutraalista statuksesta. Lähteenä on presidentin neuvonantaja Mykhailo Podolyak.

 
Pidempi video:
 
Kuten meni 1939. Lännen tiedustelu oli varma, että NL kaatu jouluun mennessä. Toisin kävi. Tutkimattomia ovat tuhansien muuttujien tiet.

En olekkaan ennen kuullut, että Lännen tiedustelu olisi miettinyt että 9. Divisioona marssii Raatteentieltä Kremliin alle kuukaudessa. Vaikka ukki oli kykenevää sorttia, niin ei hänkään olisi kerinnä tehä tuota matkaa.
 
Viimeksi muokattu:
Back
Top