Ukrainan konflikti/sota

Toveri vanja ku sujuvasti ryöstelee kauppoja niin miksei ryövää poltto-ainetta? Isojen teiden myötäsesti kun on ajellu niin luulisi että on asemia matkan varrelle sattunut?. Ei ainakaan kuvaa/videota ole tästä?
Venäläinen luottokortti tuskin kelpaa, jos yrittää pumpusta normaalilla tavalla.

Jos sitten yrittää omalla pumpulla imeä maanalaisesta säiliöstä, pitäsi kai onnistua ellei sitten säiliön putkessa ole jotain mikä estää nesteen imemisen pois ns. väärään suuntaan.
 
Onko Ukrainalla yhtään lentokenttää jäljellä joka olisi kaukana Venäjän joukoista tai liian kaukana iskanderien kantamalta?
 
Ehkäpä Putin on laskenut, että Ukrainan vastsarinta tulee pitämään niin hyvin, että Venäjän armeija ei tule kykenemään suorittamaan tehtäviään ja edessä on mies - ja kalustomäärässä divisioonissa mitattavat tappiot. Mutta jos iso karhu tulee pienestä Ukrainasta pienen Ukrainan pelkästään mukiloimana ja mustalla silmällä, se on Putinille iso fuckup ja moka (ja mahdollisesti viimeinen sellainen, joka tuhoaa Putinin perinnön ja maineen historiassa täysin), Venäjän armeijan iso imagotappio, jne... niin parempi pikkusotatoimilla NATO:a vastaan eskaloida NATO Ukrainaan ja lanaamaan Venäjän armeija maan tasalle, niin Putin voi pelastaa naamansa kun suuri NATO voitti sodan Ukrainan puolesta.
Omien tuhoaminen on ihan realistinen strategia kun Venäjästä on kyse.
 
Natolle ei ole järkevää antaa konfliktin laajentia myös Natoa koskevaksi. Siitä samaa mieltä. Paremi on pysyä sivussa ja antaa Venäläisten itse tarkaista homma. Putler-ongelma. Mitä mietin on Naton reaktio jos (kun Venäjä nyt ilmoittanut Romaniaa käyettävän koneiden huoltoon) Venäjä toimii (esim riskeilyohjuksin) Nato-alueen kohteisiin (esim Romanien lentokentät)
manofwar vaatii pietarista kielitaitoisia trolleja.
 

Fazer luopuu kaikista toiminnoistaan Venäjällä – Konsernijohtaja: Tämä on ollut meille ainoa vaihtoehto koko ajan



 
Eikö ryssän koneessa ollut varoitusjärjestelmiä ? Ohjukset lensivät ihan suoraa rataa eikä kohde ilmeisesti tehnyt väistöliikkeitä.
Oma ymmärrykseni lentävän kaluston toiminnasta on niin rajoittunutta, että tältä foorumilta taatusti löytyy tuohon kysymykseen paremmin vastaamaan kykeneviä. Laita tuo ilmavoimien lankaan?
 
Venäläinen luottokortti tuskin kelpaa, jos yrittää pumpusta normaalilla tavalla.

Jos sitten yrittää omalla pumpulla imeä maanalaisesta säiliöstä, pitäsi kai onnistua ellei sitten säiliön putkessa ole jotain mikä estää nesteen imemisen pois ns. väärään suuntaan.
Niiden videoiden perusteella missä ryhmä ryssäsotilaita ei ole saanut kaupan oveakaan murrettua niin ihan varmasti jäisi myös bensat imemättä säiliöstä! :ROFLMAO:
 

Fazer luopuu kaikista toiminnoistaan Venäjällä – "Emme näe muuta vaihtoehtoa"​

Vastikään kertoi vielä jatkavansa venäjällä "humanitäärisistä" syistä koska pietarilaiset tarvitsevat leipää. . .
Olisivat siis jatkaneet ihan rahantekosyistä venäjän tukemista jos ei paine ulkopuolelta olisi PAKOTTANUT lopettamaan.
 
Tarkoitan ku UA oli niin huonosti valmistautunu Vanjan tuloon niin luulisi asemat olleen normaali tilassa?
Mistä me tiedämme, että UA oli huonosti valmistautunut ryssien hyökkäykseen? Odotusarvoon nähden mielestäni heillä on mennyt hyvin. Ylipäätään netistä saa yhdenlaisen kuvan sodasta ja osapuolien menestyksestä, mutta se harvoin on todellisuus kentällä samaisessa hetkessä.
 
Back
Top