Ukrainan konflikti/sota


Ehdottaisin nyt tässä vaiheessa, että Maanpuolustus.net perustaisi ihan ikioman ketjun tälle tosihauskalle "nuoria kauniita naispakolaisia Ukrainasta"-meemille.

Kyseinen ketju toimisi keskitettynä lopullisena ratkaisuna aihetta koskeville viesteille, joita tulee ilmestymään jatkuvasti niin kauan kuin tämä sota kestää ja uudet ahaa-elämyksen kokeneet keskustelijat löytävät päivittäin nokkelina tälle foorumille ja toisaalta kun foorumin vanhat sukkelat setämiehet ajoittain kuitenkin kaipaavat sitä ns. hirtehistä huumoria raskaan sotapäivystyksen ansaituksi vastapainoksi.

Jos tätä lopullista ratkaisua ei tehdä, niin pelkään, että tämän sinänsä ymmärrettävän ja vilpittömän meemin loputon toistaminen voi aiheuttaa jopa peruuttamatonta psyykkistä vahinkoa, kuten taisteluväsymystä, postraumaattista konversiohäiriötä ja taistelumoraalin laskua.

Mutta tämä on vain yhden ihmisen mielipide.
 
EXCLUSIVE: I have been given a copy of document issued today by Russian Ministry of Health. It indicates Russia is anticipating a massive medical emergency & has ordered health organisations to immediately identify medical staff ready to relocate & work. https://t.co/iwl7NwqbZ8

Pakka on pahasti sekaisin, eikä salamasotakaan etene odotetusti. Nyt Suomi Natoon.
 
Saint Javelin hyväntekeväisyysjärjestö tukee Ukrainan sodan uhreja, jos käytätte kuvaa linkatkaa myös heidän nettisivut: https://www.saintjavelin.com/. Tuolta saa esim. pätchejä ja tarroja tilattua jos haluaa osoittaa tukea, kaikki tuotot menevät Ukrainan avuksi.
Eihän tuo kymppi paljoa ole, mutta toivottavasti menee oikeaan osoitteeseen. Saapahan samalla antenniviritin tarran muodossa hienon somisteen.
#SaintNLAW
Screenshot_20220225-115922~3.png
20220225_165233.jpg
 
Uskoisin suhteiden palautuvan 2000-luvun alun tasolle hyvin nopeasti, kun valta vaihtuu Venäjällä tämän episodin päätökseksi. Jos oikein irvokkaasti aletaan tulkitsemaan niin Putinin ansiosta(seurauksena) Venäjästä saattaa kehittyä kelvollinen demokratia tulevaisuudessa.
Välillä pitää olla vähän naivi optimisti tulevaisuuden suhteen.

Kyllä. Italia, Saksa ja Japani ovat moninkertaisesti parempia maita tappionsa jälkeen. Lännen pitäisi antaa tälle porkkanaa - vaikkapa lupaus viisumivapaudesta sekä tieteellisestä ja teknologisesta yhteistyöstä tms. demokraattisten vaalien jälkeen. Ihannetila olisi että Venäjästä saataisiin liittolainen Kiinaa vastaan.
 
c5tf3.jpg

Hylätty ryssäin Tunguska. https://v.ylilauta.org/ef/50/ef506a57f9bb5594.mp4
 
Uskoisin suhteiden palautuvan 2000-luvun alun tasolle hyvin nopeasti, kun valta vaihtuu Venäjällä tämän episodin päätökseksi. Jos oikein irvokkaasti aletaan tulkitsemaan niin Putinin ansiosta(seurauksena) Venäjästä saattaa kehittyä kelvollinen demokratia tulevaisuudessa.
Välillä pitää olla vähän naivi optimisti tulevaisuuden suhteen.
Mahdollisesti, ehkä, jos Krim ja Itä-Ukrainassa olevat miehitetyt alueet palautuvat takaisin Ukrainan hallintaan.
 
Tämä on siis kaikki sitä yhtä samaa tapahtumaa josta pieniä pätkiä tullut koko päivän. Voi voi. Toivottavasti venäläiset eivät olleet mitään asevelvollisia.
Se ensimmäinen leikelty pätkä jonka tosta näin kertoi, että IT-auton takana olisi ollut ukrainalainen. Nyt kun näki pidemmän pätkän niin se äijähän hyppää siitä IT-autosta, joka siis vaikuttaa olevan osa sitä venäläistä IT-porukkaa harhailemassa Kiovassa. Ampujankaan varusteet ei näytä venäläisiltä. Olisi kiva tietää ketkä tossa tarkalleen on nyt siis ketäkin.
 
Back
Top