Ukrainan konflikti/sota

Ottakaa mallia Ranskasta. Esim traktorimarssi Helsinkiin ja Senatintori täyteen paskaa. Tai lietekärry perään ja ruiskuttaa sitä ihteään Eduskuntatalon portaille. Kyllä alkaa talonpoikien sana kuulumaan.
Edelleenkin off topic, mutta Suomen ruoantuotannosta ja huoltovarmuudesta pitäisi alkaa olemaan ihan kaikkien huolissaan, ei pelkästään alkutuottajien!
 
Big banks fear that Swift faces a growing threat of Russian cyberattacks after seven of the country’s lenders were kicked off the global payments messaging system over the weekend.

VTB, Russia’s second-biggest bank, and Promsvyazbank, which finances Russia’s war machine, were among the lenders removed on Saturday from Swift as part of the West’s sanctions campaign against Moscow in response to its invasion of Ukraine.

Senior executives responsible for cybersecurity at several banks told the Financial Times that the threat to Swift, which enables banks to send trillions in payments across borders every day, could escalate if more of Russia’s lenders are expelled from the system.
“During warfare, it’s the most effective place to hit—it’s the nucleus of the global banking system, the node that connects everything,” said one senior bank executive.

An executive overseeing cybersecurity at another lender said the threat level from Russian attacks had “risen considerably” in recent weeks.

“We model for cyberattacks on institutions like the Fed, but we think a hit on Swift is more likely in retaliation for Russian banks being kicked off it,” he added. “That would have huge consequences for the global banking network.”
 
Millähän se ryssä aikoo sitten hyökätä pidemmälle Eurooppaan kun armeija luhistui Ukrainaan? Alokkailla, reserviläisillä ja 80-luvun modaamattomilla T-62 ja T-72 vaunuilla?
 
Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja eilen..

Ukraina julkisesti oli niin sanotusti Nato-halukas. Heidän seurauksensa oli tuollainen.

Kepuli ei taida ymmärtää, että kaikki vaalit ovat jatkossa Nato-vaaleja jos Suomi ei hae nyt Nato-jäsenyyttä.

Vaikka Suomi siis päättäisi paavoväyrysten ja muiden kepulien toiveesta olla hakematta Nato-jäsenyyttä, niin maan hallituksesta eroaisivat Nato-mieliset puolueet ja hallitus kaatuisi. Sitten seuraavissa ennen aikaissa eduskuntavaaleissa äänestettäisiin Nato kannan mukaan kansanedustajia ja puolueita vaatimuksena hakea Suomen Nato-jäsenyyttä. Tai sitten erillisessä kansanäänestyksessä. Seuraavat presidentinvaalit ne vasta olisivatkin Nato-vaalit. Ja sitä seuraavat kunta- ja eduskuntavaalit ja niin edelleen.
 
Pointtini vain on, että hakuprosessissa on ensiarvoisen tärkeää pohtia Venäjän reaktiota siihen ja miten me eri reaktiohin vastataan jos hakemus jätetään tai ei jätetä. Mielestäni Pylväs ei etsinyt syyllistä Venäjän hyökkäykseen, tai jos etsi niin hänen häpeänsä todellakin.
Se miten Venäjä reagoi Natohakemukseen tai hakematta jättämiseen on täysin turha jaottelu. On jo nähty, että toiminta on täysin irrationaalista. Venäjä voi siis reagoida miten vain.

Kansanedustajatkin menevät täysin metsään miettiessään, että muuttuuko Venäjän toimet Suomea kohtaan jos haemme Natojäsenyyttä tai jos emme hae. Ei tätä tarvitse miettiä tai tätä ei edes tulisi miettiä.

Mietittävänä on, mitä kaikkea Venäjä voi sotilaallisen agression lisäksi maahamme kohdistaa ja varautua niihin ihan kaikkiin. Ja niitä kaikkia Venäjä voi käyttää huolimatta onko Natohakemus menossa vai ei.

Ainoa minkä voi laskea varmaksi. Kun jäsenyytemme on ratifioitu niin sotilaallinen eskalaatio on mahdollisien vastatoimien tai epäystävällisien toimien joukossa todella pienellä todennäköisyydellä ja muuhunkin agressioon meillä on aiempaa leveämmät hartiat.

Oikea ketju tälle
 
Viimeksi muokattu:

Venäjä: Ukrainan Ruotsin kaltainen puolueettomuus hyvä vaihtoehto​

Venäjän mukaan Ukrainan konfliktin ratkaisu voisi olla sopimuksessa, joka tekee Ukrainasta liittoutumattoman.

Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin mukaan mallina voisivat olla Ruotsi tai Itävalta, joilla on oma armeija.

– Tästä mallista puhutaan juuri nyt ja se voisi todella olla hyvä kompromissi.

Peskov puhuu Ukrainan demilitarisoinnista Ruotsin ja Itävallan tyyliin. Tiedottaja tarkoittanee tällä sotilasliittoihin kuulumattomuutta.

Myös Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov on puhunut, että tietyt muotoilut rauhansopimuksesta ovat jo lähellä hyväksymistä.
Mitenkähän tuo pitäisi tulkita, kun Suomea ei mainita tässä yhteydessä ollenkaan?
 
Näissä progandisteissa pitää muistaa se pohja mille nuo ne kehitelmänsä luo. Tässä tapauksessa joku kehittelee päivän totuuden edellisenä yönä ja tämä sitten syötetään propagandistille. Lisäksi annetaan suuntaviivat mihin tilanne tulee kehittymään tässä mielikuvitusmaailmassa. Tämän pohjalta sitten propagandisti kehittelee oman näkemyksensä ja lausuu sen julki.

Yleisönä tässä on propagandan varassa elävä oma väestö ja lisäksi sitten ne maksetut tai hyväntahtoiset idiootit lännessä. Ette arvaa miten jotain täkäläistä kotiryssää lämmittää ajatus että VahvaVenäjä pyyhkii Natolla lattiaa.

Kun sitten noista huuruisista sfääreistä palataan todellisuuteen niin huomataan että USA:n senaatti totesi Putten sotarikolliseksi yksimielisessä äänestyksessä:
https://www.reuters.com/world/us/us-senate-unanimously-condemns-putin-war-criminal-2022-03-15/
 
261053.png

"The Zwastika"
261045.png

"Tucker parroting Putin."
261007.png

"Putin Exit Strategy"
Se että hakaristi muuttui Z:ksi johtuu kuulemma siitä, että Venäjällä ei ole varaa maalata koko hakaristiä.
 
As Ukraine fights for survival against invading Russian forces, here's a taste of some of the malware the nation's Computer Emergency Response Team (CERT) is battling.

To start, the team earlier this month said miscreants had spammed out emails impersonating government agencies containing links to fake Windows antivirus updates. When these were downloaded and run by a victim, more malware was brought onto the machine, including Cobalt Strike Beacon, which can take over the PC with PowerShell scripts, log keystrokes, take screenshots, exfiltrate files, run other malicious code, attempt to traverse the network, and so on. Beacon is a legit tool developed by HelpSystems mainly for red-team professionals.

According to Ukraine's CERT, the emails appeared to come from Ukrainian government agencies, and outlined ways to improve network security. They also told the recipient to download critical security updates in the form of a 60MB executable file dubbed BitdefenderWindowsUpdatePackage.exe. The actual antivirus maker Bitdefender has, to be clear, nothing to do with this.

Meanwhile, ESET this week warned another data-deleting Windows malware strain is being used against Ukrainian organizations. This software nasty, dubbed CaddyWiper, is the third such destructive wiper deployed in Ukraine since or around the invasion began, the infosec biz reckoned.

The ESET researchers said they detected CaddyWiper on a "few dozen systems in a limited number of organizations." It was compiled the same day it was used against networks. Interestingly, CaddyWiper doesn't have significant code similarity with two other data-destroying programs seen lately – HermeticWiper and IsaacWiper – and it doesn't erase information on domain controllers.

"This is probably a way for the attackers to keep their access inside the organization while still disturbing operations," ESET noted. CaddyWiper spreads through Microsoft Group Policy Objects, similar to how HermeticWiper spread, indicating its overlords already have control of a victim's network beforehand.
 
Vaikuttaa siltä että venäjän ns.nousu on ollut pelkästään tällaista humalaisen uhoa. Vuosien tyhjän puhe on aiheuttanut ryssissä tunteen että ovat ylivoimaisia kaikessa. Oikeasti ovat melkein pohjalla. Parin kuukauden päästä täysin pohjalla. Tulee mieleen nakkarijono, jossa juoppo alkaa rähjäämään kaikille. Sitten joku treenattu nyrkkeilijä pistää hänet sekunnissa kenttään.
 
Back
Top