Ukrainan konflikti/sota

Viimeksi muokattu:
Miten on vähän sellainen kutina, että länsi ei enää kauaa katsele tuota siviilikohteiden tuhoamista.
NATO-ministerithän jo sopivat, että NATO ei ryhdy aseistamaan tai tukemaan, mutta yksittäiset maat voivat.

Mitä lisätuki voisi olla? Ne ehkä jo toimitetut MIG-29:sit? Onko muuta käyttövalmista?
 
Näitä ei oo hyvä täällä tai missään muuallakaan julkisesti keskustella

Minä haluaisin että suomalaisten rakentamat miinapaikat venäläisissä silloissa olisi julkisen keskustelun kohteena. Aika häijy temppu, mikäli pitää paikkansa. ;)
 
Neste on nesteessä..
Miksi? Kilpilahteen on tullut jo useampi satsi raakaöljyä Mongstadista ja tälläkin hetkellä Jatuli odottelee redillä purkausvuoroaan täydessä lastissa.

 
Edelleen ne jaksaa yrittää liikkua pelloilla noin painavilla vehkeillä
Ajetaan pimeässä ilman tienviittoja, karttoja tai navigaattoreita ja ainoa käsky on edetä johonkin ilmasuuntaan. Päädyt jollekkin sivutielle joka muuttuu kärrypoluksi ja lopulta päättyy pellonreunaan. Toisella puolella peltoa on tie ja muutkin siitä ovat päässeet. Lähdet seuraamaan edellisten panssariuria mutta sinun ajoneuvosi on painavampi, telat kapeammat, osuu juuri sopivaan pehmeään kohtaan ja siinä olet, pohjasta kiinni ja pysyy. Muut menivät jo menojaan. Kukaan ei jää auttamaan.
 
Vangit pitäisi laittaa kävelemään takaisin omille linjoille demoralisoimaan ja tuottamaan lisää logistiikkaongelmia. Ei tätä sotaa ratkaista miehiä vähentämällä.
Todellakin ratkaistaan, ryssän taisteluyksiköissä on vähän taistelevaa voimaa, 200 jv-sotilasta. Vittuako ne tankeilla ja muilla telavehkeilla tekee, jalkaväki on se mikä valloittaa ja pitää alueita hallussa...
Jokainen tapettu, haavoittunut tai vangittu vihollisen sotilas on tärkeä! :devilish:
 
Back
Top